Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 079-3435633
KVK 27155110
Aangesloten bij Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, iDeal, Op rekening, Pinnen, Rembours, Vooruitbetalen
  Regels voor bijkomende kosten
Afhalen, contante betaling € 0,-
Afhalen, pinnen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 382 prijzen, 360 unsortedprijzen
Prijsindex 98,5 (1,5% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

T: +31(0)79 3435633

SWW Computer
Stephensonstraat 8-s (Wijk 23, Zoeterhage)
2723RN Zoetermeer

Totaal 27 21 7

«  1  2  3  4  »Resultaten 1 t/m 20 van 79
Gepost door Trebor, vrijdag 25 mei 2012 14:31
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Erg goede afhandeling. Updates via mail zijn goed en accuraat en de bestelling gaat snel en soepel. Vragen per mail worden ook snel en kundig beantwoord.

Verzending zoals elke keer top. Keurig op tijd en de doos was goed verpakt.

Gepost door mdb00x, vrijdag 25 mei 2012 08:13
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Nette website, directe feedback over bestelling en track and trace code dezelfde dag nog ontvangen. communicatie met de shop was niet van toepassing

Alles in orde, goed verpakt, juiste adressering en track and trace code.

Gepost door woutervb2, woensdag 23 mei 2012 10:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Een overzichtelijke website met scherpe prijzen. Ik was op zoek naar een powerline adapter van tp-link met 'passtrough' stekker en hier was deze op voorraad en scherp geprijst.

De 'oorspronkelijke' doos was ingepakt in het beruchte (bekende) postpakketpapier. Maar is volledig onbeschadigd aangekomen.
Waarschijnlijk een juiste aanname van SWW om volledig te vertrouwen op de dozen van de fabrikant. Die zijn tenslotte bedoeld om de spullen veilig te transporteren.

Het scheelt wel een hoop extra verpakkingsmateriaal op deze manier, dus dat is zeker een pre.

Pakketten worden via track & trace verstuurd, optioneel met hantekening bevestiging. Bij het verzenden word een nette mail gestuurd waarin het track & trace nummer te vinden is. Er zit ook een link in de mail rechtstreeks naar de tntpost site, maar die is wat lastig te vinden.

Gepost door Harm Millaard, maandag 14 mei 2012 11:57
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Keuze voor deze winkel was gemakkelijk. Er was gewoonweg geen andere leverancier voor de drive cages die ik nodig had. Bestelling en levering verliepen probleemloos. Keurig bevestiging van iedere stap en levering was sneller dan verwacht.

Website is gemakkelijk, betaling idem, maar is in essentie niet wezenlijk beter of anders dan menig andere webshop.

Levering was sneller dan aanvankelijk aangegeven, omdat er onvoldoende voorraad was, maar blijkbaar hebben zij goede contacten met de leverancier, want alles kwam twee dagen eerder aan dan verwacht.

Gepost door kevin86, vrijdag 11 mei 2012 19:01
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Overzichtelijke website, goede prijs en snel besteld.
Meteen een bevestiging van betaling en bestelling ontvangen, daarna nog een bevestiging van het verzenden.

Verzenden was gratis en binnen 24u! Zeer netjes!

Gepost door Senaxx, vrijdag 11 mei 2012 16:40
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Mijn algemene beoordeling van deze winkel is zeer positief. De communicatie van de kan van SWW is zeer goed. En uit eerdere contacten blijkt ook dat ze bij SWW goed verstand hebben van producten. De webshop zelf ziet er zeer goed uit, en werkt ook makkelijk en snel.

Ik heb een nieuwe router bij SWW besteld en deze was zeer goed verpakt. Er werdt extra beschermings plastic "zakjes" toegevoegd en was verpakt in bruin papier waardoor het ook niet te zien is wat er besteld is.

Aftersales

SWW Computers zorgt er goed voor dat je alle informatie krijgt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van een eventuele rekening en garantie. Zelfs als je inlogged bij SWW computers kan je alle eerdere aankomen zien en facturen van uitdraaien voor eventuele garantie doeleinden.

Gepost door Maarten00, donderdag 3 mei 2012 11:31
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Was op zoek naar een Sapphire HD7850, en deze winkel had hem als een van de weinigen direct op voorraad. Kostte een tientje meer, maar bij alle andere winkels was de levertijd onbekend.

Na het bestellen viel me op dat de voorraadindicatie van 5 prodcuten meteen werd aangepast naar 4. Verder kreeg ik meteen een bevestiging en binnen een uur kreeg ik ook een verzendbericht. Al met al erg snel dus.
Een dag later ook de factuur in de mailbox ontvangen.

Product was direct op voorraad en werd ook meteen verzonden, en de volgende dag mogen ontvangen. Verzending was te volgen via track & trace en was prima verpakt. Er zat verder geen pakbon of factuur bij, die werd zoals eerder genoemd digitaal geleverd via e-mail.

Gepost door NL_Pretender, donderdag 26 april 2012 02:09
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Andere winkels konden dit product konden niet leveren.
De prijs is incl verzend kosten iets meer.
Maar perfecte levering zeer snel.

Perfecte levering zeer snel.

Gepost door Philos31, woensdag 25 april 2012 18:34
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Op 20 maart 2012 een Zotac Zbox AD-10 besteld bij deze shop omdat hij hier op voorraad was. Binnen een half uur kon ik de bestelling al afhalen.
Bij het afhalen nog wat goede informatie gekregen hoe ik van deze barebone een goede xbmc kon bouwen.

Aftersales

Op 25 april begaf mijn HDMI poort het helaas. Na telefonsich contact met Zotac in de UK kreeg ik te horen dat de poort helaas overleden was en dat ik contact moest opnemen met mijn leverancier.

Na een telefoontje kon ik bij SWW langskomen om mijn pc om te ruilen en binnen 1,5 uur had ik een nieuwe.

Gepost door Ribbon, zaterdag 21 april 2012 15:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Per email werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
* 1 email met orderbevesting
* 1 email met factuur in pdf formaat
* 2 emails m.b.t. de verzending

Het pakketje werd de volgende dag geleverd.

Gepost door honderd, zaterdag 21 april 2012 11:44
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De rustige en overzichtelijke website zonder "schreeuwende" items in een neutrale kleurstelling geeft een professionele indruk. Ik had geen eerdere ervaring met deze shop en dan is een goede eerste indruk belangrijk. Die eerste indruk bleek ook in de praktijk te kloppen.

Ik heb er een Synology Disk Station DS212+ besteld inclusief 2 WD Caviar Green 3.0 TB SATA-600 harde schijven. Het geheel laten monteren in een RAID-1 configuratie met de laatste firmware van de fabrikant. De reden om voor deze leverancier te kiezen was aan de ene kant de prijs (niet de allerlaagste die ik kon vinden, maar wel in de buurt daarvan) en het feit dat men een complete configuratie kon verzorgen. De shop is meer dan een doorgeefluik van producten en heeft kennis van de producten die men verkoopt, dat is altijd een pre.

De prijs voor de NAS was één van de laagste, de harde schrijven zijn elders wel goedkoper te krijgen maar het voordeel van één leverancier die alles verzorgt is die paar procent verschil zeker waard.

De afhandeling van de bestelling verliep naar behoren. Goede en duidelijke mails over de status van de order. De NAS werd correct geconfigureerd en van de laatste software voorzien opgeleverd waardoor het slechts een kwestie was van aansluiten op mijn netwerkje waar hij inmiddels anderhalve week probleemloos op draait.

Kortom, mijn eerste ervaring met deze shop is erg positief. Over de aftersales kan ik geen oordeel geven omdat ik die niet nodig heb gehad en dat hoop ik ook zo te houden.

De verzending was aangetekend via PostNL (track and trace) en verzekerd zoals afgesproken. De zending kwam goed verpakt aan (originele verpakking in een doos).

Gepost door M@NIC, dinsdag 17 april 2012 20:43
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Goede overzichtelijke site. Het assortiment is niet heel groot maar wat je nodig hebt kun je er prima krijgen. Communicatie is ook uitstekend.

De bestelling had binnen een uur al de status dat deze was verzonden en de volgende dag kreeg ik deze keurig binnen. Losse onderdelen waren misschien wat vreemd verpakt (in de verpakking van een ander product) en hoewel ik eerst even dacht dat er iets miste was alles toch keurig voor elkaar.

Aftersales

's Avonds een mailtje gestuurd dat een onderdeel van mijn bestelling defect was. Zonder gezeur kreeg ik diezelfde avond nog een reactie en mocht deze retour gezonden worden.

Verder afhandeling is nog even afwachten maar de service lijkt opnieuw top. Mocht het anders verlopen dan pas ik de review aan.

Gepost door AMDFreak, dinsdag 17 april 2012 17:30
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Dinsdagochtend 3x TP-Link TL-WA801ND besteld. Binnen een uur een mail ontvangen dat het klaar lag.

Aangezien ik zelf in Zoetermeer woonachtig ben de spullen direct opgehaald. Kantoor zag er misschien niet zo groot uit als een showroom, maar dat heeft voor mij geen toegevoegde waarde.
Nog even gezellig een praatje gemaakt met de eigenaar en met alle tevredenheid vertrokken.

Geen klagen gehad, binnen een uur een reactie dat het klaar stond om afgehaald te worden.

Gepost door dabronsg, maandag 16 april 2012 10:48
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik heb meerdere, alleen maar goede, ervaringen met SWW. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn vaak gunstiger dan bij de concurrent.

Ik heb alleen goede ervaringen met de voorraadstatus. Na bestelling direct een ontvangstbevestiging. Kort daarna een mail waarin staat dat de spullen opgehaald kunnen worden. (dat was mijn keuze, ik woon in de buurt)

SWW is goed bereikbaar via mail en telefoon. De medewerkers zijn klant gericht en hebben veel kennis. (Er wordt meegedacht)

SWW is vooral gericht op webverkoop. Verwacht dus ook geen uitgebreide showroom, die hebben ze niet. Wat ze wel hebben zijn tevreden klanten. (Ik in ieder geval)

Ik heb meerdere computer-analfabeten naar SWW gestuurd en tot nu toe geen klachten gehoord.

Gepost door stimpyrulez, vrijdag 13 april 2012 14:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Website is overzichtelijk en je kan er gemakkelijk zoeken.
Ook handig dat je je niet perse hoeft te registreren.

Pakket was netjes verpakt met stevig pakpapier.
Was alleen 2 andere bestelde artikelen "kwijt".
Maar deze waren netjes bij in de grootste doos gestopt
(Tip: zet dit even op een los papiertje buiten de doos, dan weten mensen in iedergeval dat het er allemaal in zit).
Pakket was 's ochtends besteld en de volgende dag in huis.

Gepost door uzafun, zaterdag 7 april 2012 07:41
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

site is overzichtelijk zodat je makkelijk kunt vinden waar je naar zoekt, met prima prijzen.
via mail word je duidelijk op de hoogte gehouden van de status. (bestelling / verzending / factuur pdf)

voor 17.00 besteld de volgende dag in huis komen ze ook na.

het pakket had ik om 15.30 besteld,
om 17.08 mailtje met bevestiging verzending + track & trace link,
volgende morgen 11.00 het pakket in huis, top.
het zat in een stevige doos met voldoende papier beschermd tegen schuiven.

Gepost door rijkvanwel, vrijdag 6 april 2012 14:12
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke communicatie, goede prijs, nette levering en alles in orde. Bij het verzenden een track&trace nummer gekregen om de boel te kunnen volgen. Al met al: zeer tevreden.

1 dag later was het pakketje afgeleverd. Alles in goede staat.

Gepost door Salpica, zaterdag 31 maart 2012 15:07
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

De site en informatie is vrij duidelijk, inclusief actuele voorraad. De op de site vermelde toezeggingen worden volledig nagekomen.De betaling via iDeal (Buckaroo) verloopt prima en de mails met status-updates zijn prettig.

Bestelling is volgens afspraak. Wordt gelijk keurig via de mail op de hoogte gebracht en vooral ook gehouden (Track+Trace). Tevens nette digitale (pdf) factuur, wat weer onnodig papier scheelt en alles wordt zeer degelijk en netjes verpakt.

Aftersales

Bij vragen is of klachten er behoorlijk snel en goed respons, met alternatieven. Ben er juist wel tevreden mee (zie eerdere post met kritiek) dat er niet zomaar iets wordt teruggenomen, dat impliceert dat je zelf ook niet gauw "refurbished" producten zult ontvangen. Eén van mijn 2Tb schijven was spoedig defect en na mijn email met de melding kreeg ik binnen een half uur al een reactie: het kon het gelijk op twee manieren worden opgelost, m.i. beiden correct en acceptabel.

Gepost door wolsos, zondag 25 maart 2012 22:18
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Was echt een goede bestelling. Zonder problemen te bestellen en betalen en de volgende dag in huis.
Goed voorbeeld zoals het hoort te zijn. Ben dus een tevreden klant!

---

Bestelling was goed verpakt en goed bezorgd

Gepost door AngeloTS, donderdag 22 maart 2012 13:27
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 1

Ik heb een Synology DS212 bij SWW gekocht, heb daar met de eigenaar pak een beet 30 minuten lopen kletsen over het product en andere dingen, Aardige mensen, veel kennis en veel aandacht. Ik heb toen de beslissing genomen om de DS212 te kopen in plaats van de DS212+ nadat ik thuis kwam heb ik het een paar dagen later eindelijk in bruik genomen, eindelijk alles werkend kom ik tot de conclusie dat ik toch de extra geheugen wel kan gebruiken en dus nodig heb, Ik bel SWW netjes en geef eerlijk aan wat er aan de hand is en dat het product allemaal netjes nieuw met folie en al is en graag wil omruilen, krijg ik direct zonder enig servicegericht gedachte te horen dat ik het met volle verstand heb gekocht en dat ik gewoon pech heb. Krijg te horen dat ze met een gebruikt product zitten enz, terwijl als het opgestuurd was wel gewoon geaccepteerd was om het om te ruilen, 14 maart gekocht, 19 maarten gebeld. zeer slechte aftersale.

Ik heb nu een slechte gevoel in mijn maag, voel me erg benadeeld en kan gewoon nu terwijl het op zich goede apparaten zijn niet genieten van mijn aankoop. eerste en ook laatste keer dat ik bij SWW Computer wat koop!!!! BAH!!!

Aftersales

Ik heb eenSynology DS212 gekocht en voor 1 dag gebruikt, waar ik daarna spijt had en voor de DS212+ wilde ruilen,

Kreeg duidelijk de NEE antwoord, omdat ik het product heb opgehaald en niet onder de koop op afstand regeling val en volgens de eigenaar met mijn "volle verstand" het product heb gekocht.

Voel me nu erg benadeeld en ALLEEN HIERVOOR ZAL IK NOOIT MEER wat kopen bij SWW

Wij hebben uitvoerig over uw keuze gepraat en ik heb aangegeven dat er een slechts een klein prijsverschil is om naar het model DS212+ te gaan, wat door u werd afgewezen omdat u het nut ervan niet inzag om grofweg 5 tientjes meer te betalen. Uw keuze stond als het ware al vast voordat u hier heen kwam.
Alle verschillen tussen de verschillende modellen heb ik u duidelijk uitgelegd en ook de retour- en garantievoorwaarden zijn u duidelijk voorgelegd voordat de koopovereenkomst was gesloten.
In het volgend telefonisch gesprek heb ik uw verhaal aangehoord en ook heel duidelijk de beweegredenen uitgelegd. Omdat u geen enkele referentie heeft om in de praktijk te merken of een DS212+ daadwerkelijk een verschil voor u zou uitmaken, komen we straks weer bij het punt dat u een DS212+ voor een nog sneller model zou willen ruilen nadat u het product uitgeprobeerd heeft.

Dat maakt niet uit hoe lang ik erover heb nagedacht of niet, We hebben het over service!!! Of ik nou een product koop die ik paar dagen alsnog wil ruilen voor een ander is een service gericht onderdeel van een winkel/webshop die het biedt voor watvoor reden dan ook dat mag zijn. Kortom jou referentie hoeven voor mij niet leading te zijn om iets te ruilen, dan komen we weer bij SERVICE!!!!

Dit review is puur voor de mensen die er niet NET ALS IK, er in trappen om een product bij SWW te kopen en verwachten dat ze enigszins wel terug kunnen mochten ze spijt hebben.
Review is puur bedoeld dat ze dan verder naar andere webshop gaan kijken die WEL de service geven en NIET zo moeilijk doen zoals SWW dat WEL doet.

Kortom ik verwacht niet van u dat u dit voor mij alsnog doet, vandaar deze review om mensen hiervoor te behoeden en niet met de standaard "wettelijke voorwaarden" praatjes achteraf te horen krijgen.
«  1  2  3  4  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011