Hoofdcategorieën

België

Website http://www.rodcad.be
E-mailadres
Telefoonnummer 0485/024667
Levert aan particulieren en zakelijke klanten

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 2 0 0

Gepost door Lapino887, maandag 9 februari 2009 20:20
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Snelle reactie op emails. Een product dat aanvankelijk als beschikbaar werd gemeld bleek dat uiteindelijk niet te zijn, maar ik kreeg onmiddellijk een email om het product te vervangen door een gelijkaardig (duurder!) product. Alles zoals het hoort dus!

Gepost door djoene, dinsdag 15 februari 2005 21:40
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Ik heb hier al verschillende keren besteeld, en ben er zeer content van.
De emails worden binnen het uur beantwoord, soms zelfs na een paar minuten. De prijzen zijn ook redelijk goedkoop (voor een belgische shop), voor zover ik weet is dit een van de goedkoopste in België.

Als er iets niet direct geleverd kan worden, of niet meer leverbaar is wordt er direct om een alternatief gezocht. Je wordt zo snel mogelijk geholpen, wat ik toch een groot voordeel vindt.

Wel zou ik niet aanraden van heel grote dingen te bestellen, zoals een 21inch CRT of zo, want dan moet je dat langs de trap naar beneden dragen. De winkel is namelijk in een appartementgebouw op het 2de (of is het nu 3de) verdiep.

Ik zal hier zeker nog hardware kopen, deze shop kan ik ten zeerste aanraden.

Gepost door picardie, dinsdag 25 januari 2005 20:17

Alweer een online shop die enkel kan verkopen maar geen enkele vorm van service geeft,pas een nieuwe configuratie gekocht,bij het installeren van een internetverbinding(telenet)geen toegang tot het internet,mensen van telenet zijn langsgeweest en hebben ook niet meteen een oplossing,volgens hun netwerkkaart brak dus hebben ze een usb to ethernet adaptor gebruikt(die ik zonder kosten mocht houden!) en alles werkte naar behoren,toen ik dit melde bij de winkel en beleefd om een herstelling/oplossing vroeg was het antwoord botweg"alles werkt nu toch,waarom zouden we nog iets moeten doen??)naar mijn mening denk ik dat ik recht heb op een volledig werkend systeem en een netwerkkaart kost nu toch ook niet zo veel,na herhaaldelijk aandringen is er nog niets veranderd,dit is duidelijk weer iemand bij wie ik nooit meer iets zal kopen,u weze gewaarschuwd!

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011