Hoofdcategorieën

Website http://bestelacer.shops.nl
E-mailadres sales@bestelacer.nl
Telefoonnummer +31-(0)15-2154852
KVK 27252273
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rabodirect betalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 11,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 141 prijzen
Prijsindex 97,9 (2,1% onder gemiddeld)
97,9 (2,1% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Voor Consumenten en bedrijven!

Bezorgen in heel Nederland en Belgie

Afhalen in Den Haag Nootdorp - Zuid Holland of Putten - Midden Nederland

Wij bieden organisaties en consumenten een grote verscheidenheid aan producten.
Ze zijn alle afkomstig van de grootste en betrouwbaarste Nederlandse
distributeurs en hebben uiteraard de gewone fabrieksgarantie. Wij proberen dit
te bereiken door zeer attractieve prijzen te combineren met goede service, zowel
voordat u een product heeft uitgekozen, als in de nazorg.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
4 Algemeen Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: goed
1 Verzending Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: slecht
3 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: goed

Gepost door Phu, maandag 5 december 2005 17:25

Reactie ter aanvulling van onderstaande

ik heb mijn monitor onder rembourse betaald
vandaag 5 december ontvang ik weer een herinnering van die lui....

ik heb ze erop aangewezen als ze niet op mijn mail reageren moeten ze het maar zo lezen !

gaat niet om kleine bedragen die ik fftjes dubbel wil betalen ofzo 280 euro

Gepost door 2Wins4Ever, maandag 17 oktober 2005 20:33
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

In juni dit jaar een verlenging van de fabrieksgarantie en een BlueTooth USB kaartje besteld voor onze TravelMate. De spullen waren voorradig en konden dus eenvoudig worden opgehaald.

Aftersales

De Acer garantie verlenging is niet helemaal duidelijk in de beschrijving. E.e.a. besproken met BestelAcer mensen die mijn vermoedens bevestigden. In overleg besloten om Acer direct te benaderen met gewent resultaat.

Gepost door 2Wins4Ever, maandag 17 oktober 2005 20:27

We hebben in april dit jaar een Acer TravelMate 4002WLMi besteld en geleverd gekregen. De keuze voor BestelAcer was bewuest omdat hun prijs goed was en omdat ze bij ons in de buurt zitten. We hebben de laptop dan ook gewoon opgehaald. Tussen levering en bestelling zat maar een dag of twee.

Niet van toepassing.

Aftersales

Nog even telefonisch kontakt gehad mbt een technische vraag.

Gepost door Phu, donderdag 30 juni 2005 23:54
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: voldoende

heb eindelijk mijn monitor binnen !!

na 2.5 weken

rembourse betekent bij hun dat je 50 euro moet aanbetalen....

ik heb 10 leveranciers die mij op crediet leveren waarom dat deze dan 50 euro aanbetaalt wil hebben "zekerheid"

Aftersales

volgende keer maar bij mijn standaard leveranciers bestellen dan maar voor 20 euro duurder en binnen 2 dagen in huis

ze beloofden mij namelijk dat ik 2 dagen later het artikel in huis zou hebben dat is nu 2.5 week .... erg jammer het zou op zich een goed bedrijf kunnen zijn

ze moeten duidelijk zijn qua bestel en orderstatus dus als iets niet iets op de afgesproken datum kan worden geleverd graag een bericht het zij telefonisch hetzij via post of mail

ondertussen heb ik ook een andere bestel via een andere leverancier.

de medewerkers zijn op zich vriendelijk echter van 1 persoon waar ik de naam niet van noem kan die wel ff wat beter met zijn klanten om gaan in plaats van gelijk boos doen

ik ben tenslotte de klant en ik betaal hem

Gepost door Rogier, woensdag 16 maart 2005 15:46
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Maandagochtend een order geplaatst voor de Acer Aspire 1694WLMi en dinsdagochtend werd ik gebeld dat ik hem af kon halen! Ik heb nog nooit zoiets zo snel gehad... Telefonisch heel vriendelijk en duidelijk. De afhandeling van de bestelling is ook erg goed, elke stap die je doet wordt meteen bevestigd per mail.

Ik ben erg tevreden over deze zaak en kom hier zeker terug.

VNU Media logo Powered by True