Index » Pricewatch » Shopreviews » Talens Foto-Video
+31(0)15-2624113 |
| KVK |
27224473 |
| Betaalmogelijkheden |
Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant) |
Bijkomende kosten |
Pricewatch statistieken |
| Prijsvermeldingen |
93 prijzen
| Prijsindex |
98,9 (1,1% onder gemiddeld)
98,9 (1,1% onder gemiddeld)
Reviews en reacties
Verzending |
| 1 |
Aftersales |
Beoordeling: zeer goed |
De website laat goed zien welke producten er worden aangeboden. Ik was op zoek naar een Canon Eos 20D Body, deze had Talens op voorraad na telefonisch contact met de winkel in leidschendam waar ik het wou ophalen.
Een dag later via internet besteld en als verzending winkel order bij de winkel waar ik geinformeerd had. Kreeg diezelfde dag een mailtje dat ik het toestel kon komen ophalen.
Aftersales
Prima service, ik kwam in de winkel aan en ze wisten meteen toen ik naar de internet order vroeg wie ik was. Na enige uitleg, ook nog een geheugenkaart gekocht. Ze zijn dan op tweakers niet de aller goedkoopste, maar het voordeel van een echte winkel is dat je altijd terug kan komen als er wat aan de hand is. Dat geeft je toch een goed gevoel, aangezien de camera een hoop geld kost.
Telefonish laten reserveren. Zeer behulpzaam, hadden een overal uitverkochte camera op voorraad. Uitstekende service, zeer uitgebreid assortiment en klantgericht.
D.M. Geurts