Duidelijke website met goede, actuele prijzen. De afhandeling via de website van contractverlenging en iDeal betalingen zijn prima geregeld. Tijdens het hele proces worden keurig statusupdates via mail verzonden. Zo weet je precies wanneer het item wordt verstuurd.
Inmiddels al de vierde keer dat ik hier mijn contract heb verlengd en ook zeker niet de laatste.
Snelle verzending en prima verpakt. In de meeste gevallen is verzending zelfs gratis.
Aftersales
Ik had een Nokia 6720 besteld. Deze beviel niet aangezien de trilfunctie zo goed als niet voelbaar was in mijn broekzak. Zonder problemen mocht ik het toestel retourneren en een ander toestel uitzoeken. Met een kleine bijbetaling is er snel een Nokia N79 mijn kant opgekomen.
Telefonisch werd ik direct en correct te woord gestaan. Helaas kon deze mevrouw mij niet vertellen welk vergelijkbaar toestel wel een goede trilfunctie heeft. Dit is ook wel logisch aangezien je dat pas weet als je het toestel gebruikt.
Overzichtelijke website.
Goede prijzen
Snelle feedback
Snel en netjes verpakt
Aftersales
Hier begint het drama, zodra je contract met 2call getekend is kunnen ze opeens niets meer voor je betekenen. Mijn telefoonnummer zou binnen 3 weken na 22 mei overgezet worden.
1 week later kreeg ik te horen dat het 28 AUGUSTUS zou worden. En dat ze niet voor me kunnen of willen regelen. Ik moest maar naar t-mobile gaan.
Dat ik 3 maanden dubbel moet betalen interesseert ze niets.
ik geef op 7 juli per mail aan dat ik ipv 38,90, 48,90 betaal
Ik ging op de actie in van relax 300 inc webnwalk+ twv 14,95 samen voor 29,95
En tevens nam ik er een smsbundel bij van 9,95.
Ik kreeg netjes een mail terug dat ik binnen 3 weken reactie zou krijgen.
Tot op heden niets gehoord, en verwacht ook niets meer te horen.
voor mij nooit meer 2call
Zeer gebruiksvriendelijke website! Snelle communicatie, wat mij betreft een aanrader!
Maandag eind van de middag een bestelling aangemaakt en direct het contract ingevuld en teruggemaild.
Dinsdagmiddag keurig de orderbevestiging gekregen met de track & trace gegevens.
Woensdagmiddag de telefoon ontvangen!
Ik bestelde een Nokia E52, dit was de webshop die dit toestel als eerste in Nederland leverde. Website ziet er redelijk uit en is redelijk qua informatievoorziening. Betalen ging snel en veilig via Ideal.
Daarnaast kreeg ik een snelle respons op mijn gestelde vragen, dat was ruim binnen 24 uur. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
De verzending was zeer goed. Ik kreeg een Track&Trace-nummer die correcte informatie gaf. Product werd netjes afleverd door de pakketdienst van TNT. Het pakketje zag er netjes uit.
De originele doos zat in een iets grotere (anonieme) doos. De dozen pasten goed in elkaar, alhoewel er misschien een beetje bescherming in had gekund, dat ontbrak nu compleet.
De factuur was ingesloten in de doos.
Aftersales
Ik heb momenteel een garantie-afhandeling lopen. Je moet de zending vooraf op internet aanmelden en dan het RMA-nummer daarbij vermelden.
Nog geen inhoudelijke behandeling geweest, dus daar kan ik op dit moment nog niet over oordelen.
Product teruggestuurd onder de Wet Koop op Afstand. 2Call betaalde niet binnen 30 dagen mijn geld terug, maar nadat ik ze in gebreke stelde was het geld binnen een dag op mijn rekening gestort. Wel slechte telefonische helpdesk. Ik wees ze er op dat ik na de fatale termijn wettelijke rente kon vragen over mijn opeisbare schuld. Helpdeskmedewerker: "Jaja meneer, u doet maar..."
Ik heb niet veel van de site gezien, ben rechtsstreeks van de pricewatch naar de productpagina van de leverancier gegaan. De bestelprocedure liep daarna vlot, via iDeal betaald en de status werd meteen bijgewerkt.
Overigens zie ik dat het toestel nu, zondag, 4 euro duurder geworden is. De gehanteerde prijzen lijken me dus inderdaad dagprijzen.
Het pakket werd 1 dag later, op zaterdag, door TNT afgeleverd. Toestel zat in een neutrale dos herverpakt zonder extra piepschuim of opgeblazen plastic, maar dat kon in dit geval goed. Ze claimen op de site levering na 1 werkdag, dus ik had het pakket eigenlijk pas maandag verwacht. Dit viel me dus reuze mee.
Aftersales
Het apparaat functioneert goed dus ik heb hier gelukkig geen ervaring mee.
Goede informatievoorziening op website tijdens en na het bestellen. Via e-mail duidelijke meldingen van status van de bestelling. Daarnaast ook een scherpe prijs.
Snelle verzending. Donderdagavond na 18:00 besteld, zaterdagmiddag in huis. Telefoontoestel netjes in doos verpakt, hoewel er geen opvulmateriaal is gebruikt.
Duidelijk informatie via e-mail over de status van de bestelling en verzending
Site is niet heel gelikt, maar wel goed te gebruiken, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Keuze uit heel veel toestellen, veel meer dan bij veel andere winkels en tegen goede prijzen.
Ik was op zoek naar een SE G705, lastig te krijgen maar 2call had hem wel en ik heb hem ook nergens goedkoper gezien. Verlenging HI 30 1 jaar, 64 euro bijbetaald.
Na bestellen op zaterdag snel een bevestiging en contractformulier per mail ontvangen, maandag aan het eind van de dag formulier + papieren gefaxt, dinsdagmorgen meteen een mail met onvangstbevestiging. Dinsdagmiddag al akkoord van KPN, weer een mail van 2call. Woensdag een laatste mail waarin werd gemeld dat ik het toestel kon ophalen.
Bestelling al met al dus binnen 48 uur na faxen van de papieren compleet afgerond, met bij elke stap in het proces een nette mail. Prima!
Toestel afgehaald in winkel in Den Haag centrum, deze fungeert ook als servicepunt van 2call, mocht er een keer iets aan de hand zijn met het toestel. Heel handig, beter dan opsturen imo.
Ik heb het toestel zelf afgehaald, dus geen ervaring met verzending.
Aftersales
Geen ervaring en ik hoop dat dat zo blijft. Wel positief voor een webshop: ze hebben een servicepunt in Den Haag centrum.
Ik had op 27 december 2008 een iPhone 3G met KPN abbo bestelt bij 2call.
Ik had mijn bestelling geplaatst tussen de feestdagen door dus ik verwachte niet dat ik mijn bestelling nog voor het nieuwjaar binnen zou krijgen.
Voor het abbo hadden ze wat papieren nodig dus had ik die van te voren al ingescanned en in een pdf verwerkt en de ochtend na de confirmatie van de bestelling de volgende ochtend toe gemailed in de hoop dat ik dezelfde dag nog bericht zou krijgen dat het was ingedient bij de KPN. Wat niet het geval was nadat ik de volgende dag gemailed had kreeg ik daarvan ook een confirmatie binnen en kort daarna de confirmatie dat het was goedgekeurd en de T&T code kort daarna zou krijgen.
Uiteindelijk kreeg ik de T&T code op 3 Januari
Verder vind ik de website nogal druk en niet echt overzichtelijk maar makelijker te gebruiken dan ik had verwacht.
De simlock vrije iPhone 3G is van Hongaarse afkomst denk ik. De handleiding was in ieder geval onleesbaar dit vind ik overigens niet echt relevant of boeiend.
Over het algemeen ben ik tevreden met de service die 2call verleent en zou overwegen om in de toekomst weer bij hun te bestellen.
Verzending krijgt bij mij een slecht dit heeft vooral te maken met dat de TNT het gewoon verkloot had.
Op de website van 2Call staat dat ze het aangetekend en verzekerd versturen maar in de werkelijkheid blijkt dat het alleen met Verhoogde Aansprakelijkheid wordt verstuurd wat betekent dat het pakketje niet bij de buren mag worden afgegeven.
Via de T&T code zag ik dat het pakketje afgeleverd zou zijn dus had ik naar huis ge belt of het pakketje er was wat niet het geval was en er was ook niet zo'n geel briefje achtergelaten met info. Toen heb ik in paniek ge probeert contact op te nemen met de TNT wat dus telefonisch onmogelijk blijkt te zijn.
De TNT had het toen bij de buren afgegeven de eerste keer dat ze zijn langs geweest wat ik helemaal
Toen ik later die avond thuis kwam bleek dat het pakketje bij de buren was afgegeven.
Hier heb ik ook een klacht van ingedient waar ik een maand later (give or take) eindelijk antwoord van kreeg waaruit gebleken is dat 2Call het verzonden had als Verhoogde Aansprakelijkheid en niet als aangetekend.
Als dit wel gebeurt was dan had het mij weer een uurtje minder stress ge scheelt maar dit was natuurlijk absoluut niet netjes van de TNT.
Verder was het pakketje goed verpakt en kon er ook niet veel mis gaan met het hufterproof iPhone doosje.
N.V.T.
3e keer dat ik een telefoon via 2call regel, wederom met een verlenging van mijn abo voor 2 jaar. Dit keer een HTC Touch HD genomen. Ik kreeg een mail dat het weer bijna 2 jaar geleden was dat ik mijn abo had laten verlengen dus ik kon hem weer opnieuw verlengen en een telefoon uitzoeken. Gekozen voor de HTC Touch HD en 2 jaar t-mobile, koste me geen cent extra dus prima geregeld.
Kreeg een mailtje dat hij nog niet kon worden verlengt op het moment ( ergens januari ) en dat ze het op 8 maart weer opnieuw konden proberen. Deze week dan eindelijk het toestel ontvangen en prima op de hoogte gehouden dus heb er niks op aan te merken.
Prima verpakt in een stevige doos met duidelijke pakbon/factuur.
nvt
Website is redelijk, maar ik mis een duidelijk overzicht van de (abonnements)kosten nadat je in de detailpagina's bijv. wat (additionele) zaken hebt aangepast/geselecteerd. De enige prijs die je te zien krijgt is die van het toestel, voor de rest mag je zelf gaan optellen. Zelfs op het uiteindelijk opgemaakte contract staat dit niet duidelijk.
Verder wel snelle reactie op email en zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en van de daarop volgende RMA
Verzending prima verpakt en snel geleverd (iPhone)
Aftersales
Na een maand reageerde een deel van het touchscreen van de iPhone niet meer. Toestel via duidelijke RMA procedure aangemeld en (verzekerd, for what it's worth bij TNT) teruggestuurd. Binnen 2 weken had ik een nieuw toestel binnen. Niet supersnel, maar ook niet echt lang. (komt waarschijnlijk doordat 2Call het toestel ook weer heen en weer moet sturen naar SolidVision).
De website is duidelijk, duidelijke prijzen (in elk geval voor de losse toestellen, daar zocht ik dan ook naar). Bestelprocedure is ook duidelijk, alleen geen orderhistorie: zodra je order volledig is afgehandeld kun je hierover nooit meer iets terughalen. Klein minpuntje, net als de telefonische bereikbaarheid: wel een normaal nummer (geen 0900 onzin) maar helaas soms lange wachttijden.
Geen oordeel, zie aftersales.
Aftersales
Ik had het toestel op maandag besteld, het was op voorraad (Nokia 7610 Supernova). Ze beloven nu drie werkdagen levering bij 2Call, maar ik zou zweren dat er toen 24u-levering bij stond. Na een belletje kwam ik erachter dat ze het retedruk hadden en dat verzending nu tot vijf werkdagen kon oplopen. Dit kon ik helaas niet hebben omdat het een kado voor mijn vriendin betrof, welke ik voor het weekend in huis moest hebben. Dus toen de order geannuleerd.
Het geld (ik had betaalt met Ideal) zou binnen drie weken terug overgemaakt worden, uiteindelijk stond het binnen twee weken op mijn rekening dus hierover geen klachten.
Ik heb twee ervaringen gehad. De eerste was een aankoop in de winkel zelf en de tweede via hun website.
Via de winkel moest ik specifiek vragen om de 2call prijzen, anders kreeg je de dure winkelprijzen die meteen 250 euro hoger liggen (voor de N96).
Via de site ging de bestelling in 1x goed. Wel krijg je een beetje een amateuristisch gevoel bij de site. Toch werkt alles gewoon goed.
Goed en snel.
Aftersales
Fouten op de "mijn account pagina", waardoor ik moeite moest doen om te achterhalen wat de track&trace code was.
Duidelijke website die er netjes uitziet. Prijzen zijn erg scherp!
Na bestelling (Abbo met PS3 en gsm) meteen een bevestiging per email.
Website is soms wel wat traag heb ik het idee.
De website gaf aan dat alles op voorraad zou zijn en dit bleek ook zo te zijn. Omdat ik mijn bestelling pas vrijdag laat had geplaats ging ik er vanuit dat deze pas maandag verwerkt zou worden. Dit bleek ook zo te zijn, maandag 5 januari werd alles verstuurd en dinsdag had ik het in huis.
Prima dus.
Kleine opmerking, de orginele verpakkings van de PS3 werd gebruikt voor het versturen, ik had liever gezien dat er een neutrale doos werd gebruikt. Maar alles is in prima staat aangekomen, dus vandaar toch een goed.
Heb maandag een iphone 3g 16gb black besteld met een autolader en een hardcover. binnen 1 uur de email binnen met de bevesting van de order. Zelfde dag een 2e email binnen gehad met bevestiging dat order verstuurd was. Volgende ochtend bracht de postbode de Iphone. iphone was een hongaarse editie volgens het doosje dus ik hield me hart al vast. Bleek allemaal 100% te werken alleen een handleiding voor de iphone zat er niet bij. Dit was wel jammer. voor de rest dus een goede ervaring met 2call/
was goed verpakt in doosje met bubbles en achtjes.
geen ervaring mee gehad.
De site bevat veel informatie over de aangeboden toestellen. Het selecteren van het juiste abonnement zou wat mij betreft handiger kunnen.
Gebaseerd op twee bestellingen die ik bij ze gedaan heb kan ik allleen maar zeggen dat verzending zeer snel en correct is. Beide afleveringen waren volledig naar wens.
Via de pricewatch de zilveren Sony Ericsson W890i besteld omdat 2Call het goedkoopst was. Website is een beetje schreeuwerig, maar wel duidelijk. Na registreren via iDeal betaald en per e-mail een bevestiging gekregen. Nadat de bestelling was verstuurd kon ik in het statusoverzicht een track-and-trace code vinden.
Maandag in de middag besteld, dinsdag kwam de postbode al langs. Aangetekend verstuurd, in een net doosje. Zat geen schuim of ander stoot-materiaal omheen, maar ook geen enkel deukje in de verpakking.
Op een donderdag avond via de website een HTC Touch Diamond besteld. Vrijdag een verzendbevestiging met Track&Trace nummer.
Zaterdag heel de dag voor de deur zitten wachten op het pakket en die is ook netjes op zaterdag afgeleverd.
Pakket uitgepakt, zat netjes verpakt. Accu in de telefoon gedaan en aan gedaan.
Helaas ging de telefoon niet aan. Misschien een lege accu dus heb hem heel de nacht aan de lader gehad.
Volgende ochtend nog een keer geprobeerd en nog steeds niks.
Conclusie...DOA.
Ik opgebeld naar 2call die mij naar het retour formulier op de website verwezen.
Deze heb ik netjes ingevuld. Op dit formulier geven ze je 3 opties. 1.Reparatie 2.Omruilen 3.Retour.
Ik wil natuurlijk een goed werkend toestel dus ik kies voor omruilen.
2call weigert hem echter om te ruilen en heeft hem opgestuurd naar HTC voor reparatie.
Daar kies ik dus niet voor. Bij DOA verwacht ik een nieuw werkend toestel en niet dat ik weken op HTC moet wachten en strakt met een gerepareerd toestel zit waar ik de nieuwprijs voor betaald heb.
Ik koop dat ding niet bij HTC. En waarom geef je klanten dan opties?
Ik ben daar niet mee akkoord gegaan en heb netjes binnen de 7 werkdagen de koopovereenkomst geannuleerd.
Volgens 2call is dit niet mogelijk omdat de telefoon al is opgestuurd naar HTC. Nogmaals...IK heb niks met HTC te maken ik koop dat ding bij 2Call en niet bij HTC. Dat de telefoon DOA is is het probleem van 2Call, dat mogen zij uitvechten met HTC.
En als ze de klant dan toch zelf laten kiezen en deze kiest een optie die niet mogelijk is bel hem dan even op van Goh! meneer u kiest voor omruilen dit is helaas niet mogelijk wij willen hem graag naar HTC opsturen voor reparatie gaat u daar mee akkoord?
Dit is wel een heel makkelijke manier om van hun defecte voorraad af te komen, stuur het naar de klant en laat die het maar uitvechten met de fabrikant.
Annuleren was dus volgens een 2call medewerker niet meer mogelijk waarop ik ze nogmaals duidelijk heb gemaakt dat de wet koop op afstand duidelijk vermeld dat ik binnen 7werkdagen zonder opgaven van reden en zonder boete de koop ongedaan kan maken.
Nu reageren ze niet meer, wat ik zeer onprofessioneel vind. Waarschijnlijk hebben ze zoiets van zolang wij niet reageren zal de klant ook niks doen en het uitzitten.
Een tip voor mensen die online kopen en een DOA ontvangen, ontbind de koop en vraag geen DOA aan.
Laat 2Call maar de DOA uitzoeken met de fabrikant.
Ik heb nu een afspraak gemaakt met mijn verzekering om juridische stappen te ondernemen. Daar zij hun verplichtingen niet nakomen en de koop niet annuleren zoals ik die volgends de wet koop op afstand binnen die 7 werkdagen gedaan heb.
Pakket was goed verpakt en snel geleverd.
Aftersales
De aftersales is zeer slecht.
Op het retour formulier van 2call geven ze de klant opties met wat ze willen dat er gebeurd met het product wat ze retour sturen. Vervolgens kiest 2call zelf wat ze er mee gaan doen en wat voor hun waarschijnlijk het beste uit komt.
Geef klanten dan geen opties...
En als het even te heet onder hun voeten wordt reageren ze niet meer op mail.
Dit zou echter geen probleem zijn als 2call zijn verplichtingen nakomt en bij DOA gewoon omruilt en niet de klant laat wachten op wat HTC gaat doen.
[Update]
Van het weekend stond de TNT voor me deur met een pakketje.
Hierin een nieuwe HTC Touch Diamond, en met nieuw bedoel ik nieuw.
De Diamond die ik in eerste instantie had onvangen was blijkbaar een omgeruild exemplaar.
Bij de nieuwe zat er op het scherm en aan de achterkant van de telefoon een (screen)protector, alle kabels zaten nog netjes bij elkaar gebonden en de oplader was nog niet in elkaar gezet.
Zoals dat met de Diamond die ik als eerste onvangen had niet het geval was.
Ben blij dat ik nu eindelijk een werkende telfoon heb.
Website niet bijzonder interessant maar makkelijk in gebruik, veel betalingsmogelijkheden. Prima prijzen, vaak goedkoop vergeleken met concurrenten.
14 augustus bestelde ik een HTC Diamond bij 2Call.nl. Deze heb ik via iDeal direct afgerekend. Na een uur ontving ik een mailtje dat het pakketje op de post gedaan was en ik deze binnen een werkdag zou ontvangen (vrijdag 15 augustus dus). Toen hij maandag 18 augustus nog niet binnen was, en ik geen werkende track&trace link had ontvangen, heb ik maar een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ongeveer aan zou kunnen komen. Hierop werd een paar uur later geantwoord dat het pakketje nog niet verstuurd was en hij dezelfde dag alsnog op de bus zou gaan, zodat ik hem de dag daarop binnen zou krijgen. De dag daarop (20-08) had ik het toestel binnen.
Het was, echter, een wonder dat het toestel de reis overleeft heeft. De diamantvormige verpakking van de HTC lag samen met een enkel luchtzakje in een kartonnen doos waar toch makkelijk 3 HTC verpakkingen ingekund hadden. Waarschijnlijk liep er eerder dit jaar een actie waarbij, bij iedere bestelling, een gratis broodrooster weggegeven werd en hebben ze daarna de grootte van hun verpakkingsmateriaal niet aangepast.....zonde
Aftersales
Daar het toestel mij totaal niet aanstond heb ik besloten hem twee dagen later te retourneren. Op de website vulde ik een RMA in. Voordat ik het toestel terugstuurde heb ik deze volledig schoon gemaakt, de software gereset naar de fabrieksinstellingen, en alle accessoires weer netjes in hun originele verpakking/bescherming geplaatst.
26-08 kreeg ik een het volgende mailtje van de afderling reparatie van 2Call.nl:
Wij hebben uw HTC P3700 retour ontvangen. Aangezien het toestel niet meer in nieuwstaat verkeerd moeten wij 10% afwaardering hanteren.
Het restant bedrag zal binnen 30 dagen aan u worden overgemaakt.
10% van ¤470,- vind ik nogal een fiks bedrag om, zonder geldige reden, in te houden. Daarom heb ik gereageerd dat ik mijn best gedaan heb om het toestel in perfecte nieuwstaat te retourneren, er geen enkel gebruikersspoor terug te vinden is en dat ik het volledige aankoopbedrag teruggestort wil zien...
Dit mailtje werd helaas volledig genegeerd.
Het is nu 25-09, 30 dagen na het ontvangen van het mailtje van 2Call maar mijn geld heb ik nog niet terug gehad. Wel heb ik 2Call een mailtje gestuurd om ze te herinneren dat de uiterlijke betaaldatum is verstreken en ik het bedrag graag alsnog teruggestort wil hebben. Hier hebben zij uiteraard ook niet op gereageerd.
Uiteindelijk kreeg ik 6 dagen nadat zij hadden moeten betalen het aankoopbedrag min de 10% teruggestort. En tot op heden heb ik geen reactie gehad op m'n verzonden mailtjes.
Overigens hebben zij tot op heden ook geen gebruikte HTC Diamond, met zo'n 10% korting, te koop staan.
Ik zou iedereen heel erg willen afraden om gebruik te maken van de diensten van 2Call.nl.
'Woensdag 10 september bestelde ik eindelijk mijn N95. Na jaren Samsung gehad te hebben. Voor mij sinds lange tijd weer een Nokia. Besteld bij 2Call in de kleur Black. Die vind ik erg mooi en was ook nog goedkoper als de Deep Plum versie.
2Call is een erg overzichtelijke website met alle specificaties die je als koper eventueel zou willen weten. Het oogt in ieder geval erg vertrouwd.
Ik heb mijn telefoon gekocht bij 2Call omdat mijn broertje er toen der tijd z’n nieuwe HTC heeft gekocht. Dat is allemaal goed gegaan.
Goede ervaringen dus om je N95 te bestellen bij 2Call. En dus de telefoon besteld en direct het volledige bedrag betaald via iDeal. Daarop direct een mail ontvangen van de in behandeling genomen bestelling. De volgende dag (donderdagavond) stond de bestelling al op verzonden. En vrijdag had ik de telefoon in huis
. Leve de TNT!
Wat mij direct al opviel nadat ik het pakketje had opgemaakt was dat er een soort van sticker van de originele doos was afgesneden. Dat vond ik eigenlijk al vreemd. Ook viel mij op dat de originele doos er nogal gaar uitzag, maar de telefoon is nieuw! Er zat een verzegeling van 2Call op (en niet van Nokia, wat ik overigens wel had verwacht). Maar goed, de doos opgemaakt en daar zat alles in. Nadat ik mijn SIM-kaart had geplaatst kreeg ik bij het aanzetten O2 firmware te zien?
Dat verwacht je niet! Ik koop een los toestel omdat ik een simlock vrije telefoon wil hebben zonder firmware rotzooi. Anders neem ik ook geen sim-only. Overigens is de telefoon wel simlock vrij en er zitten verder geen provider namen op de buitenkant geprint.
Het is dus blijkbaar gewoon een bulk zending uit Duitsland, want het staat ook op de buitenkant van de doos dat de telefoon is bestemd voor de Duitse markt. Er zit namelijk ook een Duitse handleiding bij. Waar ik dus niks aan heb. Maar goed dit had ik pas in de gaten toen ik de telefoon had aangezet. Dan is de verzegeling verbroken en kan je de telefoon dus niet meer ruilen. Dat staat aangegeven op de verzegeling.
Erg blij kan ik er niet van worden. Ik weet het wel, het is maar firmware..
Maar wat mij het meeste stoort is dat dit niet aangegeven staat op de site van 2Call! Ik vind wel dat ze dat moeten vermelden. Dan had ik het toestel ook niet gekocht.
De verzending is ok. Woensdag besteld en vrijdag al in huis. De informatie die op de site wordt gesuggereerd dat het toestel op voorraad is dan ook correct lijkt mij, kan niet ander zeggen.
Het pakketje van de postbode aangenomen en dat zag er verder goed uit, geen beschadigingen. Slechts een overdoos, verder geen opvulling aanwezig wat ik wel enigszins verwacht had, gezien de waarde van het pakketje. Complimentje voor de TNT.
Aftersales
Omdat ik niet vrolijk werd van een provider die in Nederland niet eens bestaat wilde ik in eerste instantie mijn geld terug en ik kan me beroepen op de afkoelingsperiode. Dus heb ik 2x telefonisch contact gehad met 2Call. De eerste keer werd ik vriendelijk verzocht een e-mail te sturen naar de BackOffice van 2Call. Waar de e-mail waarschijnlijk op een hoop terecht komt. Dit heb ik niet gedaan want de verkoper die mij de telefoon heeft geleverd (staat op de factuur) zou ’s middags weer aanwezig zijn. Ik zei dat ik terug zou bellen.
Aan het einde van de middag nog eens geprobeerd. En ik kreeg de zelfde meneer aan de lijn. Inmiddels was deze iets minder vrolijk omdat ik (al)weer belde of zo. En ik had het gevoel dat ik wat werd afgewimpeld. Ik moest later maar weer eens terug bellen want de betreffende verkoper zou in een bespreking zitten. Het was toen ongeveer 15:40u. Om 16:30u belde ik dus terug en ik kreeg direct het antwoordapparaat. 2Call bleek om 16:00u al gesloten te zijn.
Verder geen contact meer gehad met 2Call. Ik houd de telefoon want ik wil hem gewoon hebben. Neem alles voor lief. De telefoon is gewoon goedkoper dan wanneer ik hem als los toestel in de winkel zou kopen.
Ik weet niet of ik nog een telefoon zou kopen bij 2Call. In ieder geval nooit meer klakkeloos bestellen zo via het internet. Ik zou voortaan gaan kijken wat ik zou kopen. Je weet gewoon niet wat je krijgt blijkbaar. Afspraken worden wel nagekomen. Als je alleen goedkoop klaar wilt zijn is 2Call goed. Het ziet er allemaal leuk uit. Ze hebben naar mijn inzien informatie achtergehouden.