Hoofdcategorieën

Website http://www.pcglobe.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900-PCGlobe
KVK 17159018
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard overig, Creditcard Visa, iDeal, Paypal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Paypal 2,50% v.d. prijs
Vooruitbetalen € 0,-
Creditcard 3,00% v.d. prijs

Namens Tweakers.net

De website van PC Globe is offline en het bedrijf PC Globe is uitgeschreven uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Reviews en reacties

Score: 1 1 2 1
Totaal 20 13 4

Gepost door Losje, vrijdag 25 juni 2010 15:11
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Ik heb nog nooit zo veel ellende gehad met een bestelling als met deze webwinkel. Allereerst verdwijnt mijn bestelling uit het systeem, daar ik toch al wel keurig had betaald via Ideal. Daarna was het een ellende om de bestelling er weer in te krijgen, vooral omdat ik nu natuurlijk niet nog eens wilde betalen. De respons op emails is zeer slecht. Na eindelijk (na 2 weken) de bestlling toch nog in het systeem te hebben zitten blijkt dat 1 onderdeeltje van de 14 niet leverbaar was. Kan gebeuren dus opdracht gegeven te verzenden zonder dat onderdeel. Na toezegging dat dat meteen ging gebeuren 4 dagen later nog steeds niks ontvangen, weer een mail en weer geen reactie. Voor de 4de keer in de telefoon op 0900 gebeld en krijg ik te horen dat nog driekwart van de onderdelen niet leverbaar zijn! Hele bestelling gecancelled, nooit meer een bestelling bij deze zaak.

Verzenddatum op de site slaat kennelijk nergens op, er staat 17 juni, het is inmiddels de 25ste....

Aftersales

Hulp aan de telefoon belooft van alles en maakt niets waar. Mijn voorstel om de bestelling met korting te leveren vanwege de vele problemen werd niet in behandeling genomen.

Gepost door dominicr, maandag 7 juni 2010 16:35
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Website was duidelijk en bood goede informatie

Vreemd dat ik verschillende emails in het engels ontving, zeker een foutje van het framework.

Product opgehaald

Aftersales

Ik heb een RMA lopen (terugbrengen binnen afkoelperiode) omdat de bestelde adapter niet goed samenwerkte met mijn m-itx bord

Het duurde even voordat de RMA werd goedgekeurd (ondanks dat ik de adapter zelf heb langsgebracht), ik wacht nu nog op de betaling.

Wordt vervolgd

Gepost door The_Fes, dinsdag 1 juni 2010 13:49
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

Via pricewatch een Asrock ION 330 HT besteld bij PC Globe op 21-05-2010 in de avond. Zoals al eerder gemeld in een andere review is het enigszins apart dat je daar twee mails van krijgt, maar dat is verder natuurlijk niet onoverkomelijk.

De site ziet er verder wel oke uit, alleen niet echt IE6 compatibel (maar dat neem ik mijn werkgever meer kwalijk dan PC Globe)

Verzending was goed, een blanco doos om de doos van de Asrock heen, en genoeg opvulmateriaal. De buitenste doos is tijdens transport wel beschadigd geraakt, maar dat ligt meer aan de TNT.

Aftersales

Nog niet nodig gehad. Ik heb echter wel een aantal keer gehad dat de stroom ineens weg viel. Echter is dat na het plaatsen op de definitieve plek niet meer voorgekomen. Als hij het nu goed blijft doen dan laat ik het zo.

[update]
Probleem bleef toch bestaan en contact opgenomen met PC Globe. Vond de RMA pagina wat onduidelijk, door de layout van de pagina (een groot leeg vlak) viel de nieuwe RMA knop buiten beeld. Vervolgens bleek de RMA pagina ook niet te werken, hij bleef maar een laadscherm geven in Chromium en Firefox. Via de e-mail bleek het toen ook mogelijk om alle relevante gegevens door te sturen en zo de RMA aan te laten maken.

Het pakket is gisteren uiteindelijk retour gegaan (verzekerd verzonden via TNT), goed ingepakt in een extra doos vol met bubbeltjesfolie. Het pakket komt als het goed is morgen aan bij PC Globe (volgens tracktrace.nl is het een dag vertraagd). Zodra ik hem weer terug heb zal ik een update plaatsen. Tot nu toe ben ik wel tevreden over de aftersales, alleen technisch zitten er wat haakjes en ogen aan.

[Update 2]
Nu nog steeds geen Asrock retour (5 weken na verzending). Vorige week gemaild en er zou contact opgenomen worden met de leverancier.

Inmiddels blijkt PC Globe niet meer aan particulieren te leveren. Zij hebben de website down gehaald om orders die zij toch niet meer uitleveren te voorkomen.

Wordt als het goed is morgen terug gebeld ivm mijn RMA

[Update 3]

Helaas, geen telefoontje vandaag. De RMA werknemer (ze hebben er maar één) is 2 weken met vakantie.

Het is dat ze toch al niet meer aan particulieren leveren, maar anders was dit ook sowieso de eerste en laatste keer geweest.
Gepost door aphrael, zondag 16 mei 2010 19:14
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales:

Het bestelproces is enigszins vreemd, ik heb maar liefst 4 mails ontvangen. Twee keer een orderbevestiging, een invoice en een shipment mail (hoewel ik direct via ideal betaald heb en de webcam die ik gekocht had ging ophalen). Alle mails ook in het engels, terwijl de accountactivatie wel in het nederlands werd doorgestuurd.

Op de website stond een levertijd van 1 tot 5 dagen, ik heb op koninginnedag besteld en de vrijdagavond daarop een mail gestuurd omdat ik nog niets van ze gehoord had. Maandagochtend kreeg ik een mail terug dat mijn bestelling vertraagd was, en maandag om 5 uur een automatisch bericht dat het binnen was en ik t kom komen ophalen. Dus dat was allemaal prima.

De communicatie lijkt dus wat vreemd en onzorgvuldig hier en daar (het mailtje van klantenservice was ook gericht aan "Beste, "), maar verder lijkt het me een solide bedrijf.

Afgehaald, dus niet van toepassing. Bij het pand staat heel groot de naam van een ander bedrijf op de gevel, er staat alleen een klein logo op de glazen deur. Dus het is even zoeken, maar eenmaal binnen staat er een keurige balie en ziet het er allemaal prima uit.

Alles werkte dus

Gepost door Kang, woensdag 12 mei 2010 09:12
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Geheugen besteld voor MacBook Pro (dus wat duurder en specialer etc.) 5 minuten na het bestellen werd ik even gebeld om te vragen of ik inderdaad dat speciale (en duurdere) geheugen nodig had, omdat anders misschien iets goedkopers volstond. Dat vond ik netjes, als ik gewoon maar wat had besteld, had het me onnodig geld gekost.

Verder klopte de voorraad informatie, en kreeg ik het na 4 (werk)dagen opgestuurd.

Voorraadinformatie klopte, en ik kreeg mijn bestelling op tijd en goed verpakt.

Gepost door tholland, woensdag 5 mei 2010 11:47
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Bestelproces: voorraadinformatie blijkt kloppend
Verzending: vanwege feestdag (30 april) iets later in huis, maar dat is volledig buiten de macht van PC Globe.
Staat van ontvangst: goed verpakt, onbeschadigd, ongeopende verpakking
Kortom: goed

Staat van ontvangst: goed verpakt, onbeschadigd, ongeopende verpakking

Gepost door TrekDude101, maandag 12 april 2010 08:25
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Ik vind de website van PC Globe eerlijk gezegd niet één van de betere, maar hij werkt wel zoals het hoort. Ik had hier besteld aangezien het één van de weinige Nederlandse webwinkels is die PayPal accepteren, wat voor mij een pluspunt is.

Aangezien ik met PayPal betaalde, had ik eigenlijk een snellere levering verwacht, en ook wat snellere feedback via e-mail. Hoewel ik vroeg op maandag had besteld, duurde het tot woensdag totdat mijn pakketje werd verzonden. Ik had bij dit pakketje geen haast, maar je raakt toch gewend aan het 'vandaag besteld, morgen in huis'-principe dat vele webshops vandaag hanteren.

Natuurlijk werd het pakket voorzien van een Track & Trace code, wat standaard is vandaag de dag

Aftersales

Met de aftersales heb ik gelukkig nog geen ervaringen.

Gepost door Soggy, zondag 11 april 2010 21:17
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Mijn bestelling bij PCglobe heeft een vertraging opgelopen als gevolg van een inconsistentie in de webshop van PCglobe: bij het aanmaken van accounts bij webshops gebruik ik mijn Gmail-account. Een truukje om onderscheid te maken bij ontvangen emails is dat je na je gebruikersnaam het "+" teken gevolgd door een omschrijving kunt gebruiken (in dit geval gebruikersnaam+pcglobe etc).

Dit adres wordt bij de inschrijving geaccepteerd en er wordt ook een bevestiging naartoe gezonden. Bij het betalen via ideal gaat het echter fout en wordt het bedrag wel afgeschreven, maar wordt de bestelling niet afgerond.

De medewerkers van PCglobe hebben zich echter van hun beste kant laten zien en dit voor me uitgezocht, waarvoor een compliment! Helaas betekende dit wel een vetrtraging in het bestelproces.

Prima. Goed verpakt, prima op de hoogte gehouden.

Aftersales

Zie mijn omerking bij het uitzoeken van wat er fout is gegaan in het bestelproces. Voor de rest geen ervaring met hun aftersales.

Gepost door Pascal.A, donderdag 18 maart 2010 19:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Duidelijke navigatie en voldoende informatie. .Site was af en toe wat traag. Bestelproces doorlopen gaat redelijk snel, maar door onduidelijkheid in het aanmeldformulier was er geen huisnummer gekoppeld aan mijn nieuwe account.

Er was geen huisnummer gekoppeld aan mijn adres. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Gelukkig zag ik dit zelf enkele uren na het bestellen, dus heb ik gelijk een duidelijke mail gestuurd of ze dit nummer alsnog willen toevoegen. Daarop kreeg ik geen reactie, maar ik ging er vanuit dat zoiets simpel wel goed zou komen. Bovendien had ik geen haast met de producten. Toch ging het fout toen het pakket twee dagen later werd verzonden zonder huisnummer. Toen ik dit in de gaten kreeg heb ik PC Globe nogmaals hierop gewezen. De volgende dag had ik een voicemail bericht waarin ze aangaven de fout door te hebben, het pakket zou bij hun terug komen en gelijk weer opnieuw verzonden worden met de juiste adresgegevens. Dit is gelukkig wel goed gegaan. De bestelling was goed verpakt, maar al met al dus 4 werkdagen onnodige vertraging. Beoordeling valt slecht uit omdat mijn eerste mail dus niet is beantwoord (wat een kleine moeite was geweest) en ook niet goed is verwerkt.

Gepost door V_Lichtenberg, maandag 15 februari 2010 01:46
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik was op zoek naar een nieuw UltraX toetsenbord, en vond middels de Pricewatch toevallig een linkje naar een zwart exemplaar bji PC Globe. Normaal ben ik iemand die erg op gewoontes gesteld is, maar ik probeerde toch eens wat anders
Bestellen ging niet moeilijker dan bij andere shops, maar toch kon de webwinkel beter in mijn ogen. Zeker als het dé tool is waarmee je communiceert met de klant, dient dit top notch te zijn in mijn ogen.
Dat is dan ook verreweg alle kritiek die ik kan vinden over de winkel; de service is goed te noemen. Ik bestelde twee producten met een levertijd van 5 werkdagen oid, en ik kreeg inderdaad na 5 dagen een update per mail over het feit dat de bestelling klaarlag. Ik ben toen na mijn werk erheen gefietst en er vanuit gegaan dat de zaak tot 6 open was. Dat was echter half 6 (ik heb de footer van de mail niet goed gelezen), en hoewel de auto al gestart was om naar huis te gaan, was men bereid nog even de zaak te heropenen voor mij. Vond ik erg prettig; ik had me best uigesloofd om er te komen Het getuigt van een erg goede service!

Gepost door MikelenniuM, vrijdag 12 februari 2010 11:12
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Via de deeplink in de pricewatch op deze site terecht gekomen. Producten toevoegen aan de winkelmand was eenvoudig en via iDeal (wat helaas ¤1,- extra kost) kan de betaling snel voldaan worden: de bevestigingsmail voor de betaling was een kleine 3 kwartier na bestellen al binnen (en dat voor een zondagavond, top!)

Verwarrend aan de bestelling is dat je eerst een ordernummer krijgt, vervolgens een factuurnummer en uiteindelijk ook nog een verzendnummer.

PCglobe stuurt mailtjes onder de naam 'Info' (en niet met de winkelnaam) waardoor deze minder goed opvalt in de mailbox. Zodra de bestelling verzonden was, verscheen er een mail met bijbehorend verzendnummer in de mailbox incl. een link welke naar de Track&Trace code zou moeten leiden. Helaas kwam er op de Track&Trace site een melding dat het pakket niet bekend is.

De bestelling kwam in een (te) grote doos aan, opgevuld met kartonsnippers. De doos was licht beschadigd en de proc. en mobo lagen onderop zonder bescherming van onder maar wel met 15 cm. bescherming bovenop. Misschien is het verstandiger en veiliger om de producten tussen de kartonsnippers te leggen (i.p.v. eronder).

Gepost door infernix, maandag 8 februari 2010 17:39
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 3

Had een viertal 2TB HDs, wat RAM en een IDE DOM online besteld. Dag erna eens nagebeld, bleek de IDE DOM onbekende levertijd te hebben. Kon vrij eenvoudig worden aangepast; moest nog 2 HDs en 2 disk enclosures extra hebben, ook geen probleem. Proaktief zijn ze niet, je moet zelf achter je zaken aan, maar verder geen problemen hier.

Ik kan hier weinig goeds over zeggen. De 6 harddisks kreeg ik namelijk in eerste instantie als volgt opgestuurd:

- Alle zes opeen gestapeld met niets er tussen (anders dan de gesealde antistatic bag)
- Een opengescheurde A4 envelop met enkellaags bubble foam eromheen gevouwen
- Onderop de bodem van een vrij grote doos, met daarbovenop opvulmateriaal en de rest van de bestelling.

Toen ik ze kreeg waren er dus 3 fysiek stuk (2 click of death en 1 leek de spindle of actuator van afgebroken), en de andere 3 gaven SMART errors en konden niet eens volledig geformatteerd worden.

Tweede zending was acceptabel, elke disk zat in een eigen kartonnen doosje.

Aftersales

Alle zes de disks zijn retour gegaan als DOA en heb 1.5e week nadat ze retour waren 6 nieuwe ontvangen. De service is op zich dus goed.

Wel een beetje flauw dat men dan maximaal 8.50 retour verzendkosten wil vergoeden, terwijl het nota bene hun fout is dat ik er tijd, energie en geld in moet stoppen om de boel terug te sturen.

'k Zou er dus geen breekbaar spul bestellen want ze gaan er niet bepaald voorzichtig mee om; zie ook eerdere shopreviews.

Gepost door Dauragon, maandag 8 februari 2010 13:10
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

29 januari 2010 een geluidskaart besteld. Volgens de website is de leveringstermijn 1-5 werkdagen.
Product is geleverd na 4 werkdagen. Netjes.

NB: Na plaatsing van de bestelling, word je in het ongewisse gelaten! Je weet niet zeker of het product al is verstuurd of niet. Dit kan allemaal veel beter.
Advies: Hou de consument beter op de hoogte. Ik kan het me heel goed voorstellen, dat je wellicht iets binnen 1 of 2 dagen verwacht en dan graag duidelijkheid wilt. Persoonlijk had ik geen haast, dus ik ondervond hier geen hinder van.

Wanneer het product wordt verstuurd, krijg je netjes een e-mail met een track en trace link.
Product is degelijk verpakt aangekomen.

Gepost door Khaos, zaterdag 6 februari 2010 17:59
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Mijn bestelling van 2 harde schijven die volgens de site op voorraad waren, heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Na 2 dagen een mail gestuurd, geen antwoord. Na het weekend 2 keer gebeld. Daarbij werd ik netjes te woord gestaan, maar na mijn eerste gesprek duurde het nog steeds 2 dagen voordat de zendig werd verstuurd (in de tussentijd nogmaals gebeld). De behulpzaamheid van degene aan de telefoon is de enige reden dat ik de beoordeling niet als zeer slecht kwalificeer.
De site is daarnaast alles behalve handig. Er staat namelijk op dat de verzending al verstuurd was, terwijl dit duidelijk niet het geval was.

lage prijzen
telefonisch goed behandeld

veel te lange levertijd
geen antwoord op email
onhandige/onduidelijke website

Pakje was goed verpakt, maar 8 dagen te laat. Zie boven.

Aftersales

Gelukkig heb ik hier geen gebruik van hoeven maken.

Gepost door tonber, zaterdag 6 februari 2010 11:14
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

eerste keer dat ik bij deze winkel bestel, maar de website maakte meteen een goede indruk, en de reviews waren positief.
Canon MP 640 besteld
Snel antwoord op gestelde vragen.
Snel bevestiging van bestelde goederen.

Betaling via Ideal ook goed.
Snelle afhandeling bij balie.

Afgehaald geen oordeel.
Bij afhalen langs het kanaal rijden, tijdens wegopbreking.

Hopelijk niet nodig.

Gepost door T1T, dinsdag 2 februari 2010 21:57
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Heb de bestelling van de competeronderdelen over 2 winkels verspreidt, omdat het een voordeel van een paar tientjes overleverde.

Bestelde op zondag en kreeg maandag het bericht dat de bestelling in bewerking was genomen en het verzoek om aan de betaling te voldoen. Vrijwel meteen had ik het bedrag overgemaakt, waar ik echter geen verdere reactie op kreeg. Hierop woensdag een mailtje gestuurd met de vraag of de betaling goed was overgekomen, waarop ik ook al geen antwoord kreeg.

Ik wachtte het af tot de maandag na het weekend, om dan de gaan bellen. Zo ver kwam het niet, want maandag kwam het bericht binnen dat de bestelling was verzonden, die ik een dag later ook daadwerkelijk in ontvangst kon nemen.

Uiteindelijk een levertijd dus van 7 werkdagen, terwijl voor alle 4 de prodocten een levertijd van 1-5 dagen was aangegeven.

De website vind ik redelijk. Kan wat overzichtelijker, maar het was ook geen puzzel om alle onderdelen bij elkaar te zoeken. Minpunt vind ik wel dat je winkelmandje niet bewaard wordt. Met andere woorden, als je een paar producten selecteerd, vervolgens uitlogd en je dan weer aanmeld, dan ben je je selectie kwijt.

Al met al vind ik het shoppen redelijk tot goed gaat. Het grote minpunt is dat ik een week niets heb gehoord van PC Globe .(zelfs niet eens of de betaling over is gekomen, wat me vrij essentieel lijkt).

De levering duurde zoals gezegd 7 werkdagen, terwijl de site 1-5 werkdagen aangaf, wat ik jammer vind.

De bestelling zelf is goed verpakt, alles zit er netjes bij, met soort kartonnen stroken als opvulling, valt niet echt wat negatiefs over te zeggen, dus daar ben ik zeker tevreden over.

Er was de mogelijk om het pakket te volgen, maar daar heb ik verder geen gebruik van gemaakt, dus daar kan ik niet over oordelen.

Al met al was dit redelijk geregeld, toen het pakket onderweg was ging het proces meer dan goed. Alleen jammer dat ik er toch een stuk langer op heb moeten wachten dan verwacht.

Gepost door x-wolf, dinsdag 2 februari 2010 13:51
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 5

Ik wilde een mediacenter (HTPC) samenstellen en kwam er via hun website niet uit welke hardware nu met elkaar zou werken. Telefonisch ben ik zeer goed geholpen en even later stuurde men mij per email een offerte. Op mijn verzoek is dit nog een paar maal aangepast, en ookk dat werd keurig verwerkt. Uiteindelijk heb ik een prachtig systeem opgeleverd gekregen dat voldeed aan mijn verwachtingen.

Verzenden rommelde een beetje. Het was niet geheel duidelijk wanneer het verstuurd zou gaan worden. Wel werd het zeer goed verpakt en toen het eenmaal verstuurd was kreeg ik daar keurig een melding van. De volgende dag leverde TNT de doos al voor mijn deur af.

Aangezien ik mijn systeem heb moeten retourneren (zie aftersales) heeft men het systeem mij 2x toegezonden. De tweede keer ging er wel bijna iets fout met mijn adres. Gelukkig stuurt PCGlobe keurig een verzendbewijs per email waardoor ikzelf opmerkte dat men het systeem naar het verkeerde adres wilde opsturen. Dit was snel gecorrigeerd en heeft verder geen vertraging gegeven.

Aftersales

Zeer goed. HElaas bleek mijn mediacenter neit goed te werken (problemen met de afstandsbediening en de IR receiver). Het was lastig uit te zoeken dat het een hardwarematig probleem was, en ik ben dan ook veel tijd kwijt geweest aan het vinden van het probleem. Nadat ikzelf het probleem had geconstateerd heb ik contact opgenomen met PCGlobe. Men stuurde mij meteen een streepjescode zodat ik de verzending op hun kosten kon verrichten. Ik heb het systeem in dezelfde verpakking teruggestuurd. Bij aflevering bij TNT werd de streepjescode meteen herkend en hoefde ik niets meer te regelen. PCGlobe heeft de behuizing vervangen en het systeem binnen 10 dagen naar mij teruggestuurd. Ik vond PCGlobe zeer behulpzaam tijdens dit reparatieproces en ze boden goede telefonische ondersteuning bij het zoeken naar het probleem.

Gepost door KAdrifter, woensdag 20 januari 2010 00:43
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

goede, overzichtelijke website, scherpe prijzen korte levertijden en keurige mailtjes/contact; gewoon zoals het hoort.
Als je zelf af gaat halen zijn ze wel een beetje lastig te vinden (al kunnen ze daar weinig aan doen, er zijn wat wegwerkzaamheden).

afgehaald

Gepost door Hooglander1, dinsdag 19 januari 2010 00:17
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales:

Ik ben via de pricewatch bij deze winkel gekomen. Van daaruit besteld. Registreren en bestellen gaat wel makkelijk, maar heel overzichtelijk is het niet. Je krijgt veel mails in het Engels en ook een nette uitleg met openingstijden ontbreekt in de mail waarin staat dat je het spul kan ophalen.

Overall is het wel goed, maar er zijn een aantal details waar verbetering in kan zitten

afgehaald, dus geen oordeel mogelijk

Wel zijn er ruime openingstijden en vriendelijk personeel. Pand is niet makkelijk te vinden, maar met een navigatiesysteem kom je er wel.

Gepost door sypie, zaterdag 16 januari 2010 09:14
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Heldere webshop met veel diversiteit, ze verkopen van wasmachines tot computeronderdelen en alles wat daar tussen zit. Eigenlijk is het een concurrent van de BCC, Expert, MM en noem ze maar op. Voordeel is alleen dat de prijzen bij PC Globe relatief laag liggen t.o.v. voorgaande winkelketens.

Snel (geautomatiseerd) bericht na het plaatsen van een bestelling, idem na het doen van de betaling en na het aanmaken van een account.

Het enige waar ik mijn vraagtekens bij zet is de tekst op de factuur: Ik had een Belkin N+ Modem router besteld. Nergens op internet kan ik vinden dat er een Gigabit ethernet switch in zit maar toch zet PC Globe dat op hun factuur en op de website. Voor sommige andere Belkin apparatuur is dat wel zo, voor deze niet: http://tweakers.net/price...odem-router.html#tab:info

Op dit moment kan ik de betreffende modem ook niet weer terugvinden bij PC Globe, ook niet in de Pricewatch. Misschien was het eenmalig of misschien hebben ze Belkin uit het assortiment geknikkerd? Geen flauw idee.

EDIT: De Belkin N+ Modem-router is nog wel in het assortiment alleen met het zoeken op Belkin N+ wordt er niets gevonden. Je moet echt de Belkin productcode inkloppen in de zoekbalk: F5D8635ED4A
Nog een aanvulling: Ik kan (met Safari) niet kiezen hoeveel producten ik per pagina wil laten zien als ik een zoekopdracht geef. De betreffende vakjes zijn simpelweg niet te selecteren.

Grote doos met daar in een versnipperd stuk karton zodat het lekker vult. De doos was goed dichtgeplakt, men is daar niet zuinig met plakband. Nadat ik alle plakband er afgehaald had hield ik een bal over van zo'n 10cm doorsnede (en die was al aardig in elkaar geknepen). Dus de verzending is prima in orde. Pakbon was blanco gevouwen in het daarvoor bestemde plak-mij-maar-op-de-doos-hoesje waar pakbonnen doorgaans in horen te zitten. De vervoerder kan dus niet zien wat er op de pakbon staat en wat hij dus bezorgt.

Vervoerder kwam op een voor mij erg goede tijd: 6 uur 's avonds. Denk dat de beste man het druk had en gewoon laat was. Is absoluut geen klacht, vond het alleen maar een voordeel. (ook al gaat dit buiten PC Globe om)

Aftersales

Nog geen ervaringen mee gehad. Zoals het nu lijkt hoeft dat ook niet. Zowel de betaling als de aflevering was prima, net als het product wat ik besteld had.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011