Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 020-3472323
KVK 34163037
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg  ICTWaarborg  Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Opsturen
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Paypal
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard VISA € 0,-
PayPal 2,50% v.d. kosten
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 29393 prijzen, 2601 unsortedprijzen
Prijsindex 105,3 (5,3% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een online aanbieder van computer- en ICT producten en biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 500.000 artikelen van ruim 2.500 merkfabrikanten. Daarmee is Centralpoint.nl marktleider op het gebied van online verkoop van notebooks, tablet PC's, desktop PC's, monitoren, software, PC-accessoires, mobiele telefonie, printers, netwerkproducten, een breed assortiment kantoorartikelen en alle mogelijke reserveonderdelen van ICT producten. Sinds 2001 is Centralpoint.nl een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. Centralpoint beschikt over een gespecialiseerd team voor overheid- en corporate klanten die een persoonlijke accountmanager en/of een speciale website hebben. Klanten vinden op Centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire typen van een product, maar ook de minder bekende. Door een uniek zelf ontwikkeld geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen uit een zeer breed assortiment.
BannerBanner

• Nominaties en awards
  • Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011
  • Cisco MKB Business Partner van het jaar 2009 en 2010
  • Twinkle100 "overzicht 100 grootste webwinkels van Nederland 2008, 2009, 2010 en 2011"
  • High Growth Awards 2008, 2009, 2010 en 2011
  • High Growth Awards 2008, 2009
  • FD Gazellen Awards 2007 "Snelst groeiende onderneming"
  • Opgenomen in " Deloitte Technology Fast 50"
  • CRN 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 "Best Business Retailer of the Year"
  • Tweakers.net Gouden Steeksleutel Award, Beste Webwinkel 2011

Totaal 15 7 9

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 36
Gepost door MahYo, dinsdag 22 mei 2012 17:55
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 1

zie punt aftersales. Hierdoor een ontzettend nare bijsmaak van Central point. Ik had zakelijk nog een 2e BB willen bestellen, maar dat doe dus niet meer bij Centralpoint.

Aftersales

Voor de 2e keer zakelijk een BB Bold 9790 besteld bij Central Point. De eerste keer was prima, maar deze BB bleek een azerty toestenbord te hebben, waar ik pas achterkwam op het moment dat ik de batterij in het toestel had gedaan om deze in te stellen. Mijn verzoek tot retour werd niet geaccepteerd, daar de verpakking (plasticje waar de batterij in zat) was geopend. Telefonisch heb ik nogmaals een verzoek tot omwisselen gedaan en aangegeven dat het AZERTY keyboard niet duidelijk op de website staat vermeld (foto is bv qwerty) maar de klantenservice ging hier vrij bot tegenin.

Gepost door DOP_ERWT, woensdag 9 mei 2012 21:07
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Het is schijnbaar een gewoonte geworden bij centralpoint voor consumenten om:
1. Zaken voorradig aan te bieden voor een te lage prijs (lokkertje)
2. De communicatie met de particuliere klant is bedroevend slecht
3. Er wordt geen enkele moeite gedaan om de klant tegemoet te komen.

Vanwege zakelijke relaties met central point en een redelijke prijs voor 640GB Western Digital schijven (50 euro per stuk), hier besteld. Schijven waren volgens voorraadbeheer voorradig. Na de betaling bleef het lang stil; dit vondt ik vreemd, mijn schijven waren voorradig.

Na drie dagen toch maar een mailtje gestuurd. Erachteraan gebeld en werdt redelijk afgesnauwd met het antwoord "ja mijn collega antwoord uw e-mail nu net". De mail gaf een andere wending aan mijn verwachtingen: "we hebben contact opgenomen met de leverancier en zullen u zodra wij antwoord hebben hierover berichten".

Omdat ik geen zin in gezeur en gemiep had, meteen mijn geld teruggevraagd nadat ik hier de negatieve shopreviews had gelezen. Over het geld terugstorten geen negatieve punten, ze hebben dit gedaan; ook al duurdde het al met al meer dan een week (wetende dat Queensday er tussen zat).

Tijdens de met hen gevoerde gesprekken werdt er 0 moeite gedaan om mij desnoods tegen betaling een alternatief voor te schotelen. Schijnbaar zijn er webshops die zich niet realiseren mits men snel en accuraat levert, de klant daar op zich wel een meerprijs voor wil betalen.

Ondertussen wordt de schijf ook niet meer aangeboden op de website en is deze derhalve ook verdwenen uit de pricewatch.

Ik weet niet wat er aan de hand is bij centralpoint, maar dat in ieder geval het particuliere onderdeel verre van professioneel opereert lijkt mij duidelijk.

Gepost door Brains, zaterdag 5 mei 2012 11:15
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

De internetwinkel en het bestelproces zijn netjes en makkelijk te gebruiken. Ze hebben een ruim assortiment met zowel hardware, software en accessoires. Van je bestelling word je door een geautomatiseerd systeem op de hoogte gehouden.

Echter in de menselijke communicatie schieten ze mijns inziens zwaar te kort. Er wordt geen moeite gedaan om contact met je op te nemen en alles wordt afgedaan met standaard e-mails waar naar het protocol wordt verwezen.

Ondertussen zijn we ruim een maand verder en zit nu met een tweede beschadigd product.

Pakketten worden verzonden via UPS en/of DHL. Je kunt op de hoogte gehouden worden van de verzending van e-mail en sms. Al kloppen de tijdstippen de verstuurde berichten niet altijd: het pakket was al afgeleverd en krijg de volgende pas een sms-bericht.

Retourzending ligt in eerste instantie bij de koper, echter na aanvraag kreeg ik een pick-up label van UPS.

Aftersales

Via de website zou je een RMA-procedure aan moeten kunnen vragen. Echter ik moest eerst contact met ze opnemen omdat mijn leveringen twee delen geschiede en de tweede nog niet op verzonden was gezet. Op een niet-verzonden order kun je geen RMA aanvragen.
Daarna heb ik netjes RMA aangevraagd via de website. In de RMA-procedure worden best krappe regels gehanteerd (geldigheid van 5 werkdagen). Als het pakket weer in hun handen is, gaan er enkele dagen overheen om alleen te horen dat de aanvraag behandeld is. Gaande de procedure word je niet op de hoogte gehouden, alleen met reacties op e-mails die je aan hun schrijft. Uiteindelijk krijg je de keuze om het bedrag terug te laten storten of nieuwe bestelling te plaatsen.

Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst en heb afgelopen week wederom een beschadigd product ontvangen. Dus ik mag weer...

Gepost door maartend, woensdag 25 april 2012 21:10
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Het begiint iets gewoons te worden bij CP. Ze zetten iest goedkoops online en als je dan gaat kijken is het totaal niet leverbaar. Ging nu om een 128GB ssd voor 75 euro. Staat gewoon op uitverkocht. Heb dit de afgelopen weken al meerdere malen meegemaakt. Of ik ben te langzaam, of het is er niet.
Ik vermoed het laatste en dat ze dan gewoon hopen dat mensen iets anders bij ze kopen.

Voor mij gaat het een reden zijn om niet meer bij hun te winkelen en ze volslagen linx te laten liggen

Gepost door ruben1990, woensdag 25 april 2012 11:53
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Had begin januari een product besteld die binnen twee weken volgens de website weer op voorraad zou zijn. Aangezien ik geen haast had en cetralpoint de goedkoopste was besloten hier te bestellen. Na drie weken nog niks gehoord en had ik maar eens een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik het product kon verwachten. Kreeg als antwoord dat er vertraging was bij de fabrikant maar hem binnen 1,5 week zeker kon verwachten. Na twee weken gewacht te hebben er zelf maar weer achteraan gegaan want levertijd van de fabrikant stond op hun website alweer twee weken later...? Nogmaals gevraagd wanneer het product geleverd zou worden en kreeg ik als antwoord dat het product uit het assortiment is en maar wat anders moest kopen. Waarom moet ik hier zelf achteraan? Kan CP mij niet zelf vertellen dat ze niet kunnen leveren? Heb het product uiteindelijk bij een andere leverancier vandaan die wel binnen 3 dagen kon leveren. Het meest geweldige was nog wel nadat ze mij verteld hadden dat het product niet meer leverbaar was het artikel nog wel enkele dagen op de website zichtbaar was voor verkoop.

Gepost door younix, dinsdag 24 april 2012 12:46

Weer de zoveelste "nep" actie van Centralpoint. Dit keer hebben ze zogenaamd een Kingston SSDNow V+ Series V2 SATA2 2.5 128GB voor 78,54 euro incl. BTW. Ga je naar de site dan is die niet op voorraad en moet je je email achterlaten zodat je bericht krijgt als die weer op voorraad is. Heb dit eerder meegemaakt met een ssd pci-x. heb toen ook mijn email achtergelaten en toen die weer "op voorraad" was, was die 2 keer zo duur.

Vreemd genoeg kom ik wel vaker dit soort dingen van Centralpoint tegen in de pricewatch, dit is al weer de 3e keer in 4 maanden dat ik dit meemaak. Waardeloze shop. Gewoon negeren die zogenaamde "aanbiedingen" van ze. Blijkbaar denken ze zo aan naamsbekendheid te winnen of zo.

Gepost door Rrreutel, maandag 23 april 2012 16:23
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

De bestelling: Een 2TB Seagate harddisk besteld voor een scherpe prijs (75 euro). De bestelling betaald per iDeal en werd bevestigd door Centralpoint. Daarna volgde echter een mail dat het product niet leverbaar was, met excuses en het verzoek om mijn rekeningnummer voor het terugstorten van het aankoopbedrag.

In plaats van terugbetaling heb ik in eerste instantie verzocht om een gelijkwaardig alternatief product, en de HD204UI van Samsung voorgesteld, of een product aangedragen door CP. Ze bevestigten dat de HD204UI kon als vervanger geboden en levererd kon worden. Er ondtstond een misverstand over de afwikkeling: ik verwachtte dat de vervanger kosten-neutraal zou worden geleverd, ik moest echter bijbetalen tot de volledige CP prijs (146 euro) van de vervangende harddisk, minstens 20% hoger dan de laagste pricewatch prijs. Na overleg bij CP bood men een andere 2TB harddisk aan die qua prijs in de buurt van de laagste PW prijs lag. Ik zag hier echter onvoldoende voordeel in ten opzichte van elders bestellen, en heb uiteindelijk toch maar om terugbetaling gevraagd.

De terugbetaling is nog niet ontvangen, maar het verzoek is vier dagen geleden gedaan, dus dat is nog niet zo lang geleden, en ga ervan uit dat dat goed komt.

De correspondentie per email met Centralpoint verliep overigens netjes en redelijk tijdig, antwoord binnen een dag (tot mijn laatste mail, waar geen antwoord meer op is gekomen).

Algemeen over de site: De webshop heeft een groot assortiment, site layout is redelijk overzichtelijk.

Minpunten m.b.t. de site: De zoekfunctie: ik kon in eerste instantie een harddisk (Samsung Spinpoint F4EG HD204UI) niet vinden bij zoeken met de zoekterm "204UI". Productaanduidingen zijn niet altijd accuraat: genoemde harddisk staat bijv. foutief met aanduiding F3 op de site. Het aanklikken van de product informatie tabbladen ('informatie', tech specs' etc) leken niet te werken bij aanklikken, er wordt reclame voor andere ongerelateerde producten (support opties voor een HP switch in mijn geval) onder de tabbladen getoond. Pas daaronder (scrollen!) blijkt de tekstuele inhoud van het betreffende tabblad getoond te worden.

Gepost door Dirkus Maximus, donderdag 19 april 2012 21:31
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Had al eerder naar tevredenheid besteld bij Centralpoint,maar was toch wel benieuwd na het lezen van wat mindere reviews. Heb eerst een mail gestuurd, zocht een nas met 4 compatible identieke schijven. Kreeg dezelfde dag per mail antwoord en een offerte. Niet de allerlaagste offerte, maar wel alles op voorraad. De aangegeven producten besteld en met ideal betaald. Kreeg vrij snel daarna de betalingsbevestiging en de volgende dag de verzendbevestiging.

Snel, volgens afspraak en goed verpakt geleverd. Track en trace was niet beschikbaar, maar heb deze na een telefoontje per mail alsnog ontvangen. Vervoerder bleek UPS te zijn, niet mijn favoriete bedrijf, maar het ging deze keer goed.

Aftersales

1 van de schijven bleek helaas niet goed. Maakte een raar ratelend geluid. Gebeld met Centralpoint, netjes te woord gestaan. Mocht de schijf retourneren. Na 3 dagen kreeg ik de melding dat de retour was afgehandeld en dat er een creditbedrag openstond. Ik heb meteen een vervangende laten afsturen. De NAS werkt inmiddels perfect!

Gepost door Meessen, donderdag 19 april 2012 18:32
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Op 11 april had Ik een 2TB harde schijf van 75 euro besteld en betaald die op 2 mei weer bij hun op voorraad zou zijn, ik had geen haast dus dit vond ik prima. 5 Dagen later kreeg ik een email met het bericht dat het product niet meer leverbaar is en de vraag naar welk rekening nummer ze het geld konden terug storten. Voorgaand aan het geven van mijn rekening nummer had ik gevraagd of ze geen alternatief vergelijkbaar product konden aanbieden (zoals vermeld staat in hun eigen voorwaarden), hierop kreeg ik een 1Tb harde schijf aangeboden en moest ik ook nog 13 euro bij betalen, onacceptabel natuurlijk.
Omdat ze nog niet eens gedeeltelijk tegemoet willen komen om hun eigen probleem op te lossen heb ik uiteindelijk toch maar mijn rekening nummer gegeven om het geld terug te schrijven. De harde schijf bestel ik wel bij een betere winkel.

Gepost door Geo_Ros, woensdag 18 april 2012 11:03
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Week na bestellen mail ontvangen dat product niet meer leverbaar is, en waar het geld naartoe teruggestort kon worden. Rek. nr teruggemaild en de vraag of ze voor het betaalde bedrag geen vergelijkbaar product konden leveren.
Geld retour ontvangen (mail is dus door centralpoint gelezen), maar er werd niet op mijn vraag gereageerd. Erg spijtig.

Gepost door Maartenvantuyll, dinsdag 17 april 2012 14:13
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Algemeen genomen vind ik het een zeer prettige webwinkel. Ze hebben een uitgebreid assortiment, een overzichtelijke pagina en goede prijsstelling. CP is zeker niet goedkoop, maar ze kunnen veel en snel leveren. Bestellen gaat eenvoudig, duidelijke betaalmodule en voor elke stap een bevestigingsmail (soms iets teveel). Bij vragen kom ik er altijd snel door, alleen het vreselijke wachtmuziekje is een dooddoener.

Alles wat op voorraad is, is zo goed als altijd de volgende werkdag binnen. Ze werken wel met verschillende vervoerders, wat soms verwarrend is. Pakketjes zijn goed verpakt. Een track en tracelink is vanuit je account beschikbaar ( meestal).

Aftersales

Ook de aftersales kan ik als zeer goed bestempelen. Onze laatste bestelling bleek een DOA, wat gelukkig snel werd opgelost. We moesten het wel zelf weer opsturen, maar hadden gelukkig binnen 2 dagen een vervangend en nu werkend product. Heb nog wel even gemaild over de gemaakte retourkosten, maar deze werden na doormailen van het " bonnetje" teruggestort. Tevreden.

Gepost door Steef Swaffie, dinsdag 17 april 2012 11:35
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Een redelijke webshop. Producten zijn goed vindbaar en redelijk compleet omschreven. Duidelijke afbeeldingen. Een ruim assortiment.

Redelijk goed verpakt en op tijd verzonden, weinig op aan te merken.

Aftersales

Centralpoint heeft lak aan haar klanten. Bij een garantieverzoek verwijzen ze je door naar de leverancier en verder hoef je geen ondersteuning te verwachten. Je kan dus alles zelf gaan regelen en ook al geeft de leverancier niet thuis, dan nog nemen ze niet de moeite om je te helpen. Garantie tot aan de deur dus. Heb je geen problemen dan is het een goede webshop, maar als er iets kapot gaat dan heb je pech en is je geld weg.

Gepost door Solid_XL, maandag 9 april 2012 13:11
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 1

Ik bestelde aanvankelijk een product dat een week levertijd had. Geen punt. Vervolgens krijg ik - een paar dagen na betaling - het bericht dat het product niet leverbaar meer is en word me een duurder alternatief aangeboden. Dat alternatief bleek niet de goede specificaties te hebben die ik verwachtte. Helaas had ik de bestelling - foutief - als zakelijk aangevinkt, waardoor ik het product volgens de Algemene Voorwaarden niet kon retourneren, ondanks het feit dat het product GEHEEL ongebruikt (en ONuitgepakt) in de verpakking zat: alleen de tape op de doos was doorbroken. Voor deze ongelukkige situatie wilden ze geen uitzondering maken en deden het verzoek af met 'onze distributeur wil het niet'. Afgezien van de reacties op mijn mailtjes die kortaf waren, vind ik het beleid erg star. Als je je consument waardeert, maak je zélf een uitzondering voor zo'n gering bedrag van minder dan 200 euro. Ik shop nooit weer bij centralpoint. Mensen, denk eraan: er zijn meer negatieve waarderingen van centralpoint, dat is niet voor niks. Ze willen - lijkt me - gauw winst maken, maar tevredenheid interesseert ze onder de leden eigenlijk niks.

Niet het gewenste product.

Gepost door Scholtje, zondag 18 maart 2012 02:24
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Wij bestellen als bedrijf nu al een paar jaar bij CP en tot nu toe altijd naar tevredenheid. Deze keer moest er een nieuwe server komen. Eerst gebeld voor advies, goed geholpen door een verkoopmedewerker met server ervaring. Producten vervolgens goed vindbaar en meteen besteld. Na bestelling gebeld of de betaling goed was binnengekomen. Dit werd meteen uitgezocht, betaling binnen, order doorgezet. Al met al weer een prima ervaring.

Levering volgens planning de volgende werkdag. Alles goed verpakt. Producten kwamen wel in 2 zendingen, maar vlak na elkaar. Track en trace was zoals altijd beschikbaar via de website.

Aftersales

Voor ons was het de eerste ervaring met een open licentie structuur van Microsoft, dus bij registratie/aanmelden toch maar even gebeld met Centralpoint. Doorverbonden met de Licentie Expert die vervolgens alles haarfijn heeft uitgelegd. het bleek eigenlijk wel eenvoudig. Goede service!

Gepost door mlindenb, woensdag 14 maart 2012 11:36
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

De voorraadinformatie klopt voor geen meter. Product staat al weken op voorraad maar kan niet geleverd worden. Geen enkele update vanuit CentralPoint, elke keer beloven ze dat deze morgen geleverd zal worden.

Het verkeerde artikel is toegezonden, en niet 2 exemplaren maar slechts 1. Met als gevolg dat je een retouraanvraag moet indienen alvorens men de juiste producten kan toesturen. Dit duurt wederom meerdere dagen. Track&Trace doet men helemaal niet aan.

Aftersales

Vanuit CentralPoint kan men helemaal niks voor je betekenen als het misgaat. Alles gaat via hun distributeur en daar moet je maar op wachten. Nul flexibiliteit en klantvriendelijkheid, de medewerker die ik als laatste heb gesproken gooit zelfs de hoorn op de haak als je vraagt om een alternatief.

Gepost door papageno, dinsdag 6 maart 2012 08:46

Misschien niet de goedkoopste, maar wel altijd snel en correct geleverd.

Gepost door wardjj, donderdag 1 maart 2012 12:51
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

27-2 - Ik bestel een videokaart, demo model. Ik neem hiervoor contact op; de doos is alleen open geweest: er wordt mij niks verteld over 'geen voorraad'
27-2 - Er verschijnt in mijn account op Centralpoint.nl 'Voorraad', dus ik denk: mooi: de kaart wordt snel geleverd
28-2 - Ik log nog eens in op mijn account op de website: mijn order is 27-2 geannuleerd. Wat raar; ik heb hierover geen bericht ontvangen. De order blijkt geannuleerd omdat de videokaart al eerder verkocht is.

Aftersales

28-2 - Contact opnemen met de klantenservice, ik krijg een mail gestuurd met de melding dat mijn order is geannuleerd en ik krijg de mogelijkheid om bij te betalen voor een nieuwe versie of om mijn geld teruggestort te krijgen.
28-2 - Ik ga niet akkoord met de voorstellen, ik wil de kaart voor de prijs geleverd krijgen. Dit is niet mogelijk; ik moet een klacht indienen.
29-2 - De mailserver van Centralpoint bounced al mijn e-mails, ik neem contact op via contactformulier om een klacht in te dienen.
1-3 - Centralpoint gaat ook niet akkoord met mijn voorstel om de helft bij te laten betalen door mij, en de andere helft door hun, het is immers 'niet onze fout dat er wel voorraad werd weergegeven terwijl de kaart al aan drie andere personen was verkocht'. Dit is dus wel hun fout. Zij breken de koopovereenkomst.

Ik ben mijn vertrouwen in Centralpoint.nl helemaal kwijt. Niet erg coulant dus en ik voel mij erg 'afgedaan' als zomaar een klant.

Gepost door Mail4Me, woensdag 29 februari 2012 23:39

Ik bestelde vandaag via centralpoint een monitorbeugel en betaalde met creditcard.
Ik ontving de gewende bevestigingsemails maar kort nadien een mail waarin gevraagd werd om mijn IDcard en CCcard kopie aan hen op te sturen omdat mijn emailadres niet zou bestaan en omdat het telefoonnummer niet in het telefoonboek voorkomt.
Zomaar alle gegevens per post te versturen is immers vragen om problemen vind ik.
Dit is geantwoord op de betreffende mail nadat men mij telefonisch slechts aanbood de bestelling te annuleren.
Raar maar waar: ik besta dus wel degelijk!!
Op een email-bevestiging van de annulering wacht ik nu nog...
Deze vreemde klant-ontvriendlijke benadering heb ik nog niet meegemaakt.

Gepost door robm99, maandag 13 februari 2012 14:02

Zeer slechte garantievoorwaarden voor HP laptopaccu (1000 euro) Kastje muur verhaal.
Heb mij laten verleiden tot een tweede bestelling. Na twee weken nog niet geleverd. reageren niet op tel. en e-mail.
Uiteindelijke reactie: we weten het niet maar u moet bij aflevering wel tussen 9 en 17:00 uur thuis zijn.
Orderstatus: verwerkt !!!!!??????
Zeer matige klantvriendelijkheid
Voor mij dus geen Centralpoint meer.

Gepost door Egbertus, zondag 12 februari 2012 20:47
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

In eerste instantie gevraagd om de levertijd op te geven omdat ik op vakantie zou gaan.
Levertijd 5 dagen zo werd gezegd.Dus niet. Het bleek veel langer te duren. Omdat ik wist op vakantie te zijn wanneer geleverd zou worden weer contact gezocht en verzocht na mijn vakantie te leveren. Ja meneer, geen probleem. Dus wel.
Ze proberen aardig te doen maar er klopt geen fluit van.
Kortom; Pas op met afspraken maken met Central point.

Agspraken niet nagekomen.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011