« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 34
.website kan iets duidelijker maar de gegevens kloppen.
de levertijd klopt en je krijgt netjes een status mail.
gemakkelijk betalen via ideal.
-----
door toedoen van een andere winkel die mij 3 weken aan het lijntje hield deze geprobeerd. ga ik zeker vaker doen. Netjes via de mail nog op supportsites van het product gewezen. Ik kreeg later nog een mail met de vraag of ik tevreden was met het product en de geleverde dienst.
de bestelling werd vooraf aangekondigt via de mail en was ook gelijk aan de verwachte levertijd.
Bestellen bij Centralpoint.nl is gewoon ideaal, snel en simpel. Dankzij hun super webshop kunnen we met ons bedrijf bestellen wanneer en hoe we maar willen en ook nog op rekening! Service is ook super en tegenwoordig bestellen we bijna alles bij Centralpoint. De website bevat bijna altijd correcte informatie (soms ontbreekt nog wel eens wat van info velden!).
Bij het bestellen krijg je meteen een email met confirmatie en daarna een sms zodra het onderweg is met alle gegevens om het pakket ten alle tijden te checken waar het is. Tot nu toe waren alle bestellingen (zo'n 40 stuks) in 2011 perfekt afgehandeld en nergens problemen mee.
Aftersales
Garantie bepalingen en service zijn na levering ook prima, bij een defect produkt kunnen we meteen terugsturen en word binnen een dag een vervangend produkt geregeld. Het verzoek word normaal binnen een uur of twee behandeld en word snel en correct geregeld.
De site zou overzichtelijker kunnen, maar met een beetje goede wil kom je waar je wezen moet. De informatie is summier en beperkt zich tot een uittreksel van de fabrikant info. Bestellen gaat vlot en het betalen via Ideal werkt goed.
Ook de betalingsbevestiging werkt goed.
Het bezorgen gaat wat minder goed, je verwacht een bericht van te voren wanneer de spullen geleverd worden. Ik had gekozen voor een SMS Allert. Dat werkt alleen op het moment dat je het sms'je krijgt staat de bode al voor de deur. Niet echt handig, gelukkig was er iemand thuis!
Het leveren in delen is ook vervelend. In mijn geval een Home Storage van Sitecom en 2 harde schijven 500GB van Samsung. De prijsvermelding op de site
De Sitecom ¤ 77,22 exclusief btw.
De harde schijven ¤ 41,00 exclusief btw per stuk.
De Sitecom wordt de 28e geleverd, de schijven niet.
Daar zit je dan met een lege kast waar je op dat moment niet veel mee kan.
Vanochtend 16-01-2012 maar eens een e-mail gestuurd wanneer ik de schijven kan verwachten.
Vanmiddag heb ik een e-mail ontvangen van centralpoint met daar de mededeling;
Geachte heer R.P. van Roijen,
Onderstaand artikel is uit het assortiment van de fabrikant en daardoor helaas niet meer leverbaar. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben het artikel uit deze order voor u geannuleerd.
2 x 1408490 Samsung Spinpoint F3 HD503HI (HD503HI)
Wel kunnen wij u het volgende alternatief leveren:
De prijs van het alternatief is hoger dan het artikel dat u oorspronkelijk heeft gekozen. Indien u voor het alternatief kiest, dan kunt u reageren op deze e-mail. U ontvangt dan binnen een werkdag een nieuwe orderbevestiging. Daarnaast ontvangt u een e-mail met daarin het bedrag dat u dient bij te betalen.
Indien u niet kiest voor een alternatief, kunt u ons dan vertellen op welke bankrekening u de betaling retour wenst te ontvangen?
Erg vreemd want op de site van centralpoint staan deze schijven gewoon te koop, echter de prijs is nu ¤ 139,00 excl. btw. Ja dan zou ik misschien ook zeggen dat ze niet te leveren zijn.
Het vervelende wat daarbij komt is dat men eenzijdig de order annuleert.
In ieder geval heb ik aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ga, naar mijn mening heb ik een overeenkomst.
Heb ik al betaald en verwacht ik de schijven voor de oude prijs geleverd te krijgen.
Aftersales
Ik ga er vanuit dat ik de aftersales op voldoende kan laten staan, In afwachting van een tegenbericht van centralpoint. Wel is het teleurstellend dat ik tot vandaag niets vernomen heb over de schijven en dat ik pas nadat ik een vraag heb gesteld een reactie krijg. Het lijkt mij vreemd dat men uitgerekend vandaag pas weet dat de schijven duurder zijn geworden. Maar dat had men dan gewoon kunnen melden i.p.v. te zeggen dat de schijven niet meer te leveren zijn.
Zodra er meer bekend is zal ik deze review aanpassen.
UPDATE 18-01-2012
Inmiddels ben ik gebeld door iemand van Centralpoint.
De schijven zijn inderdaad niet meer te leveren.
Als alternatief heeft men mij 2 seagate schijven aangeboden van 1TB, de prijs die ik hiervoor moet betalen is lager dan het laagste bedrag op pricewatch, dus top.
De aftersales heb ik nu gewaardeerd als goed.
Goede shop met een goede service. Ruim aanbod en snelle reactie. Een groot bedrijf dat waarde hecht aan z’n klanten, iets dat zeker mee telt in m’n besluit.
Verzending ging snel. Bij het invoeren van de bedrijfsgegevens wordt je bedrijf automatisch toegevoegd.
Je kan echter geen extra details toevoegen (gebouwnummer, verdieping enz enz). Hierdoor was mn product verkeerd geleverd bij een ander bedrijf. Dat is niet zo heel tof als je een HTC Titan besteld. Het is een vrij gewild product. Mocht het verdwijnen, heb je natuurlijk geen idee waar het gebleven is.
De telefoon is uiteindelijk wel gevonden en heb ik het pakketje een week later dus alsnog gekregen.
Tip: Zorg voor een extra veld bij het invoeren van je gegevens
Vlak voor een belangrijke presentatie ging onze beamer stuk. We hadden wel vaker bij Centralpoint besteld, maar wisten niet of ze ook beamers verkochten. Geen tijd en zin om de website na te lopen dus maar even gebeld. De 1e persoon gaf aan niet veel van beamers te weten, maar kon me doorverbinden met zijn collega die wel veel van deze materie wist. Na een goed gesprek met duidelijk gestelde vragen waren we het snel over een model eens. De verkoopmedewerker voerde met onze account alvast de order in, en na het toesturen van een ideal link kon ik meteen betalen. Al met al een prima ervaring, zo kan het dus ook.
Het product werd de volgende ochtend bij ons aangeboden. Precies zoals verwacht. Alles was goed verpakt. Via onze account hadden we de track en trace link al gevonden, ik wist dus al dat het onderweg was.
Aftersales
Ik had bij het installeren en aansluiten nog wat vragen. Had van de verkoopmedewerker zijn directe mailadres gekregen voor eventuele vragen, meteen gebruik van gemaakt. Snel geholpen, alles werkt nu precies zoals we het willen en gewend waren. Het was fijn dat er de tijd werd genomen voor de misschien soms wat domme vragen.
De website is een zootje.. Dat voorop maar als je dan bestelt, krijg je over het algemeen het product zeer snel en netjes verpakt geleverd. Helaas hebben we al wel 3x een verkeerd product ontvangen en zitten we nu in een RMA procedure omdat we het 4e verkeerde product hebben ontvangen! Nu zou dat feit op zichzelf niet zo erg zijn, als men hier snel op acteert. Echter, 2 weken na dato nog steeds niet het juiste product ontvangen. Tevens krijgen we bij onze RMA een mail waarin stond dat er binnen 2 dagen contact op werd genomen. Deze mail hebben wij nu een week geleden ontvangen. Vandaag heb ik hier maar eens achteraan gemaild, "u hoort van ons wanneer er vooruitgang is, met vriendelijke groet, klantenservice". Van mij hoeft het niet perse binnen 2 dagen maar als je dat belooft, maak het dan waar, laat wat horen, al is het maar dat het nog niet gelukt is... Intussen hebben we nog geen product ontvangen omdat de RMA niet afgerond is.
Mijn conclusie is dat zowel het inpakken van de juiste producten, of het geven van het juiste advies, evenals aftersales erg moeilijk is voor de mensen bij deze organisatie. Dit was onze laatste bestelling bij Central Point.
Alles komt altijd netjes verpakt en zeer snel binnen. Mits je krijgt wat je hebt besteld en de specificaties ook juist zijn.
Aftersales
Volgens mij heb ik dit voldoende onderbouwd onder het kopje algemeen. De aftersales is dramatisch. Vooral de communicatie is zeer ondermaats. Wat ik ze wel moet geven is dat als je maar voldoende aandringt je toch krijgt waar je eigenlijk gewoon recht op hebt. Het duurt alleen eindeloos en de communicatie is alle behalve prettig.
1. Product mentioned "in stock" was actually "unavailable" => bad stock management.
2. No commercial actions to correct their mistake
3. Don't answer to english email (I was forced to write in Dutch to have an answer)
Overzichtelijke site, goede reputatie, in combinatie met een aanbieding een goede prijs. Belooft dezelfde dag te verzenden, mooi morgen aan de gang.
Geen track and trace, dus dat betekent gewoon Thuisblijven. Gebeld of dat gewoon is. Tja ligt aan van welk magazijn het packet verzonden wordt met welke vervoerder. (Bedoeld wordt ws dat een externe partij namens Cental Poin uitlevert en verzendt). Maar als de bode niet tegen een boom rijdt komt het pakket morgen.
Kennelijk was de bode tegen een boom gereden.
Dezelfde dag verzonden zegt niets over het moment waarop je het pakket zal ontvangen, in mijn geval drie dagen later.
makkelijk besteld en betaald. zelfde dag verzonden. ruim aanbod en product dat ik wilde hebben zeer gunstig geprijsd. gevonden via pricewatch. eerste bestelling en alles goed verlopen.
product kan goed verpakt en onbeschadigd aan. zelfde dag verzonden en dag erna geleverd. was prima in orde dus.
het ontbreken van een track&trace is een minpuntje, maar is misschien door het gebruik van verschillende partijen niet mogelijk.
Je weet helaas niet welke partij het pakketje komt afleveren. het PostNL schema ken ik wel een beetje, maar van de overigen niet. als je iets dus perse nodig hebt maakt dat het lastig plannen.
Al vaker ben ik CentralPoint tegen gekomen in de PriceWatch als een van de voordeligere leveranciers. Eerder durfde ik er echter nooit te bestellen vanwege de overmatig negatieve feedback op Tweakers. Nu ik zag dat de feedback de afgelopen tijd positiever was geworden heb ik de gok genomen en hier een Siemens GigaSet N300a IP DECT basisstation en een Siemens GigaSet SL78H DECT handset besteld.
In positieve zin viel me op hoe netjes geautomatiseerd het orderproces is. Je krijgt overal netjes mailtjes van. Zelfs met linkjes naar de support pagina's van de fabrikant van de producten. Dat heb ik nog bij geen enkele andere webshop meegemaakt. De levering was ook keurig en snel.
In negatieve zin viel me op dat de prijzen (enorm) kunnen verschillen of je via Tweakers of een Google advertentie naar de site gaat of er direct heen navigeert. Zo was het basisstation ca. 35 euro duurder wanneer ik op de site verder klikte i.p.v. via de direct link op de Tweakers pricewatch of Google add ging. Let hier dus goed op als je verder gaat winkelen op de site!
Extra pluspunt voor mij als IPv6 geek: hun website en ordersysteem is IPv6 ready. Nice!
Producten waren op voorraad volgens de site. Zondagochtend besteld, maandag bericht van verzending en dinsdag werden de producten bezorgd. Wel beide producten apart door 2 verschillende postleveranciers, maar dat maakt me verder niets uit. Verpakking was prima in orde en er zat netjes een orderbon bij. Enige nadeel is wel dat je geen Track&Trace achtige code krijgt om de verzending van je producten in de gaten te kunnen houden.
Duidelijke product omschrijvingen met veel technische details.
ENORM product aanbod.
Duidelijke mails met status updates zoals het hoort.
Skyrim pre-order besteld 10-11-11 verzonden en op 11-11-11 binnen
Netjes en goed verzonden en status updates wanneer verzonden.
Recentelijk een product besteld dat volgens de specificaties mijn toepassing zou moeten ondersteunen. In de praktijk klopte de omschrijving van het product helaas niet, waardoor het product retour moest.
De realtime voorraadinformatie op de site is handig. Maar bij verzending moet je een simpele track en trace missen.
De informatie voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden was niet juist, zelfs als dat tijdelijk is, hadden ze dit aan moeten passen.
Telefonisch goed bereikbaar en de medewerkers lijken op de hoogte.
De levering was onaangekondigd met twee dagen vertraagd, omdat ze een systeemstoring hadden gehad. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar ik moest daar zelf voor bellen. Klanten hebben ze niet op de hoogte gebracht van deze storing en op de website stond nog steeds: voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden. Het zou beter zijn geweest als ze tijdelijk de tekst op de site hadden gewijzigd, of de klanten die langer moeten wachten een simpel emailtje hadden gestuurd met daarin uitleg over de storing en de vertraging die daardoor is ontstaan.
Aftersales
Toen het product binnengekomen was, heb ik het meteen getest en helaas bleek het niet te werken, de omschrijving en functionaliteit kwam dus niet overeen met de praktijk. Meteen een retour aangevraagd, alles netjes in de originele en onbeschadigde verpakking, maar ik kreeg al snel een email dat de aanvraag was afgewezen, het product was gebruikt was de claim.
Formeel lijkt dit juist te zijn, ik had namelijk onze bedrijfsnaam ingevuld, waardoor de koop niet onder het consumentenrecht valt. Maar om je als bedrijf daar achter te verschuilen, vind ik niet heel klantgericht. Het product kon gewoon als nieuw verkocht worden, was helemaal compleet, onbeschadigd en voldeed bovendien niet aan de specificaties zoals op de website omschreven, ik had er dus buiten mijn schuld niets aan.
Ik was bovendien gewoon bereid om de verzendkosten heen en terug te betalen en zelfs om een restockingsfee te betalen.
Van een bedrijf verwacht ik redelijke service of coulance. Dat vond ik bij Centralpoint niet terug. Gemiste kans.
Koop al jaren voor de zaak bij Centralpoint, en bevalt tot op heden nog steeds prima. Ze hebben een groot assortiment en ruime keuze. Daarnaast is het redelijk eenvoudig om bij hen te bestellen. mocht ik er via de website niet uitkomen beschik ik ook nog over een accountmanager die goed mee kan denken.
Goederen worden meestal dezelfde dag nog verzoenden. Hier krijg je automatisch een e-mail van (en eventueel een sms indien je daar ook voor gekozen hebt). Verder is alles (te) goed verpakt. Toetsenbord had wel in een wat kleinere doos gemogen.
Aftersales
Bij deze zending ben ik geen problemen tegengekomen. Het werkt prima. Bij eerdere problemen ben ik prima door Centralpoint geholpen. Of rechtstreeks door de leverancier. Gezien het predicaat webshop had ik hier geen hoge verwachting van. Maar eerlijk gezegd hebben ze me nooit laten zitten.
Informatie klopte precies.
Orderstatus goed te volgen.
Goede mailcommunicatie over levering.
Allen geen track en trace, maar de levering was heel snel, dus geen lange wachtdag.
Snel en goed verpakt en van tevoren aangekondigd.
Mijn eerste aankoop bij CentralPoint was een gelijk een goede aankoop.
Ik heb er een Archos 101 Tablet besteld, tegen een lage prijs en een korte levertijd.
Ik heb besteld via mijn bedrijf en we zouden eerst een kredietlimiet aansluiten, maar dit was teveel gedoe voor één simpele bestelling. We hebben dus even gebeld en het kon netjes geregeld worden.
Op tijd binnen. Goed geleverd en er werden 'Verzonden' mails verstuurd.
Het (standaard altijd) raadplegen van de Tweakers Shopinfo stelde mij zeker niet op het gemak maar ik sta open voor persoonlijke ervaringen dus ben tot aankoop overgegaan.
Ik ben via een dag-aanbieding bij CentralPoint terechtgekomen.
De website is duidelijk als deze via een externe link direct bij het gewenste artikel terecht komt. Aan website-browsen ben ik niet toegekomen, er was ook geen aanleiding voor om daar gebruik van te maken.
Het plaatsen van de bestelling, en betaling via iDeal, ging eenvoudig en werd tot een goed einde gebracht.
Via de website is de status van de bestelling goed te volgen.
-----
Na aflevering van het pakket volgde nog een mail waarin duidelijk werd gemaakt wat ik zou kunnen doen indien ik problemen met de artikelen zou krijgen (defect, e.d.), dit voorkomt weer onnodig gebel of gemail.
Bestellen bij CentralPoint houd automatisch in dat men wordt toegevoegd aan hun dag-aanbieding mailing. In tegenstelling tot diverse negatievere ervaringen hieronder was het éénmalig afmelden via de link in de ontvangen dagaanbieding voor mij afdoende om deze mails niet meer te ontvangen.
Ik zou normaal gesproken een zeer goed als waardering hebben gegeven maar het gemis van de pakket-info voorkomt de hoogste score. CentralPoint maakt namelijk gebruik van meerdere afleverpartijen maar geeft in de email, waarin de verzending bevestigd wordt, niet aan welke partij dit uit gaat voeren noch wordt er info verstrekt waarmee het pakket volgbaar zou kunnen worden.
Komt een TNT koerier je pakketje afleveren dan geschied dit vaak binnen een vast tijdschema en kan men daar rekening mee houden. Nu is het maar afwachten wanneer welke koerier, op welke dag en tijd, aan de deur verschijnt, "gelukkig" ben ik vrijwel altijd thuis dus levert dit meestal geen problemen op voor mij maar dit zal zeker niet voor iedereen gelden.
De artikelen werden in de originele verpakking en onbeschadigd door een niet TNT koerier de eerstvolgende dag na bestellen bezorgd.
Via een tip van een bevriende ondernemer bij Centralpoint terecht gekomen. Duidelijke site, misschien iets teveel producten waardoor soms wat onoverzichtelijk. Product wat ik zocht (Laptoptas) was snel gevonden, maar informatie was wat summier. Even gebeld en via de telefoon van de salesafdeling wat specificaties bevestigd gekregen. Besteld en betaald, via mail meteen een bevestigingsmail voor de order en de betaling. Erg duidelijk allemaal.
Ik had aangegeven graag per sms op de hoogte te worden gehouden van de verzending. Maandagmiddag besteld, maandagavond kwam de sms binnen. Dinsdagmiddag werd het pakketje aangeboden. Alles was goed verpakt in een ruime omdoos met voldoende verpakkingsmateriaal.
Aftersales
De geleverde tas bleek toch iets aan de kleine kant. Gebeld met Centralpoint en samen met de verkoopmedewerker een RMA aangemaakt. Ik kreeg een uurtje of wat later de informatie mbt retouradres etc. Weekje later was het artikel teruggenomen en is er een andere tas afgestuurd. Top service!
de slogan van CentralPoint : we mind your business
De werkwijze is verkopen en bij klachten zoekt u het maar uit.
Aftersales
USB HUB werd geleverd zonder handleiding en software.
Na een ochtend installeren niet volledig werkend te krijgen.
Aanvraag om retourverzoek wordt afgedaan met de melding dat een artikel waarvan de doos is geopend niet retour kan en dat de kosten voor retour te hoog zijn ( aanschaf was 70 euro totaal)
Over het feit dat dit produkt niet aan de verwachting voldoet (plug en play) wordt totaal niet ingegaan.
Snelle levering, duidelijke status updates. Omschrijvingen zoals je die in ICT land verwacht, kort en standaard. Op voorraad betekend wel echt op de volgende dag geleverd krijgen, dus dat is goed.
Helaas was niet alles uit de bestelling leverbaar, dit is uiteindelijk ook nooit geleverd omdat het herhaaldelijk niet op voorraad kwam. Financieele afwikkeling hiervan is wel netjes verlopen.
Aftersales
Wij hebben besteld als zakelijke klant, hierdoor claimt Centralpoint slechts fabrieksgarantie te hoeven leveren, oftwel: zoek het maar uit met de leverancier uit Duitsland.
Helaas wekken ze via je "Mijn account" en verzonden emails de indruk dat je wel via hen artikelen retour kan zenden. Uiteindelijk vul je alleen maar heel veel referentienummers en omschrijvingen in om uiteindelijk het zelf maar te moeten uitzoeken. Dit voelt als aan het lijntje gehouden te worden.
Ik wilde vanuit België 2 producten bestellen (Draytek Vigor 2130n en G35 headset) om af te leveren op mijn Nederlands postadres, maar mijn betaling werd geweigerd omdat ik een Belgische credit card gebruikte. Vervolgens geprobeerd om met paypal te bestellen, maar niet gelezen dat betalingen met paypal niet meer dan ¤250 kunnen bedragen. Uiteindelijk zat ik zaterdagavond achter mijn PC met 2 niet betaalde en dus dubbele bestellingen. Dus maar een mailtje gestuurd.
Maandag had ik een nette mail in mijn mailbox waarin werd uitgelegd wat ook in de voorwaarden staat (maar waar ik te lui voor was om te lezen). Een reply met verzoek tot een overboeking werd zeer snel beantwoord met alle gegevens die ik nodig had. Na het overmaken van het geld, toch nog maar een mailtje gestuurd omdat de artikelen een cadeau zijn en ik ze binnen een week nodig had. De medewerker van de sales afdeling beloofde om de betaling en de order in de gaten te houden.
Woensdag mocht ik een mail ontvangen dat de betaling binnen was en de artikelen zo snel mogelijk werden verzonden (levertijd in de webshop was 1-3 werkdagen). En vandaag (vrijdag) is alles binnen!
De overtollige order is netjes geannuleerd en duidelijk bevestigd. De opvolging van de oorspronkelijke order is meer dan correct afgehandeld. Menige sales afdeling kan hier nog iets van leren. Ik ben echt aangenaam verrast! Via deze weg: nogmaals bedankt voor de service en snelle levering!
Beide artikelen zijn sneller dan verwacht geleverd. Zeer goed verpakt en duidelijke begeleidende formulieren zodat de mensen op het afleveradres wisten wat ze met de spullen moesten doen.
Wel zijn ze apart afgeleverd, maar ik denk dat het komt omdat ze van verschillende plekken zijn verstuurd. Persoonlijk houd ik hier wel van omdat ik dan niet hoef te wachten tot alles verzameld is en vanuit een centraal distributiepunt wordt verstuurd.