« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 42
Game besteld bij GCshop omdat deze de goedkoopste was. Ze hebben een duidelijke website. Contact gehad met de shop over leverdatum, hierop werd zeer snel en uitgebreid gereageerd.
In de avond kreeg ik een mailtje dat de game al verzonden was.
Pakket viel goed verpakt op de deurmat vandaag. Geen track en trace, vandaar ook de lage verzendkosten.
Al met al, prima gang van zaken!
Aftersales
Niet mee te maken gehad.
Website is dik in orde. Groot assortiment en alles is duidelijk en snel te vinden. Ook krijg je veel en duidelijke informatie (via de mail) van de status van je bestelling.
Super snel geleverd en alles was keurig netjes verpakt.
Aftersales
Perfect! Na mijn wat impulsieve bestelling kwam ik erachter dat de games die ik besteld had (6 BF2 licenties) niet direct leverbaar waren, sterker nog... Ze hadden een levertijd van enkele weken. Aangezien ik de games besteld had voor een prive LAN-party het weekend daarop, heb ik direct gebeld om te vragen wat er mogelijk was. Telefonisch werd me aangeboden het geld, indien gewenst, terug te storten (ik had al betaald via iDeal) of dat ik even zou wachten en dan zou er gekeken worden of de games bij een andere leverancier vandaan gehaald konden worden. Voor die laatste optie heb ik gekozen en enkele uren later kreeg ik keurig netjes een mailtje waarin stond dat de spellen de volgende dag al geleverd konden worden! Helemaal perfect dus! Gevolg was dat ik 2 dagen later de games keurig netjes verpakt geleverd kreeg en wij enkel dagen later een bijzonder geslaagde LAN-party hebben gehad!
De gezochte artikelen waren snel en simpel gevonden, de informatie was duidelijk en to-the-point en de prijzen zeer concurrerend. Een breed assortiment en goede voorraad.
Ik ontving direct per email bevestiging van de bestelling, en ook van de verzending.
Ik had binnen 1 dag bevestiging van verzending en 1 dag later alles in huis, netjes verpakt. Geen track & trace maar dat is hierbij ook geen gemis.
Ideale winkel, makelijk producten te vinden met een goede levertijd.
Bij een eerdere levering was er wat hapering rond een moeilijk te leveren product en dat is zelfs netjes opgelost met een tegoedbon.
Per e-mail wordt je bij status veranderingen op de hoogte gehouden. De reactie op mails is ook snel en goed. De prijzen liggen vaak iets tot een stuk lager dan andere winkels.
Prima, zonder beschadegingen en optijd afgeleverd.
prima webshop, prima levering, alles goed, enige wat een minpuntje geeft is dat je 75 cent extra moet betalen om via ideal te betalen
Website is overzichtelijk en de verzendkosten zijn zeker schappelijk.
Ik had Halo ODST gepreorderd en heb netjes gewacht tot hij kwam.
Betalingen en stata van de bestelling worden netjes gemaild.
Gaat prima op tijd, ik kreeg de verzendbevestiging via de mail en de dag erna was de game netjes verpakt binnen.
Aftersales
Na de constatering dat ik geen token had gekregen om Sgt. Johnson te unlocken in Firefight, heb ik gemaild met GCshop en kreeg binnen 1 uur een mailtje dat er een gebrek aan tokens was en zodra ze een nieuwe batch binnen kregen ik alsnog een token toegestuurd krijg via de mail.
Goede webshop, goede prijzen. Via mail wordt je op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Als ze het nog beter zouden willen doen zouden ze een track en trace toe kunnen voegen.
Verpakking is prima in orde, soms zou het een dagje sneller bezorgd mogen worden. 2 keer een game besteld, duurde alletwee de keren ongeveer 5 dagen voordat ik het produkt in huis had (zat wel een weekend tussen).
Met een beetje zoeken, ben ik hier terechtgekomen. Ik zocht een goede, betrouwbare en goedkope webshop voor games, en die heb ik (mede dankzij vele positieve reviews) gevonden. De site is erg overzichtelijk, kon zo vinden wat ik wou. Ook kon ik op elk moment de status van mijn bestelling bekijken. Ik heb hier Halo 3: ODST gepreordered, meteen netjes een mail dat de bestelling was ontvangen. Ik kon gewoon via internetbankieren het geld overmaken, en twee dagen later was de status veranderd in 'betaald', inclusief een bevestigingsmailtje. Het spel werd een dag voor de release verzonden, wederom een mailtje. Ook werd op die dag de code voor een download omdat ik had gepreorderd gemaild. De volgende dag, op de releasedag, zat het netjes in de post, en kon ik 's avonds toen ik thuiskwam meteen spelen.
Spel was precies op de release binnen, was goed verpakt en de status van de order was online opvraagbaar.
Duidelijk site.
Eenvoudige bestelling.
Ze houden je voortdurend op de hoogte van status veranderingen.
Levering op afgesproken datum.
Ik ben heel tevreden GCShop.
Het product was deugdelijk verpakt en werd bezorgd op de afgesproken datum.
Geen ervaring.
Zoals altijd toppie! Uitstekende shop, altijd prima prijzen en razendsnelle levering. Mijn vaste gamesupplier!
Zondag besteld en betaald, dinsdag in de bus. Altijd prima verpakt (bubbelenvelop).
Ik heb bij deze winkel twee maal een Sony Headset besteld omdat zij in dit opzicht het goedkoopst waren.
De site is simpel en overzichtelijk, geen problemen mee.
Betaald via iDeal, 0,75 eurocent hiervoor betaald, maar dat is verwaarloosbaar.
Het was goed verpakt en de levertijd was juist.
Er miste één headset, meer hieronder.
Aftersales
Ik had twee maal de headset besteld, maar door een foutje van GCShop was er maar één enkele verstuurd.
Ik heb toen ik het verpakte cadeau binnen kreeg gelijk een email gestuurd en ook gelijk gebeld. Er werd toen bevestigd dat de fout aan hun kant lag.
Het nieuwe product werd direct opgestuurd. Deze had ik maandag binnen (vrijdag verstuurd).
Als goedmaker heb ik nog een tegoed-code gekregen.
Al met al netjes afgehandeld.
Ik bestel al jaren bij GCShop en ben toch wel een tevreden klant.
De site is overzichtelijk en recht toe recht aan. Daar hou ik wel van.
De prijzen bij GCShop zijn al jaren lager dan je gemiddeld in webshops kan vinden en dat is ook meteen hun sterkste punt.
In de communicatie en service vanuit GCShop Ik krijg meestal vlot reactie bij vragen en ik kreeg bijvoorbeeld deze keer 1 wired en 1 wireless xbox360 controller(Deze is duurder) om de bestelling de deur uit te krijgen. Dit is natuurlijk helemaal top.
De levertijden zijn echter meestal vrij beroerd. Om een voorbeeld te noemen; 2 wired Xbox360 controllers (for windows) besteld met een gemelde levertijd van 1-2 werkdagen. Het heeft echter 12 dagen geduurd (+/10 werkdagen). Ik heb in het verleden ook een aantal maal meegemaakt dat het 4 weken+ werd ipv 4 dagen.
Nu vind ik dit niet per se erg, men heeft lage prijzen en dus ook geen voorraad schat ik zo. Maar ik vind dat de site dan wel de correcte levertijden moet melden of in ieder geval een betere indicatie.
Eenvoudig te navigeren website, overzichtelijk.
Bestelprocedure snel en goed.
Bestelling van 1 Wii spel geplaatst en betaald middels "vooruitbetaling" (iDeal kost hier 0.75, per internetbankieren overmaken gaat net zo snel...)
In 2 dagen in huis, goed verpakt en in goede staat. Status wordt per e-mail gemeld.
Niet nodig gehad
De website van de winkel is vrij overzichtelijk en er staat duidelijk aangegeven wat de levertijd is. Via de e-mail ben ik op de hoogte gehouden hoe de status was. Helaas duurde het 2 dagen voordat mijn bestelling verzonden werd, terwijl eigenlijk met 1 of 2 werkdagen geleverd zou worden.
De dag nadat het pakket verzonden was trof ik de postbode bij mij brievenbus. Het pakket was goed verpakt, niks te veel of te weinig.
GTA IV hier besteld op aanraden van medestudenten.
GTA IV was hier ook goedkoper dan bij andere (web)winkels.
Website ziet er verder duidelijk uit en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Vrijdag besteld, dinsdag geleverd, dus netjes voldaan aan de 2 werkdagen.
't Spel zat in een bubbeltjesplastic envelop, dus prima beschermd.
Het ging hier om brievenbuspost, dus geen T&T nummer oid gehad.
Aftersales
Geen ervaring mee (gehad), naar aanleiding van dit product verwacht ik daar ook geen ervaring mee te krijgen, aangezien het spel het prima doet!
Ik had een aantal dingen voor de Wii besteld. Op zondag besteld, betaald, maandagmiddag was het verstuurd, dinsdagavond konden we spelen.
Snel verstuurd en goed verpakt.
Ik heb 1 spel besteld en dat ging goed. Website ziet er goed uit, lekker overzichtelijk. Civilization IV compleet was kei goedkoop.
Het enige wat jammer is, is dat je 75 cent extra voor Ideal moet betalen
Verpakt in een lucht envelop en binnen 2 werkdagen geleverd.
Overzichtelijke website, waar je zeer snel het spel dat je zoekt kan vinden. De prijzen zijn er laag en alles werkt naar behoren. 17 augustus heb ik Dawn of War 2 voor de PC besteld. Ik kreeg direct een mailtje met besvestiging. De dag er na kreeg ik een mailtje met verzend bevestiging en 19 augustus lag het spel in mijn brievenbus.
De verpakking was netjes in een bubbelwrap, niet al te veel poespas, voordeel hiervan is dat ie door mijn brievenbus paste. Heerlijk!! Geen gedoe met TNT en pakketjes bij de buren of op het postkantoor ophalen.
Een half jaar geleden zelfde ervaring gehad. Toen 2 spellen besteld en op dezelfde prettige manier afgerond.
Ook prettig dat de verzendkosten naar beneden gaan als je meer spullen besteld.
Zoals hierboven al gemeld: De verpakking was netjes in een bubbelwrap envelop,zodat ie door mijn brievenbus paste. Adequaat en niet in een overbodig grote doos met veel plastic zoals je ook wel eens meemaakt.
Half jaar geleden 2 spellen besteld die ook netjes in een bubbelwrap envelop door de brievenbus werden afgeleverd.
Geen aftersales nodig gehad
Ik had 5 juni guitar hero metallica bestelt bij GCshop omdat dit de goedkoopste keuze was en omdat ik al ervaring had met deze shop. De website is redelijk overzichtelijk, maar de shop blinkt uit met zijn prijzen. Het bestellen gaat makkelijk, alleen wel jammer dat er extra geld voor ideal wordt gevraagt.
Ik heb na de aangegeven levertijd de game ontvangen, alleen voor de verkeerde console. de game was ook niet goed ingepakt, alleen een papiertje eromheen. Dezelfde dag de game teruggestuurd, en ik heb hierna een slechte ervaring met tnt gehad, ze zijn het paketje kwijtgeraakt en het is nog steeds niet teruggevonden.
Aftersales
Nadat ik op vakantie ben geweest een aantal mailtjes gestuurd, en daar elke keer na een dag antwoord op gekregen. de uitkomst is dat ik gratis een nieuwe guitar hero heb ontvangen. Kortom, zeer netjes.
Mass Effect besteld voor PC, snel gevonden op de site. Stond ook netjes bij dat dat een paar dagen ging duren. Bestelling betaald via iDeal, was snel klaar. Netjes.
Netjes verstuurd in bubbel envolop, hoefde er niet voor te tekenen, dat was ook wel makkelijk