Nadat ik op tweakers.net de goedkoopste TomTom one V2 had gevonden bij PDA-Wereld voor 145 euro, heb ik een bestelling geplaatst.
Ze hadden de netste prijs. Kortom dit zag er goed uit. Site netjes ingedeeld, nette winkel.
Bij het afhalen was pinnen of contant betalen mogelijk. Dit zag er voldoende uit.
Heb hem opgehaald!
Aftersales
Bij ophalen van de Tomtom One, bleek het bij thuiskomst een V3 te zijn. Deze heeft helaas geen SD slot. Dit heb ik geconcludeerd nadat ik de Tomtom uit de doos had gehaald, dus de zegel van PDA-wereld had verbroken.
Toen ik de Tomtom een week later ging terugbrengen om hem in te ruilen voor een TT V3 Europe of het geld terug, kreeg ik te horen dat er een 'krasje' op de tomtom zat en het folietje om de doos ontbrak, waarop ik dus vertelde dat er geen folie omheen heeft gezeten en het krasje was met het blote oog niet zichtbaar. Conclusie: Meneer kon de tomtom inruilen tegen een V3 + 16 euro voor het ontbreken van het folietje om de doos en het niet zichtbare krasje.
Ik heb me werkelijk waar, nog nooit zo geërgerd aan een verkoper die er nog eens even een slaatje uit wil slaan.
Kortom, koop niks bij deze 'oplichter' en geef liever een paar euro meer uit aan een fatsoenlijke shop!
Ik bestelde een Actieve Car-Kit voor MDA-Vario/Qtek 9100.
De carkit lijkt in de verste verte niet op het plaatje op de site. Er zit geen handleiding bij. De passing van de PDA is enorm strak en de "oren" van de houder drukken de softkeys aan de voorzijde van de PDA in tijdens het plaatsen, waardoor allerlei functies ongewild geactiveerd worden.
Ergste is echter de echo. In de auto is degene die jou belt erg goed te verstaan, maar diegene heeft aan zijn/haar kant van de lijn een onwerkbare echo. Ik ben dus maar weer van mijn BT oortje gebruik gaan maken...
Had ik toch maar een Brodit gekocht, dan was ik beter af geweest...
Snel verzonden en goed verpakt. Net e-mailtje dat de bestelling onderweg was.
Aftersales
Heb gebeld voor een handleiding. Die zouden ze scannen en opsturen. Ik wacht nog steeds...
Verder heb ik een eerlijke recentie over het product achter gelaten op hun website. Sorry, een positief verhaal is het niet geworden, maar wat denk je?! Gewoon gewist dus! Over CENSUUR gesproken....!
Droevig dus...
Afgaande op de shop survey zou ik niet snel besteld hebben, onterecht blijkt nu. Ik kwam pda-wereld echter tegen op de HCC dagen. Ze stonden daar o.a. met een uitgebreide selectie Krusell pda cases voor hele scherpe prijzen waarvan ik er een kocht voor m'n Mio. Ondanks de loeidrukke stand nam men toch even de tijd om de juiste op te zoeken en kon ik 'm gewoon uit de verpakking halen om te passen.
Toen m'n vader voor zijn mio ook zo'n case wilde dacht ik meteen aan pda-wereld. Even checken, ja, ze hebben ze nog en voor een erg nette prijs. Mooi moment om voor mezelf een swivel clip voor mijn case te bestellen. De laatste was niet op voorraad, over gemaild, volgende dag mail dat ze binnen waren en meteen bestelling geplaatst.
Website is overigens netjes en overzichtelijk. Je krijgt mail als je bestelling verzonden wordt.
Helaas geen track&trace nummer. Maar, bij vooruit betaling ook geen verzendkosten wat dit een aantrekkelijke zaak maakt om ook kleine dingen te bestellen.
Produkten waren afdoende verpakt en werden keurig de dag na verzending door TPG afgeleverd.
Een behoorlijke score trouwens, donderdagochtend via postbank geld overgemaakt naar rabo, vrijdag bestelling al verzonden, zaterdag binnen.
Had men Track&trace nummer ook doorgegeven dan had ik hier een zeer goed gescoord.
Beetje rommelige website. Ze zijn erg slecht tot helemaal niet bereikbaar. Meerdere malen gebeld, word gewoon maar niet opgenomen.
Op de site staat wegens verhuizing.
Ik had een bestelling lopen, en die kwam maar niet, en ik kon ze gewoon niet bereiken! Per email kreeg ik op zich wel antwoord, maar het was allemaal maar een beetje mager, en echt antwoord op mijn vragen kreeg ik niet.
Ik besloot dan maar het product in de winkel te halen, maar ik wist dus niet of deze nou open was ja of nee! En met bellen nam er niemand op, maar opeens was daar het licht en jawel er nam iemand op! Vriendelijk te woord gestaan, waarna ik naar de winkel ben gegaan, waar ik ook vriendelijk en geduldig geholpen werd. Ik wist trouwens gewoon al wat ik moest hebben, nml. een HP 2490, wat uiteindelijk een 2410 werd omdat daar Windows Mobile 2003 op staat, die kun je dan weer met TomTom gebruiken, en met Windows Mobile 5 gaat dat niet.
Ik had mijn pda op 21 okt. besteld. En direct via telebankieren het geld overgemaakt. Helaas werd het pakketje pas op 25 okt verzonden. Verder telefonisch slecht bereikbaar. Ik heb diverse keren gebeld en ik krijg steeds het antwoord apparaat. Ook via email reageren ze niet echt vlot op. Gelukkig kreeg ik via email wel met mijn track en trace nummer. Nadat ik expliet gevraagd heb via email.
Ik tijdens mijn bestelling duidelijk vermeld om het pakketje goed te verpakken met verpakkingsmaterial. Helaas trof ik thuis aan een slappe doos met daar mijn ipaq doos en daarnaast een lege doos. Gelukkig niks geschadigd. Het kon zeker beter.
Aftersales
Nog geen ervaring mee gehad.
Vorige week gps muis besteld, vandaag binnen ondanks het feit dat TPG pakketje op verkeerde postkantoor had gelegd.
Alles keurig netjes verpakt en handleiding erbij
Via de simpele webwinkel zeer gemakkelijk een gps muis besteld en binnen twee dagen na toezenden van het bedrag al in huis.
Keurig verpakt, inclusief een Nederlandse zelfgemaakte installatie handleiding naast de standaard Engelse handleiding en het product is nog getest ook voordat het werd verzonden. Prima service!
Ik heb vorige week een GPS usb setje besteld (Haicom 204-S). Pakketje is snel geleverd, ik had alles al aangesloten en de drivers van de site van haicom gedownload en alles werkt. (ik kwam er later ook achter dat er een diskette bijzat met daarop de drivers). Er zat ook een brief bij met uitleg hoe het apparaat te installeren.
Ik ben tevreden over pda-wereld