Hoofdcategorieën

Paypal € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 272 prijzen, 10 unsortedprijzen
Prijsindex 99,8 (0,2% onder gemiddeld)
99,8 (0,2% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

WebConneXXion.com is opgericht op 15 november 2002. De website van WebConneXXion is vooral gericht op Benelux/Europa maar levert wereldwijd. WebConneXXion wil bijdragen aan het particuliere en zakelijk gebruik van RAID Controllers door op te treden als kwalitatief, goed geprijsde leverancier van RAID controllers en aanverwante producten.

We pretenderen niet de goedkoopste te zijn, wél scherp geprijsd. Snelle eigen RMA service en technische kennis in huis, dus voor technisch support bent u voor de bij ons aangekochte produkten op het juiste adres.

De meeste produkten van Areca, HighPoint en Addonics zijn op voorraad en kunnen meestal dezelfde dag nog worden verzonden of worden afgehaald. Leveringen binnen Europa aan bedrijven kan BTW vrij op basis van Intracommunautaire Leveringen (ICL).

Onze Merken Shop's  Categoriën
 Addonics shop  RAID SATA PCI-E x8
 Areca shop  RAID SATA PCI-E x1
 Highpoint shop  RAID SAS PCI-E x8
 Open-E shop  RAID SATA PCI-E ML x8
   CABLE MultiLane SAS
 Betalen:
 - iDEAL GEEN extra kosten of toeslag !
 - PayPal GEEN extra kosten of toeslag !
 - Bank betaling GEEN extra kosten of toeslag !
 - Rembours via TNT Post tot 2.000,= Euro 6,00 Euro plus 1% provisie
 - Rembours via UPS binnen heel Europa. 25,00 Euro plus 1% provisie
 Verzenden:

- Afhalen Rotterdam
 - TNT Post
 - TNT Post Rembours
 - UPS
 - UPS Rembours (heel Europa)
 - Op eigen kosten via uw eigen UPS of FEDEX account: Wij regelen label en Pickup.
 - Dropship (speciaal voor bedrijven die hun order direkt aan de klant of andere vestiging-
    willen verzenden)

Verzendkosten:

Envelope vanaf 0,44 Euro
Pakketpost NL vanaf   7,95 Euro
Pakketpost EU vanaf 12,50 Euro plus 0,49 euro per KG.

Contactgegevens - voor alle vragen over onze producten

E-Mail : RAID4ALL@WebConneXXion.com
Voicemail : +31 (0) 87 7844439  24 uurs voicemail (wij bellen u terug)
Tel : +31 (0) 10 4378722  Zie voor de tijden hieronder

18 Verzending 4.5 5 5
5 Aftersales 5 5 5

Gepost door brederodekater, zondag 18 oktober 2009 00:39
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Jaren geleden had ik bij Webconnexxion een RAIDCore BC4852 besteld. Toen der tijd heeft de eigenaar John mij geweldig geholpen met een probleem op te lossen. Dus toen het deze week weer tijd werd om een nieuwe RAID-Controller aan te schaffen ben ik weer bij Webconnextion op de website gaan speuren.

Mijn oog viel op de RAIDCore RC5252-08 - op de website stond vermeld dat er nog 1 op voorraad was, dus ik heb deze besteld.

De betaling was snel & simpel gedaan via iDEAL.

Een ander leuk detail is dat de voorraad op de website op Vrijdag al was aangepast. Er waren dus geen kaarten van dit merk/type meer op voorraad. Hier kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen!

Al met al dus een hele goede winkel.

Bestelling/Verzending:

Bestelling: Vrijdag 00:24
Verzend bevestiging: Vrijdag 17:03
Aflevering: Zaterdag 11:30

Verpakking:

Het originele RAIDCore doosje zat goed verpakt in een iets wat grotere doos, met schuimpjes ter bescherming.

Gepost door bytecat, vrijdag 9 oktober 2009 13:51
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales: 5

Regelmatig kopen wij bij deze webwinkel Areca producten.

Totaal geen opmerkingen over de werkwijze van Webconnexxion. Website komt iets rommelig over, maar als je weet wat je moet hebben komt dat wel goed.

Altijd prettig persoonlijk contact.

In de meeste gevallen halen wij de spullen op.
Maar in sommige uitzonderdelijke situaties moet er wel eens wat verstuurd worden.
Producten worden gedegen verpakt.

Aftersales

Bij Areca (maar ook andere raidcontrollers) kan het wel eens nauw luisteren met instellingen en gebruikte schijven.

De support geeft bij pre-sales, maar belangrijker is bij aftersales een goede support. Vragen worden zeer goed beantwoord. En de vragen waar ze even geen antwoord op hebben zoeken ze uit en nemen ze contact op.

Gepost door Deismyna, donderdag 2 juli 2009 00:56
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Donderdag avond laat een simpel highpoint raid kaartje besteld.
WebConneXXion is zo ongeveer "the place to be" voor dit soort spul, zeer uitgebreid assortiment.

Website is overzichtelijk en doet zijn werk. Genoeg betaal en verzendopties en je krijgt netjes mailtjes als de status van je verzending veranderd.

Pluspunt bij deze shop is dat iDeal niks extra kost (zouden meer shops moeten doen). Natuurlijk dus betaald met iDeal en vrijdag kreeg ik een mailtje met track en trace code de mededeling dat mijn bestelling verzonden was.

Zaterdag stond de postbode met het pakketje voor de deur. Was prima ingepakt in een simpele kartonnen doos.

n.v.t.

Van kennissen wel gehoord dat er altijd snel wordt gereageerd op mails en dat de eigenaar zeer behulpzaam is.

Gepost door PAiNT, zondag 28 juni 2009 11:21
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Voor de 2de keer al dat ik mijn complimenten mag uitbrengen naar deze shop.
Ik denk dat WebConneXXion.com een voorbeeld mag zijn voor vele.
Goede, snelle en klantevriendelijke communicatie.
Perfecte adviezen.
Correcte informatie over de stockvoorraad.
Tarieven voor het verzenden zijn vrijwel standaard.
Mogelijkheid tot kiezen transport (UPS, TNT, ophalen / eigen fedex)
Verschillende betalingsmogelijkheden.

Kortom: +++++

Bestelling geplaatst do. 11.00u

2 uur na het bestellen stond de trackntracenummer al te wachten in mail!
Alles was met zorg verpakt! (zelfs een leuk extraatje (pen)).

Bestelling ontvangen vr. 09.30u

In orde! +++++

Gepost door MarcM, donderdag 4 juni 2009 08:41
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik ben een fanatieke tweaker die graag goede (server)producten ook thuis gebruikt. Heb daardoor drie bestellingen bij WebConneXXion gedaan voor storage producten. Daarom is deze review een totaalbeeld van mijn bestellingen.

Ik vind de website erg overzichtelijk voor de storage spullen die verkocht worden. Ook het assortiment is erg uitgebreid met uitgebreide beschrijvingen per product inclusief benchmarks. Voorraadindicatie is ook up-to-date en voor zover ik heb kunnen merken nauwkeurig.

Allerhande vragen per mail worden altijd zeer snel beantwoord. Zelfs 's avonds en in het weekend. Waar vind je dat bij andere webshops? Bij aankoop van bijv. raid kaarten krijg je gratis een brochure van WebConneXXion met daarin allerhande informatie over verschillende typen raid, block sizes, etc. Erg handig als je nog niet ingevoerd bent in de materie.

Ook heeft WebConneXXion soms leuke tweedehands spullen in prima staat. Scheelt soms een hoop geld. Je moet hier wel zelf naar vragen want ze staan niet altijd onder Occassions vermeld op de site.

Ben bang dat ik een beetje overkom als een fan boy maar ik bestel al jaren al mijn hardware alleen nog maar online en ben nog nergens het service niveau tegengekomen zoals geëtaleerd door WebConneXXion. Daar kunnen andere webshops nog een voorbeeld aan nemen. Dus eigenlijk ben ik wel een fan boy :-)

Heb al meerdere malen spullen gekocht en altijd prima verpakt in een nette omdoos met plenty opvulmateriaal. Gewoon zoals het hoort. Soms zit er ook nog een onverwacht cadeautje in de verpakking. Zeer attent!

Aftersales

Heb tot nu toe nog geen beroep hoeven doen op aftersales i.v.m. problemen na aankoop. Gezien de uitmuntende communicatie en snelheid van reageren in het algemeen verwacht ik dat indien nodig dit ook perfect zal zijn.

Gepost door Gover, vrijdag 18 juli 2008 16:59
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Prima website, niet bijzonder, maar alles is te vinden. Enkele weken geleden een foutje gemeld, binnen een aar uur een reactie en zeer snel gecorrigeerd.

Het product bleek niet voorradig de dag na bestelling, heb meerdere berichten mogen ontvangen met hoe de status was. Je wordt van begin tot einde goed op de hoogte gehouden, erg prettig. De verpakking was goed dichtgeplakt en het product lag in een ruime hoeveelheid foam chips. Track & Trace heb ik bij verzending vanaf Webconnexxion ontvangen.

Gepost door Wolfboy, dinsdag 10 juni 2008 02:23
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Overzichtelijke site met veel informatie over mogelijke problemen en tips over de apparatuur. Alle hardware is netjes ingedeeld en goed te vinden.

Na het bestellen krijg je direct een mail en meer betaalmethoden dan ik bij elke andere winkel tot nu toe gezien heb. Besteld en betaald op vrijdag, de volgende werkdag (maandag) direct geleverd.

Reactie op mail meestal binnen 30min dus ook hierbij niets dan positief, geweldig bedrijf!

Geen overdreven verpakkingen maar gewoon simpel en doeltreffend, alles goed genoeg verpakt om niet te beschadigen en uiteraard verzekerd met track & trace verstuurd.

Aftersales

Het product had tegen mijn verwachting in geen kabels, direct gemaild om het product te laten vervangen door een vergelijkbaar product waar wel kabels bij zitten, bijna direct reactie en geen probleem om het product om te ruilen.

Gepost door Kanarie, woensdag 28 mei 2008 13:53
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

WebConnexxion is een webshop met uitgebreide kennis van RAID hardware en die zijn er maar weinig.
De website is ronduit lelijk, maar verder wel goed te gebruiken. De voorraadindicatie betreft de eigen voorraad en is in mijn ervaring erg accuraat.

Na eerder al een Areca 1210 (voor mezelf) en twee keer een 1220 (voor de baas) besteld te hebben bij WebConnexxion besloot ik vanwege de goede ervaring weer bij WebConnexxion te bestellen.
Oorspronkelijk heb ik twee drive cages en een 3ware 9650SE 8P raid controller besteld.

Na het versturen van deze order kwam ik er achter dat er eigenlijk een andere kaart in het assortiment van WebConnexxion zit die ik liever wilde hebben, de Areca 1222.
Na overleg is mijn order aangepast.

Bij het verzenden is er iets misgegaan. Ik kreeg een niet werkende Track&Trace code opgestuurd, die ook na een weekend wachten niet geldig was.
Na contact op te hebben genomen met WebConnexxion zijn we overeen gekomen dat ik langs kon komen om direct mijn bestelde spullen op te halen. WebConnexxion gaat verder met TNT Post uitzoeken waar het verstuurde pakket gebleven is.

Uitstekend afgehandeld dus, hier kom ik zeker terug.

Gepost door TERW_DAN, zondag 25 mei 2008 17:09
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Webconnexxion heeft een site die bovengemiddeld goed is. Naast de overzichtelijke plaatsing van de producten is een groot gedeelte van de website gewijdt aan achtergrond informatie. Ze zijn natuurlijk gespecialiseerd in storage en het is duidelijk dat er kennis aanwezig is.

Het bestellen ging erg eenvoudig.
Daarbij zijn de prijzen erg schappelijk. Storage controllers zijn erg duur, maar als webconnexxion zo'n 70 euro goedkoper is is dat toch leuk meegenomen (de Areca 1220 die ik kocht was daar 402 euro, elders betaal je zo'n 470 euro).

Verzending was prima, binnen 1 dag was het product in huis, in een doos waar alles netjes inpast. Hier kan ik kort over zijn, het is meer dan prima.

niet nodig gehad

Gepost door vandeMeulenhof, vrijdag 14 maart 2008 23:03
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Voorheen al 2x een Addonics AE5RCS35NSA besteld, nu had ik een Areca ARC-1220 besteld.

Had vooraf wat vraagjes deze werden zeer rap beantwoord.
Deze kerel heeft echt verstand van het spul wat hij verkoopt, hadden meer mensen dat maar!

Bij de producten op de website wordt zo uitgebreid mogelijke informatie gegeven, incl foto's. Het design van de website ziet er niet al te modern uit, maar dat houft voor mij ook niet, als het allemaal maar werkt en duidelijk is.

Ik ben zeer tevreden over WebConneXXion, vooral over de support, kunnen veel winkels een goed voorbeeld aan nemen.

26ste besteld en de 28ste stond het bij mij thuis. Heb geen gebruik Track&Trace gemaakt, want de code werkte pas in de ochtend en diezelfde ochtend was het pakket er al.

Een colega heeft het met rembours afgerekend, was net te laat terug.

Het was allemaal zeer goed verpakt.

Aftersales

Mensen, WebConneXXion is gewoon super met support.
Pas de 9de (zondag) had ik mijn kaart ingebouwd. Zet de PC, ik kon geen RAID maken. Dus even gemailt. Binnen een uur antwoord OP ZONDAG, dat heb ik nog nooit meegemaakt!

Na wat heen en weer emailen werd het allemaal goed opgelost. Echter wilde het niet lukken met drivers, had op de site van de drivers gekeken, daar staan er zoveel ik heb maar even gemailt wat ik allemaal moest hebben. Binnen een uur werden mij de linkjes toegereikt.

Op zondag support leveren kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!

Gepost door zmaster, zondag 6 januari 2008 21:25
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik heb bij WebConneXXion een Areca 1220 RAID6 controller bestelt. Aangezien ik vrij weinig ervaring had met een RAID controller zat ik nog met een aantal vragen. Dit was niet gerelateerd aan de bestelling maar specifieke vragen over de controller, volumes die ik kan aanmaken, uitbreidingsmogelijkheden en software requirements. Alle emails met vragen waren binnen enkele uren beantwoord, zelfs tegen het begin van de nacht (+/- 23:00). Hiervan was ik zeer onder de indruk. Ik kon zelfs, indien de RAID controller niet functioneerde op mijn moederbord, deze zonder problemen terugsturen. Dit maakte mijn beslissing om het product te bestellen alleen nog maar gemakkelijker.

Woensdagavond bestelt en zaterdagmorgen lag het pakketje in de bus.

Het pakketje zat goed verpakt in de doos en alle kabels en handleidingen zaten er bij. Er zat zelfs een A4tje bij met instructies en tips over hoe je je RAID array het beste kan configureren etc. Zeer handig!

Er zat zelfs een relatiegeschenk bij (pen) die ik nu nog steeds gebruik .

Aftersales

Niet van toepassing, (nog) geen ervaring mee gehad.

Gepost door vandeMeulenhof, zaterdag 8 december 2007 14:48
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Heb voor herhaling nogmaals een Addonics AE5RCS35NSA besteld.

Vrijdag besteld, Zaterdag morgen half 11 binnen.

Dit keer zat er een leuk boekje bij van Addonics.

Verpakking is zeer milieuvriendelijk. Links en rechts gevuld met kranten en aan de bovenkant noppen foli (handig want die kan ik zeker een keer gebruiken )

Gepost door sylvestor2, zondag 14 oktober 2007 23:34
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales: 5

Donderdag 27 September 2007 om 20.30 offerte gemailt.
Kreeg al om 22.00 sávonds antwoord terug! super.
Dagen erna had ik geen tijd, zondag bestelling geplaatst via website van een Areca arc-1230 sata controller.

Kreeg volgende dag bevesting van product verzending.
Dag erop afgeleverd in nette compacte verpakking.

Aftersales

Naast de factuur zat er ook een A4tje met tips en een service kaartje erbij voor eventuele RMA afhandeling.

Dankzij o.a tips draaid de Areca controller in mijn fileserver met 12x 500 in raid 6 nu al enkele weken super.

Bedrijf is echt een aanrader voor iedereen! service klasse jongens...

Gepost door punisher007, woensdag 15 augustus 2007 02:15
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Overzichtelijke site met informatie in overvloed en ook vele betaalmogelijkheden.

Bij het plaatsen van de bestelling had ik als opmerking erbij gezet dat men contact met mij moest opnemen als men dacht dat ik met mijn beschreven situatie nog andere kabels, etc. nodig zou hebben. Hierop heb ik nog een vijftal keren met John heen en weer gemaild, waarbij hij mij goed advies gaf om tot een kosteneffectieve oplossing te komen.

Ook werd mij nogmaals verteld dat de bestelling mogelijk pas in Sept. zou kunnen worden geleverd in verband met vakantie. Dit stond echter al duidelijk op de website en hier was ik op voorbereid. Uiteindelijk had ik mijn bestelling nog voordat hij op vakantie ging.

Voor mij is dit in ieder geval de beste ervaring van een online winkel omdat men hier zich in de klant verplaatst en met deze meedenkt.

Alles was zeer net verpakt en ook goed dichtgeplakt.

Gepost door Fewture, vrijdag 20 juli 2007 21:14
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Heb hier een ARC1210 vandaan. Gewoon helemaal top. Veel kennis en ik had veel informatie gekregen voordat ik hem kocht. Hij weet gewoon echt waar hij het over heeft. Echt een zaak waar het loont om te kopen gezien de goede service en persoonlijke benadering.
Een aanrader!

Volgende dag in huis. Sneller kan niet. Verpakking helemaal goed en een apart briefje erbij met tips, tricks, do's en dont's, waar zie je dat nou?

Geen ervaring mee

Gepost door vandeMeulenhof, dinsdag 19 juni 2007 13:03
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Goede overzichtelijke website, producten hebben voldoende info.

Had echter nog wat vragen over het producten (Addonics AE5RCS35NSA), alle vragen waren binnen no-time beantwoord.

Had direct besteld 15 juni om kwart over vier in de middag.
Betaald met iDeal, het voordeel van deze webshop is dat er geen bij komende kosten komen (bij andere webshops is dat wel).

Status was goed bij te houden.

De verzending was erg snel.
Op 16 juni om half elf in morgen had ik het al binnen.

Het was allemaal goed verpakt.

Het Track&Trace was een beetje aan de trage kant.

Er stond dat ik pakje nog in het sorteer centrum was, op dat moment stond er een TNT mannetje aan de deur met het pakje, klopt niet helemaal .

Geen ervaring mee.

Gepost door Wolfboy, zondag 17 juni 2007 01:13
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Geweldige website met nagenoeg alle informatie over de verkochte producten, zoeken naar meer gegevens bij andere websites is niet eens meer nodig door de duidelijke nauwkeurige gegevens.

Reactie via mail en op betaling is verschrikkelijk snel en de prijzen zijn het laagst van alle winkels.

Geweldig bedrijf, zeker een aanrader!

Prima ingepakt, snelle verzending en geen overbodig grote dozen.

Daarbij nog een kaartje met gegevens van het bedrijf en een mooie pen om bij problemen direct contact te kunnen opnemen, bestellingen worden snel afgehandeld en er wordt direct een track&trace mail verstuurd.

Gepost door catscit, zaterdag 10 maart 2007 19:36
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

overzichtelijke website, goeie info, alles van areca, mailen gaat supersnel, besteld zondag nacht en de hele order die nacht nog verwerkt! track and trace etc allemaal via mail, perfect gewoon. Ik heb een areca 4 poort sata raid kaart besteld met bbu, de bbu was nergens anders te krijgen, en zoiezo was het spul nergens anders op voorraad.

Op zondag nog verzonden? ik kreeg zondag nacht nog m'n track and trace nummer. Boven verwachting goed. Verzending via TNT, werkt prima, ik kon het pakketje ophalen op postkantoor omdat ik overdag niet veel thuis ben. Alles prima verpakt, extra degelijk, zie onder.

Aftersales

Ik kon de bbu niet vinden in het pakketje. Gemaild op zaterdag avond, en die avond nog antwoord (bbu zat gewoon in de doos maar ik had met m'n neus gekeken, alles zat nogal degelijk verpakt). Dit is echt top. Aanrader absoluut.

Gepost door The_Fly, woensdag 21 februari 2007 08:53
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ondanks het feit dat de enige medewerker op vakantie was, kreeg ik vanaf zijn vakantieadres toch behoorlijk snel een zeer goed antwoord op vragen die geen enkele andere winkel mij voorheen kon beantwoorden.
De medewerker wees mij ongevraagd op een fout in mijn systeemconfiguratie welke mij al een jaar lang kopzorgen bezorgde.
Voor mij DE expert op RAID gebied!!!

Door vakantie van de medewerker kon de order pas 2 weken na mijn bestelling worden geleverd. Dit werd echter vooraf direct gezegd.
Verder goed verzorgd.

Gepost door baathaar, maandag 15 januari 2007 17:17
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Voor m'n server had ik enkele sata kabels nodig die langer waren dan 50cm. Het bleek niet makkelijk te zijn om hier aan te geraken tegen een goede prijs, of er waren belachelijke verzendkosten aan verbonden.

Na WebConneXXion een mail gestuurd te hebben of ze ook de 4 sata kabels in een enveloppe konden versturen was dit geen enkel probleem ! Ze hebben me zelfs geen verzendingskosten aangerekend.

De kabels waren verder nadat het geld om hun rekening stond op 1 dag van Nederland naar België !

Het contact voor,tijdens, en na verkoop was verder super.
De contactpersoon antwoorde vrijwel onmiddellijk op mijn vragen, en gaf een correct en behulpzaam antwoord.

Deze winkel kan ik dus aan iedereen aanbevelen, echt een superzaak !

De kabels waren verpakt in een bubbelenveloppe waardoor er geen beschadigingen op konden treden, en het pakje was op slechts 1 werkdag van Nederland naar België !

VNU Media logo Powered by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: