Hoofdcategorieën

Telefoonnummer 0900-KOMPLETT (10:00-16:00)
KVK 24331836
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg
Transportmogelijkheden Afhalen, Koerier, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard MasterCard € 0,-
Creditcard VISA € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1463 prijzen, 831 unsortedprijzen
Prijsindex 95,8 (4,2% onder gemiddeld)
95,8 (4,2% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

38 Verzending 4 4 4
19 Aftersales 2 2 2

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 53
Gepost door migros, dinsdag 23 februari 2010 09:32

Nooit meer koop ik bij deze zaak. Ze erkennen hun fouten niet, ze beantwoorden geen mail, ze laten je 18 minuten aan de lijn hangen voordat ze je te woord staan. En bovendien laten ze een slechte review gewoon weghalen van tweakers. Echt een zwak en rot bedrijf. Naar mijn mening gewoon je spullen ergens anders halen en nooit zeken doen met dit bedrijf.

Gepost door Ricardoshow, maandag 8 februari 2010 16:12
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales: 4

Mede omdat ik niet al te ver van het afhaalpunt in Tilburg woon kocht ik regelmatig bij dit bedrijf. Vaak ook vanwege een goede prijs. geleverd werden in mijn geval de nieuwste versies geproduceerd in hetzelfde jaar. Nieuwe artikelen komen bij Komplett ook snel in het assortiment, de omschrijving op de site duurt soms iets langer. Die site is evenwichtig opgebouwd, rustig vormgegeven en (dus)overzichtelijk. Het afhaalpunt is modern, netjes en goed bereikbaar. Met vriendelijk personeel dat goed overzicht over de bestellingen had. Contante betaling geheel conform de orderbevestiging met pinpas en (electronische) handtekening.

Intern bij Komplett altijd snel en probleemloos. Binnen 1 a 2 dagen kon ik bestelde artikelen ophalen. Steeds netjes en ruim verpakt in stevige kartonnen dozen opgevuld met plastic 'kussentjes'. Track en trace was in mijn geval dus niet van toepassing maar die dozen zullen TNT ook wel overleven..

Aftersales

Ik kocht eens een monitor die na uitpakken een krasje op het scherm bleek te hebben. Zonder problemen kon ik al binnen 2 dagen retourneren en tegelijk een nieuwe afhalen. Betrouwbaar en coulant dus.

Gepost door Tweak_IT, dinsdag 2 februari 2010 23:04
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Zeer duidelijke en overzichtelijke website.
Het voorraad systeem werkt erg goed.
nog nooit meegemaakt dat het niet klopte.
Ook de bevestiging van van de order was prima.
echter had er wel wat pro actiever omgegaan mogen worden met het feit dat mijn pakketje niet ingescand kon worden.

maar na een belletje met de klantenservice was alles geregeld.
kon het pakketje gewoon ophalen die middag.(1 dag )

Doordat het afhaalloket in Delft heb ik de luxe om het te gaan halen.

Aftersales

Nog geen ervaring mee... dat hoop ik ook zo te houden als ik het aantal sterren voor after sales zie.

Gepost door topkoen05, dinsdag 2 februari 2010 20:17
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Op zoek naar een webshop die een bepaalde grafische kaart op voorraad had kwam ik als enige uit bij komplett. De website gaf aan er nog één op voorraad te hebben. Na deze besteld te hebben veranderde de voorraadindicatie direct. Deze is dus zeer actueel en correct.
Drie uur na het plaatsen en betalen van de bestelling een mailtje gekregen dat het pakketje is verzonden. Snel!

Gewoon goed verpakt in een doos met luchtkussens. Goed aangekomen.

Gepost door pHennyWise, zondag 17 januari 2010 13:46
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales:

Ik heb de Samsung SyncMaster P2470HD besteld bij Komplett. Deze had vrijwel als enige deze monitor op voorraad. Site is overzichtelijk, monitor was zeker niet de goedkoopste in de lijst maar kon wel meteen geleverd worden en was voor mij reden om hem te bestellen bij Komplett. Ik heb gekozen om de monitor op te halen in Tilburg waarbij ik betaald heb met CreditCard, geen problemen. Status meldingen zijn af en toe een beetje cryptisch zoals "order wordt gelopen", geen idee wat dat in mag houden voor mij als consument. Status updates via de mail, eerste was van de bestelling, tweede dat ik hem op kon komen halen. De voorraad indiciatie werd ook meteen gewijzigd op de site, van 1 naar 0, dus dat vindt ik ook prima en eerlijk. Artikel absoluut snel geleverd, 14 januari besteld, 15de kon ik hem komen halen. Helemaal goed dus.

Gepost door SuX DeLuXe, woensdag 13 januari 2010 16:10
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

De website van Komplett spreekt me heel erg aan. Heel erg overzichtelijk en duidelijk. Ze hebben heel vaak de nieuwste producten op voorraad en de prijzen zijn altijd goed.
Voor de 2e keer iets besteld bij Komplett en zeer tevreden, je kunt statusupdates volgen via je account en via de mail. Betaling is op allerlei manieren mogelijk waaronder iDeal.

Maandagavond op 11-01 besteld, dinsdagmiddag verzonden en woensdag in huis. Heel netjes dus, de voorraadindicaties klopten dus in deze.
Track & Trace was beschikbaar, de artikelen waren goed beschermd ingepakt. Ik kon ook kiezen tussen transport door DHL of TNT.

Gepost door Deorgere, dinsdag 12 januari 2010 15:39
Algemeen: 2 Verzending: 3 Aftersales: 1

Ik heb Komplett 9 December een mailtje gestuurd over een Sapphire ATI 5770, deze hadden ze ruim voorradig.

Op de website stonden echter 2 verschillende afbeeldingen van deze kaart, 1 met de V1 koeler, en 1 met de V2 koeler.

Ik heb gebeld, en volgens deze meneer kreeg ik de V1 versie toegestuurd als ik zou bestellen (die wilde ik tenslotte ook). Daarvoor had ik al een mailtje gestuurd met dezelfde vraag, ook hier kreeg ik vrij snel antwoord op. Ook volgens deze medewerker ging het om de V1 versie.

Ik bestelde dus 2 van deze kaarten.

Beide kaarten zaten in een doos, met beschermingsmateriaal. Voldoende.

Aftersales

Ik kreeg beide kaarten de volgende dag thuis afgeleverd. Zo blij als een kind opende ik de doos, en tot mijn verbazing zat er een V2 koeler op gemonteerd. In de andere doos zat ook een V2 koeler.

Direct gemaild dat ik ze terug wilde doen, omdat het niet volgens afspraak is. Als ik van 2 medewerkers te horen krijg dat het om een V1 versie gaat, dan mag ik er toch vanuit gaan dat dat ook zo is? Bij Komplett dus niet.

Dezelfde dag zijn ze per post terug gestuurd, (10 december), pas op 25 december stond het aanschaf bedrag op de rekening. En niet eens het hele bedrag, ik had namelijk onkosten gemaakt die ik terug moest hebben (6,75 euro aan verzendkosten). Deze heb ik tot vandaag nog steeds niet terug. Ik kreeg deze goedkeuring wel, en dat het z.s.m. overgemaakt zou worden (inmiddels alweer 2 weken terug).

Gepost door Petertyuh, dinsdag 12 januari 2010 09:50
Algemeen: 3 Verzending: 4 Aftersales: 1

Op zich een goede site, goed overzichtelijk enzo.
Alleen jammer dat ze vooral buitenlandse producten hebben. Zo kreeg ik dus een verloopstekker apart opgestuurd omdat anders de lader niet in het stopcontact zou passen. Volgens mij hadden ze een Engelse versie opgestuurd (wat overigens hele degelijke/zware stekkers zijn).

Goed aangekomen, zonder al te veel cosmetische beschadigingen van de doos (vooral ook TNT zijn schuld). Toch nog een vrij snelle levering, binnen een week had het pakket in huis.

Aftersales

Iets meer als een jaar na aankoop houdt mijn camera het voor gezien. Wat ik ook probeer, ik krijg hem niet meer aan.
Dus een berichtje naar Komplett gestuurd en ik krijg al vrij snel een berichtje terug met daarin:

"Geachte klant,
Het spijt ons dit te vernemen,
Helaas moeten wij u meedelen dat uw garantie termijn op uw aankoop inmiddels al is verlopen.
Als u wenst voor een eventuele reparatie van een erkend Canon reparateur, gelieve dan hierover met Canon contact op te nemen. (0164-244222)
Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,
Komplett Customer service"

Hierop heb ik nog een berichtje terug gestuurd dat ik het erg raar vind dat ze maar 1 jaar garantie geven op een fototoestel van ruim 400 euro (Canon PowerShot G9) en hun reactie is dat ze niks voor mij kunnen betekenen. Na veel gesteggel kan ik hem dan toch opsturen en laten ze hem controleren.
Na het betalen beloven ze dat ik hem binnen 2 weken kan ontvangen zodat ik hem nog mee op vakantie kan nemen. De camera hoort namelijk bij een onderwaterhuis, wat toch wel essentieel is met duiken.

Nadat ik terug ben gekomen van 2 weken duiken heb ik eindelijk mijn camera van de TNT mogen ontvangen.

Dit was voor mij dus de eerste en de laatste keer dat ik iets bij hun heb gekocht.

Gepost door slager, woensdag 6 januari 2010 22:06
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Een winkelmandje met 3 producten uit de Pricewatch was bij Komplett op voorraad, tegen een lage prijs. Hier dus besteld en betaald via iDEAL. Website is overzichtelijk, bestelling verloopt soepel.

Bestelling werd netjes verpakt geleverd, ingepakt in een doos die opgevuld was met luchtzakjes. Harde schijf was nog extra verpakt in een envelop met bubbeltjesplastic.

Verzending duurde naar mijn idee wat lang, maar dat kan uiteraard ook aan de feestdagen en/of TNT gelegen hebben.

Gepost door janjansen73, donderdag 31 december 2009 18:45
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

de 23ste 's vonds laat besteld, keurig de 29ste afgeleverd. Communicatie is doeltreffend, geen mail bij elke wijziging, alleen order is binnen & order is verstuurd, dus ook geen megavolle mailbox.

Zeer goed verpakt. Niet te grote doos, goed met van die bubbles. Niets op aan te merken.
Zeker gezien de feestdagen supersnel geleverd.

Aftersales

Nog geen ervaring mee (gelukkig niets defect of DOA)

Gepost door DM.Aram, dinsdag 29 december 2009 18:02
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Prima website, erg overzichtelijk. Ik heb het product via de pricewatch gevonden en omdat ik niets slechts over Komplett heb gehoord in mijn nabije omgeving (en heb gelezen op Tweakers.net).

Binnen een dag in huis, goed ingepakt met bubbeltjes plastic. Niks negatiefs.

Gepost door JanPieterman, maandag 28 december 2009 17:59
Algemeen: 1 Verzending: 3 Aftersales: 1

Ik kwam op de site via Google search voor Qnap NAS409 TS PRO. Komplett had er een DEMO te koop voor 350 euro.
Bestelt plus wat HDD's.
De nas was niet kompleet maar zou moeten kunnen werken.
Deed dit alleen niet naar behoren.
Kontakt met medewerker van QNAP gehad.
Deze gaf het advies kontakt op te nemen met verkoop van Komplett voor aanvraag RMA.

De goederen werden met doos in doos verpakt met voldoende luchtzakjes ertussen.
De buitenste doos was wat slap, maar kon er net mee door.
Er is voorzichtig transport geweest doot TNT. Ietwat ruwer en de omdoos had het begeven.

Aftersales

1 december RMA - aanvraag ingediend.
3 december RMA toegestaan.
3 december per TNT verstuurd op mijn eigen kosten.
4 december afgeleverd door TNT bij Komplett.nl.
9 december werd email naar mij verzonden dat het pakketje was aangekomen en ingeboekt.
16 december heb ik een mailtje gestuurd hoe het staat met de afhandeling.
17 december antwoord:
Beste klant,
Uw RMA 700674713 ontvangen op 09-12-2009 is bij onze technische dienst in behandeling.
Wij vragen u echter geduldig af te wachten voordat deze fase is afgerond en zult echter rekening moeten houden met 5-10 werkdagen voor verdere status van uw RMA bekend is.
Bedankt voor uw medewerking,
19 december nog geen bericht over de RMA. Dus mail ik de vraag of de afdeling het nog wel aan kan?
28 december nog geen antwoord, en nog geen uitsluitsel hoe het nu verder gaat met de RMA.
Vandaag een mailtje gestuurd met mijn visie op de door Komplett gebezigde aftersales.
Tevens heb ik mijn geld terug gevorderd.
Voor de eerste keer iets gekocht bij Komplett (584 euro) en meteen ook de laatste keer.
Gelukkig heb ik met creditcard betaald, 180 dagen garantie!

Gepost door MrAcid, dinsdag 15 december 2009 15:57
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Website ziet er prima uit en het bestelproces verloopt soepel. Kwam er terecht omdat ze via de Pricewatch de goedkoopste waren die een Logitech Cordless MediaBoard Pro op voorraad hadden.

Voorraadindicatie op de site is duidelijk (exacte aantallen) en blijkbaar accuraat want ik had de volgende dag keurig mijn bestelling in huis.

Keurig dezelfde avond nog verzonden, inclusief een mailtje met een bevestiging daarvan.

Verbeterpuntje: de track- & tracecode is een beetje verborgen in de e-mail die de verzending aankondigd. Hij staat er wel, maar een klikbare link zou prettig zijn!

Het toetsenbord was een beetje overdadig verpakt (hele grote doos, paste er denk ik wel 20 in) maar was prima opgevuld met luchtkussentjes dus dat was geen probleem.

Geen ervaring mee.

Gepost door Aragon12, dinsdag 8 december 2009 12:57
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 1

De website ziet er goed en overzichtelijk uit, maar het assortiment vindt ik wat minder als ik naar een andere site kijk.
Ook qua prijs doen ze het niet slecht.

Na betaling via Ideal gaat de verzending zeer vlot, en zijn de artikelen, in mijn geval een geheugenset met cooling, goed verpakt.

Aftersales

De geheugenkoeler was al vrij snel stuk. Een RMA formulier ingevuld en dat opgestuurd. Kreeg bericht terug dat ik dan maar het geheugen(wat goed werkte) en de koeler terug moest sturen.
Na div. mails heb ik hun duidelijk gemaakt dat dit geen optie was aangezien alleen de koeler stuk was, en ik alleen een nieuwe koeler nodig had en geen geheugen.
Uiteindelijk de kapotte koeler teruggestuurd, en na enige tijd toch een nieuwe gekregen. In de verkoopvoorwaarden van Komplett staat dat als een product nog onder de garantie valt, de verzendkosten dan voor hun rekening zijn.
Zij hebben mij toen gevraagd om de kopie van de verzendkosten te mailen, wat ik inmiddels al drie keer gedaan heb zonder dat er een reactie terug kwam. Het bedrag is niet zo erg groot, maar ik vindt het toch een minpunt dat je de klanten weken lang laat wachten als er terug betaald moet worden.
Ik zal dan ook nooit meer iets bij deze shop bestellen.

Gepost door Jobbie, dinsdag 8 december 2009 10:33
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Al eerder bij Komplett besteld en ook nu weer zeer tevreden!

Besteld:
-Asus O!Play HDP-R1
-WD My Passport 500Gb

Beiden op voorraad en goed geprijst.
2 december besteld en de volgende dag al in huis.
Spullen goed verpakt in een doos.

Al mijn ervaringen zijn tot nog toe erg goed en zal dan ook zeker vaker zaken met ze doen...!

2 december besteld en 3 december in huis. Wat wil je nog meer?

Gepost door Blinker, zaterdag 5 december 2009 16:20
Algemeen: 4 Verzending: Aftersales:

Aangezien het vlak bij mij in de straat is en aantrekkelijk geprijst is heb ik het een kans gegeven. Normaal gesproken bestel ik bij Azerty.

Op 2 septemer 2009 had ik Sony NEC Optiarc DVD±RW burner AD-7240S aangeschaft bij Komplett. Na 5 dagen kreeg ik een sms dat ik het kon afhalen bij het servicepunt bij mij in de straat.
Er kon uitsluitend met pin betaald worden wat ik dus ook heb gedaan en het product in ontvangst genomen.
De brander zat goed stevig verpakt in een kartonnen doos met bubblewrap van binnen aangebracht waardoor er weinig bewegingsvrijheid was.

Het geheel was netjes compleet (voor zover dat kan bij OEM) en alles werkte naar behoren.
Had wel het idee dat de beste man die er werkte er weinig verstand van had en dat hij voornamelijk functioneerde als doorgeefluik. Voor technisch advies ben je er aan het verkeerde adres.

Al om al een positieve indruk en ik ben tevreden.

Ophalen

Nvt

Gepost door LCD_viewer, donderdag 26 november 2009 19:22
Algemeen: 2 Verzending: 3 Aftersales:

Door mij zijn er in het verleden met plezier veel bestellingen geplaatst voor mijzelf of familieleden.
Dit alles zonder problemen, prijzen waren scherp, voorraadindicatie bleek in orde en je kon met credit-card betalen.

Helaas veranderd komplett met de tijd maar niet positief. Kosten van verzenden worden steeds hoger, een tijdje zelfs kosten berekend voor afhalen. Maar dat is nog te overzien als je totaal in 1 verzending goedkoper uit bent dan ergens anders.

Nu bij mijn laatste bestelling heb ik erop gelet dat ik spullen bestelde die op voorraad zijn of zeer snel op voorraad komen. En daar begon het gedonder.

Een wifi-router bleek bij het bestuderen van de bestellijst met een engelse stekker te zijn uitgerust, waarom krijg ik anders kostenloos een adapter bij mijn bestellijst ?
Die adapter die niet op voorraad was, zou pas eind november binnenkomen. Okay accoord.

Nu kwam ik erachter dat een ander product ook veel later zou binnenkomen dan ik gedacht had. Dus ik dat product annuleren, vervolgens komen mijn "bevestigde" artikelen blijkbaar weer vrij want de voeding die op voorraad was, stond 2 dagen later in back-order.
Een harde schijf kwam ook weer later door de tussen-leverancier.

Al met al is de voorraad indicatie een loterij geworden bij komplett en krijg je engelse producten opgezadeld want het niet vermeld, wat ik wel verwacht en niet dat ik opeens adapters op de uiteindelijke bestellijst tegenkom.

Gelukkig geen ideal gebruikt maar mijn CC dus kon ik het hele zwikje annuleren. Dag dag komplett. :W

Niet alles is slecht, de verzending is vaak prima in orde, bubbelplastic in de doos of tussen artikelen.

Enige minpunt is dat er bij TV's dat ze met de fabrikantsverpakking verstuurd worden. Het lijkt mij toch wel iets te naiëf om TNT of andere bezorgdiensten te vertrouwen.
Een kartonpapiertje erom kan de nieuwsgierigen minder verleiden tot heling etc.

De verzendkosten lopen wel snel op bij komplett, let hier op als je besteld.

Aftersales

Eerlijk gezegd heb ik hier geen gebruik van gemaakt maar uit de voorwaarden is op te maken dat RMA afhandelingen op jouw kosten zijn. En daarmee bedoel ik doa. geleverde spullen.

Andere shops nemen een RMA kostenloos aan en daar heb ik wel van opgekeken. Puur vanuit dat verschil is komplett slechter te noemen.

Gepost door Andrew van der Plas, zondag 22 november 2009 21:33
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Website zeer makkelijk toegankelijk, met goede verwijzingen naar de fabrikant. Prijzen zijn zeer competatief.

Verzending zat in een stevige kartonnen doos met voldoende beschermingsmateriaal. Prima aflevering op een zaterdag door TNT-post. Deze pakketvervoerder is niet alleen goedkoper als DHL, maar levert ook op zaterdagen. Voor mij cruciaal, omdat ik de router dit weekend nog wilde installeren.

Aftersales

Ik heb nu al een drietal artikelen teruggestuurd onder RMA (harde schijf, moederboard en een geheugenstrip) en geen enkel artikel werd geweigerd door Komplett.

Ook niet na 2 jaar gebruik van een aantal artikelen.

Met name de aftersales is voor mij een reden hier veel vaker te kopen.

Gepost door darkdevil1, zaterdag 14 november 2009 21:45
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Op 16 Februari 2008 een Samsung 22" Syncmaster LCD scherm gekocht. Vanwege goede ervaringen via het werk, en in dit geval de redelijk scherpe prijs, ben ik voor Komplett gegaan. Een heel duidelijke een overzichtelijke website met juiste voorraadindicaties en veel keuze. Netjes bevestiging en track&trace via de mail.

Twee dagen na bestelling op de post gegaan en de dag erna het juiste product in goede staat ontvangen.

Gepost door rick.bouman, donderdag 12 november 2009 15:44
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 5

5 mei 2008 een groot aantal onderdelen van mijn computer bij Komplett besteld waaronder een Samsung harde schijf van 500GB.

Hardeschijf zat goed ingerold in bubbeltjes folie. Ik wilde de harde schijf eigenlijk gaan ophalen maar kreeg toen gelijk een Track&Trace code mee.

Hardeschijf was vorige dag om 15:50 verzonden, had hem de dag erna om 12:30 al binnen.

Aftersales

De harde schijf begon een paar weken terug met herrie maken en heel vreemd te doen bij het booten. Heb de fout duidelijk omschreven en gemaild naar Komplett. Kreeg daarna een mailtje dat mijn RMA in behandeling was genomen met een RMA nummer.

Maandag morgen vroeg mijn harde schijf gebracht bij Komplett.
Kreeg de horen dat het drie dagen zou kunnen duren, maar kreeg dinsdag middag al een mail dat Komplett tijdens het testen soortgelijke problemen ondervond en ik een nieuwe schijf zou krijgen.

Mijn model was niet meer op voorraad, dus kreeg een SpinPoint F3 500GB, en dat was wel mooi omdat ik nu alleen nog maar F3 schijven van Samsung heb (had vorige week en die week daarvoor wat andere schijven vervangen voor F3 1TB schijven).

Heb de schijf nu alweer draaien als harde schijf voor het OS en het werkt weer super.

Echt helemaal top!

«  1  2  3  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2010 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2009