Hoofdcategorieën

België

Website http://www.bytesatwork.be/
E-mailadres
Telefoonnummer +32 (0) 14610096
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving

Score: 1 0 0 0
Totaal 20 15 13

Gepost door MichelN1986, maandag 1 augustus 2011 09:50
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Dit is een aanvulling op mijn vorige review http://tweakers.net/shopr...swork.html?Page=1#r_88443

Ik schreef namelijk vorige keer dat de blue screens of death weg waren maar dat was helaas niet zo.

Aftersales

Nadat ik windows 7 opnieuw geinstalleerd had ging het na een week alweer compleet mis, de blue screens of death waren helaas weer terug. Ik heb toen op de clevo forums om raad gevraagd en ze vertelden mij om memtestpro te gebruiken om te zien of er een faulty ram in zat. Ik had die test nog geen 5 minuten lopen en ja hoor een kapotte ram. Ik had Dave gemailed en verzocht om mij een nieuwe module te sturen en dat gebeurde ook., bnnen 3-4 dagen was de module bij mij aan huis. Ik heb deze correct in de laptop gestoken maar nu kon ik de laptop niet eens meer gebruiken omdat na 10 seconden in windows al gelijk bsod's kreeg. Ik heb toen beide modules eruit gehaald en naast elkaar gelegd en er bleek verschil in te zitten qwa kleur. Ik heb Dave toen gemaild en hij zei toen dat kleur verschil niks uit maakte, hij heeft toen op mijn verzoek een Kingston kitje opgestuurd omdat ik die van Corsair niet meer vertrouwde. Ik heb dat kitje +/- 7-8 dagen naar mijn mail ontvangen en ook goed geinstalleerd in de laptop maar had nog steeds bsod's. Ik ben toen op een Zaterdag naar Dave toe gereden omdat ik helemaal klaar was met deze laptop en liet hem mijn problemen zien. Hij heeft toen de CPU vernieuwd en nieuwe rammen erin gedaan en het probleem leek opgelost te zijn. Toen ik weer thuis kwam (naar +/- 2 en half uur) en de laptop aangesloten had en hem aan wilde zetten ging het ook mis. De laptop gaf zwart beeld aan en naar +/- 15 seconden sloot hij zich zelf af. Ik heb van alles geprobeerd toen (batterij eruit/netstroom erachter en andersom) maar niks werkte. Toen bedacht ik mij om er eens 1 ram module eruit te halen en ja hoor de laptop werkte weer. Ik heb de laptop toen weer opgestuurd naar bytes@work nadat ik weer 2 modules erin stak en weer zwart beeld kreeg. Ik kreeg de eerste mail terug dat hij inderdaad zwart beeld gaf, hij zei toen dat hij de ram geheugens opnieuw geplaatst had en geen problemen meer gaf. Dave heeft de laptop ongeveer 3 weken daar gehad en verschillende testen gedaan (niet getest op spelletjes) en de laptop gaf geen zwart beeld meer aan. Toen ik de laptop terug kreeg en zelf een paar testjes deed werkte hij inderdaad goed, totdat ik F.E.A.R.3 aan het spelen was van 22:00 tot 23:00, toen ik de laptop afsloot en de volgende dag na mijn werktijd de laptop op wou starten gaf hij niks anders meer aan dan zwart beeld. De laptop heeft nadat hij 3 weken weg was maar hooguit een paar uurtjes gedaan. Ik was pissig toen ik dit zag en heb Dave toen gelijk gemaild van ''wat heb jij nu eigenlijk getest?'' en daar kreeg ik ook een reactie op terug van ''dat weet je toch, ik heb alles door gemaild''. Toen heb ik hem weer een berichtje gestuurd dat ik hem naar de fabrikant wil sturen voor reparatie aangezien het probleem niet opgelost was, ook heb ik toen gezegd dat tegen Dave dat het me handen vol geld kost aan verzendkosten aangezien ik al 2x in Belgie ben geweest en 1x had opgestuurd (1x Ophalen, 2x voor reparatie). Toen kreeg ik een berichtje terug dat hun de verzendkosten wel wouden betalen, hier heb ik gebruik van gemaakt omdat de laptop helemaal naar Duitsland ergens bij München moest wezen. Ik heb de laptop hooguit 1 week hoeven missen en kreeg hem terug op 22-07-2011 met een briefje erbij

- Replaced Nvidia Geforce GTX 485M
- Replaced LCD 17.3" FHD Glare
- Replaced LCD Kabel
- Replaced Mainboard

Nu op de dag van vandaag heb ik geen 1 probleem meer gehad met deze laptop. Ik vind de service van Bytes@work dan nog steeds super, alleen vind ik het jammer dat de garantie niet met 2-3 maanden verlengd kan worden vanwege alle problemen die ik gehad heb en weinig aan deze laptop gehad heb die tijd. Dave heeft mij hierop verzocht contact met Clevo zelf op te nemen maar die hebben niet op mijn mail gereageerd.

Gepost door benoben1988, dinsdag 14 juni 2011 18:04
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Ik was op zoek naar een Arctic-Cooling Accelero Xtreme Plus. Bij bytes@work was hij goedkoop leverbaar. Aangezien ik positieve ervaringen had met deze winkel, heb ik niet getwijfeld om hem hier te bestellen. De levertijd was 1-5 werkdagen.

Even inloggen op de website, de koeler + bijhorende setje besteld en wachten op de bevestiging. Enkele minuten nadien een mail gehad met bevestiging van mijn bestelling.

Na 2 dagen werd ik ongeduldig, dus heb ik even een mailtje verzonden naar de winkel om te horen of hij een idee had wanneer mijn koeling ging binnen zijn. Ik heb een mailtje verzonden en een paar uur later al antwoord. Top service dus! (later hier nog meer over). Na 3 werkdagen een mailtje dat mijn bestelling klaar lag om afgehaald te worden.

Aftersales

De koeler meteen aangesloten en dit ging allemaal prima. De dag nadien deed plots de koeler niets meer. Een beetje gefrustreerd (examens) meteen een mail verzonden naar bytes@work met de melding dat het ding niets meer deed. Ik stuurde de mail om 19.00 uur op zaterdag, en ik kreeg nog antwoord om 20.30. Hij vond het lastig voor mij en stelde mij via mail enkele dinges voor die ik moest testen. Hij zei er al meteen bij dat ik eventueel een ander exemplaar zou krijgen als het niet in orde kwam.

Na enkele mailtjes over en weer (zelfs om 22.00 uur op zaterdag) was het duidelijk dat er niet meteen een oplossing was. Ik ben dan dinsdag naar daar gekregen, en heb zonder problemen een nieuwe mee gekregen. Top service dus door iemand die nog weet hoe hij klanten tevreden kan houden!

Gepost door Thierry Vanroy, dinsdag 14 juni 2011 13:33
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik bestel al jaren onderdelen via Bytesatwork. Ze bieden systematisch goedkopere tarieven en zijn zeer snel. Deze keer was er een probleem met een RAM kaart die ik besteld had, waarna ze een alternatief voorstelden. Uiteindelijk hebben zij een duurdere kaart opgestuurd zonder de meerprijs aan te rekenen, klasse!

Via DHL, wel geen trackingcode maar dat hoeft naar mijn mening ook niet wanneer je niet internationaal bestelt.

Gepost door MichelN1986, zaterdag 7 mei 2011 19:44
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik had een laptop besteld bij Bytes@work op 26 maart 2011 omdat ik mijn oude pc niet meer wou gebruiken ivm veel stroom verbruik. Ik heb lang rond gekeken op google voor een alternatief en kwam steeds terug by Bytes@work (qwa prijs en levering, het laatste vond ik ook belangrijk omdat ik namelijk niet 3 maanden of langer wil wachten voor een laptop (ik zag namelijk bij sommige mensen dat ze in januari besteld hadden bij een ander bedrijf en nog steeds wachten op hun laptop dat vind ik niet kunnen). Ik heb veel contact met Dave voordat ik een bestelling deed en wou (veel) informatie hebben over de laptop die ik op het oog had (Clevo P170HM, met een GTX 485m), naar aanleiding van alle email contacten heb ik besloten om deze laptop te bestellen. Deze laptop zoals ik hem nu samen gesteld heb kostte mij meer in Nederland en ik was er qwa videokaart ook heel wat op achteruit gegaan omdat hier in Nederland geen GTX 485m geleverd kon worden terwijl juist die kaart 2x zo snel is als een GTX 460m (sli)/475m. Bytes@work heeft een prima service aangezien ze mij keurig upgedate hielden over de status van mij laptop en voor een eventuele vertraging bij hun leveranciers. Ik heb de laptop op 22 April opgehaald en ben er zeer tevreden over.

Ik had een bestelling gedaan onder rembours, maar heb er later van afgezien omdat Nederland niet meer dan 1000 euro wil verzekeren onder rembours dus heb ik besloten om hem op te halen (omdat ik ook een Golf 4 uit 2002 gekocht had die week en wou testen hoe die reed op de snel weg). Het ophalen heeft mij minder gekost dan de alternatieve oplossing die Bytes@work mij aan bood.

Aftersales

Ik heb wel email contact gehouden na aankoop van mijn laptop, ik had namelijk veel bsod (blue screen of dead) in windows 7 en heb hun gevraagd waar dit aan kon liggen, ze hebben mij hierop een paar mailtjes terug gestuurd om mij verder te helpen met tips hoe ik de bsod kon lezen zonder dat hij snel af sloot en herstartte, ik heb toen de foutcode opgeschreven en op google gekeken en bleek constant een driver conflict te zijn. Ik heb hierop een paar mails weer terug gestuurd naar dave waarop hij mij verzocht windows 7 opnieuw te installeren, ik heb dit gedaan en moet zeggen ik heb never nooit meer een bsod gehad. Ik denk dat Microsoft de updates niet goed geinstalleerd heeft (Service pack 1). Mijn tweede probleem was de optische aansluting, ik heb bij de gamma een optische kabel gegekocht (optisch naar optisch) en bij de Media Markt in Hengelo (OV) een adapter gekocht zodat ik de kabel voor tv en laptop kon gebruiken. Ik had de kabels aangesloten achter mijn laptop maar merkte dat het geluid vaak weg viel, ik heb de drivers toen vervangen maar dit hielp niks. Ik heb toen bytes@work geraadpleegd en ze zeiden mij dat ik een nieuwe kabel moest proberen omdat ik dacht dat mijn geluidskaart kapot was. Ik heb dus vandaag (7 mei 2011) een optische kabel gehaald (optisch naar 3.5 rechtstreeks) en moet zeggen ik ben zeer tevreden, zowel met deze laptop als met de service van bytes@work.

Dave nogmaals bedankt voor alles!

Gepost door J rock, dinsdag 29 maart 2011 12:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik ben bij Bytes@work terechtgekomen, tijdens mij zoektocht naar een Clevo p170hm GTX 485m gamingnotebook.
Op de site kan je op zeer eenvoudige wijze je notebook samenstellen, indien er een onderdeel niet in de lijst staat kan je mailen naar Dave en hij zal de site indien nodig updaten naar wens.
wat ik aanzie als een prima service!

De producten zijn zeer scherp geprijsd, vooral de BTO notebooks.
De productinfo is zeer compleet, en eventuele extra vragen worden zeer snel beantwoord via mail.
Ik heb de shop ook opgebeld met de vraag wat voor koelpasta men gebruikt voor de CPU en GPU, ik kreeg direct de keuze uit meerdere prodcuten en de garantie dat deze zonder extra kosten zou worden aangebracht !

Mijn bestelde Clevo notebook ben ik zelf gaan afhalen in de shop.
De dag daarop heb ik een mail ontvangen van de zaakvoerder om te zeggen dat ik het reinigingsdoekje en de DVI adapter vergeten ben in de winkel en dat hij het direct via post zou verzenden.

Tijdens mijn bestelling ben altijd op de hoogte gehouden, het is niet evident om binnen de 2 weken alle onderdelen die nodig zijn voor de notebook samen te krijgen.

Aftersales

Na de installatie van mijn notebook had ik nog enkele vragen, hierop heb ik de dag zelf nog antwoord gekregen.

Ook zijn ze bij Bytesatwork begaan met uw vragen, en kreeg ik nadien nog een mailtje met de vraag of het probleem nu al of niet is opgelost.

Gepost door usui, woensdag 16 februari 2011 01:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Alle gegevens op de site zijn accuraat naar mijn kennis alsook is de site zelf overzichtelijk. De bestelling wordt bevestigt. Algemeen kan ik niets negatiefs aanmerken, ik wens vooral de kwaliteit van de after sales te benadrukken (zie verder).

De barebone was ik gaan afhalen maar de nieuwe dvd-writer heb ik snel ontvangen (binnen de week na mijn verzending).

Aftersales

Ik kan enkel vol lof spreken over deze zaak! In eerste instantie is het zo dat deze winkel de enige winkel is waar ik een laptop barebone appart kon kopen (deze was ook beschikbaar in het buitlenland maar dan was het duurder ofwel door de winkelprijs of door het toevoegen van mogelijke taxen). Hoewel deze niet appart op de site stonden (maar wel de mogelijkheid om een laptop samen te stellen) besliste ik hiervoor te bellen waarna de uitbater mij vlug een bestek opmaakte dat leidde tot een nog lagere prijs dan op de site! Verder had ik een onnozel probleempje bij de assemblage waarvoor ik even mailde en vrijwel steeds dezelfde dag nog antwoord kreeg! Als laatste wens ik nog even te vermelden dat ik nu (7 maanden na aankoop) een probleem heb met de dvd-writer waarvoor ik telefonisch contact opnam met de uitbater, deze stelde spontaan voor de dvd-writer op te sturen voor een nieuwe wat mij een 3 uur lange rit scheelde! De nieuwe heb ik vandaag in ontvangst genomen en alles werkt weer perfect. Het is dan ook vooral uit dank voor deze uitstekende service dat ik deze review vlug even neertyp.

Gepost door Sindital, vrijdag 10 juli 2009 16:00
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

De site is netjes opgebouwd, met een ruim assortiment aan computers, onderdelen en alles wat nog in zo'n PC Winkel hoort.
Vergeleken met andere (R)E-Tailers vond ik zelfs die dingen die ik net niet verwachtte. Ook de prijs van hun producten is lager dan de meeste andere shops. (in België). De winkel zelf ligt in Beerse, maar dat moet geen probleem vormen voor mensen die aan de andere kant van België wonen, want ze leveren ook. Alles wat je nodig hebt of wilt weten kan je via de site vinden, en als er dan toch vragen overschieten kan men gerust een mailtje sturen, waarbij men dan ook vaak diezelfde dag nog een vriendelijk antwoord krijgt.
Ik heb er niet echt iets op aan te merken, het aanbod is groot, de bestellingen lopen vlot en er staat altijd wel iemand klaar om te helpen.

De levering verliep zoals gehoopt, namelijk feilloos.
Ook al was een van de producten niet echt een courant artikel (Raven RV01) waar ik al moeilijkheden mee had bij andere shops, kwam deze binnen de 5Werkdagen aan (na bevesting van betaling die iets later gebeurde dan de verzending van de betaling dus) en was alles netjes verpakt, met geen deuk of schrammetje te zien. Ze leveren via de post, waar je 9¤ voor moet bijbetalen, wat ik een mooie prijs vindt voor een levering van bijna 20 Kilogram.

Aftersales

Ook al had ik geen mankementen aan mijn bestelling, toch vond ik het nodig om nog een paar vraagjes te stellen na de levering.
Daar kreeg ik nog, binnen het uur, antwoord op.
Ik gaf zelfs een paar suggesties voor hun assortiment en dat bleek geen probleem. Vriendelijke service, zelfs al je het niet nodig hebt!

Gepost door dukesbury, vrijdag 26 september 2008 10:08
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik was op zoek naar een laptop van Clevo. In geval van support wilde ik in geen geval de laptop opsturen, maar zelf langsbrengen (defecte HD kan makkelijk vervangen worden zonder de laptop 2 weken kwijt te zien via de post e.d. meer). Na lang zoeken en twijfelen uiteindelijk beslist de laptop aan te kopen bij Bytes@Work.

De laptop is een Clevo M860TU met volgende configuratie:
- M9800 GTS
- Intel P8600 CPU
- 320GB 7200RPM Seagate HD
- 1 x 2GB DDR3 RAM

De website is best overzichtelijk. Ze hebben weliswaar een beperkt aantal merken, maar toegegeven... dit is dan ook geen shop à la 4Launch bijvoorbeeld. Ik vond mijn type laptop (m860tu) niet en vroeg of ik die kon bestellen bij hen. Dit was mogelijk en de website werd upgedated.

De bestelling heb ik uiteindelijk in de winkel geplaatst omdat ik toch wilde zien met wie ik te maken had. Dave (eigenaar) blijkt een echt vriendelijke kerel te zijn. Aangezien m'n eerste indruk enorm positief was, heb ik er onmiddellijk de laptop besteld.

Normaal gezien zou de levering een weekje duren. Nu kijk ik van nature altijd met argusogen naar leveringstermijnen, omdat deze praktisch altijd overschreden worden. Het is uiteindelijk 2 weken geworden.

Ik quoteer Bytes@Work als algemeen zeer goed, omdat
1. het leveringsprobleem bij de distributeur lag (had verkeerde videokaart meegeleverd, daarna de verkeerde wireless module)
2. het is de eerste keer in m'n leven dat ik 3x opgebeld werd door een winkel om te zeggen dat de levering vertraging had opgelopen. Dat vind ik pas service!
3. ik een goede indruk had van de eigenaar (Dave)

Ik ben de laptop gaan afhalen, zodoende geen ordeel.

Aftersales

Zoals eerder vermeld werd ik 3x opgebeld.
Ik hoop natuurlijk geen RMA nodig te hebben!

Gepost door SimonL, woensdag 16 augustus 2006 16:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ordelijke en up-to-date site. Heb enkele keren de eigenaar gecontacteerd en kreeg meestal snel een vriendelijk antwoord. Hij hield mij ook op de hoogte wanneer de nieuwe stukken binnenkwamen. Ook heb ik tweemaal mijn bestelling gewijzigd (nochtans geen kleine dingen) wat gelukkig geen probleem vormde. De eigenaar heeft er, zonder dat ik het vroeg, ook meteen een nieuwere bios-versie op gezet.

Wat pech gehad met de vrije dagen waardoor mijn bestelling een tijdje op zich liet wachten. Dit is niemands schuld natuurlijk. Alles zat goed verpakt en stevig beschermd, o.a. door leuke lucht-gevulde plastiekjes die ik zo graag doe ontploffen.

Gepost door Norbert, vrijdag 17 maart 2006 21:32
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Prima website, uitgebreide status berichten en hele snelle reacties op email.
In dit geval ging het om G-Skill geheugen dat niet op voorraad was zoals ik kon zien aan de voorraad indicator.
Binnen 2 weken geleverd is dan prima en de prijs was de laagste.

Zeer goed verpakt en in 1 dag geleverd.

Gepost door StratosNL, vrijdag 20 januari 2006 15:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zeer pretige website, overzichtelijk en up to date. Bestellen gaat makelijk zonder poes pas, en het contact is zeer goed.
Op mailtjes en vragen wordt zeer snel geantwoord, zelf in de late en vroege uurtjes.
En je kan gewoon aan alles merken dat ze zeer klant bewust zijn !
Een echte aanrader, en zeker het vertrouwen meer dan waard.
Dat in combinatie met scherpe prijzen, zal ik er zeker vaker wat bestellen !!!

Mijn reepjes GSkill zat met zorg verpakt, daar kon wel een olifant over heen lopen !!
Mijn reepjes moesten nog uit Taiwan komen, maar dat wist ik op het moment van bestellen.
Toen ze eenmaal bij hun aankwamen, zijn ze direct verstuurd.
Ik kreeg er helaas geen track and trace code bij, maar na een mailtje binnen 15 minuten een mailtje terug met een code. GEWELDIG !!

Aftersales

Hier geen oordeel over, omdat dat niet nodig is hoop ik. Maar ik vertrouw er eigenlijk gewoon op dat dat gewoon net zo goed is als de rest.

Gepost door Yuri de Jager, zaterdag 26 november 2005 12:20
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik had eerst G.Skill HZ besteld. Na meer research wilde ik toch liever G.Skill HX. Dit werd in notime omgewisseld, toppie!

Echter een week later bleek dat een vriend precies hetzelfde geheugen als kado had meegenomen uit Amerika. Hoewel het geheugen op mijn verzoek besteld was en er eigenlijk kosten aan de annulering vastzitten, is dit bliksemsnel en zonder kosten geannuleerd.

Dave, bij deze nog bedankt! Op deze manier hebben jullie mij niets verkocht, maar toch een tevreden klant erbij gekregen

Gepost door paultje2001, zaterdag 14 mei 2005 01:26
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik heb de coolermaster stacker case bij deze jongens besteld.je krijgt gelijk een email terug of ze bellen je.ik was ook op zoek naar het window voor deze kast nergens te leveren.Maar wel bij bytes@work.ik ben niet iemand die snel iets goeds te vertellen heeft over online shops maar deze steekt er wat mij betreft met kop en schouders boven uit !! Aanrader dus

Alles kwam zeer snel en je kan onder rembours betalen dus erg makkelijk en netjes verpakt zodat er geen schade kan ontstaan bij verzending.

Aftersales

Mail: Zeer snel meestal binnen 1 uur bericht terug!

Telefoon:Altijd vriendelijk en bereid je te helpen ook als dingen niet op de site staan!

Gepost door BLAAAAAAAAAAT837, woensdag 11 mei 2005 23:10
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

OCZ geheugen is in Nederland erg slecht leverbaar. Jammer, want het is geheugen dat in veel tests de snelste blijkt te zijn voor AMD64 processors.

Ik had OCZ EL DDR PC-4000 Dual Channel Gold VX 2X512MB voor mijn DFI mobo besteld. In geen geen enkele winkel in Nederland was deze op voorraad, dus tja..dan maar bij de buren kijken!!

Bytes@Work had het geheugen op voorraad <-- gevonden via www.google.com !!

Bytes@Work (Belgie) was de enigste shop die ik tegenkwam in europa die

a. goede scherpe prijzen heeft
b. mogelijkheid tot onder rembours betalen (handig voor als je bijv. zoals ik geen creditcard hebt)
c. last but not least: ze hebben voorraad \o/

Mogelijkheid tot onder rembours betalen, handig voor als je bijv. zoals ik niet over een creditcard beschikt.

Product besteld om 22.30u en om 10.00u de volgende dag kreeg ik een mailtje dat de order verzonden is incl. trackingnr van TPG POST om je pakketje te volgen.

Super service en alles in juiste staat ontvangen.

Aftersales

Website ziet er goed uit. De voorraad indicatoren kloppen hier ook echt, in tegenstelling tot vele andere webshops!!

Mailtjes worden zeer snel beantwoord, op de vreemdste tijden. Iemand die hard heeft voor de zaak dus. Ga zo door Bytes@Work.

Een dikke 10.

Gepost door Laszlo, woensdag 27 april 2005 08:08
Algemeen: Score: 3.5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 3.5

Ik zou het graag willen zien als een 'one-stop-shop-for-tweakers'. Helaas zijn veel zaken niet op voorraad, wat niet duidelijk blijkt uit de website.

+ snelle beantwoording mails
+ snelle afhandeling bestelling
+ ook reactie op mail/vragen _na_ aankoop
+ groot tweak assortiment (ocz, dfi, gskill)
+ in staat om mee te denken in oplossingen (technische kennis)

- te weinig voorraad (vaak niet in staat te leveren met onduidelijke bestelperioden))

Gepost door ali-a, zaterdag 5 maart 2005 15:56
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

2 keer een 10 zul je denken.. 1 keer omdat er een zeer goede e-mail wisseling is, ik krijg heel snel antwoord(vaak binnen 1 uur).
2de 10 voor afhandeling, omdat het per post niet mogelijk was om op de afgesproken datum te leveren, kwam een persooneelslid het zelf bezorgen, afstand is toch zo'n 60 a 70 km.
Dit is een zaak waar je rustig je hardware kan bestellen!

Gepost door moosmans, donderdag 3 maart 2005 19:24
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik heb te maken gehad met Dave. Je mailtjes worden op de gekste momenten beantwoord, al is t elf uur `s avonds. Je merkt echt dat er iemand voor je bezig is. Bestellingen zijn een dag later in huis mits op voorraad natuurlijk, supernet verpakt. Met garantie heb ik nog niets te maken gehad, maar ongetwijfeld zal er goed mee worden omgegaan. Ze zijn niet altijd het goedkoopst maar service en klantgerichtheid heeft meer voordelen!
Topper!

Robin

Gepost door JohnnyV76, zaterdag 5 februari 2005 12:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Mijn bestelling bij Bytes@work bestond uit de volgende onderdelen:
* DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
* G-Skill PC4400 2.5-3-3-7 2X512MB LE
* OCZ PowerStream Power Supply 520W

In eerste instantie geinformeerd via de mail wanneer het DFI moederbord verwacht werd. Het eerlijke antwoord was dat de levertijd nog onbekend was en dat ik er een zou krijgen als ik hem zou bestellen. Zo gezegd zo gedaan

Bestelling gedaan samen met de andere 2 onderdelen en toen begon het wachten. Ondertussen heb ik ook nog wat spullen in bestelling staan bij salland maar daar is het wachten op de X850.

Wat mij (positief) verbaasde over Bytes@work was de ongelooflijk snelle reacties op mijn mails. Ik heb de afgelopen tijd heel wat lopen zeuren over de levertijd maar altijd netjes en vriendelijk (doch eerlijk) antwoord van Dave (neem aan de eigenaar).

Op een gegeven moment zag ik dat de prijs van het moederbord op de site veranderd was van ¤168 naar ¤150. Toen ik vroeg of dat nog voor mij gold kreeg ik direct een bevestigend antwoord. Ik heb heel wat gemaild, vaak 's avonds omdat ik overdag werk en zelfs tot 22:30 ongeveer kreeg ik nog binnen een kwartiertje antwoord.

Toen deze week ineens een melding in de mail dat de spullen (moederbord dan) gearriveerd waren en op vrijdag zouden worden opgestuurd. Ik zag nog een mailtje erachteraan van Dave dat hij mijn spullen al meteen opgestuurd had omdat ik het onder rembours had besteld en TPG niet op zaterdag bezorgd. WOW... dat noem ik nog eens SERVICE!!!!

Zojuist mijn spullen bij het TPG punt in de stad opgehaald en alles was keurig netjes verpakt.

Conclusie:
Ik ben blij verrast met de uitstekende service van Bytes@work. Ze hebben een goed assortiment voor de tweakert tegen scherpe prijzen

Als ik nog eens iets nodig heb zal ik geen moment aarzelen om hier een bestelling te doen. Echt een aanrader!!!

Gepost door Retype, donderdag 3 februari 2005 20:19
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 4

Met deze shop heb ik een zeer goede ervaring.

kheb een OCZ Powerstream 520W gekocht
Vlotte levering, schoon stevig ingepakt.

Khad vooraf meerdere malen gemaild ivm extra info. Altijd snel een reply gekregen.

Zeer goede service.
Ik ben een tevreden kant

Gepost door Erw, woensdag 2 februari 2005 12:47
Algemeen: Score: 3.5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Na wat heen en weer gemail met vragen een OCZ 420 PowerStream voeding besteld en hij werd binnen een week geleverd.

Hellaas had ik de voeding op 110W staan toen ik hem aansloot, en de voeding explodeerde dus, ik heb ze opgebeld en kon de voeding terug sturen en ze sturen me een nieuwe voeding op, terwijl het mijn eigenschuld is, moet alleen de verzendkosten betalen. TOP SERVICE DUS!!

Kortom goed assortiment , goede kennis, goede service en snelle levering.

Ik kom hier zeker terug

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011