Channels

Website http://www.perfect-systems.nl
E-mailadres info@perfect-systems.nl
Telefoonnummer 053-4317879
KVK 06088668
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Contant bij afhalen algemeen gratis
iDeal algemeen € 7,65
Pinnen bij afhalen algemeen gratis
Rembours (contant) algemeen € 14,03
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen € 7,65

Shopomschrijving

Perfect Systems B.V.
Al sinds 1998 is Perfect Systems actief als online computershop. Via onze website heeft u keuze uit meer dan 4000 A-merk componenten, die mede dankzij ons slimme voorraadsysteem zeer scherp geprijsd zijn.

Ons assortiment is zowel op de reguliere computergebruiker gericht, als ook op de tweaker, getuige de grote keuze aan casemodding, (water)koeling en up-to-date performance artikelen.

De producten kunnen onder rembours worden verzonden, of na vooruitbetaling via iDeal of bank. Ook is het mogelijk bestelde producten af te halen bij onze afhaalbalie in Enschede, waar u contant of met PIN kunt betalen.

De website
Op onze website wordt bij elk product de realtime voorraadstatus weergegeven. Deze wordt automatisch bijgewerkt, waardoor de groene voorraadmarkering ook daadwerkelijk betekent dat het product op voorraad is. Het aantal stuks is erbij vermeld. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, geven wij middels de voorraad van onze leverancier een schatting wat de verwachtte levertijd zal zijn.

We streven ernaar om onze site zo overzichtelijk mogelijk te houden en onze producten te voorzien van objectieve informatie.

Communicatie
Perfect Systems is een online shop, wat betekent dat wij zoveel mogelijk via internet werken. Dit houdt ook in, dat onze communicatie zo veel mogelijk per e-mail plaatsvindt. De e-mail wordt dan ook over het algemeen binnen één werkdag beantwoord, vaak dezelfde dag nog. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Wanneer u een order bij ons heeft open staan, houden wij u, al dan niet automatisch, minstens eenmaal per week op de hoogte van de status van uw order. Deze kunt u overigens ook zelf op ieder moment raadplegen via onze website.

Onze gegevens
Schuttersveld 46
7514 AL Enschede

Info: info@perfect-systems.nl
Verkoop: verkoop@perfect-systems.nl

Openingstijden afhaalbalie:
Maandag t/m vrijdag: van 09:00 tot 18:00.
Zaterdag: van 10:00 tot 17:00.
Pauze van 12:30 tot 13:00.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
21 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
6 Verzending Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
9 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: slecht Beoordeling: voldoende
«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 22
Gepost door BlackWhizz, vrijdag 9 mei 2008 18:21
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik had Fangrills besteld, om precies te zijn 1x 92mm en 4x80mm.

92mm was op voorraad en er was 1 80mm grill te weinig. Hierdoor kwam er vertraging op mijn bestelling. Dat kan, geen ramp aangezien ik het niet snel nodig had. Echter, het product zou binnen 12 dagen op voorraad zijn. En dat was het niet. Dus ik heb hun op 7mei gemaild en ze kwamen met een vervangende oplossing. Ik mocht voor dezelfde prijs een andere grill uitzoeken. Dit vind ik echt klasse! Petje af voor klantenservice.

Ik heb het afgehaald dus

Aftersales

Verwacht dat dat niet nodig is voor een paar fan grills

Het mailcontact is snel, vervangende oplossing was goed. Dus ik doe daar zeker nog een bestelling.

Gepost door Jaspaa, zaterdag 3 mei 2008 14:19
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: voldoende

Website is prima, redelijk overzichtelijk, al zou in sommige gevallen de product informatie wel iets uitgebreider kunnen zijn (procs) en zou de voorraad indicatie iets beter kunnen zijn (dat die op z'n minst klopt)

verder:

Zondag 2 maart heb ik mijn bestelling bij perfect systems geplaatst, allemaal vrij standaard spul, op de processor na. Ik wou graag een zuinige hebben, dus heb de keus laten vallen op de BE-2350 van AMD. Via de website alles zo uit gekozen dat het op z'n minst bij de leverancier op voorraad was.

3 dagen later (5mrt) krijg ik een mailtje, dat de processor waarschijnlijk niet geleverd kan worden. Voorraadverschil bij de leverancier. Of ik een ander zou willen uitkiezen. Prima, ik kies het grote broertje de BE-2400 zouden nog 5 van moeten zijn bij de leverancier.

De zelfde dag nog de volgende reactie:

"Daar schieten we niet veel mee op, de 2400 is ook niet leverbaar"

Nu snap ik dat ze het vast druk hebben, maar dit is mij nog al wat kort af hoor. En als ik al 2 keer bot vang, is het toch wel zo netjes om dan op z'n minst een goed alternatief voor te stellen? Nou goed, mijn vraag dus weer terug, wat zijn de alternatieven? Ik wilde graag een zuinige processor. En heb dit ook aangegeven.

Kreeg een voorstel voor de 4400+, maar kon op de website niet vinden of het een 89W of een 65W was. Dus hier maar naar gevraagd. 'Voor zover de medewerker wist' 65W, maar zou het uitzoeken.

4 dagen later,

De BE-2400 was er TOCH weer, net als _mogelijk_ de 2350.

Aangezien ik geen zin in _mogelijk_ nog meer gedoe, duidelijk aan gegeven. Plaats de 2400 als die er eerder (zeker) is. Komt deze gelijk aan met de 2350, dan heeft de 2350 mijn voorkeur.

2 dagen Later. "We hebben de 2300 en de 2400 in voorraad, welke zullen we plaatsen?" Naar mijn weten heb ik de BE2300 nooit genoemd, dus waar die zo ineens vandaan komt?

Tevens heb ik mijn systeem hier laten assembleren. Kost toch nog 30 Euro, assembleren en testen. Voor die 30 euro verwacht ik dus ook wat. Nou dat viel tegen. Bij het moederbord zitten o.a. uitbreidingsbrackets, voor geluid en USB. Deze waren _Niet_ geinstalleerd. Dus moest ik die kast alsnog open maken om de boel op orde te maken. (of terug brengen natuurlijk, maar dat kost nog meer moeite) Na het plaatsen van al die units. Kast dicht, en maar eens windows installeren. Wat bleek, de DVD drive zat niet goed aangesloten. Het stekkertje zat er niet goed in. Dus Assembleren & Testen? Minimale assemblage, en testen niet voorbij de bios? Een beetje jammer dus om 30 euro neer te tellen om dan zelf alsnog een deel van de onderdelen in te bouwen.

Oh ja, een beetje bijzaak, maar ze hebben ook hun eigen (in mijn ogen afschuwelijk lelijke) logotje op de kast geplakt. Die hadden ze prima bij mogen leveren, maar mag ik zelf nog bepalen wat ik op mijn kast plak?

Samengevat: Alleen de proc en de assemblage zijn een beetje jammer verlopen. De rest was ok, wat ik ook minimaal verwacht van iedere winkel. Een _zeer_ krappe voldoende, omdat nu alles uiteindelijk prima werkt.

Opgehaald. De verkoper achter de balie had wel iets klantvriendelijker mogen zijn. (Dus niet door computeren terwijl ik daar als enige klant voor zijn neus sta)

Aftersales

Uiteindelijk niet zo tevreden over het bijgekochte toetsenbord. Terug gebracht, en even moeilijk moeilijk, maar kreeg toch mijn geld terug. Net als bovenstaand, hier had de verkoper ook iets netter mogen zijn. Maar goed, het blijft een webshop.

Gepost door Zwollywoodje, woensdag 19 maart 2008 18:12
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

Dit is een gewijzigde versie van mijn eerdere post.

De website is goed overzichtelijk.
De prijzen zijn goed en de product informatie is goed.
Waarom dan een voldoende?

Bij de laatste bestelling heb ik onderdelen uitgekozen die volgens de website een levertijd van 2 tot 3 dagen hadden omdat de leverancier ze op voorraad had.
Nu bleken diverse onderdelen na 3 weken nog niet binnen te zijn.
Hier heb ik 2x een mail over gestuurd maar geen reactie ontvangen.
Dit was bij eerdere (3x) orders ook gebeurt maar kreeg ik heel laat een reactie nu dus geen reactie.

Nu is dat aangepast op de website en staat dat het een indicatie is wat natuurlijk nergens op slaat want een indicatie van 3 dagen wat 3 weken of meer kan worden is niet meer dan een lokkertje naar klanten toe.
Wel heb ik hiervoor excuses gekregen en was er contact opgenomen met de afdeling verkoop omdat het te lang had geduurd voor ik informatie had gehad.

Nu bleek dat de brander die ik besteld had nog een oud type te zijn geweest welke niet meer binnen komt.
Dat is natuurlijk slordig.
In dezelfde e-mail was een voorstel gedaan voor een ander type waar ik wel mee kan leven.

Ook stond er in de mail dat de leverancier van de kast bijna geen voorraad heeft en dat hoor ik dus ook pas na 3 weken.
Dit is ook een kwalijk iets.

Misschien is het bedrijf te druk en lopen er daardoor dingen mis maar tot een driekwart jaar geleden was het mijn nummer 1 webshop maar de laatste 4 bestel ervaringen hebben een deuk in het vertrouwen opgeleverd en vandaar dat ik op een voldoende uitkom wat nog aan de hoge kant is.

Ook heb ik hier eerder geplaatst dat ze misschien betalingsproblemen hadden en daar ben ik ook op aangesproken en dat moet ik toegeven was niet netjes en neem ik ook terug aangezien er niets op wijst dat het echt zo zou zijn.
Verder staat er nog een stukje bij aftersales.

Ik woon er 5 minuten lopen vandaan.

Aftersales

1x nodig gehad bij een andere bestelling het moerderbord was niet in orde.
Ik kon gewoon de doos omruilen omdat hij op voorraad was dus dat was goed.
(ook hier geld als die besteld moet worden ben je een tijd aan het wachten)

Ik plaats dit hier omdat een en ander bepraat is na de bestelling.
Na een aantal gesprekken bij perfectsystems kreeg ik wel het gevoel dat perfectsystems het probleem opgelost wilde zien en dat gaf mij in ieder geval weer genoeg vertrouwen om er een videokaart te kopen.
Er bleken e-mails niet aangekomen te zijn en dat word nu zowel van hun als mijn kant uitgezocht.

Gepost door Feelbest, zaterdag 15 maart 2008 02:23
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik vind de website overzichtelijk, snel ladend, met een goede omschrijving van de artikelen en een overzichtelijke bestelprocedure.
Datgene wat ik wilde kopen had ik dan ook snel gevonden. In eerste instantie had ik bij deze bestelling een andere harddisk op het oog, maar na bij de aanbiedingen gekeken te hebben was mijn keus snel gemaakt. Verrekte handig om zo'n keuze "aanbiedingen" op de site te plaatsen.
Naast de harde schijf heb ik ook nog 2 GB geheugen gekocht. Wat ik nog meer handig vind is dat je kunt sorteren op de keuze direct leverbaar. Dan hoef je niet de hele lijst met alle geheugens door te ploeteren.
Na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ikvrijwel direct een bevestigingsmail van mijn bestelling. Kort daarma kreeg ik een e-mail waarin stond dat mijn bestelling klaar was om opgehaald te worden.
Tot nu toe ben ik reuzepositief, maar helaas is het in mijn ogen niet allemaal rozegeur en maneschijn. Want toen ik mijn bestelling kwam ophalen kwam ik er achter dat ik was vergeten om voor de harddisk de benodigde kabels te bestellen. Toen ik aangaf dat ik deze er graag nog bij wilde kopen zei de medewerker dat ik deze eerst via internet diende te bestellen voordat ik die kon kopen. En dat vond ik nu heel erg jammer om de voor de rest zo goed verlopen aankoop op deze manier te besluiten.
Mijn oplossing was om deze kabels bij een andere computerwinkel te kopen, namelijk bij East Systems in Glanerbrug. En wat schetst mijn verbazing. Waar je normaal gesproken voor die kabels ¤4,-- of ¤5,-- betaalt kon ik die S-ATA kabels daar voor wat koffiegeld meenemen. Perfecte service.

Hier kan ik niet over oordelen omdat ik de bestelling opgehaald heb.

Geen ervaring mee.

Gepost door MichaelDell, woensdag 5 maart 2008 13:47

Nette site al kunnen mensen die wat minder goede ogen hebben problemen krijgen met de kleur en grootte van de letters. Ik moest snel wat geheugen hebben dus ben ik na het plaatsen van de bestelling langsgegaan bij de winkel in Enschede om de bestelling op te halen. Even gebeld of dat kon en kreeg direct positief antwoord. Ging allemaal keurig. De vestiging is eigenlijk geen winkel maar een afhaalbalie, er staan nauwelijks producten tentoongesteld. Als je ter plekke iets wilt kopen moet je het alsnog in de computer (die daar staat) invoeren. Nogal omslachtig. Prijzen zijn iets onder gemiddeld.

Heb afgehaald.

Aftersales

Geen idee, geheugen werkt zoals het hoort.

Gepost door Vesper64, donderdag 21 februari 2008 14:52
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Ik bestel al jaren bij Perfect Systems. De website is overzichtelijk en compleet. Een automatische voorraad indicate wat echt handig is. Je kan precies zien hoeveel ze op voorraad hebben, en als je iets besteld zie je daarna ook dat er eentje van af is. Indien het op voorraad is kan je het ook direct ophalen.
Voor dingen die niet op voorraad zijn moet je in je achterhoofd houden dat het de leverancier het soms niet op tijd kan leveren. En je de indicatie soms wat ruimer moet nemen.
Leuk winkeltje, goede service, klantvriendelijkheid en ruime openingstijden.

Haal het altijd op dus hierover kan ik niet oordelen.

Aftersales

Had een systeem besteld waarbij achteraf bleek dat het moederbord het geheugen niet op de aangegeven snelheid kon draaien.
3 maanden na de bestelling van mijn systeem over gemaild. Ze hadden contact opgenomen de leverancier en het kon inderdaad niet verandert worden. Dus ik mocht een nieuw bordje uitzoeken. Het mobo werd voor de huidige nieuwprijs terug genomen. Ze hebben zelf mijn nieuwe mobo voor me verwisseld en alles weer erg netjes afgeleverd. Ik kon het de volgende dag weer ophalen.

Gepost door alexanderr, maandag 11 februari 2008 17:48
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

4 februari 's avonds een Asus P5N32-SLI Premium WiFI moederbord besteld, er was er volgens de site nog één op voorraad.

De volgende dag na de orderbevestiging nog even nagevraagd of deze echt die dag werd verzonden, aangezien bij mij order stond dat er geen voorraad meer was.
Dit werd bevestigd en de order werd die dag verzonden.

De volgende dag binnen gehad. Doos van het moederbord was beschadigd, maar ik dacht dat het door de verzending zou komen.

Het moederbord was voor een collega, deze heeft hem zaterdag 9 februari in een PC gebouwd. Daarbij viel wel op dat er geen garantiezegel op de beschemzak zat die om het moederbord zat. Op de socket (775) zat ook geen beschermkapje, wat er normaal wel op zit.

Het moederbord bleek helemaal niet te werken, dus ze hebben gewoon een gebruikt en defect moederbord verzonden!

Zie aftersales voor het vervolg.

Goed verpakt, met goede bescherming rondom en een stevige doos.

Aftersales

Nadat mijn collega er achter was gekomen dat het moederbord kapot was, is hij dezelfde dag nog naar de winkel geweest.

Daar gaven ze wel aan dat het waarschijnlijk een foute levering was, en dat er een RMA voor werd aangemaakt.

Maar over het ontbreken van de garantiezegel en het beschermdekseltje op de socket werdt gezegd dat dat tegenwoordig niet meer erop hoefde te zitten, en het daarom dus ook niet er op zat.
Dit is dus klinklare onzin! De moederbordfabrikanten doen dat altijd nog wel erop, juist om zulke dingen te voorkomen.

Er is beloofd dat er binnen een paar dagen een nieuw moederbord wordt opgestuurd, dit is dus nog even afwachten.

Update: Aangeizen ze niet konden garenderen dat ik het vervangende moederbord a.s. donderdad in huis heb, heb ik gevraagd of ze het geld willen terugboeken. Ik bestel ergens anders wel het moederbord.

Gepost door [TAG]Speedy, maandag 11 februari 2008 12:09

Simpel systeem besteld, via de site onderdelen uitgezocht. Niet alles op voorraad, maar spullen hadden max 4 dagen levertijd volgens de site. Achteraf bleek dat het dubbele voor de meeste spullen, niet zo erg (had geen haast), maar zo heb je weinig aan die indicaties.
Bestelling is wel handig te volgen op de site.

Systeem afgehaald in Enschede, uiteraard even opengeschroeft en het geheel zat netjes in elkaar. Kabels en drivers netjes meegeleverd.

Systeem afgehaald. Kast geleverd in orginele doos, dus prima beschermd.

Gepost door MrKoen, donderdag 17 januari 2008 11:50
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik haal hier met regelmaat onderdelen, vooral omdat ze dicht bij mij gevestigd zijn en nog wel eens wat op voorraad hebben. Altijd goed. Zaken die niet op voorraad zijn kunnen nog wel eens wat langer duren dan aangegeven. Vriendelijk personeel. Nette website met veel accurate informatie. Iets wat ik weinig tegen kom bij webshops. Prijstechnisch niet altijd de goedkoopste, maar voor een paar euro's meer haal ik het liever ergens dicht in de buurt. Aanrader wat mij betreft.

Altijd opgehaald, dus geen mening over.

Aftersales

Nog niet mee te maken gehad, dus geen mening over.

Gepost door Kurios, zaterdag 12 januari 2008 15:34
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Bestelling geplaatst op 25-11-2007. Het plaatsen ging prima. Direct een mail met de bestelling en dat mijn betaling was ontvangen via iDeal.

Totdat ik op 26-11-2007 een mail kreeg dat de prijzen niet juist waren weergegeven en dat de producten niet werden geleverd. In deze mail werd gevraagd of ik wilde replyen met mijn bankgegevens zodat het geld kan worden teruggestort. Dit direct gedaan.

Helaas bleef het toen stil. Ik heb diverse mails gestuurd, maar tot op heden geen reacties mogen ontvangen. Telefoon wordt niet beantwoord. Je krijgt een bandje dat ze niet in staat zijn je te beantwoorden en dat je maar moet mailen en de verbinding wordt verbroken.

edit: maandag morgen geprobeerd te bellen, maar weer waren ze niet in staat om de telefoon te bellen.
Toen maar gemaild naar 3 emailadressen, waaronder 2 direct adressen van medewerkers en eindelijk antwoord. Zogenaamd waren mijn 3 emails niet ontvangen door de betreffende medewerker. Ze zaten dus nog op mijn reply te wachten.
Ik vind het raar dat dit niet bij hun in het systeem duidelijk is geworden.
Gelukkig dus vandaag het geld alsnog mogen ontvangen.

Aftersales

Geen reacties terug en ik wacht nog altijd op mijn geld. Inmiddels 7 weken vind ik te lang om dit te regelen.

Gepost door BlackLion, donderdag 3 januari 2008 13:26

lang trouwe reseller geweest.
nu een reepje 512mb geheugen besteld waar een levertijd van 1-3 dagen op stond.
echter nog steeds niks ontvangen.
28 december zou er een vervangend reepje gestuurd worden echter is dit nog steeds niet gebeurt.

het vertrouwen in dit bedrijf wordt bij mij steeds minder op deze manier.

Gepost door Roger_Rabbit, maandag 24 december 2007 13:00

Het was de eerste bestelling voor mij bij Perfect Systems. Als je het pand binnenkomt krijg je meteen een goede indruk.

Nette inrichting en een mooie afhaalbalie, ben nog nooit zo snel weer buiten geweest bij een webshop.

Parkeren vlak voor de deur.

Snelle statusmails, hoefde niet lang te wachten bij de balie om mijn spullen af te halen. Stond binnen 10 minuten weer buiten. Ben wel wat anders gewend.

Bij de shop waar ik normaal kom sta ik vaak een half uur tot 3 kwartier te wachten.

Dit vind ik dus zeer positief bij Perfect Systems!!

Aftersales

Nog geen ervaring mee. Maar ik zal zeker vaker langs komen.

Gepost door MirageH1992, zaterdag 15 december 2007 13:04
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Sinds kort heb ik mij hier een Sapphire HD3870 besteld door de goede prijzen en het dicht bij mij in de buurt was. In het begin heb ik maar e-mails gestuurd voor wat meer informatie om daarna de bestelling te plaatsen. Als je een e-mail stuurt kun je wachten tot je een ons weegt. Het duurd gewoon te lang voordat je een e-mail terug krijgen. Soms duurd het wel 24 uur of meer wat nou niet echt snel is. Als je product binnen is krijg je per e-mail een berichtje wat wel direct gebeurd. (geautomatiseerd). Mijn eerst indruk van de winkel zelf was wel positief. Alles stond achter de balie om op te worden gehaald. Het was voor de verkoper wel even zoeken waar mijn spulen nou stonden, maar dat duurde niet zo lang voordat hij ze had. (Sapphire HD3870 + 2x512MB DDR2 PC5300 van Kingston)

= opgehaald

Aftersales

In het begin had ik behoorlijk wat softwarematige problemen met de videokaart. Hiervoor had ik een XFX 7950GT van Nvidia dus nu heb ik heel wat anders. Ik heb ze hierover een e-mail gestuurd en een dag later (jaja) kreeg ik te horen dat ik maar een herinstallatie moest doen van windows omdat de oude drivers zich waarschijnlijk te diep in windows hadden genesteld. Zelf ben ik niet zo'n voorstander van windows herinstallatie's door het lange proces om het weer up-todate te krijgen. Naja ik heb ze dus gevraagt of ze mij dan een andere videokaart konden geven bv. een 8800GTS of 8800GT. Hierop kreeg ik als antwoord dat mijn videokaart niet was te ruilen en mijn geld kreeg ik ook niet terug. Het enigste wat ze konden doen is de kaart opsturen naar Sapphire voor evenutele hardwareproblemen. Naja lekker is dat. Ik heb dus toch maar een herisntallatie gedaan. Het doet nu wel alemaal, maar mijn onderdelen haal ik mooi niet meer bij perfect-systems door de slechte service en geen mogelijkheid om je product nog te ruilen of geld terug te krijgen.

Gepost door EvilPlatypus, donderdag 13 december 2007 01:21
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik had, alweer een tijdje geleden, twee voedingen en een aantal grote fans (14cm) nodig. Niet al teveel shops hadden die op voorraad c.q. snel leverbaar, maar perfect-systems volgens de site wel. Er stond een dag of 5 en ik was zo dom niet eerst hier te kijken of die indicaties betrouwbaar zijn...

Besetelling op 1 september gedaan en meteen via iDeal betaald. Twee dagen later had ik een mailtje dat het geld binnen was, gezien dat er net een weekend tussen zat niets mis mee. Online was te zien dat de voedingen klaar lagen en dat ik nog even op de fans moest wachten, alles nogsteeds goed...

Op de 11e vond ik dat de verwachte levertijd wel eens op was en heb ik daarover een mailtje gestuurt. Vlotte reactie met de bevestiging dat ze inderdaad aan het wachten waren en dat het nog wel een week ging duren. Meteen ook de vraag of ik daarop wilde wachten, keurig maar waarom moest ik hier zelf actie voor ondernemen?

Ik ben de erste niet en liet weten dat ik een week acceptabel vond en wachtte geduldig verder. als ik zeg geduldig, bedoel ik geduldig want pas op 18 oktober kwam PC erachter dat de fans toch niet leverbaar waren en of ik een andere keuze kon maken. Meteen mail teruggestuurd met daarin twee alternatieven en de opmerking te leveren wat in voorrrad was of het allersnelste kwam.

Niet dus. De order werd online omgezet naar 1 van de twee alternatieve keuzes en verder is er niets gebeurd (verwachte levertijd voor hun keuze was als ik het me goed herinner een dag of 6):

Tijd verstreek, een van mijn twee keuzes kwam bewchikbaar en ik was vol verwachting.

Op 12 november (ja, november inmiddels) heb ik ze gemaild dat ze de voedingen konden sturen en de fans konden vergeten want daarvoor moest iemand blijkbaar de aardolie nog oppompen (m'n mailtje was overigens compleet netjes hoor).

Netjest ingepakt, weinig aan op te merken.

Gepost door Sickness, woensdag 12 december 2007 18:13

Ik wilde hier een Asrock mobo bestellen.

In eerste opslag ziet de website er verzorgd uit. Je krijgt netjes per email bevestiging van je handelingen.

Alleen de levertijden kunnen met een flinke korrel zout genomen worden. Voor mijn product stond 1 tot 3 dagen levertijd. Er zouden ruim 80 stuks op voorraad zijn bij de leverancier. Na een week echter nog niets gehoord. Ook niet even een mail dat de uitlevering langer duurt.

Wel wordt er redelijk op email gereageerd. Mijn annulering werd snel nadat ik hem verzonden had verwerkt.

Aftersales

Na mijn annulering werd er gevraagd naar mijn rekeningnummer, om het reeds voldane bedrag retour te storten. Dit heb ik direct doorgegeven.

Na een week wederom maar een email gestuurd, omdat ik nog steeds niets ontvangen had. Hier werd enkele dagen later pas op gereageerd.

Pas na anderhalve week na de annulering trof ik het bedrag weer aan op mijn rekening.

Al met al dus een zeer frustrerende shopervaring. Deze winkel zal mij niet meer zien.

Gepost door Simball, maandag 19 november 2007 11:45
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik wilde een 8800GT bestellen, ik kwam uit bij deze winkel, en er stond op de site dat deze kaart binnenkort leverbaar was.
Dus direct besteld en betaald via ideal.
Echter kreeg ik snel een mail dat het een fout was en de datum enkele weken zou worden opgeschoven.
Ik heb hierop mijn bestelling geannuleerd.
Het geld zou weer naar mij worden overgemaakt.

Echter had ik enkele dagen later nog niet ontvangen, dus ging ik mailen, meerdere dagen achter elkaar zonder antwoord.
Toen heb ik alle adressen die ik van hun kon vinden gemailt, en eindelijk reactie.
Het was inderdaad fout gegeaan en het was nu opgelost het geld zou zijn overgemaakt.
Nu, 6 dagen later heb ik nog steeds niets ontvangen.

De telefoonlijn van dit bedrijf is 2,5 uur per dag open en wordt NOOIT beantwoordt.

Update, 20-11 geen reactie op mails en de telefoon wordt niet opgenomen.
Andwoordapparaat ingesproken.
Update, 21-11 vandaag reactie gehad, en het geld staat weer op mijn rekening.

Gepost door heintjeput, donderdag 15 november 2007 19:36

Ik had op een korte termijn een externe (eSATA) harde schijf nodig, dus ik bestelde op woensdag, waar de harde schijf, meen ik, een levertijd had van 1 à 2 werkdagen. Dus vrijdag leveren moest net kunnen, zeker als ik de harde schijf kwam ophalen. Maar omdat het ook wel eens net niet zou kunnen lukken bij een opmerking toegevoegd met de vraag of ze mij konden mailen als het niet zou lukken voor vrijdag, want dan kon ik evt. iets anders regelen.
Helaas 's vrijdags geen mailtje gehad dat ik de harde schijf op kon halen, of dat de harde schijf niet geleverd kon worden op die vrijdag. Dus geprobeert te bellen, helaas was ik toen te laat, ze zijn namelijk maar tot half 1 telefonisch bereikbaar. En aangezien het eventueel ook wat later kon nog even gewacht, tot ik na anderhalve week nog steeds niks gehoord, toen heb ik maar een mailtje gestuurd met de vraag hoe dat het stond met de bestelling van de harde schijf, waarna ik hem vervolgens maar heb geannuleerd.

Gepost door BussyB, woensdag 14 november 2007 12:24
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

De site bevat veel informatie, wat opzich goed is. Wel is het jammer dat er maar één filter ingesteld kan worden, nml. 'levertijd'. Hierdoor moet je soms wat meer tijd besteden om het juiste product te vinden.
Uiteraard prima dat er met iDeal betaald kan worden, maar ze mogen dit wel beter aangeven op de site.
Orderbevestiging en afhandeling zijn prima in orde, met een statusupdate en een link naar track&trace zodra de bestelling verzonden is.
Heb verder (gelukkig) geen contact nodig gehad met de winkel, dus hier kan ik niet over oordelen, maar wel positief dat ze telefonisch bereikbaar zijn en hier bovendien geen extra kosten aan verbinden.

De bestelde Western Digital MyBook 500 GB Essential (2 stuks) waren niet op voorraad bij Perfect-Systems zelf, maar wel bij de leverancier. Levertijd was slechts één dag langer dan toegezegd, dus prima tevreden over.
Verder zoals gezegd gebruik van Track & Trace, dit werkte ook prima.
Wel een opmerking over de verpakking: de doos leek nogal groot voor slechts 2 harde schijven, maar daar zal wel een reden voor zijn. De harde schijven leken goed ingepakt te zijn, maar de doos zelf was wel beschadigd bij aflevering. Ook zat er een klein scheurtje in de doos van één van de harde schijven, waarschijnlijk door de kapotte verpakking.

Aftersales

Geen gebruik van gemaakt.

Gepost door 14ReD, vrijdag 9 november 2007 13:20
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

Aardige website, best overzichtelijk maar een beetje druk. De informatie klopt voor het eerst bij een internetwinkel wel. Alhoewel de besteltijd van 3 dagen niet gehaald werd. Dit werd 6 dagen. Je wordt wel goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Daarnaast zijn ze heel snel met antwoorden op mijn emails.

De verzending zit in een grote doos met veel verpakkingsmatriaal. Wel apart vind ik dat de doos met de verzending nooit in het midden van de doos zit, met aan alle kanten verpakkingsmatriaal. Meestal ligt de doos direct op de bodem en aan de zijkant. De rest van de doos is dan wel gevult. Dat betekent dat er meestal toch schade aan de verpakking zit.

Aftersales

Qua aftersales, is het petje af hoor! Ik had een voeding besteld die ongelovelijk veel herrie maakte (OCZ 1010 watt). Het klonk ineens alsof ik in een serverruimte stond ipv mijn eigen gamekamer. Met dit probleem de Perfectsystem gemaild en teruggezonden. Binnen een week hebben ze de Thermaltake 850 watt toegezonden, zonder moeilijk te doen.

Wel 1 minpuntje, de Thermaltake was 2,59 goedkoper dan de OCZ. Ik dacht, dat is dan klaar die 2,59 mogen ze houden. Maar nee! Ik kreeg nog een email dat ik nog 2,92 moest overmaken! Dat onder de noemer verzendkosten. Natuurlijk hoeven ze me niet te matsen, maar 2,92 op een bestelling van bijna 200 euro vind ik wel een beetje sneu. Helemaal omdat ik voor 10 euro (aangetekend + verzekerd) die andere voeding retour had verzonden.

Gepost door WolterB, dinsdag 9 oktober 2007 13:02

Heb al vaker kleinere bestellingen geplaatst bij Perfect Systems en wegens goede ervaringen besloten om hier een volledig (bugdet) systeem samen te stellen vanwege hun scherpe prijzen.

De site is overzichtelijk, evenals de realtime voorraadaanduiding, welke erg prettig is. Hierdoor wist ik ten tijde van mijn bestelling dat alle componenten binnen 2-3 werkdagen geleverd konden worden, alleen de kast zou ca. 5 dagen duren.

Helaas had ik na ruim een week nog geen bericht over de levertijd van de kast, dus heb een e-mailt gestuurd (2 oktober)of ze mij meer informatie konden geven over de levertijd. Hierop kreeg ik de dag erop om half 11 's avonds antwoord, echt ontzettend netjes.

nu had ik mijn andere onderdelen eigenlijk al die week nodig, dus op 4 oktober opgebeld of het mogelijk was om mijn order minus de kast af te komen halen, waar geen probleem van gemaakt werd. Mijn order werd telefonisch opgesplitst en ik kon diezelfde middag terecht om de binnengekomen onderdelen af te halen.

Het geheugen was niet meer op voorraad, maar er werd in de winkel gelijk een alternatief geboden die verrekend zou worden met de dagprijs. Heb uiteindelijk voor geheugen gekozen van slechts enkele euro's goedkoper

Voor verder afhandeling zie aftersales.

Niet nodig gehad, heb uiteindelijk alle onderdelen opgehaald bij de winkel.

Aftersales

Nadat alle onderdelen bij elkaar waren gezocht (de producten waren nog niet apart gelegd omdat de bestelling in eerste instantie verzonden zou worden) heb ik in de winkel gevraagd of het al bekend was wat de levertijd van mijn kast zou worden en na contact gehad te hebben met de leverancier (Thermaltake) bleek dat Perfect Systems mij geen schatting kon geven.

Hierop boden ze mij aan op de bestelzuil in de winkel te kijken of er een vervangende kast was die ik wilde hebben. Uiteindelijk een kast gevonden die ongeveer 10 euro duurder was én op voorraad.
Deze werd gezocht en nadat deze gevonden was, is de totaalprijs van mijn order herberekend.

De voorafbetaalde verzendkosten zijn hier heel netjes van afgehaald en uiteindelijk bleek mjin order een fractie duurder uit te vallen, maar dit is uiteindelijk als korting gerekend.

Heb uiteindelijk een uur in de winkel gestaan, maar ben ontzettend netjes geholpen en her personeel denkt met je mee naar alternatieven. Niets dan lof voor Perfect Systems!

«  1  2  »

Powered by True