« 1 2 3 4 »Resultaten 1 t/m 20 van 76
Website zelf is redelijk overzichtelijk, vind dat hardwareproducten wel ingedeeld mogen worden op soort, ipv alleen op alfabet, voor games werkt dit dan wel weer erg fijn.
Je krijgt netjes via mail bevestiging, alhoewel je wel zelf extra moet mailen wil je een track & trace code krijgen, jammer dat dit niet standaard bij de bevestigingsmail wordt geleverd. Updates worden wel netjes doorgemaild.
Ik had 2 SteelSeries Siberia V2 headsets besteld, helaas was er op de eerste dag maar 1 headset binnengekomen ipv 2, Ik heb toen gcshop zelf gebeld en ze zeiden dat er waarschijnlijk iets fout is gegaan bij het inpakproces.
Volgende dag kreeg ik meteen een status update dat de 2e headset verzonden was en nog een dag later had ik hem meteen binnen. Erg goed opgelost dus.
Pakketjes waren beiden goed ingepakt, met genoeg opvulmateriaal, gewoon goed.
Aftersales
Al uitgelegd bij het kopje "verzending", maar ik vind het erg goed, aangezien ik redelijk laat belde hebben ze de volgende dag meteen de headset opgestuurd en had ik hem alsnog binnen 2 dagen binnen.
Op woensdagnacht in de vroege uurtjes heb ik het spel besteld. De volgende dag wilde ik graag weten wanneer ik deze kon verwachten. Er is mij duidelijk vermeldt dat ik het aan het einde van de week begin volgende week (deze week) kon verwachten.
Vrijdag 13-11-09 ging ie op de bus in een bubbeltjes envelop en heb hem zaterdag de 14e mogen ontvangen, super snel dus!
Aftersales
Geen ervaring mee of nodig gehad.
Website ziet er netjes uit, mooi overzichtelijk en duidelijk. Alleen jammer dat je niet in 1 keer alle bestellingen kan zien (dit moet via het ordernummer).
Ik had voor mijn aanschaf van Modern Warfare 2 contact gehad met een medewerker en ik kreeg hierbij de juiste informatie (betreft een UK versie van het spel) en de reactie tijd was erg snel.De reden om bij GCshop te bestellen was de aantrekkelijke prijs voor MW2 (pc), namelijk 35,- inclusief verzendkosten.
Het spel was netjes ingepakt in een bubbeltjes envelop. Het probleem was echter dat het spel verzonden was op 9 november zodat het op de release van 10 november zou binnenkomen. Helaas kwam het spel op 11 november maar dit is geen ramp. (Ligt volgens mij meer aan TNT post).
Er was geen track&trace, maar op de dag van verzending/ betaling kreeg ik wel een e-mail.
Aftersales
Niet nodig gehad, ik kreeg alleen wel een e-mail met het verzoek een review op Tweakers te plaatsen
Goedendag,
Bij deze winkel heb ik call of duty moderwarfare 2 besteld.
En die kwam heel netjes 10-11-2009 in de bus.
Bestelling was ook zeer overzichtelijk en sturen telkens een bevesteging van wat er allemaal precies gebeurd perfect!
Alleen vind ik de site wel heel erg onoverzichtelijk van buiten ziet het er mooi uit maar functioneel is het niet.
Dit is een mening van mij.
Wacky
Perfect alles was op tijd.
En gewoon goed verpakt in bubbeltjes envelop
Website was wat aan de trage kant, maar verder wel goede indeling en voldoende info voorhanden. Ook nette statusupdates per e-mail. Lekker no nonsense, prijzen zijn erg scherp
Keurige verzending in bubbelenvelop, met mailtje wanneer het is verzonden.
Vanwege de Modern Warfare 2 pricewatch bij GCshop beland, mijn eerste aankoop daar. De website is goed verzorgd met duidelijke informatie, prijzen en reële levertijden. Betaalmogelijkheden zijn er voldoende. Paypal is niet mogelijk, maar dat vind ik persoonlijk geen gemis. Voor betalen per iDEAL wordt een kleine vergoeding gevraagd. Vreemd, maar de prijzen zijn toch al laag. Statusupdates kwamen snel per mail. Bereikbaarheid was goed, zie ook 'Verzending'.
Aflevering duurde iets langer dan verwacht. 's Middags de dag na mijn iDEAL betaling heb ik gevraagd of e.e.a. in orde was en verzonden zou worden. Dat was het geval. De status op de site veranderde echter niet. Volgende dag een mailtje gestuurd. Reactie: de betaling zou waarschijnlijk nog niet binnen zijn omdat het wel 2 dagen kan duren. Met iDEAL??? Lijkt me niet. Gebeld en laten checken. Betaling bleek wel binnen te zijn, bestelling zou diezelfde dag de deur uit gaan. De volgende dag was het daadwerkelijk binnen. Ik geef toch een GOED omdat ik me voor kan stellen dat het storm liep met CoD:MW2 bestellingen... Verpakking was in orde, geen track&trace.
Aftersales
Geen aftersales nodig gehad. GCshop stuurt enkele dagen na verzending een mailtje met het verzoek een beoordelingsformulier op Tweakers en/of Kieskeurig in te vullen. Voor beoordelingen op Tweakers zou het handig zijn het bestelnummer in dat mailtje te vermelden. Scheelt de klant weer een zoekactie... ;-)
Prima overzichtelijke website en de goedkoopste v.w.b. Modern Warfare 2 (PC - UK edition)vlak voor de release datum.
Enige nadeel: Betalen met iDeal kost geld. Beetje jammer.
Netjes verpakt in een bubblewrap envelop werd op de releasedatum zelf (10/11) het spel afgeleverd.
Verpakking is prima voor een DVD case en niet te overdreven.
Op deze manier en voor deze prijs ben ik volgende keer in ieder geval weer klant bij GCShop.
Modern Warfare en Dragon Age Origins besteld, waren allebei een flink stuk goedkoper dan elders.
Via de mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van mijn betaling (via IDeal) en de verzending.
Heb de website niet echt gebruikt aangezien ik de links via de pricewatch gebruikte
Op de release datum van MW2 heb ik ook de bestelling binnengekregen, prima dus.
Had MW2 besteld voor 47,50EUR. Bleek achteraf dat er ook nog een UK versie bestond die 10EUR goedkoper was. (De preorder op de site wees naar de duurdere) Vind wel dat de site wat duidelijker had kunnen zijn, met o.a. de verschillen. Ik dacht dat er iets (extras?) bij zat in het Nederlands wat het duurder maakte, maar nee hoor, alles in het Engels en volgens mij identiek aan de UK versie. Voel me wel een beetje opgelicht hierdoor. (Niet noodzakelijk door Gcshop...)
Netjes na 1 dag via de post afgeleverd in een bubbel envelop. Minder was dat de bovenkant van de DVD box "gekraakt" was. Blijkbaar is hier iets van gewicht op gaan "zitten". Gelukkig was de inhoud nog heel en onbeschadigd. De DVD box heb ik dus wel moeten vervangen. Verder was dit anders nooit een probleem met andere verzendingen. Een vette min voor TNT post dus.
Website is duidelijk en de dingen zijn makkelijk te vinden. Je moet wel een beetje weten waar je naar op zoek bent, maar prima!
Prijzen zijn ook vaak lager dan de concurrenten. Zeker COD MW2 (UK versie) was zeer lekker geprijst (ca 35 euro incl verzendkosten).
Krijg netjes status updates via de e-mail.
Kreeg de game op de release datum, de dag na de bestelling. Super goed dus! Geen track&trace, want het komt in een enveloppe met bubbel plastic spul. Meer is ook niet nodig bij een game die in dvd case komt.
Aftersales
Nog geen ervaring mee gehad. De voorwaarden op de site zijn in ieder geval redelijk. Precies wat je verwacht van online aankopen eigenlijk (en zoals het wettelijk is vast gelegd). Maar gelukkig heb ik hier nog geen gebruik van hoeven maken
Overzichtelijke website, werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Had hier COD Modern Warfare 2 besteld (UK) die toch bijna 20 euro goedkoper is dan de NL versie; prima dus.
Ik heb gebruik gemaakt van overboeking. Volgende dag al een mail gekregen dat de bestelling was verzonden. Pakketje was prima verzonden, zonder t&t maar dat had ik ook niet verwacht. Prima service, snel en makkelijk!
COD MW2 hier besteld recentelijk, mooie aanbieding die UK versie voor net iets meer dan 30E. De site is overzichtelijk en helder, bestellen verloopt vlotjes. Enige minpuntje is dat er bij betaling van iDeal extra kosten in rekening genomen worden, enige webshop zover ik langs ben gekomen welk dit doet. Alhoewel de kosten gelukkig minimaal zijn.
De game een dag na release datum ontvangen, of hierbij het probleem ligt bij GC Shop of TNT is niet helder, namelijk geen track & trace om te zien waar het pakketje blijft hangen.
2e minpuntje was wel dat 1 van de discs los in het doosje lag en er hierbij niet fraaier uit is gaan zien, echter leesbaar + steam dus geen ramp.
Aftersales
Bij deze order geen gebruik van gemaakt, echter in het verleden wel contact met ze gehad ivm een annulering van een order welk zonder problemen is verlopen en snel afgehandeld was.
All in all, goede winkel.
Gewoon een order zonder rariteiten, dus helemaal volgens het boekje. Had het spel Call of Duty: Modern Warfare 2 besteld bij GCShop.nl en van tevoren gevraagd of er verstuurd zou worden voor de release date. Dit werd bevestigd.
Inderdaad de dag voor de release date was de game verstuurd en de enige reden dat ik het een dag na de release binnen kreeg was een vertraging bij TNT.
Shop is bereikbaar via e-mail en telefoon, pluspunt. Website is duidelijk.
Simpele bubbel enveloppe met game + factuur. Voldoet prima voor games en ook lekker goedkoop.
Alles snel kunnen vinden. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status dmv e-mailtjes. Enige minpunt is misschien dat ze geld vragen voor een ideal transactie. Verder werd er aangegeven dat het 2 a 3 weken zou duren. Ik had het product echter na 3 dagen in huis ('s avonds bestelt)
Goed verpakt, snel geleverd
Moet zeggen zeer goedkoop mooie site alles goed voor mekaar daar.
goede verzending s'avonds om 10 uur besteld en ja dan kan je erop wachten maar dan is het normaal dat je de volgende dag niks krijgt. na 2 dagen mooi netjes in een verzorgde envelop op de deurmat ideaal.
Onlangs heb ik (wederom) een bestelling geplaatst bij GC shop. De pagina is overzichtelijk en als je een specifiek product zoekt kun je het meestal vrij snel vinden. De website leent zich er niet echt voor om een beetje doelloos te browsen, gezien er niet echt een manier is om de titles op genre e.d. te sorteren. In het verleden heb ik bestellingen gedaan van spellen welke meestal snel afgehandeld zijn. Het is een enkele keer voor gekomen dat het iets langer duurde, en zelfs dat het spel niet meer binnen kwam. De klant moet in dit soort gevallen toch zelf gaan reageren, waarna de aankoop wel snel en netjes wordt geannuleerd (alleen jammer dat je dan nog steeds dat spel niet hebt).
De bestellingen komen altijd netjes binnen in een bubbeltjes enveloppe met factuur bijgesloten. Als de bestelling onverhoopt verspreid raakt over meedere zendingen dan wordt dit de klant niet in rekening gebracht. Aangezien de pakketjes door de brievenbus passen hoef je er ook niet voor thuis te zijn om de levering in ontvangst te nemen.
Aftersales
De vragen worden goed en snel beantwoord en de klantvriendelijkheid is ook duidelijk aanwezig.
Goede website met een duidelijke indeling, weinig op aan te merken. Verder hebben ze een ruime keus met over het algemeen concurrerende prijzen.
Had op 10 november rond 1 uur 's middags COD: Modern Warfare 2 besteld en gelijk via iDeal betaald. Ik kreeg tot mijn verbazing (vanwege de populariteit van dit spel) rond 4 uur dat mijn bestelling verzonden was. De volgende dag lag het spel inderdaad op de deurmat, erg netjes!
Ik had de tiende het spel Modern warfare 2 besteld om 14:19.
Deze is de dag erna verstuurd en die kwam dus Donderdag binnen.
Vandaar mijn Goed beoordeling omdat hij wellicht ook nog Dinsdags verstuurd had kunnen worden.
Gewoon in een goeie bubbelenveloppe. Niks mis mee dus.
Er had wel een trackingnummer in mijn mailbox mogen komen.
Geen ervaring mee.
Het spel werkt.
Ik was op zoek naar Call of Duty Modern Warfare 2 voor de PC. Via de pricewatch zag ik dat die bij GCShop maar 35 euro was (inclusief verzendkosten). Bij GCShop was hij dus 20 euro goekoper dan in de winkel. Scherpe prijzen dus bij GCShop!
Ik had hem op de dag van de release dinsdag 10 november 's avonds besteld en toen ik donderdagmiddag thuis kwam was hij al binnen, helemaal top natuurlijk.
Aftersales
Ook de aftersales is zeer goed want 2 dagen na aflevering kreeg ik een mailtje of ik tevreden was met mijn aankoop en of ik de shopsurveys van Tweakers wilde invullen. Bij deze dus.
Ik wou voor de laagste prijs Call Of Duty: Modern Warfare 2 kopen, via de pricewatch kwam ik op GCshop uit. Betaling kon via iDeal dus ik hoopte dat de game de volgende dag op mijn deurmat lag. 6 uur na de betaling kreeg een mail dat de game verzonden was!
De verzendkosten zijn laag, de game werd in een bubbeltjes enveloppe verzonden; geen track 'n trace dus, maar dat hoeft ook niet van mij. de dag na de bestelling lag de enveloppe op de deurmat!
Aftersales
Heb vandaag (5 dagen later) nog een mail gehad met het vriendelijke verzoek om een beoordelingsformulier op tweakers of kieskeurig in te vullen. "wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met onze winkel"
Bij deze! Ik ben zeer positief over jullie en zal nog vaker komen shoppen!