Hoofdcategorieën

KVK 17098693
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, Pinnen bij afhalen
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 446 prijzen
Prijsindex 101,1 (1,1% boven gemiddeld)
101,1 (1,1% boven gemiddeld)

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
15 Algemeen Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
10 Aftersales Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: slecht Beoordeling: voldoende

Gepost door Silent7, zaterdag 9 augustus 2008 23:00
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

De TFT die ik zocht was er op voorraad.
Zero bright dot garantie zoals Samsung vroeger had bij de 173/193P daar weet ik niet van tegenwoordig, maar ik vertrouw wel op de moderne productiemiddelen.
Vlak voor afrekenen toch even ter sprake gebracht hoe om te gaan met pixels die niet in orde zijn.
Standaard verhaal, afgesloten met: "we kijken wel even."
Hup doos open, hele kassa ruimte onwerkbaar door het verpakkingsmateriaal op zaterdag met een winkel vol klanten.
Tussen de demo-modellen gezet, muis in een centrale PC en netjes diverse kleuren op het bureaublad toveren. Werkbalken weg, pictogrammen verslepen voor juist zicht. Grappig op 8 schermen tegelijkertijd.
Ding was goed, hup inpakken en toen afrekenen, drie jaar garantie met duidelijke info hierover, gen gezeur over verlenging wat je bij veel elektronica winkels ziet.
Het gaat dus om een budgetscherm, geen grote dure topper.
Ik was aangenaam verrast en vind een openbare pluim dus zeer op zn plek!
Was trouwens Amsterdam Ceintuurbaan en ik weet wel waar ik m'n monitoren halen ga

Gepost door Phijay, zondag 20 juli 2008 09:11
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De wijze waarop de klanten worden behandeld vind ik zeer onder de maat, omdat Paradigit niet bereid is in geval van een onenigheid de klant tegemoet te komen, lees hierover bij de aftersales.
Dat is heel jammer, omdat ik in het verleden veel van mijn computerartikelen bij Paradigit kocht, in de veronderstelling daar goede service te zullen ontvangen, wat dus niet het geval bleek te zijn.

Niet van toepassing

Aftersales

Ik heb in december 2007 voor ¤ 74,99 een 8 GB Kingston memory drive mini 8GB USB2.0 gekocht. Na twee maanden maanden gebruik ging de stick helaas stuk en ben ik er in april 2008 mee teruggegaan naar Paradigit (door verblijf in het buitenland kon de stick niet eerder worden teruggebracht). Ik kreeg er weliswaar direct een vervanger voor terug, maar dat was er één van mindere kwaliteit, namelijk een A-Data Memory Drive 8GB USB2.0 van ¤ 24,99. Ondanks mijn protesten en een brief naar Paradigit was men niet bereid mij voor het verschil tussen de prijs van de Kingston en de A-data memory stick te compenseren. Dit vind ik een zeer slechte service van Paradigit en wil daar daarom langs deze weg melding van maken. Als Paradigit bereid was geweest om het verschil te delen, dan was ik ook al tevreden geweest.

Gepost door PowerGuitarist, maandag 5 mei 2008 16:48
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: slecht

Ik heb enkele weken geleden een pc bestelt bij paradigit met daarin o.a. een sli systeem (2x 8800GTS)...

Nadat ik de bestelling had geplaatst belde ik 2 dagen later over de levertijd (aangezien er problemen waren met hun website)

Daar werd mij verteld dat ze aan het wachten waren op de Blu-ray speler die ik besteld had.. deze kwam waarschijnlijk de volgende dag binnen en dan zou ik hem 2 dagen later op kunnen halen.

Aangezien ik toen nog steeds geen bericht had gehad, belde ik weer met de vraag hoe het stond met mijn order. Toen kreeg ik als antwoord terug dat ze aan het wachten waren op de blu-ray, de kast, de voeding en de videokaarten. Waarna duidelijk waren dat ze onmogelijk nog ooit aan een 8800gts konden komen die ik had besteld. Deze zijn toen (op advies van dde medewerker) veranderd in 9600gt XXX-en. Einde gesprek..

2 dagen later bel ik weer, voor een update van de status.. Alles was binnen behalve de kast, ik vroeg hoelang dit zou duren, waarop zei meldde dat dit ongeveer 5 weken zou zijn. Aangezien ik mijn pc dat weekend graag wou hebben heb ik toen (op advies van de medewerker) de order laten veranderen met een andere kast.Einde gesprek.

Volgende dag word ik gebeld. Meneer had een fout gemaakt die kast die hij had aanbevolen was ontoereikend ivm het formaat van de videokaarten. Weer een order wijziging dus.. nou ja oke.. weer andere kast. Vervolgens vraag ik maar weer eens naar de levertijd. Ja meneer, wij wachten nog op de harde schijf en de blu-rayspeler.. (die volgens het vorige gesprek al binnen waren)... Einde gesprek.

Vervolgens 5 dagen later was de pc compleet en kon ik deze pas 2 dagen nadat hij compleet was afhalen bij vestiging eindhoven

Nvt.. afgehaald

Aftersales

Aangezien de computer (na alle problematiek) niet werkte naar behoren (ernstige vertraging, uitval etc.etc.) ben ik terug gegaan.. persoon heeft de computer eens zo'n 5 min bekeken, en gezegd dat er niks mee was.. werkte perfect... Aangezien het probleem op willekeurige moment opdook vond ik dit voorbarig maar nam het maar voor lief.. eenmaal thuis bleek het probleem niet opgelost.. binnen kort dus weer terug.

Gepost door McKillem, dinsdag 29 april 2008 21:02

Ik heb opzich positive ervaringen met paradigit.
Ik ben systeembeheerder voor een redelijk klein bedrijf, dus het kopen van dingetjes gaat nogal eens gewoon via de winkel.
Ik kom er eigenlijk altijd als ik iets moet hebben.

Ik heb wel de indruk dat je er beter niet kan komen als je niet echt weet wat je moet hebben/hoe de computerwereld in elkaar steekt.
Mijn indruk van het filliaal in leiden in dit geval is dat ze af en toe de neiging hebben nogal bijdehand te gaan zitten doen.

Aftersales heb ik geen ervaring mee, nog nooit een defect product gehad aldaar.

Gepost door pugomi, zaterdag 1 maart 2008 23:32

Via de email geregeld dat ze voor mij een Cooler Master kast in filiaal Den Haag zouden reserveren. Om 17.35 uur een mailtje naar de verkoop gestuurd, om 18.30 uur kreeg ik mail terug dat de kast waarschijnlijk twee dagen later voor mij in filiaal Den Haag zou staan. Netjes met reserveringsnummer erbij. Twee dagen later 's ochtends om 9.10 uur een mailtje van filiaal Den Haag dat de kast klaar stond. Prima geregeld Paradigit!

Geen verzending, zelf afgehaald.

Niet nodig gehad.

Gepost door helsdingen, maandag 25 februari 2008 21:28
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De mensen in de winkel (Apeldoorn) zijn vriendelijk en hulpvaardig. Toch heb ik de indruk dat ze niet altijd weten waarover ze praten. Het telefoonnummer van de winkel in Apeldoorn is onbereikbaar en wordt nooit opgenomen. Na een keer of 12 te zijn overgegeaan krijg je een bandje dat je een 0900 nummer moet bellen. Daar wordt je eerst altijd in de wacht gezet. Het mooie is wel dat je kan kiezen of je muziek wil of niet terwijl je wacht. De kennis bij de mensen op het 0900 nummer is bijzonder laag. De website en de winkel zijn erg overzichtelijk.

Owja. Paradigit valt vooral onder de catagorie dozenschuivers. Ze verkopen je alles, maar voor garantie moet je naar de leverancier. Dit maken ze je wel heel duidelijk NADAT je iets gekocht hebt.

In de winkel afgehaald dus geen oordeel.

Aftersales

Had een Acer SA90 gekocht en het geheugen ging na 2 maanden stuk. In de winkel heb ik de symptomen verteld en gezegd dat het geheugen stuk was. Aangezien het druk was heb ik de PC afgegeven. Ze zeiden dat ze misschien zelf zouden kijken en anders zouden opsturen. Ook vertelde ze mij dat ik hem ook thuis had komen laten ophalen (lukt alleen moeilijk als je tijdsens kantooruren moet werken)... Het zou ongeveer anderhalve week duren.

2 weken later maar eens gebeld maar het 0900 nummer en daar kreeg ik te horen dat de PC wel bij Acer was aangekomen maar meer wisten ze niet. Kon wel 4 weken gaan duren.

1 maand na de PC achtergelaten te hebben maar weer eens gebeld. Ze wisten nog steeds niks en konden ook niet zeggen hoe lang nog. 3 dagen later heb ik een telefoontje van de winkel in Apeldoorn gemist. Terug gebeld en er werd nooit opgenomen. Weer 0900 nummer bellen en PC was gerepareerd.

In de winkel PC opgehaald en geklaagd dat het zo lang duurde en dat ik een maand geen PC had. Had nog op het 0900 nummer gevraagd naar leenPC maar dat kon absoluut niet terwijl ze in de winkel vroegen waarom ik niet om een leenPC had gevraagd.

De manager was er niet en zou me de volgende dag terugbellen. Nooit meer iets van ze gehoord. Ik was altijd vast klant bij Paradigit maar nu ga ik echt niet meer naar die dozenschuivers. Service is ver te zoeken.

Owja, geheugen was inderdaad stuk en vervangen.

Gepost door Leader98, maandag 25 februari 2008 10:45
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Paradigit heeft qua prijzen een goed bijgehouden website. De werking is alleen soms wat traag.
Een groot pluspunt van de website is de mogelijkheid om een artikel te laten reserveren. Dit kan als je een account aanmaakt en je krijgt een bevestiging per SMS en e-mail dat je artikel in het aangeven filiaal voor je klaar ligt (zonder koopverplichting overigens).

De technische kennis van het winkelpersoneel laat soms wat te wensen over (voor de veeleisende Tweaker dan).
Verder is de winkel mooi ingericht en kan je bijna alle artikelen zoals monitoren enzo werkend bekijken.

De prijzen zijn niet altijd concurrerend met de goedkopere webwinkels uit de Pricewatch maar daartegen staat wel het voordeel van de lokale winkel dat je wat makkelijker terug kan als je met technische problemen zit.
Ook kan je bij Paradigit het produkt binnen een termijn ruilen als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Ik heb er nu een Samsung 223BW gekocht.
Het scherm zat netjes in de oroginele verpakking en de Paradigit medewerker verzekerde me dat ik naast de drie jaar onsite garantie van Samsung ook bij Paradigit terecht kan als er iets mis mocht zijn.

Paradigit verkoopt voornamelijk (alleen?) via de winkel en van verzending is dus geen sprake.

Nog niet nodig gehad.

Gepost door chriscjw, maandag 14 januari 2008 16:59
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

In maart 2006 een GeForce 7600GT gekocht. Helaas gaf deze er 12 januari 2008 er de brui aan dus ik Paradigit benaderd voor garantieafwerking. In eerste instantie een mailtje gestuurd en het antwoord wat daarop kwam was niet behulpzaam. Zij geven maar een jaar garantie op videokaarten en zodoende moest ik dit met de leverancier regelen. Aangezien ik gevraagd had naar de contactgegevens van de leverancier belde ik de helpdesk. Deze konden ze mij niet geven. Toen heb ik gezegd dat ik het een slechte zaak vond dat zij uberhaupt niets voor mij wilde regelen en hoe kan ik het nou oplossen terwijl ik niet eens contactgegevens kan krijgen? Daarbij zou de tijd die zou verstrijken eer dat ik een nieuwe kaart had toch echt te lang zijn. De helpdesk zei toen dat ik met het desbetreffende filiaal, waar ik de videokaart destijds gekocht had, contact op moest nemen. Toch blijf ik het irritant vinden dat men in eerste instantie makkelijk is en je naar de fabrikant verwijst. Als je daarna zegt dat dat geen manier van doen is, is het wel mogelijk om het voor mekaar te krijgen.

Aftersales

Ik heb dus contact opgenomen met het filiaal in Arnhem en daar werd ik wel juist benaderd. Ik had aangegeven dat ik de kaart echt nodig had om werkzaamheden te kunnen uitvoeren op de PC en de filiaalleider zei dat dit probleem naar behoren zou worden opgelost. Dezelfde avond kreeg ik een mailtje van de medewerker dat ik met bijbetaling een nieuwe videokaart mocht komen uitzoeken. De huidige waarde van mijn videokaart werd gezet op 99,95. Ik had voor dat geld zo een 8600GT mee kunnen nemen maar aangezien deze niet op voorraad was heb ik geld bijgelegd en een 8600GTS genomen. Dus ik kan niet anders zeggen dat Paradigit Arnhem mij zeer goed tegemoet is gekomen.

Wel vind ik het vreemd dat het spel "Ghost Recon Advanced Warfighter" niet in de doos zit inbegrepen. Ook is de doos al een keer losgeweest omdat je dit kan zien aan beschadigingen aan de doos en verschillende soorten tape. Maar goed om het spel is het me niet te doen en het kan ook zijn dat deze niet is bijgevoegd tijdens de productie bij XFX.

Gepost door Paquito, zondag 23 december 2007 00:47

Had een esata kabeltje nodig voor mijn nieuwe externe schijf. Paradigit had alleen een esata > sata kabel in voorraad. Ik vraag: gaat dat werken, heb ik geen esata > esata nodig? (omdat dit mijn eerste avontuur met esata is, wist ik het nog niet) Wisten ze niet, maar kon het proberen. Zoals ik al had verwacht heb ik idd esata > esata nodig.
Kabel dus terug. Technische kennis niet aanwezig daar...

Aftersales

Zucht.. 25 - 30min wachten bij servicebalie om een stom kabeltje terug te brengen. (mag niet direct aan kassa) Bracht bij mezelf enige irritatie met zich mee. (maar ik bleef rustig) Toen ik naar buiten liep zag ik nog een poster met 'beste computerzaak 2007' (Elsevier / Telegraaf) .. hmmz.

Gepost door ommos, zaterdag 15 december 2007 17:56
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Deze keer was het weer raak. Ik naar de winkel om iets uit de folder te gaan halen die ik deze week in huis kreeg, nl. het Logitech G15 gamers keyboard.
Maar zoals mij dus regelmatig gebeurd bij Paradigit, is het artikel niet aanwezig en deze keer schijnt het zelfs een OP=OP artikel te zijn, terwijl dat dus niet in de folder staat.
Als ik er dan over klaag dat dit mij regelmatig overkomt bij Paradigit, doet de verkoper zelfs alsof dit mijn schuld is.
Bij mijn verdere aankoop kreeg ik ook geen geld-terug-win bon en ook de in de folder genoemde DVD's kreeg ik niet mee. Daar moet ik dus weer voor terug.

Nu weet ik gelijk weer waarom ik zo'n slecht beeld had van Paradigit...

nvt

Aftersales

nog niet van toepassing...

Gepost door dutchcrusader, woensdag 5 september 2007 12:47
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

Duidelijke website. Heb op 4 september een Linksys WRT54G besteld. Prijs was goed, maar ¤ 49,95. Bestellen kan bij Paradigit zonder een account aan te maken of je te registreren. Alleen mijn naam en GSM-nummer invullen was voldoende!
Op 5 september kreeg ik 's ochtends een SMS van Paradigit. De router was voor mij klaargelegd en zou drie dagen blijven liggen.
Heb de router meteen opgehaald. Goed geholpen, vriendelijke mensen. Hebben ook nog uitgelegd wat ik moest instellen op de router om via @home te kunnen internetten. Ze hebben daar zeker verstand van zaken.

Geen oordeel over verzending omdat ik de router zelf heb opgehaald in Enschede.

Aftersales

Bij thuiskomt werkte de router helemaal niet. Er brandde niet eens een lampje. Uiteraard teruggegaan. Bij de technische dienst bleek dat de adapter defect was.. Kan gebeuren.
Heb een compleet nieuwe router meegekregen zonder gezeur.
Deze werkt uitstekend trouwens

Gepost door Roderiktweaker, zaterdag 21 juli 2007 16:45
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Het is een een goede Zaak als je iets niet online kan krijgen.
Prijzen liggen goed. en er staan kundige mensen (nerds) Bij de kassa.

Ze hebben ook gratis pixelgarantie. Dus ergelijk helemaal goed. ook hebben ze een grote zaak *utrecht* waar je alles kan zijn.

Alleen de wachtijden kunnen lang zijn

Daar ging het fout. mijn 226BW had erg veel last van backlicht bleeding

Alleen ik kon hem niet inruilen vanwege dat als je de C versie hebt je gewoon pech hebt. Erg jammer. Nou ga ik er niet van dood ofzo. alleen het moet toch kunnen binnen 8 dagen

Hun mail :

Beste koper,

Helaas is het zo dat dit niet binnen de garantie specificatie valt. U zou hiervoor contact op kunnen nemen met Samsung en kijken wat zei ervan zeggen en hieraan kunnen doen. Wij als winkel zijnde kunnen niets doen aan backlight bleeding.

Ik denk dat Samsung u hiermee wel verder kan helpen.

verkoper

Ik koop het bij een winkel voor garantie. en dan moet ik het bij de fabrikant gaan uitvechten... beetje vreemt....

Gepost door ZieMaar!, woensdag 11 juli 2007 15:51

Kwam voor een 400watt voeding en daar stond ik 2 minuten later mee buiten

afgehaald in Enschede

Aftersales

Bleek niet te passen in mijn kast. Geen gezeur, gewoon geld terug.

Kort maar krachtig.

Gepost door oCe, vrijdag 22 juni 2007 10:40
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Gaat over het filiaal in Deventer.

Nette winkels en vriendelijk personeel met kennis van zaken. Enigszins beperkt assortiment maar de verkochte producten zijn vaak wel van goede kwaliteit. Helaas echter niet altijd alles op voorraad, maarja dat kan gebeuren.

Aftersales

Kingston USB stick van 1 GB ging na enkele maanden kapot, deed helemaal niets meer. Is direct getest, klacht bleek te kloppen. Helaas niet op voorraad. Tegen bijbetaling van enkel het huidige prijsverschil een 2 GB exemplaar meegekregen. Prima service!

Gepost door maniac2003, maandag 18 juni 2007 18:24

Even een reactie dat de service van Paradigit (Apeldoorn) ook anders kan.
Wij hebben hier een pc gekocht en na ongeveer 6 maanden begon de chipset fan de piepen. Hierop is de fan vervangen. Later kwam het zelfde probleem weer terug. Ondertussen was gebleken dat meer mensen hier last van hadden met het Asus A8n-SLI Deluxe moederbord. Weer werd de fan kosteloos vervangen.
Toen de fan daarna weer kapot ging hebben we gevraagd om een andere oplossing, aangezien we geen zin hadden elke 6 maanden een andere fan te halen.
Paradigit bood jammer genoeg geen alternatieve oplossing, dus hebben we er zelf een passieve koeling op gezet. Geen herrie meer

Gepost door JanvdS, maandag 18 juni 2007 16:57

Ik heb verschillende negatieve ervaringen met Paradigit gehad afgelopen paar jaren.

Omdat ik hiervoor wel postieve ervaring met hen had met kleine dingen (geheugen) besloot ik ook een aantal grote dingen bij ehn aan te schaffen.

Om een lang verhaal kort te maken: Als je van de garantie of service van Paradigit afhankelijk bent, NIET KOPEN !

Bij elk mankement (en die waren er !!!) moest ik zowel mijn dure laser printer als mijn high end pc direct naar de fabrikant opsturen.

Wettelijk zijn zij de verkoper en mag ik het gewoon naar hen brengen en zij zijn er voor verantwoordelijk dat het bij de garantieverlenende merk/fabrikant komt.

Pardigigit is een echte dozenschuiver. Heeft geen enkele betekenis als leverancier.

Ik snap niet waarom we als consumenten dit soort leveranciers (als Paradigit) tolereren. Als ik direct met de fabrikant mijn zaken moet afwikkelen, wil ik ook geen Paradigit er tussen.

Weg met soort beunhazen.
Ik heb van vrienden begrepen dat Paradigit vroeger wel goed was. Waarschijnlijk nieuwe directie....

Verzending is niet van toepassing. Ik haalde het af.

Aftersales

After sales bestaat niet bij Paradigit. Het is betalen en niet zeuren.

Gepost door estorino, zondag 27 mei 2007 16:58

Afgelopen week belde* ik 's avonds naar de vestiging in Utrecht met de vraag of ze een bepaalde videokaart op voorraad hadden. Ja, dat hadden ze, aldus de verkoper. Hij zou hem apart leggen en ik kon hem komen ophalen, ik kreeg nog een reserveringsnummer van hem.
Dus ik naar de vestiging gefietst (ze zijn tot 21:00 open, hetgeen erg fijn is voor de werkende mens...) en tegen een (andere) medewerker gezegd dat ik de kaart kwam ophalen. Hij ging naar achteren, maar kwam na een tijdje met lege handen terug. Zijn collega had een fout gemaakt en verkeerd gekeken, de kaart was helemaal niet op voorraad. Het speet hem zeer, maar hij kon er helaas niks aan doen. Ik baalde wel een beetje, maar dat werd goedgemaakt door de welgemeende excuses van de verkoper en een gratis doosje DVD+R's. Inmiddels heb ik een betere kaart gescoord bij een andere zaak, so all is well that ends well...

Door deze en andere ervaringen moet ik concluderen dat de indruk van Paradigit erg afhangt van door wie je geholpen wordt. Vooralsnog vind ik het wel een prettige winkel voor de aanschaf van kleinere dingen, voor grote aankopen ga ik naar een webshop (meer keuze, goedkoper).

*: het directe nummer staat om een onduidelijke reden niet op hun website (suf), maar ik had het nog in mijn GSM staan.

Gepost door azerton, maandag 21 mei 2007 21:12

Heb op 16 mei een EVGA kaart 8800gts gekocht voor 369 euro. Mooi prijsje vooral omdat het geleverd zou worden met het spel Ghost Recon. Had dit via email van te voren
bevestigd gekregen (afdeling sales)> Thuisgekomen zat er echter geen spel in de doos. Toen ik ging reclameren kreeg ik te horen dat er een fout was gemaakt en dat de toezegging niet nagekomen kon worden. Vervolgens heb ik, via hun site, een klacht ingediend en kreeg de dag erop een mailtje dat ik het spel kon komen afhalen. Toch mooi dat dit zo snel geregeld werd. Vandaar een
goed oordeel voor Paradigit. Zal hier zeker weer iets kopen.

Gepost door IceFreak, zondag 15 april 2007 14:41

Ik heb dezelfde ervaring als Deorgere bij Paradigit Enschede.

Een tijd geleden had ik een externe dvd-brander gekocht. Deze is kapot gegaan (hij maakte rare geluiden en las geen schijfjes meer).

Toen ik er kwam bleek dat ze de hele dag aan het inventariseren waren. Ik legde mijn verhaal uit en ik kreeg direct een nieuwe mee! Zonder te testen of iets.

Verder is het gewoon een leuke zaak en de prijzen zijn inderdaad redelijk. Personeel is ook goed geinformeerd.

Gepost door Deorgere, zaterdag 14 april 2007 10:31

Veel nare reacties lees ik hier!

Ikzelf kom regelmatig bij Paradigit in Enschede, ik vindt het een prima winkel met middelmatige prijzen.

2 maandjes geleden had ik daar een aantal componenten gehaald, mainbord, geheugen, procesor, videokaart.

Kom ik thuis, krijg ik het geheugen er niet in, blijkt dat ze mij DDR ipv. DDR2 geheugen modules hadden mee gegeven.

Ik trerug naar die winkel, was het geen probleem om die DDR modules in te ruilen voor DDR2 modules, die DDR2 modules waren samen 20,- Euro duurder.

Die 20,- Euro hoefde ik niet te betalen.

Ik vindt Paradigit een prima winkel!

VNU Media logo Powered by True