Hoofdcategorieën

Central Point Europe B.V.

Shopgegevens
E-mailadres tweakers@centralpoint.nl
Telefoonnummer 020-3472323
KVK 34163037
Transportmogelijkheden Opsturen
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Paypal
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard Visa 2,00% v.d. prijs + 2,00% v.d. kosten
PayPal 2,00% v.d. prijs + 2,00% v.d. kosten
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 21899 prijzen
Prijsindex 102,8 (2,8% boven gemiddeld)
102,8 (2,8% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Central Point

Central Point is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 375.000 artikelen van bijna 1.300 merkfabrikanten.
BannerBanner

• Nominaties en awards
  • ComputerPartner 2003 "Meest Innovatieve Reseller"
  • Elsevier 2005 "514 Beste Sites"
  • CRN 2005 "Best Business Retailer of the Year"
  • ComputerPartner 2006 "Business Partner Award"
  • CRN 2006 "Best Business Retailer of the Year"
  • Thuiswinkel Awards 2007 "Beste Webwinkel van Nederland"

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
24 Algemeen Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
22 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
17 Aftersales Beoordeling: slecht Beoordeling: slecht Beoordeling: slecht

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 25
Gepost door geerty159, zaterdag 13 juni 2009 15:47
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

20 maart heb ik een game beteld bij Centralpoint. Centralpoint heeft een redelijk overzichtelijke website'. Het bestellen gaat ook allemaal 'straight forward' en je krijgt netjes en email wanneer je verzending is verzonden.

De game was netjes in een bubbeltjes envelop verpakt en verzonden met TNT post.

Aftersales

Na na 2 en een halve maand mijn bestelling nog niet binnen te hebben (de leverdatum op de pagina veranderden steeds) ben ik maar eens gaan bellen. De medewerker aan de telefoon zei dat hij de leverancier zou bellen en dat hij binnen een werkdag een mailtje zo sturen. Die zelfde middag heb ik het mailtje gehad waarin stond dat het product niet meer leverbaar was en dat ik kon kiezen voor een vervanging, of mijn geld terug. ik heb gekozen voor de vervanging en 2 dagen later had ik de game binnen, kortom gewoon goed geregeld, alleen jammer van de 2 en een halve maand maar dat is ook wel mijn schuld.

Gepost door Arnevn, dinsdag 12 mei 2009 17:42
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Op 18 maart 2009 heb ik een iPhone 3G besteld bij CentralPoint. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep prima. Tot zover niets aan de hand.

In mijn geval werd de bestelling keurig op de volgende dag afgeleverd. Goed verpakt en mooi op tijd.

Aftersales

Na een paar minuten gebruik van de iPhone bleek dat de belfunctie het niet deed. Constant kreeg ik de melding "Gesprek mislukt" te zien op het scherm. Omdat het een nieuw toestel betrof heb ik de volgende dag de iPhone weer teruggestuurd ter vervanging (DOA). Ik kreeg van CentralPoint een UPS retourticket. Hier begon de ellende al, want op het retourticket stond blijkbaar het verkeerde adres waardoor mijn retouraanvraag naar de verkeerde locatie verstuurd werd (de hoofdvestiging in plaats van het externe magazijn).

Op maandag 23 maart 2009 werd mijn retouraanvraag in behandeling genomen. Natuurlijk verwachtte ik dat ik binnen een week (hooguit twee weken) een nieuwe iPhone zou krijgen, maar niets bleek minder waar. Week na week ging voorbij, waarin ik iedere week een aantal keer gebeld heb met betrekking tot de status van mijn retouraanvraag. De eerste twee / drie weken kreeg ik de melding dat hij in behandeling was genomen, verder niets specifieks. Niemand kon me vertellen waar m'n iPhone op dat moment was (in het magazijn van CP of bij Apple)... belachelijk!

Inmiddels zijn we 8 weken verder en heb ik nog steeds geen vervangende iPhone ontvangen. E-mails naar klantenservice@centralpoint.nl worden sowieso nooit beantwoord en ook aan de telefoon word je niet veel wijzer. Ik word constant afgescheept met de melding dat de persoon waarnaar ik op zoek ben niet aanwezig is, en wanneer dat wel het geval is krijg ik valse beloftes om me aan het lijntje te houden. De afgelopen vier weken krijg ik al de 'belofte' dat de iPhone "volgende week" verwacht wordt, maar tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen.

Niemand kan me dus vertellen waar m'n iPhone blijft en vooral de constante beloftes ben ik zat:
- "Hij is er momenteel niet, maar hij belt u vanmiddag nog terug" (maar dat gebeurde niet)
- "Ik stuur u zometeen nog een e-mail met meer informatie" (vervolgens geen e-mail ontvangen)
- "Eind deze week verwachten we de iPhone weer" (dit werd me in week 16/17 verteld...)
- Etc...

Qua klantenservice springen dus echt de tranen in m'n ogen van CentralPoint. Een bedrijf dat diverse prijzen heeft gewonnen als ik Google moet geloven, maar wat nog nooit van een fatsoenlijke klantenservice gehoord heeft. Valse beloftes en een hoop onduidelijkheid over een product van dik 700 euro! Sorry, maar dat gaat er bij mij niet in. Producten verkopen vergaat ze vast goed, maar klantvriendelijk is dit allerminst. Als ik op m'n werk zulke beloftes aan klanten zou doen om ze vervolgens niet na te kopen, dan had ik al lang de laan uit gevlogen!

Bij deze wil wil ik dan ook iedereen die enigszins waarde hecht aan een goede klantenservice (en dan vooral ook NA je bestelling), afraden om iets bij CentralPoint te bestellen! Laat je niet om de tuin leiden door de duidelijk website en mooie termen / slogans: als je na je bestelling een probleem hebt ben je de pineut (en dat is bij meer mensen het geval, als ik de reacties hier zo eens lees)!

Gepost door .NCK, zondag 10 mei 2009 11:30
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

De site is overzichtelijk en bied een ruim assortiment. De levertijden kloppen niet, zo stond de leverdatum van de door mij bestelde LCD televisie op half / eind mei en werd deze binnen enkele dagen afgeleverd.

Op 1 mei had ik het product besteld, pas een aantal dagen later betaald, ondertussen al een herinnering van bestellen gekregen en dat ik nog niet betaald had.
Ondanks dat ik had gekozen voor vooruitbetaling kon ik nog kiezen voor betaling via Ideal (wat ik ook gedaan heb).

De door mij bestelde LCD televisie kwam in zijn originele doos, hierdoor was het duidelijk zichtbaar wat er in de doos zat.

Helaas wordt de aflevering uitgevoerd door DHL, wat zichtbaar was aan de doos. Gelukkig was de doos stevig en van dik karton!

Toen de tv afgeleverd was kwam er van centralpoint een e-mail dat de bestelling verzonden was.

Gepost door poohbeermikey, donderdag 7 mei 2009 11:36
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, groot assortiment

ik was op zoek naar een 4 poorts KVM switch. Central point was verreweg de goedkoopste
die ik kon vinden.
Diezelfde dag had ik bij Bol.com een bestelling geplaatst. ondanks hun 24-uurs belofte,
was Central poin toch sneller met hun levering. Al met al zeer tevreden.

Goede service.
Ik kreeg na levering heel netjes een email of alles in goede orde was ontvangen en
de contactgegevens van de fabrikant mocht er iets fouts zijn aan het product. Gelukkig
heb ik deze gegevens niet nodig, het product werkt super. maar ik ken geen enkele
webshop die deze uitstekende service biedt

Gepost door Yalk, zondag 26 april 2009 13:30
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

In het kort: ik bestelde een accu voor een 5 jaar oude professionele HP laptop en heb via mail aangegeven dat deze accu niet ouder dan 1 jaar mag zijn, omdat Li-Ion-accu's verouderen tijdens opslag. Dat argument heb ik in de mail vermeld. Het antwoord van Central Point was letterlijk: "Onze producten zijn uitsluitend nieuw."

Vanwege de hoge prijs en de uitstraling van de site nam ik aan dat de accu inderdaad nieuw en origineel zou zijn. Er zijn sites die cellen monteren van onbekende merken, en dat wenste ik niet. Maar alles leek erop dat deze site origineel HP zou leveren.

De geleverde accu is inderdaad origineel HP maar de fabricagedatum is aantoonbaar juni 2005. De gegevens die de accu zelfstandig aanlevert (leesbaar in de BIOS), bevatten deze datum. Dat betekent dat de accu bijna 4 jaar oud is.

Ik ben niet tevreden. Central Point heeft doodgewoon mijn duidelijke verzoek om een recent gefabriceerde accu te leveren, genegeerd. En let wel hè: die accu kost ongeveer 100 Euro! Dan hoef je geen oud materiaal te verwachten. Aan de andere kant is deze accu moeilijk te krijgen, dus je moet wat.

Samengevat: Central Point is een afrader.

Levertijd erg lang voor een duur product. Wel zeer goed verpakt.

Aftersales

Over de aftersales heb ik geen oordeel. Ik heb geen zin om te gaan onderhandelen met deze leverancier.

Wel is er een mail onderweg waarin ik mijn bezwaar over de fabricagedatum aangeef, en daar geef ik in aan dat ik nog overweeg wat ik hiermee ga doen. De belangrijkste factor daarbij zal zijn, hoeveel capaciteit de accu na 4 jaar werkelijk nog heeft.

Ik overweeg een aanvulling dat Central Point in deze situatie extra flexibel mag zijn als deze accu stuk gaat of sneller gebreken gaat vertonen dan normaal.

Gepost door D.D.S. Sugar, vrijdag 17 april 2009 09:54
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Ik had een zeer ingewikkelde bestelling geplaatst voor een tweetal producten: PCI Express PCI kaart & eSata kabel.
Na een korte zoektocht, kwam ik uit bij Central Point, deze hadden beide artikelen ruim op voorraad. Echter blijkt hier helemaal niks van waar te zijn!

Het bedrijf adverteert met mooie zinnen zoals: "Op voorraad en klaar voor verzending" en "Dezelfde dag verzonden bij bestelling voor 16.00 uur".

Hier is helemaal niks van waar. De voorraden die op website vermeld staan, is de voorraad bij een andere ondernemen in het (verre) buitenland. Dus de leveringstijden die op de website vermeld staan komen niet overéén met de realiteit. Dit riekt naar dwaling en oplichting?

Nog een laatste opmerking; gisterenmiddag en -avond stond er op de website van Central Point dat de eSata kabel van 2m een voorraad had van 300 stuks. Bij controle hedenochtend stond dit aantal op 299. Na 20 minuten kijk ik wederom op de website en de voorraad is op magische wijze geslonken naar 100 stuks!

Hier zou zelfs Uri Geller stijl van achterover slaan!

Het enige pluspuntje wat ik hier kan ontdekken, is het feit dat alles wel goed verpakt is.

Aftersales

Ook aan de telefoon zijn ze niet erg behulpzaam en verschuilen zich achter kleine lettertjes. Op emails wordt al helemaal niet gereageerd en evenmin op het contactformulier op de website.

Daarnaast werd ik enkele dagen later opgebeld door één van de "grote" mensen bij Central Point, of ik bezig was met één of andere haatcampagne, dit aangezien ik mijn ervaring had geplaatst op andere vergelijkingswebsites.

Wat mij wel bevreemd is, is het feit dat wanneer men gaat "klagen" op verschillende websites, dat Central Point wel snel ingrijpt wanneer haar naam in het geding komt.

Mijn advies luidt dan ook; moet je computeronderdelen hebben, dan kunt u het beste ergens anders bestellen! Immers een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Gepost door wietikvuul, donderdag 19 maart 2009 15:14
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Een week geleden een laptop besteld voor een familielid inclusief garantie etc.... Aangezien we op zoek waren naar een snelle en goedkope oplossing kwamen we bij Central Point terecht.

De website vind ik een beetje onoverzichtelijk en druk maar verder geen commentaar.

Bestelling was eenvoudig te plaaten en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling door middel van je klanteninlog.

De verzending beviel me zeer goed. Nadat de betaling binnen was gekomen was het diezelfde avond zoals beloofd opgestuurd. Verder kregen we netjes ook een SMS en mail dat de zending onderweg was.

Volgende dag producten netjes verpakt binnen gekregen

Aftersales

Hier heb ik nog niet mee te maken gehad, en als het goed is hoeven we hier ook niet mee te maken te krijgen i.v.m. extra garantie aankoop is dit makkelijk rechtstreeks met de fabrikant op te lossen.

Gepost door MittaM, donderdag 19 maart 2009 14:57
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Site is niet erg overzichtelijk. Bestelling duurt lang en je word niet goed op de hoogte gehouden van de status bij een product wat niet direct op voorraad is. Informatie op de website is bovendien veelal niet volledig en in mijn geval niet eens correct. (Ik bestelde een zwart/rode laptop en ontving een witte laptop. Vervolgens toen ik hierover contact opnam was opeens (alsof er kaboutertjes zijn) de omschrijving aangepast en werd beweerd dat ik ongelijk had. Gelukkig heb ik een screenshot (6))

Het duurt langer als van te voren aangegeven.

Aftersales

Zeer slechte helpdesk. Technische kennis ontbreekt op alle fronten. En dat voor een bedrijf dat alleen maar technische zooi verkoopt. Vervolgens proberen ze ook nog onder support uit te komen door je maar naar de fabrikant door te verwijzen en dat in het geval van een DOA. E-mail verkeer reageren ze niet op en als je belt sta je vaak lang in de wacht. Bovendien krijg je nooit de personen aan de lijn die eigenlijk met je probleem bezig zijn.

Gepost door leejoow, woensdag 4 maart 2009 15:47

Website is niet erg overzichtelijk. Bestellen verliep wel erg gemakkelijk. Na een enorme hoeveelheid e-mails waarin me niet helemaal duidelijk werd wat de status exact was kreeg ik de dag erna netjes een melding dat mijn bestelling in behandeling was genomen.

Het was de goedkoopste van het spel dat ik kocht.

Er kan natuurlijk niet veel mis gaan met het versturen van een 'standaard' DVD, maar hij was al na twee dagen binnen. Netjes zoals aangegeven op de website.

Geen gebruik van gemaakt

Gepost door Dala, woensdag 18 februari 2009 11:29
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De website is redelijk overzichtelijk maar de levertijden kloppen totaal niet. Er stond 1 dag levertijd, krijg dag erna bericht dat de levertijd Onbekend is, zeer slordig.

Ik geef dus aan dat gezien de levertijd onbekend is ik graag de order wil annuleren, toen pas las ik hier op tweakers dat meer mensen er last van hebben het geld terug te krijgen.

Ik heb dus al meerdere malen gemaild en gebeld, maar heb nog niet eens een bevestiging van de annulering. volgens de wet mogen ze er maximaal 30 dagen over doen om het geld terug te boeken (http://www.wetboek-online.nl/wet/BW7/46f.html), maar een bevestiging dat men de order geannuleerd valt naar mijn mening toch onder minimale klantvriendelijkheid?

Aan de telefoon heeft Rob mij al meerdere malen beloofd die dag nog terug te mailen over de annuleren, ook deze beloftes zijn niks waard. Ik vind dit zeer schandelijk en zal dus geen bestellingen meer plaatsen bij dit bedrijf.

Aftersales

Zeer slechte contact mogelijkheden.

Gepost door Rimnar, donderdag 12 februari 2009 14:34
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Aangezien hun de enigste winkel mijn artikel op voorraad hadden en er stond vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Heb ik deze hier besteld. Betaling vond ik een stuk minder aangezien er geen optie was om achteraf te betalen, alleen vooraf betalen. Dus ik met ideal betaald. vervolgens word ik overladen met mail waaruit ik niet duidelijk ophaal of deze nou is verzonden of niet. Tevens is de voorraad op de website ook niet aangepast. DE WEBSITE KLOPT DUS NIET. vervolgens maar aftersales gebelt...

Nadat ik aftersales had gebelt kreeg ik te horen van het thuis front dat ik em vandaag al binnen had, wat niet klopte aangezien hij zag dat ik em morgen binnen zou krijgen. Maar ok dus wel een dag te vroeg binnen gehad, dus helemaal niet erg. Pakket is netjes geleverd geen klachten over. Enkelt geen bevestiging gehad van levering wat ik wel erg slecht vind!

Mijn advies bestel hier niet.

Aftersales

Na geen duidelijkheid te hebben of het pakket was verzonden of niet gebelt met deze winkel. hier 10 minuten in de wacht gehangen voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Deze vertelde mij dat de bestellingen normaal smorgens worden verzonden wat niet klopt met de tekst voor 4 uur verzonden morgen in huis, maar dat ter zijde gelaten.

Vervolgens gevraagt of het artikel is verzonden. Hierbij word aangegeven dat deze vast is verzonden, als ik dan vraag om een bevestiging, word er verteld dat deze waarschijnelijk uit engeland vandaan moest komen en dat ik deze krijg wanneer dit uit het magazijn in nederland verzonden word. ( hoewel dit altijd smorgens gebeurd ) echter er word belooft dat ik em morgen in huis heb, dat zag hij daar staan. kling klare nonsens dus...

Gepost door joseph15, zondag 8 februari 2009 16:04
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Wat is er gebeurd?
In oktober 2008 wilde ik een Fritzbox 7270 bestellen. Op de website van Central Point heb ik aangegeven bij de " international edition" dat ik graag een waarschuwing zou willen ontvangen zodra het product weer voorradig is. Op dat bericht heb ik gereageerd, niet realiserend dat ik de German edition zou ontvangen ipv de international edition.
Toen ik dat later zag, ging ik er van uit dat deze editie ook wel functioneert met een Nederlandse analoge telefoon- en ADSL verbinding..
Toen ik het apparaat aansloot bleek deze alleen geschikt voor en ISDN lijn en niet voor de analoge lijn. Dat staat echter niet op de site aangegeven van Central Point.. Integendeel, in het schema van de mogelijke aansluitingen is duidelijk een analoge lijn getekend. De informatie op de site is dus onjuist.

geen klachten

Aftersales

Ik wilde de Duitse versie dus omruilen voor een internationale versie.
Central Point neemt echter geen producten terug die uit de plastic verpakking zijn gehaald.
Aangezien iedereen dat vrijwel altijd doet, is het dus eigenlijk zo dat je niets kunt ruilen bij CP.
Ik snap ook niet dat ze wel aangesloten mogen zijn bij Thuiswinkel.org, met een dergelijk non-ruil beleid.
Ik zit nu dus met een Fritzbox van ruim 200 euro die het niet doet....
Klagen heeft geen zin want CP reageert niet op:
herhaalde emails,
brieven,
aangetekende brieven
klachten via Thuiswinkel.org.
Advies: zoek een winkel met een website die klopt, die spullen ruilt, e die een fatsoenlijke klachten procedure heeft!

Gepost door Carsio, zaterdag 7 februari 2009 14:31
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

Supersnelle levering voor 16.00 besteld en de volgende dag in huis.
Heeft wel bij het bestellen gekeken naar de voorraad boven de 10 stuks
Bij het bevestigen gelijk een mailtje binnen en 4 uur later bevestiging van versturen dus gewoon super .
Bestel al jaren via internet maar dit is de snelste levering tot nu toe.

perfect in een doos met met goede vulling erin en natuurlijk de doos zelf erin

Aftersales

Bij vragen kreeg ik ook snelle reactie terug perfect

Gepost door mdebruijn, vrijdag 30 januari 2009 22:45

CentralPoint belooft op hun website levertijden die ze niet waar kunnen maken. Als ze niet weten wanneer een product geleverd wordt dan zetten ze gewoon maar een datum op de site. Zodra je besteld hebt krijg je te horen dat de levertijd onbekend is. Vervolgens kun je wachten tot je een ons weegt. Na meer dan een maand wachten heb ik de order maar geannuleerd. Annuleren is een drama bij CentralPoint. Ik heb 3 keer mijn rekeningnummer moeten opgeven. Een product hebben ze na de annuleren toch nog verzonden en natuurlijk zijn de creditfacturen niet correct.

Aangezien CentralPoint er blijkbaar voor gekozen heeft alleen nog maar een verkoopkantoor te zijn en alle leveringen aan partners over te laten ontvang je een order in verschillende zendingen. Ik heb een order in 4 verschillende delen ontvangen. Een keer zelfs 3 zendingen van verschillende bezorgbedrijven op 1 dag.

Aftersales

Slecht, erg slecht. Als je een mail stuurt dan lezen ze de mail niet helemaal maar waarschijnlijk alleen de 1e regel. Zodoende heb ik mijn rekeningnummer voor restitutie wel 3 maal door moeten geven.

Mijn conclusie na mijn laatste ervaring met CentralPoint: wegblijven bij deze firma.

Gepost door ErrieR, vrijdag 30 januari 2009 16:58
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Snelle verzending. Personeel aan de telefoon staat je keurig te woord, maar is niet altijd even snel met emailafhandeling.
Afstersales is echter eeeeerg traag.

Ik had 3 artikelen besteld: 2x2 Gb geheugen voor de laptop, 2x2 Gb Kingston geheugen voor de Apple, en 1x een keyboard+muis combi.

Omdat ik werk kan ik de pakketjes overdag niet aannemen. Geen probleem, in het weekend haal ik ze wel op bij het postkantoor. Echter kwamen alle drie pakketjes bij een ander magazijn vandaan, dus werden ook apart verstuurd. 1 Pakketje ging met DHL, en als je 2x niet thuis bent geweest dan sturen ze het naar hun magazijn waar je het kan ophalen. Helaas bleek dat magazijn op een halfuur rijden van mijn huis te zijn, en had ik geen 1 briefje in mijn brievenbus gehad. Maar hier kan Centralpoint op zich niks aan doen.

Al met al kwam het ene geheugen door de brievenbus, het andere moest ik ophalen op het postkantoor, en het derde pakketje moest ik dus ophalen vanaf het DHL magazijn.

Erg irritant allemaal, en slordig geregeld van Centralpoint.

Aftersales

Zoals al gezegd is aftersales erg traag. Het Apple geheugen was kapot. De verpakking was al open en er was een hoek afgebroken van 1 van de geheugenmodules.

RMA aangevraagd, en na het nummer te hebben ontvangen het geheugen opgestuurd. Dit moest echter wel perse binnen 3 dagen gebeuren, anders werd het pakketje niet meer aangenomen. Erg streng maar a la, het zal wel zijn redenen hebben.

Vrijdags pakketje opgestuurd (a 8 euro. Tip: Bewaar de bon hiervan, kan je inscannen en opsturen naar Centralpoint, althans dat werd mijn aageboden.). Op track&trace zag ik dat ze het de maandag erop hadden ontvangen. De maandag daarop weer, dus na 1 week gebeld met CP. Ja ze hadden het ontvangen, maar o mysterie: "het was nog niet in het systeem verwerkt", en het was "ook zo druk in januari". Heel vreemd want bij het plaatsen van de order heb ik anders weinig gemerkt van de drukte (cynisch bedoeld...). Maar die vrijdag moest het toch echt behandeld zijn volgens de medewerker.

Inderdaad donderdag drie emails gehad: 1. Eindelijk was het verwerkt in hun systeem... 2. Dat de bestelling verzonden was (welke bestelling in godsnaam!). 3. Met de factuur met een negatief geldbedrag voor het geheugen.

Hier snap ik niks van, dus weer bellen (zou terug gebeld worden door een werknemer, is niet gebeurd. Dus moest ik zelf weer bellen): Die laatse 2 emails kon ik negeren. Stuur ze dan ook niet op denk ik dan.
Ik moest een antwoord op email 1 geven met mijn wens wat ik wilde (geld terug, of opnieuw bestellen). Ik nog vragen of dat niet direct NU aan de telefoon kon, maar nee, ze moesten perse een email hebben. Hij zou deze email direct doorsturen en behandelen.

Helaas 3 uur later weer niks van ze gehoord. Ga dus weer bellen...

Al met al heel rommelige, trage en slechte RMA afhanddling...

Ik denk voortaan 3x na of ik hier opnieuw ga bestellen.

Gepost door snowmann, woensdag 28 januari 2009 16:26

Zeer slechte webshop heb mijn order 2 weken geleden geannuleerd krijg ik nu te horen dat ze niks door hebben gekregen nu kan ik weer wachten tot ik mijn geld terug heb.

!!!!!!!!!!!!!!!KOOP NOOIT IETS HIER SLECHTSTE WEBSCHOP OOIT!!!!!!

Gepost door martinez, maandag 26 januari 2009 17:47
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: slecht

Nette website overzichtelijk! alleen als er staat aangegeven dat het Artikel op voorraad is klopt dat niet! dus 1 op voorraad is en werkelijkheid GEEN op voorraad!

GLS alweer problemen!

Ik was niet thuis en vervolgens is het pakje kwijt geraakt.
Ook bij Central point was het een grote bende want ze wisten niet waar het pakje was of wie hem zou moeten hebben.

Aftersales

Na 8x bellen en 3 a 4 mailtjes heb ik dan toch mijn geld terug gekregen zij het pas in januari 2009. 2 Maanden later!

Gepost door Melbury, zondag 25 januari 2009 17:23

Het bestellen ging vlot en bestelling is snel verzonden.
Maar daarna....zie aftersales.

Geen problemen met verzending.

Aftersales

De Epson beamer die ik bestelde had een defect en moest teruggestuurd worden. Dus nam ik contact op met de klantenservice van CP. Ik zou per mail een bericht krijgen hoe de procedure zou gaan. Na enkele minuten ontving ik een mail waarbij ik doorverwezen werd naar de Epson helpdesk. Door Epson weer terugverwezen naar Central Point en het geld zou gecrediteerd worden als de beamer terug was.
Het zou dan 4 werkdagen duren voordat het geld terug gestort zou worden.
Beamer teruggestuurd en daarna bestond ik niet meer als klant. Op mail werd niet gereageerd. Bij tel contact werd er niet méér gedaan dan zeggen-we gaan de status opvragen of de collega die het moest regelen was er niet, daarna was het de schuld van Epson dat ik mijn geld niet nog niet terug had. Het maakte niets uit of ik vriendelijk was of boos, er werd letterlijk NIETS meer gedaan.
Toen uiteindelijk ook iemand van Epson contact opnam met Central Point greeg ik eindelijk mijn geld terug. Op 21 januari
Het excuus briefje en presentje waren een schrale troost.
Dus toen ik de service van Central Point nodig had bestond ik niet meer als klant, Central Point bestaat voor mij nu niet meer als online shop.
Iedereen die dit leest is dus gewaarschuwd.

Gepost door dtreffers, donderdag 22 januari 2009 13:30

Verzorgde website met filtermogelijkheid.
Specificaties helder.
Snelle levering: voor 16:00 besteld, dan de volgende dag reeds in huis.

Snelle levering.
keurige verpakking.
Korrekt bezorgd door TNT.

Aftersales

Mailtje na een week om te vragen of alles naar wens is verlopen.

Gepost door Aengineering, vrijdag 16 januari 2009 10:16

Bestellen gaat makkelijk,
je kan gelijk zien of een product op voorraad is.
En makkelijk betalen via IDEAL

Ondank dat de door mij besteld producten tijdens bestelling op voorraad waren.
Na twee dagen nog geen verzend bevestiging ontvangen dus berichtje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon ontvangen.
Lekker snel bericht terug.
eerste product was niet op voorraad hmm wat is dat nu?
maar tweede product zou binnen 2 dgn verstuurd worden.

twee dagen later NOG NIKS
twee weken later ook NOG steeds NIKS!

Afijn Order geannuleerd.
Kreeg keurig een 5-1-09 mailtje met de annulering en de vraag waar ze het door mijn betaalde aankoopbedrag naar toe kunnen storten.

5-1-09 direct mijn gegevens door gegeven,
op 8-1-09 nog maar een keer.
en op 14-1-09 gevraagd waar mijn geld blijft.

Afijn geen mailtjes of terug boeking.

Lijkt er op dat Central point op mijn geld zit te broeden, krijg ik straks ook rente ?

Central Piont DIT KAN ECHT NIET

Afijn Dag van mijn revieuwtje ook een mailtje dat ze het geld overgemaakt hebben.
Duurde wel een paar dagen voor het ook op mijn rekening stond.

Afijn Al met al NIET kopen bij central point scheelt je een hoop werk

«  1  2  »
VNU Media logo Powered by True