Hoofdcategorieën

Website http://www.bcc.nl/
E-mailadres
Telefoonnummer 020-6584400
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Koerier, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Contante betaling bij afhalen € 0,-
Pinnen bij afhalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1083 prijzen, 2763 unsortedprijzen
Prijsindex 101,1 (1,1% boven gemiddeld)

Reviews en reacties

Score: 1 0 1 1
Totaal 9 6 2

Gepost door Regeneration, donderdag 9 februari 2012 17:26
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Bij mijn eerste aankoop bij de BCC webshop had ik een matige ervaring. Als een van de weinigen verkochten ze het product wat ik zocht, en gezien mijn goede ervaringen met verschillende BCC winkels had ik het meeste vertrouwen in de BCC. Ook gezien de prijs relatief laag was, had ik besloten mijn bestelling bij de BCC webshop te plaatsen.

Om te beginnen de website. Die heeft onlangs een kleine update gehad, maar ook daarvoor kon ik aardig mijn weg vinden. De informatievoorziening was redelijk en van wat ik heb gezien kloppen sommige gegevens niet, maar dat vond ik geen groot probleem

Het bestellen ging zonder problemen. Ik kreeg binnen een kwartier de bestelbevestiging en een ander mailtje met de bestelbevestiging met ordernummer. Ik had gekozen om het product op te halen. Mijn gewenste BCC winkel had een wachttijd van 3 werkdagen. Enkele andere BCC winkels was het product wel op voorraad. Toch had ik voor de BCC winkel gekozen met een wachttijd van 3 dagen omdat deze het makkelijkste voor mij was.

Vijf werkdagen gingen voorbij en kreeg niets te horen. Oftewel BCC webshop houd je niet op de hoogte. Op de website stond de wachttijd de door mijn gekozen BCC winkel nog steeds op 3 werkdagen terwijl steeds meer andere BCC winkels hem in voorraad kregen. Ik vroeg me dan ook af hoe moeilijk het kon zijn. Stuur desnoods het product van de ene BCC winkel naar de andere als er problemen zijn met de leverancier. Na 5 werkdagen nam ik dus contact op met BCC webshop. Het contactformulier op de website werkte helaas niet. Via Tweakers had ik de mailadres info@bcc.nl gevonden. Deze mailadres had ik later ook diep verstopt op de BCC website ergens gevonden. Het 0900 nummer was wel overall te vinden. BCC wil blijkbaar liever niet dat je contact opneemt, behalve met het 0900 nummer.

Ik kreeg na 8 werkdagen pas een antwoord, waarin stond dat ze telefonisch contact zouden zoeken. Prima, maar stuur het mailtje wel voordat ze gaan bellen. Zo krijg ik na 7 werkdagen al een onverwachts telefoontje tijdens het werken. Nu viel het nog wel mee, maar ik kan niet de hele dag door even makkelijk een telefoontje opnemen. Ik had dan ook veel liever dat ze gewoon een mailtje sturen.

Al met al vond ik het zeer jammer dat de verwachte levertijd niet werd gehaald. Wat misschien daarbij nog vervelender was dat BCC webshop mij niet op de hoogte hield en dat ik zelf initiatief moest nemen en contact met hen moest opnemen. Daarbij vind ik het eigenlijk vervelend dat ze contact met je opnemen via de telefoon dat de bestelling kan ophalen i.p.v. gewoon een mailtje te sturen. Kortom een matige beoordeling.

Gepost door DonnieYen, vrijdag 27 januari 2012 01:05
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik kocht een http://tweakers.net/price...06/asus-k53sv-sx838v.html en deze was in de BCC in Beek nog te krijgen.

Omdat ik niet dicht bij Beek woonde hebben ze hem opzij voor me gelegd en heb ik hem opgehaald. Omdat ze ook de geen btw actie deden had ik de notebook extra goedkoop gekregen, namelijk ¤ 587,39.

Ik ben zeer tevreden over hoe de BCC het heeft afgehandeld en ook blij dat ze hem op zij hielden.

Gepost door sephyr, vrijdag 13 januari 2012 13:13
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Het is makkelijk en snel navigeren door de website. De zoekopdrachten kunnen verfijnd worden met de nodige keuzes.

Bij bestellen was het mogelijk aan te geven of er verzonden moest worden of dat de zending bij een BCC winkel opgehaald zou worden. Na de keuze voor verzending kreeg je de keuze op welke dag je geleverd wilde krijgen, top!
En BCC hield woord door de volgende dag te leveren.
Wat wel opviel is dat het 2 weken duurde om mijn bestelling aan een BCC winkel hier om de hoek te leveren, terwijl een aflevering op mijn adres met 1 dag te regelen viel.

Gepost door R1, donderdag 29 december 2011 11:29
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Website en bestellingsbevestiging zijn ok. Er volgt geen status update meer per mail na de bestelling, deze moet je zelf opzoeken via de bcc website.

Bestelling is volgens wens op vrijdag geleverd, maar in plaats van de bestelde Nespresso kwam er een Dustbuster kruimeldief zonder bon in de doos

Aftersales

Direct gebeld (a Eur0.10 p/min) op vrijdag om aan te geven dat het een kerstkado was en of er direct een juist product op de post kon zodat deze zaterdag nog geleverd zou worden. Dit was niet mogelijk volgens BCC. Men zou nagaan wat er mis was gegaan en er nog op terug komen.
Zaterdag nogmaals gebeld ter waarde van enkele euro's en men had nog steeds geen oorzaak laat staan een oplossing.
Er bleek in de winkel vlak bij mij wel een zelfde Nespresso apparaat maar van een duurder merk op voorraad te zijn. Mijn voorstel om hen de fout goed te laten maken door deze voor een gelijke prijs aan te bieden, werd afgeslagen. Het verzoek om met een manager te spreken was niet mogelijk omdat deze niet telefonisch bereikbaar was en deze met hetzelfde antwoord zou komen. Men kon het niet oplossen en jammer voor mij dat ik dan geen kerstkado had. Uiteindelijk de hele zaterdag bezig geweest om andere winkels af te lopen. De mediamarkt had hem gelukkig wel, maar duurder.
Ik heb de order laten cancelen maar nog steeds onduidelijk hoe BCC het verder gaat afhandelen.
"Low" prices, Lowest service": prettige kerstdagen !

Gepost door PatrickPR, dinsdag 27 december 2011 12:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 2

Na al een tijdje rond te hebben gekeken naar een goede Blu-ray speler kwam ik uit bij de LG BD670. Uit adviezen van diverse verkopers en uit ervaringen op het internet bleek dit een goede speler te zijn die tevens niet te duur is. De speler voldeed aan al mijn eisen.

Omdat ik toevallig bij de BCC in Veghel moest zijn had ik daar nog even rond gekeken. Toen bleek dat de BD670 was afgeprijsd, er een blu-ray in de doos zat en ik nog additionele bestedingskorting kreeg (de korting was genoeg om een HDMI-kabel erbij te doen). Natuurlijk hoefde ik hier niet lang over na te denken en heb de speler die avond nog in de winkel gekocht. Ik had in het verleden al meerdere dingen bij de BCC gekocht (waaronder mijn huidige TV). Mijn ervaringen met de BCC waren altijd erg goed. Prijzen zijn altijd erg concurrerend of zelfs goedkoper door de 'Altijd laagste prijs garantie'. Service vond ik ook altijd voldoende.

Aftersales

De speler heeft een hele tijd perfect gewerkt. Tot op een dag na het kijken van een blu-ray het schijfje in de speler bleef zitten terwijl de lade naar buiten kwam. Natuurlijk eerst het schijfje veilig gesteld en daarna het één en ander geprobeerd. De speler kwam niet verder dan het opspinnen met een hoop lawaai en een disc error in beeld. Foute boel dus en besloten de speler onder garantie terug te brengen naar het filiaal in Veghel.

Op zondag 20 november heb ik de speler in het filiaal afgeleverd. Er werd mij verteld dat de gemiddelde doorlooptijd 3 weken was en dat ik gebeld zou worden door het filiaal als de speler weer terug was.

Op vrijdag 16 december heb ik de Service Desk gebeld (á 10 cent/minuut) omdat ik toch wel benieuwd was hoe de reparatie verliep. Telefonisch werd mij verteld dat de speler klaar was en in het filiaal klaar lag. Dat klonk goed en meteen plannen gemaakt om de volgende dag naar Veghel te gaan.

Op zaterdag 17 december heb ik nogmaals ter bevestiging naar de Service Desk gebeld. Wederom was het zo dat de speler klaar lag in Veghel. 's Middags ben ik naar het filiaal gegaan en tot mijn verbazing bleek dat de speler niet aanwezig was. Volgens de verkoper kwam het vaker voor dat het centrale systeem voor liep op de leveringen aan de filialen. Het filiaalsysteem gaf aan dat de speler op een kar stond in het distributiecentrum. Ik zou worden gebeld als de speler binnen was, men verwachtte dit op dinsdag of woensdag.

Vervolgens heb ik de volgende week in spanning gewacht op een telefoontje dat er niet zou komen. Omdat het toch wel lang duurde heb ik op vrijdag 23 december nogmaals de Service Desk gebeld. Het verhaal was hetzelfde als de voorgaande keren, de speler lag in het filiaal. De man aan de telefoon zei dat het nooit zo lang kon duren dat een product onderweg was (van vrijdag 16 dec tot vrijdag 23 dec). De man heeft ook nog naar het filiaal gebeld ter controle, de speler lag inderdaad in het filiaal. De medewerker had ook tegen de man verteld dat er meerdere malen was geprobeerd te bellen. Natuurlijk met de man aan de telefoon het nummer gecheckt. Dit klopte dus hoe het komt dat ik nooit een telefoontje heb gehad is onduidelijk (mijn vermoeden is dat er nooit gebeld is).

Natuurlijk ben ik meteen onderweg gegaan naar Veghel. Daar in de winkel de speler nog getest. Met de verkoper heb ik het nog gehad over het feit dat het zo lang duurde en dat ik nooit een telefoontje heb gehad. De 'smoes' van de verkoper was dat hij niet kon controleren of en wanneer er gebeld is. Hij kon geen verdere info geven omtrent de gang van zaken. Niet bijster veel antwoorden dus op de vragen die ik had.

Al met al vind ik de gang van zaken vanaf 16 december tot aan het terug krijgen van de speler nogal twijfelachtig. Het duurde echt veel te lang. Sowieso het feit dat het centrale systeem 'voor kan lopen' op de filialen vind ik een slechte manier van informatie verstrekken. Naar mijn mening zou dit gelijk moeten lopen. Daarnaast vind ik het niet ontvangen van een telefoontje (geloof me, ik heb mijn telefoon constant aan gehad en regelmatig gecheckt) ook raar. Ik ben ook van mening dat men in het filiaal in Veghel wat coulanter had mogen zijn toen ik de speler op kwam halen (bijvoorbeeld door het aanbieden van een kleinigheidje dat ik uit mocht zoeken). Ik weet na deze ervaring nog steeds niet of ik dit als een incident moet zien of dat dit vaker voor komt.

Gepost door TomAtTweakers, vrijdag 16 december 2011 20:22
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Op woensdagavond 14 december 2011 een Sony Walkman besteld (NWZ-E464). Voor BCC gekozen vanwege de snelle levertijd en de lage prijs (¤69,95 terwijl andere shops tussen de ¤72 en ¤118 vroegen).

De website ziet er prima uit. Niets bijzonders, maar er valt goed mee te werken.

Ook het bestelproces verliep soepel. Je kan kiezen tussen thuisbezorgen en ophalen in een winkel of bij het magazijn in de buurt van Schiphol. Zelf heb ik voor thuisbezorgen gekozen. Dit was gratis. Een optie om achteraf te betalen met acceptgiro zou welkom zijn. Nu kan alleen met iDeal of credit card worden afgerekend.

Over de verzending ben ik uiterst tevreden.

Ik kon de zending volgen via Track&Trace. Dat zie je jammer genoeg nog lang niet overal, zeker niet bij minder dure aankopen. Daarnaast kreeg ik het pakketje op tijd in huis, compleet met factuur en duidelijke instructies om te retourneren.

Gepost door BamSlam_, donderdag 1 december 2011 10:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Een 1TB WD Elements 2,5" USB 3.0 harddisk gekocht. Bij BCC uitgekomen via de Pricewatch: laagste prijs en direct leverbaar.

Bestellen en afrekenen ging simpel. Handig is dat BCC je de keuze geeft wanneer je je bestelling geleverd wilt krijgen. Ik koos voor 3 dagen na de dag van bestelling, omdat ik wist dat ik dan thuis zou zijn. Inderdaad werd de harddisk keurig op tijd door PostNL afgeleverd.

Na betaling via ideal ontving ik per email een bestelbevestiging. Helaas stuurde BCC geen mailtje met verzendmelding en track/trace-code.

De productdoos was ingepakt in een verzenddoos van de juiste maat. Verder opgevuld met luchtkussenplastic. Er werd op tijd geleverd.

Gepost door tweakpeter, dinsdag 29 november 2011 09:52

22 November per mail aan info@bcc.nl een vraag gesteld. Omdat ik 25 november nog geen antwoord ontvangen heb hun contact formulier maar een keer ingevuld.
Dezelfde dag krijg ik antwoord op mijn eerste vraag. 4 Dagen later (de 29e) krijg ik antwoord op het ingevulde contactformulier. Gek genoeg staat dat antwoord haaks op het eerst gegeven antwoord. Wat is nu juist.
Conclusie: onduidelijke informatie verstrekking. Daarnaast vind ik een reactietijd van 3 werkdagen (eerste reactie) aan de lange kant voor een (web)winkel.

Gepost door corporalnl, woensdag 16 november 2011 14:14
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Website zelf ziet er in het algemeen goed uit.
Bestel module is zeer karig je hebt alleen status verwerkt.

Woensdag 15 November heb ik een whirlpool afzuigkap besteld. ( deze was op voorraad en voor 17:30 besteld morgen in huis.

Na bestelling zou je een bevestiging verwachten ( wat ook vermeld staat bij de site ) maar deze heb ik nooit mogen ontvangen.
2 uur later nog steeds niets ontvangen, dus ben ik maar op de site gaan kijken. Wat ik tot mijn verbazing zag was dat het artikel nu 2 weken levertijd had.
Ik ben direct gaan bellen met BCC ( 0900 nummer 0,10 cent per minuut wat ik belachelijk vind )
Na aantal minuten verder kreeg ik iemand van de service afdeling.

Bij het uitleggen van mijn probleem leek het erop dat hij mij niet begreep of wou begrijpen.
Hij bleef zeggen dat ik het mailtje ontvangen zou moeten hebben. ( wat ik niet heb )
Ik vroeg of het mogelijk is om hun magazijn te bellen of deze op te verzenden staat, maar blijkbaar begreep hij dat niet want hij bleef stug zeggen: Dat moet je kijken bij de track & trace.
Terwijl ik hem al 100x gezegt had dat die link niet werkt en pas savonds werkt ( als alles goed gaat )

Na een lange tijd gebeld te hebben heb ik maar besloten om af te wachten of hij morgen binnen komt.

Al met al service is hier heel ver te zoeken.

Savonds werkte de track & trace.
Pakket heb ik netjes ontvangen en optijd. ( 11uur )

Mijn zorgen waren dus voor niets.

Verzending niets over te klagen

Gepost door PWM, woensdag 16 november 2011 09:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik had bij de Media Markt een Sonos Play 5 uitgekozen met Sonos Bridge. Helaas bleek de Bridge niet op voorraad. Daarom heb ik besloten dan maar het stetje op internet te kopen. Jammer, want ze gaven 10% korting op de Sonos artikelen, die normaal meestal voor de adviesprijs verkocht worden.

Op pricewatch gekeken, met 3 leveranciers die ook die 10% korting gaven, waardoor een unit 350,- was. 2 waren iets goedkoper dan de BCC. Echter, die hadden nog de oude benaming (Sonos S5). Aangezien ik bang was daardoor ook zo'n oudere unit te krijgen, toch voor BCC gekozen. In principe zijn het dezelfde units, maar als het even kan wil ik graag de laatste revisie.

De BCC prijs was ook erg netjes, 354,- i.p.v. de 399,- die de meeste vroegen.

Over de website valt weinig te zeggen, gewoon prima. Alles was ook op voorraad, dus het bestellen was zo gepiept.

De spullen werden netjes verpakt precies op tijd geleverd. Het setje was compleet, en alles was in orde.

Gepost door timmie78, zaterdag 22 oktober 2011 15:18
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Al meerdere keren in één van de winkels van BCC producten gekocht, voornamelijk voor m'n ouders die liever niet via internet spullen kopen. Iedere keer zeer goed geholpen door zeer vriendelijke medewerkers. Even geleden via de website naar volledige tevredenheid een koelkast gekocht, die toen compleet werd uitgepakt en op de juiste plek werd neergezet door de bezorgers. Deze keer een kleine bestelling geplaatst via de website. Website is overzichtelijk en ziet er fris uit. Account informatie is redelijk compleet. Nadeel is wel dat je alleen kan zien dat je order "verwerkt" is, niet in welk gedeelte van het bestelproces je order zich bevindt.

Volgende dag in huis was de belofte, dit is ook gelukt. Netjes verpakt met luchtkussentjes. Ze hadden zelf een retour formulier meegestuurd die je kon gebruiken als het product niet beviel, of als je gebruik wou maken van de wet koop op afstand. Er zat zelfs een sticker bij die je als adreslabel kon gebruiken! Top, dit zie je niet vaak! Ik heb hier overigens geen gebruik van hoeven maken.

Gepost door RemcoDelft, dinsdag 20 september 2011 16:59
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Besteld bij BCC omdat ze het goedkoopste zijn. De website zei dat mijn product 2 weken levertijd had, de mail daarna had het over 3 werkdagen, en dat ik een bevestiging zou krijgen als ik het product in de winkel kon ophalen. Nooit meer iets van gehoord...
Dus na een paar weken eens gemaild (order@...), waar geen reactie op kwam. Nog een tijd later contact gezocht via de website, weer geen reactie!
Vandaag maar eens gebeld: na lang wachten kon de telefoniste het ordernummer niet vinden. Op mijn naam kon ze wel vinden wat ik besteld had, maar wist ze nog niets. Daarna ging ze kijken of de winkel het niet op toevallig voorraad had (toen ik het bestelde was dat het nog niet), en bleken er twee voorradig te zijn. Hierna alsnog bij de BCC opgehaald.

Samengevat: communicatie is drie keer niks, (automatische) beloftes worden niet nagekomen, email en contactformulier wordt niet beantwoord, en telefonisch ben je 8:35 minuten kwijt om een simpele vraag te stellen...

Ik had gekozen voor ophalen in de winkel, online per creditcard betaald. Na het bestellen nooit meer iets gehoord, geen reactie op email, geen reactie op contactformulier, telefonisch was m'n bestelnummer niet te vinden, maar uiteindelijk kon ik m'n product toch ophalen in de winkel.
Het lijkt erop dat hun systeem (in ieder geval) fout gaat als je kiest voor "ophalen in de winkel", maar los daarvan vind het het totaal gebrek aan reageren op email/contactformulier enorm slecht. Als webshop kan je dat simpelweg niet maken!

Gepost door a casema user, vrijdag 2 september 2011 17:22
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Overzichtelijke website en de goedkoopste.
Duidelijke email met de bevestiging. Alleen jammer dat je niet direct een Track&Trace nummer krijgt en deze zelf op de website moet opzoeken.

Geleverd zoals afgesproken. Netjes verpakt en met instructies wat te doen als het product defect is.

Gepost door PurpleMadness, donderdag 25 augustus 2011 19:23
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Expres bij BCC besteld vanwege de levertijd. Zeiden dat als je voor 17:30 besteld dat je het dan de dag erna krijgt. 13:30 besteld en de volgende dag niks bezorgd. Mooi niet dus.

De beloofde dag geen product geleverd gekregen. Hier kan je dus niet op rekenen.

Gepost door BakkerM, zaterdag 23 juli 2011 11:09
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Woensdagavond na nog wat twijfel toch maar een nieuwe tv gekocht, de samsung UE40D5000. De website van BCC kent voldoende filters om een product te zoeken, maar dat filteren is wel vrij traag. Het hele bestel/bezorgproces loopt goed en gemakkelijk, niks mis mee.

Woensdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis. Aangegeven dat de levering tussen 14.00 - 16.00 het beste zou uitkomen, vrijdagmiddag om 14.15 stond de bcc voor de deur. Klasse :-))

Gepost door Lee245, woensdag 20 juli 2011 14:53
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Afgezien van het feit dat ze hun beloften niet nakomen qua leveringstijden, goed. Goed verpakt, goede prijs en verder geen op- of aanmerkingen.

Op 18 Juli 2011 een laptop besteld. Voor 17:30 besteld is morgen is huis, staat op de site. Om 17:16 kreeg ik de bestelbevestiging.

Op 19 Juli geen pakketje, dus maar even gebeld. De mevrouw aan de lijn zei dat het voor 16:00 besteld de volgende dag in huis is, terwijl toch duidelijk op de site 17:30 staat aangegeven.

Op 20 Juli is het pakketje ontvangen.

Gepost door tha_crazy, dinsdag 24 mei 2011 13:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Voor thuis zocht een mediaspeler die ik graag dezelfde dag nog in huis wilde hebben.
Mijn keus was gevallen op de mede8er MED500x, versie zonder hardeschijf.
In de pricewatch zag ik geen winkel in de buurt en de media markt had hem niet, dus de BCC maar.
Bij de webshop even de naam ingetikt en hij kwam er zo uitrollen, 149e voor de versie zonder hardeschijf, degene met was +/- 100e duurder.

Aangezien ik zelf schijven had liggen wilde ik dus de versie zonder hebben.

Omdat ik hem dezelfde dag nog wilde hebben wilde ik hem laten klaarleggen, hiervoor moest ik helaas met een 0900 nummer bellen, gemiste kans, had liever direct met de vesteging in gesprek geweest.

De vrouw aan de telefoon kon ook het item wat ik wilde eerst niet vinden, dat duurde +/- 5 min voordat ze de juiste had nadat ik haar via de webshop er naartoe had geleid.

toen ze hem eenmaal had gevonden was het zo geregeld en hij lag klaar bij de kassa.

Bij de kassa nog even gevraagt ofdat ik hem kon zien, doos werdt geopend en kreeg hem zo te zien, zeker een pluspunt.
Even gevraagt naar hun policy: als hij binnen 2 weken niet bevalt mag die in orginele verpakking worden teruggebracht, heel goed.

waarom geen zeer goed als oordeel?
- het 0900 nr.
- de vrouw die het item niet kon vinden terwijl ik de exacte naam doorgaf

maar al met al, toch een prima oordeel

Gepost door Stonesfan, woensdag 13 april 2011 11:24
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 3

Een speakersetje besteld als cadeau voor mijn zwager. Gekozen voor BCC omdat ik het op korte termijn in huis moest hebben. BCC had staan "vandaag besteld, morgen in huis". Tot dusverre was alles in orde. De website is prima, de betaling ging goed, kreeg keurig een bevestiging etc.

Dit is waar het mis ging. Ik bestelde het woensdag middag dus ging er vanuit dat ik het sowieso vrijdag wel in huis zou hebben (immers, volgende dag in huis). De verjaardag was zaterdagavond, dus zo snel moest ik het ook echt hebben.

Donderdag: geen pakje. Kan, want ik was woensdag aan de late kant met bestellen, maar wel voor 4en.

vrijdag: geen pakje. Toen heb ik een mail gestuurd naar BCC hoe het er voor stond met het pakje, want ik had haast en anders kon ik de order nog annuleren en een ander cadeautje kopen. Geen enkele reactie op gehad. De track n trace weigerde dienst, dus daar kon ik niets uit afleiden.

zaterdag: nog altijd geen pakje. Donderdag en vrijdag de hele dag iemand thuis geweest. Ligt er opeens eind van de middag een briefje in de bus dat het pakje af te halen is. Terwijl ook zaterdag er de gehele dag iemand thuis was. Uiteindelijk het pakje dus net op tijd in huis, maar het verdient geen schoonheidsprijs.

Aftersales

Lijkt er dus op dat de fout bij een luie of slechte bezorger ligt en niet bij BCC. Dit heb ik via een e-mail gemeld bij BCC. Ook op deze e-mail geen enkele reactie. Geen uitleg, geen excuses voor de ontstane situatie. Gewoon geen enkele reactie. Voortaan denk ik dus twee keer na als ik iets bij BCC bestel. Liever bij een andere winkel die wel iets aan aftersales doet en communiceert met klanten.

EDIT 15-04-2011

Vandaag ben ik gebeld door de klantenservice van BCC. Deze hebben een en ander toegelicht. Zij verklaarden allereerst dat niet al mijn e-mails aangekomen zouden zijn. Hierbij werd medegedeeld dat ik deze niet als reply op de orderbevestiging had moeten sturen. In de orderbevestiging zou ook staan dat je bij vragen naar een ander mailadres moet mailen. Ik heb dit nagezocht, maar dit staat absoluut NIET in die e-mail. Nogal onhandig dus.

Verder werd verklaard dat TNT zowel op donderdag als op vrijdag aan de deur geweest zou zijn met het pakje. Gezien het feit dat er beide dagen de gehele dag iemand thuis was, betwijfel ik dit ten zeerste. Uiteraard kan BCC hier weinig aandoen. Behalve TNT hier op aanspreken. Ik kreeg niet de indruk dat BCC dat gaat doen.

resultaat: Ik heb de aftersales op voldoende gezet omdat ik netjes te woord ben gestaan en verontschuldigingen heb gekregen. De verzending blijft echter slecht en ook de indruk van het bedrijf in het algemeen blijft op een voldoende. Ik snap niet dat als ik een orderbevestiging krijg van oders@bcc.nl dat je hier niet naar terug kunt mailen met eventuele vragen. Noem het dan noreply@bcc.nl of iets dergelijks.

Ik blijf er bij dat BCC dit allemaal had kunnen voorkomen. Neemt niet weg dat ze wel in mijn achting zijn gestegen door contact met me op te nemen.

Gepost door 383889, woensdag 16 februari 2011 08:16
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 1

27 januari 2010:
27 januari had Mediamarkt de BTW kortingen. Toevallig zag ik dat BCC hierdoor ook de prijzen ging verlagen en bestelde mijn LG 55LE8500 bij BCC.

Na de bestelling klikte ik als aflever datum 29 januari aan. Netjes ontving ik mijn registratie en mijn orderdatum.

28 januari:
Rond 13:00 ontving ik een smsje dat de TV morgen afgeleverd wordt!!! Helaas juichte ik te vroeg. Om 17:00 belde BBC mij dat de levering morgen niet door zou gaan omdat het product niet voorradig was. Binnen 2 weken werd er contact met mij opgenomen.

12 januari (1,5 week later):
Ik zat erg te wachten op mijn nieuwe TV dus ik belde op om te vragen of ze al meer wisten. De klantenservice vertelde mij dat de TV Zaterdag afgeleverd werd!

vrijdag 14 januari:
Ik ontving weer het smsje dat mijn TV morgen geleverd zou worden! Kicken!

Zaterdag 15 januari:
Aflever moment zou tussen 11:30 en 13:30 plaats vinden. Heb tot 15:30 zitten wachten op de bezorgdienst maar die is helaas niet gekomen. Om 16:00 besloot ik zelf om te bellen met het filiaal in Arnhem. Via Internet heb ik het telefoon nummer kunnen vinden want op de BCC site staat alleen het 0900 nummer (wat zaterdags niet te bereiken is).

Deze vrouw in het filiaal in Arnhem vertelde mij dat ze interne lijnen had en ze ging het voor me uitzoeken.

10 minuten later werd ik terug gebeld. Ze vertelde mij dat de koerier vandaag helemaal niet in mijn woonplaats komt! Er is intern iets mis gegaan. Ik moest maandag even de service desk bellen.

Maandag 14 januari:
Ik de service desk bellen. Wat blijkt? De TV is helemaal niet op voorraad en kan ook niet besteld worden! Waar heb ik dan 2 weken op zitten wachten??
Ik kreeg een alternatieve TV aangeboden Sony KDL-55NX500 ofzo (geen LED). Omdat ik mijn TV in de BTW actie had besteld kreeg ik toch een scherpe prijs van 1500 EURO. Terwijl de TV op pricewatch staat voor 1299,- EUR. Ik weet niet wat BCC verstaat onder een scherpe prijs??

Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil. BCC gaf aan dat dit 2 weken kon duren!!

Volgens de site en via een sms wordt aangegeven dat de koerier langskomt maar er komt helemaal niemand. Het was op zaterdag dus je kan ook BCC niet bellen omdat er alleen een 0900 op de site vermeld wordt.

Via internet kan je de telefoonnummers van de BCC filialen vinden en die dan maar bellen.

Ik ben overigens keurig geholpen door het filiaal in Arnhem (vandaar een "slechte" beoordeling ipv "zeer slecht").

Aftersales

een alternatieve TV voor 200 euro duurder dan pricewatch zonder LED. Poe poe wat komt BCC mij tegemoet.

Als je aangeeft dat je je geld dan maar terug wilt moet dit ook nog eens 10 werkdagen duren.

Waarom staan er producten op de site die ze niet kunnen bestellen/leveren? Je wordt gewoon 2,5 week aan het lijntje gehouden!

Gepost door Hakker, vrijdag 11 februari 2011 17:37
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Site ziet er ok ui maar helaas eindigd het bij deze malafide tent.

Ik heb daar een LG 60PK950 besteld er wordt een afspraak gemaakt voor levering op 12 februari.

Nadat ik niks te horen heb gekregen bel ik de 11de de BCC op over hoe het zit en krijg ik als excuus dat de expiditie niet kan leveren. De nieuwe dag wordt Dinsdag 15 Februari.
Nog geen half uur later krijg ik telefoon ja het gaat niet lukken op die dag dus afgesproken op 17 Februari.
Nog geen 15 minuten later wordt ik weer gebeld door BCC ja we kunnen de TV niet leveren.

Van een leverings afspraak tot niet leveren in nog geen 45 minuten tijd.

Aftersales

Ondertussen hebben ze mijn creditcard al voor het volle bedrag sinds 27 Januari afgeschreven. Doen ze een handreiking wat een aanfluiting is van 60 inch naar een 50" gaan en is de korting aan mijn neus voorbij gegaan.

Ondertussen houden ze nog minimaal 7 dagen mij creditcard afschrift even vast. Als we het over een malafide bedrijf moeten hebben staat deze ondertussen keihard bovenaan.

Er valt in al die gesprekken ook absoluut nergens over te praten zo kon ik op 1 dag 1 blok niet en gaf dit van tevoren aan maar daar kon men niks aan doen. vervolgens kunnen ze niet leveren maar houden wel de betaling nog een week vast van mijn creditcard? Ze verdienen letterlijk gratis geld op die manier wat een maffia praktijken.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011