Redelijk overzichtelijke site waarop de leverijden worden vermeld. Je krijgt reactie van je bestelling. Betaling via ideal.
Ik heb op 28/10/'11 de iPhone 32GB 4S besteld in de verwachting dat die in november zou worden afgeleverd. Op de site is geadverteerd met okt/nov als leverdatum.
Het is nu 29 nov en ik heb net een mail gekregen dat het nog 2 tot 3 weken duurt. Vind deze termijn onacceptabel, omdat Vodafone (de provider) momenteel ongeveer een week nodig heeft voor levering.
Aftersales
Ik heb vandaag geklaagd over de levertijd. Ook de dagen ervoor heb ik aangegeven teleurgesteld te zijn over de levertijden i.r.t. de gerealiseerde levertijden van andere aanbieders.
De opmerking van de servicedeskmedewerker "u kunt er niet meer vanaf, want er zijn al meer dan 8 dagen verstreken", vind ik onbehoorlijk en niet gericht op oplossing of klanttevredenheid.
Redelijke website, duidelijk overzicht van de telefoons en abonnementen. Aanbod van accessoires is beperkt. Snelle beschikbaarheid van nieuwe telefoons.
Aftersales
Screenprotector meebesteld bij aankoop HTC Incredible S, maar deze zat niet bij de levering. Zou nog nageleverd worden. Helaas nooit meer wat van gehoord. Diverse emails gestuurd, deze worden over het algemeen wel snel beantwoord, maar zonder gewenste resultaat. Laatste antwoord was dat de backoffice spoedig contact zou opnemen. Dit is inmiddels al weer bijna een maand geleden...
Gekozen voor 2Call vanwege interessante (aanzienlijk lagere prijs voor toestel dan KPN ondanks trouwe/vaste klant).
Op vrijdagmiddag rond 14.00 uur abonnementsverlenging KPN online geregeld bij/met 2Call, direct per mail e.e.a. bevestigd gekregen. Nadat ik pdf van gevraagde gegevens (kopie id-bewijs, bankpas etc.) per mail heb verstuurd, kreeg ik al snel verzendbevestiging van het toestel inclusief micro simcard (de volgende dag op zaterdag door TNT bezorgd). Enige minpuntje is dat de simcard door 2Call nog niet was aangemeld bij KPN, waardoor activering niet mogelijk was op zaterdag. Na telefonisch contact met 2Call op maandag werd hier adequaat op gereageerd en werd binnen een uur de simcard aangemeld en geactiveerd. Tussentijds is het proces goed volgbaar op de site van 2Call met inloggegevens. Goede ervaring met 2Call en ik kan hen dan ook van harte aanbevelen.
Toestel en simcard de volgende dag in huis.
De site is overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Mijn algemene indruk van de site is dus goed te noemen.
ik had de telefoon besteld op vrijdagavond 10 juni. Waarna ik een automatisch berichtje terugkreeg met het contract e.d. wat ik moest invullen en terugmailen samen met mijn id en bankpas.
14 juni was de webwinkel weer open i.v.m. pinksteren.
14 juni 11:00 - mijn bestelling was in behandeling en aangemeld bij T
14 juni 12:45 - mijn bestelling was akkoord bij T-mobile
14 juni 13:25 - mijn bestelling is verwerk en wordt verzonden + T&R
de website is redelijk overzichtelijk en de prijzen zijn scherp, orders lijken ook makkelijk te volgen zijn via tracking
Aftersales
Net geprobeerd een Samsung Galaxy S II te bestellen , kennelijk is er iets mis gegaan met de ideal betaling ondertussen is het geld bij mij afgeschreven maar niet bij hen aangekomen. Okay kan gebeuren, ik bel om te vragen, vervolgens bel ik later nog eens en wordt te woord gestaan door dezelfde jongen als eerst om te vragen of het geld inmiddels bij hun binnen is. Na het beeindigen van het gesprek als deze jongen als afscheid heeft genomen en denkt te hebben opgehangen word ik gewoon keihard lul genoemd!
Zolang je product goed is: geen probleem.
Reparatie nodig: doen ze ook niet moeilijk over.
Maar als 3 reparaties niet helpen willen ze niet meewerken aan ontbinden van de koop, terwijl ik daar wel recht op heb.
gewoon goed, verder niks over te zeggen.
Aftersales
Backoffice is niet telefonisch te bereiken, en op veel emails reageren ze niet.
En als ze wel reageren gaan ze niet in op kritische vragen. Ivoren toren-houding.
Ik vrees dat het een juridische kwestie gaat worden. Aangetekende brief is (als laatste poging) onderweg.
Een sim only abonnement besteld voor 2 jaar, samen met web n walk 2 jaar. Op hun site gaven ze aan dat bij de door mijn gekozen abonnement een actie: 1e jaar 2,95 p/m ipv 9,95 p/m voor web n walk vast.
Na bestelling keurig op de hoogte gehouden van de order status. Voor de rest niets op aan te merken. De reden dat ik "slecht" heb beoordeeld is dat bij mijn gekozen abonnement helemaal geen netwerk actie was. Dit gold alleen voor gewone abonnement, en niet voor sim only. Maar dat gaven ze wel aan op hun site. Na heen en weer gemaild te hebben hebben ze het aangepast op hun site en mocht ik mijn bestelling annuleren. Zie aftersales.
Na een paar dagen binnen, ze geven je de code en je kan je zending volgen via tnt site.
Aftersales
Hier begon de ellende. Zoals ik zei kon ik mijn bestelling annuleren. Dat heb ik gedaan en ze hebben paar dagen later mijn annulering ingediend bij T-Mobile. De verwerkingstijd zal ca. 2 weken duren. Maar ik wacht nu al een maand op dat gericht van T-Mobile. Misschien is ligt het probleem wel bij T-Mobile, maar in dat geval mogen ze er wel een beetje actief achteraan gaan na 2 weken. Ik stuurde na 2 weken enkele emails, maar ze reageren bijna niet mijn mails. Pas na een boze mail kreeg ik te horen "we wachten nog steeds op berichtgeving van T-Mobile". In de 3e en 4e week heb ik ook 2 emails verstuurd, maar die zijn nog steeds niet beantwoord. Ik wacht nog steeds op berichtgeving van hun. Slechte zaak vind ik dat. Aftersales is bij 2call zeer slecht, ik lees hier dat ik niet de enige ben.
Prijs was voor mij meest gunstig via 2Call. Prima overzichtelijke website. Juiste, volledige prijs vermeldingen. Makkelijk navigeren. Kortom; geen problemen. Na bestelling keurig email bevestiging en nogmaals na acceptatie van betaling (via iDeal).
Wederom email bevestiging na acceptatie van contractverlenging door provider en na verzending via koerier.
Voor mij ruimschoots voldoende up to dat info.
Verzending was voor mij eerder dan verwacht aangezien de website nog aangaf dat het product nog niet op voorraad was (maar dat was op dat moment bij geen enkele winkel het geval). Vrijdag een mailtje dat de bestelling was verzonden en zaterdag een briefje inde bus van de Koerier. Ik was helaas niet thuis. Maandagmorgen stonden ze weer voor de deur. Ditmaal wel met succes.
Verpakking naar behoren. Doos om de doos opgevuld met luchtkussens.
Aftersales
Nog geen ervaring mee en hopelijk hoeft dit ook niet ;-)
Het bestelproces bij 2call werkt goed en duidelijk. na de bestelling ging het bij mij echter mis. Ik wist vantevoren toen ik mijn bestelling deed, dat het toestel wat ik bestelde niet direct leverbaar was en had hier uiteraard geen problemen mee.
De communicatie over de levering vanuit 2call was echter barslecht. Aan de telefoon kreeg ik van elke medewerker een andere datum of tijdsperiode te horen voor levering, via de e-mail zijn meer dan drie mails domweg onbeantwoord gebleven. Bij het neerleggen van m'n klacht hierover bij 2call kreeg ik enkel een melding terug met 'het is verzonden'.
Kortom, het hele bestelproces werkt prima maar de service kan echt beter. Daarom zou ik geen toestel meer bestellen bij 2call die nog in preorder staat.
Ik kon bij mijn bestelling kiezen voor aflevering aan huis of afhalen. Ik heb gekozen voor het afhalen dus kan dit punt niet beoordelen.
De site is onoverzichtelijk, waardoor het lastig is om in het grote aanbod het gewenste toestel te vinden. Ik zocht naar de Nokia 6710 Navigator, die door 2call voor een scherpe prijs werd aangeboden.
Uiteindelijk vind je wel wat je zoekt, maar het kan beter.
De geboden informatie is wel correct, en het bestellen en betalen gaan ook prima. Daarna word je goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Over het geheel genomen is het oordeel dus voldoende, maar er is nog wel winst te halen bij de overzichtelijkheid van de site.
Het apparaat is binnen de beloofde termijn afgeleverd, goed verpakt.
Vooraf was een track en trace code doorgegeven, dus de bestelling was netjes te volgen.
Aftersales
Geen gebruik van hoeven maken.
De Nokia werkt goed en bevalt uitstekend.
Simpele goed overzichtelijke website met voldoende info om je een paar uur te vermaken.
Nada problema pra mi! oftewel geen problemen ondervonden,de producten werden in de originele verpakking verstuurd en kwamen goed aan.
Aftersales
Omdat ik met mijn abbo ook een 32" tv had besteld, en na twee weken niets meer had gehoord van 2Call heb ik gereageerd op een mail van het bedrijf, en daar aangegeven dat het qua info van hun zijde beter kon.
dezelfde dag info gekregen over de status van bestelling en inderdaad werd de tv ook geleverd na afspraak.
2call.nl heeft altijd (en dus ook deze keer weer) snel geleverd. Ook zijn ze telefonisch en/of per mail goed te bereiken.
Had maandagavond (22.00u) de bestelling gedaan en maandagnacht het contract gemaild. Op dinsdag vlak na de middag contract al omgezet en woensdag ochtend de telefoon in huis.
Aftersales
De telefoon (Nokia E72) werd helaas geleverd met een UK-lader. Na een kort telefoontje werd direct een goede lader nageleverd, zodat de lader er donderdag kon zijn. Uiteindelijk vrijdag nog eens gebeld, omdat ik nog geen lader gekregen had. Heb inmiddels de lader binnen. De vertraging bleek veroorzaakt te zijn door een postbode die het nodig vond de portering extra te laten controleren (die overigens prima in orde was).
* update 3 februari: Aftersales verlaagd naar goed; de lader was toch ondergeporteerd verzonden. Die portokosten heb ik nu alsnog moeten betalen. De vertraging had dus voorkomen kunnen worden en het is slordig dat ik de portokosten nu moet betalen.
Ik zocht een BlackBerry 9700 Bold en via Google kwam ik op 2Call terecht. 2Call bood 'm aan voor de laagste prijs.
Ik heb betaald met iDeal zonder extra voor te betalen.
Ik heb de BB op zaterdag besteld en dinsdagochtend lag hij keurig netjes in de postbus.
Netjes verpakt met luchtkussentjes in een onopvallende doos.
Aftersales
Hiermee heb ik (nog) niet te maken gehad.
De site ziet er verder netjes en duidelijk uit, ik kon snel vinden waar ik naar zocht. Ook is alles goed bijgewerkt, je ziet meteen of een toestel op voorraad is of niet.
De verzending verliep niet optimaal. Ik had op woensdag 6 januari in de avond een bestelling gedaan (E75 + vodafone abbo) en kreeg de volgende avond pas een bevestiging dat de order was binnengekomen en dat ik gebeld zou worden door de koerier voor het maken van een afspraak. Ik had er namelijk voor gekozen om het zaakje te laten bezorgen via de 24uurs service. Ik werd pas vrijdag gebeld voor een afspraak, het bleek dat er een storing was bij het koeriersbedrijf waardoor de orders niet op tijd binnen waren. Het bleek dus dat ze niet zaterdags leverden, dus dat werd de maandag erop. In plaats van je mobiel binnen 24 binnen te hebben, duurde het uiteindelijk dus 4 dagen. dat kostte me dan wel 7,50 euro. Als ik dus niet ervoor gekozen had om het toestel met de 24uurs levering te laten verzenden, dan had ik hem dus nog eerder binnen gehad.
Aftersales
Hier komt het grootste probleem waaruit blijkt dat zodra je de telefoon binnen hebt, ze niks meer voor je willen betekenen. Toen ik de telefoon aanzette bleek al snel dat er bij mij in de buurt een slechte dekking was (vodafone) Signaal valt regelmatig helemaal weg waardoor bellen onmogelijk werd.Ik wilde dus m'n contract laten ontbinden bij Vodafone, dat was verder geen probleem, alleen moest ik dat via 2Call regelen, aangezien hun de tussenpersoon zijn. 2Call weer gebeld, maar die blijven erbij dat zij het contract niet willen en kunnen ontbinden. Ik weet zeker dat zij dat wel kunnen, en zelfs moeten als het binnen de 8 dagen afkoelperiode is. Maar uiteindelijk hebben ze de hoorn erop gegooid en mocht ik het zelf uitzoeken. Uiteindelijk heb ik weer Vodafone gebeld, en die waren uiterst coulant, ik mocht bij hoge uitzondering het hele zaakje (mobiel+contract) naar hun opsturen en zij zouden het regelen met 2Call. Ik ga dus nóóit meer met 2Call in zee, die hebben voor mij volledig afgedaan. Vodafone heeft daarentegen wel laten zien een goede service te hebben.
Website ziet er goed uit, werkte allemaal goed. Alle informatie (ook over de abonnementen) klopten netjes. Statusupdates waren in orde.
Ze waren ook vrij vlug:
-zondagavond laat de telefoon besteld i.c.m. een verlenging van Vodafone, dus papierwerk;
-maandag tussen de middag heb ik alle benodigde bescheiden verstuurd;
-dinsdag was de boel al akkoord bevonden door Vodafone;
-dinsdag pakket verstuurd;
-donderdagochtend telefoon binnen.
Eigenlijk klopt alles bij deze winkel.
De tijd tussen verzending en aflevering bedroeg 2 werkdagen i.p.v. de beloofde 1, maar dat komt ws door de kerstdagen waardoor TNT het wat drukker heeft.
Duidelijke e-mails en voorwaarden. Het contact via de mail was enigzins onduidelijk, mijn vragen werden niet zo concreet beantwoord. Maar geen hoofdzaken!
perfect niets aan toe te voegen, doen wat ze beloven en communiceren duidelijk. In eerste instantie zou de verzending vertraagd zijn, maar kreeg een dag later al bericht dat hij verzonden was. Prima!
Goede site: duidelijk, prettig navigeren. Order plaatsen gaat makkelijk, duidelijke communicatie dmv updates van de orderstatus. Prima!
Nokia met abonnement besteld, binnen 3 werkdagen geleverd. Gewoonweg prima dus!
Aftersales
Geen gebruik van hoeven maken.
Aardige website, maar het is onduidelijk dat de toestellen import zijn. Dat hoeft ook niet echt, maar enkel een Duitstalige manual mag wel vermeld worden. Voor mij geen big deal, maar netjes is anders. Prijzen zijn goed, en ze hebben door import vaak de nieuwste toestellen voor een lage prijs.
Niet veel aan te merken, er zit geen factuur bij. die moet je zelf downloaden van het net. Ook weer iets waardoor het niet 100% perfect is.
Niet nodig gehad.
Duidelijke website met goede, actuele prijzen. De afhandeling via de website van contractverlenging en iDeal betalingen zijn prima geregeld. Tijdens het hele proces worden keurig statusupdates via mail verzonden. Zo weet je precies wanneer het item wordt verstuurd.
Inmiddels al de vierde keer dat ik hier mijn contract heb verlengd en ook zeker niet de laatste.
Snelle verzending en prima verpakt. In de meeste gevallen is verzending zelfs gratis.
Aftersales
Ik had een Nokia 6720 besteld. Deze beviel niet aangezien de trilfunctie zo goed als niet voelbaar was in mijn broekzak. Zonder problemen mocht ik het toestel retourneren en een ander toestel uitzoeken. Met een kleine bijbetaling is er snel een Nokia N79 mijn kant opgekomen.
Telefonisch werd ik direct en correct te woord gestaan. Helaas kon deze mevrouw mij niet vertellen welk vergelijkbaar toestel wel een goede trilfunctie heeft. Dit is ook wel logisch aangezien je dat pas weet als je het toestel gebruikt.
Overzichtelijke website.
Goede prijzen
Snelle feedback
Snel en netjes verpakt
Aftersales
Hier begint het drama, zodra je contract met 2call getekend is kunnen ze opeens niets meer voor je betekenen. Mijn telefoonnummer zou binnen 3 weken na 22 mei overgezet worden.
1 week later kreeg ik te horen dat het 28 AUGUSTUS zou worden. En dat ze niet voor me kunnen of willen regelen. Ik moest maar naar t-mobile gaan.
Dat ik 3 maanden dubbel moet betalen interesseert ze niets.
ik geef op 7 juli per mail aan dat ik ipv 38,90, 48,90 betaal
Ik ging op de actie in van relax 300 inc webnwalk+ twv 14,95 samen voor 29,95
En tevens nam ik er een smsbundel bij van 9,95.
Ik kreeg netjes een mail terug dat ik binnen 3 weken reactie zou krijgen.
Tot op heden niets gehoord, en verwacht ook niets meer te horen.
voor mij nooit meer 2call
Nog een kleine subnote mbt deze malaise.
Ik wilde mijn iphone zojuist simlockvrij laten maken bij T-mobile.
Blijken al deze iphones (de hele serie van 2call) ingekocht bij Vodafone in tsjechië.
Lang leve goedkope parralelimport.
Nogmaals
nooi tmeer 2call