* Website is overzichtelijk
* Informatie over de producten die ik gekocht heb zijn kloppen. Ik heb 2x 2Gb SO Dimm voor mijn macbook gekocht + een Toshiba Externe harde schijf.
* Bevestiging en status updates zijn ok.
* Prijzen liggen op het gemiddelde niveau
Minpuntje geen trackingnummer per mail gekregen, wel op de status pagina. Voor de rest netjes en snel bezorgd (de postbode is zelfs omgelopen omdat ik in de tuin zat).
Niet nodig gehad.
SUPER!
Meestal koop ik bij Mycom Utrecht, die zich onderscheiden door jong en gemotiveerd personeel met kennis van zaken. Ik vins sowieso dat ze goede prijzen hebben. Via de e-mailing zag ik deze week de perfecte aanbieding op voor mij het perfecte moment. Een webonly aanbieding. Dus voor het eerst online besteld bij Mycom. Uitstekend bevallen. gisteren besteld vanochtend in huis.
Net verhuist, en mijn Iiyama vision master pro 454 vervangen door de Samsung Syncmaster 226BW. En wat een gaaf scherm is dit.
zoals gezegd, gisteren besteld online, vandaag geleverd.
Bovendien was de bezorger erg bereid om het scherm af te leveren. Toen ik de deur niet opendeed omdat de bel kapot is (zoals gezegd, net verhuisd) belde hij mijn gsm om te zeggen dat hij voor de deur ston. Super!
Hier niets kopen. De website laat op verschillende PC's de browser vastlopen. De prijzen liggen hoger dan bij andere shops. Ik heb hier op 27 februari 2 reepjes laptopgeheugen besteld via de webshop. Was ik maar ergens anders heengegaan. Ik had het geheugen in het weekeinde verwacht want het stond op voorraad.
Maandag 3/3 gebeld: "Er was iets mis gegaan bij Mycom. De medewerker zou het uitzoeken en contact met me opnemen.
Woensdag 5/3 gebeld: "Er was iets foutgegaan en er was nu plotseling geen voorraad meer. Men wachtte op een nieuwe levering.
Maandag 10/3 gebeld: Het geheugen zou worden opgestuurd en ik zou het dinsdag of woensdag hebben.
Donderdag 13/3 gebeld: Er was niks verzonden maar donderdag kwam de nieuwe voorraad binnen. Vrijdag of zaterdag zou ik het ontvangen. U raadt het al.
Maandag 17/3 gebeld: Er was iets foutgegaan bij de originele verzending. De medewerker ging het uitzoeken. Na nog wat telefoontjes waarin me weer van alles op de mouw werd gespeld, ontving ik pas op 26 maart, vier weken na de bestelling de reepjes geheugen.
Ondanks dat het slechts twee reepjes geheugen betrof is het verzonden in een doos van 30x30x30cm. Normaal past het in een beschermende enveloppe en kan zo door de brievenbus.
Aftersales
Zie mijn algemene verhaal. Er wordt je continu van alles voorgelogen. Waarschijnlijk had men het gewoon niet op voorraad. Dit was mijn eerste slechte ervaring terwijl ik al jaren winkel via internet. Nooit meer bij Mycom, wat mij betreft.
Kocht een koeler in de winkel van Mycom in 's-Hertogenbosch. Ik wist precies wat ik moest hebben. Prijs ligt iets hoger dan bij andere winkels maar ik had het op korte termijn nodig (pc bouw voor n klant).
nvt, heb het artikel gekocht in de winkel
Aftersales
Bij thuiskomst brak de bevestigingsclip tijdens het installeren. Dus ik ging de volgende dag (20-03) terug.
Bij de servicebalie mijn probleem gemeld, vond het probleem erg vreemd (ik heb al jaren Zalman koelers en kwalitatief zijn ze zeer goed).
De verkoper had zijn mening al klaar en zei dat ik het had geforceerd, ik zei dat dit niet zo was. De koeler installeerde zonder enig probleem maar de clip brak enkele seconden later.
Vervolgens herhaalde hij zijn mening, alsof ik een leugenaar was. Ik vond dit geen stijl en na een kort gesprek stond ik weer buiten (zonder vervanging), boos en beledigd.
Mycom is vanaf nu een winkel die ik ten alle koste vermijd. Ik wens niet zo behandeld te worden als klant.
Ik ben al jaren klant bij de gewone MyCom winkels, en tot volle tevredenheid. Nu wilde ik de Canon Ixus 860 kopen, en die was het goedkoopst bij MyCom online. De website is okee, hoewel het wel beter kan. Na inloggen op woensdag het product besteld (ondanks de reviews hier) en een mooi overzichtje met status 'in behandeling' en de betaalmethode (vooraf overmaken gekozen) in beeld. Bedrag overgemaakt op donderdag, dit hebben ze dan vrijdag binnen, dus ik verwachtte eigenlijk verzending op dezelfde dag en ontvangst zaterdag. Op maandag maar eens gebeld (je bent snel aan de beurt) en werd gezegd dat de camera die dag zou worden verstuurd. Dinsdag niets ontvangen dus maar weer gebeld, en kreeg nu een track & trace nummer, en woensdag kwam het pakje. Correcte behandeling overigens aan de telefoon. Al die tijd (nu nog) is er niets aan de status-informatie op de site veranderd, dus die is nog hetzelfde als net na de bestelling. Dat moet dus beter, is zeer irritant en geeft geen vertrouwen. En de afhandeling moet veel sneller kunnen.
Prima verzonden, track & trace nummer gekregen, en de camera zat in eigen doos in een extra doos met luchtkussens. Alleen dus wel traag, een week na bestelling.
Ik vind de website goed overzichtelijk, correcte informatie staat er niet overal bij maar daar word aan gewerkt heb ik me laten vertellen. Ook vind ik de gratis verzending vanaf 50 euro erg netjes! Er word nog hard aan de site gewerkt maar er staan al veel leuke dingen tussen, je kan nu ook voorraad status in e winkels checken en via de website een reservering doen in de winkel. Erg handig!
Ik zat op de veilings afdeling op de website te kijken en kwam daar een PS3 spel tegen. Ik heb toen een bod gedaan van 17.50 euro en heb het kavel gewonnen.
Ik heb op vrijdag de kavel bevestigd. In het mailtje stond dat het pakketje onder rembours naar mijn huis word verzonden en bij de bode moet betalen. Gister had ik het pakketje verwacht maar de postbode kwam alleen met een ander pakketje aan maar niks van MyCom. Smiddags contact opgenomen met MyCom Direct, na 2 seconden in de wacht te hebben gestaan werd ik al beantwoord. Ik legde het voor aan de vriendelijke man en die vertelde mij dat het pakketje vandaag 18 maart bij hun de deur uit is gegaan. Ik kon het pakketje binnen 48 uur verwachten. En jahoor zojuist stond de postbode aan de deur met mijn pakketje! Het zat in een stevige doos verpakt met boven en onderin luchtzakjes. Het spel zat ertussen en was nog helemaal dicht geseald.
Aftersales
Gelukkig niet nodig gehad bij dit. Voorheen wel eens gehad. Kon naar de winkel toe en daar werd het zo omgeruild voor een nieuwe zonder enige problemen. Op kavel producten zit 3 maanden garantie!
Webshop is duidelijk en makkelijk. Aanmelden voor een account is zo gepiept. Ondanks vorige klanten slechte feedback hebben gegeven, zal ik niet snel bij mycom.nl bestellen ook omdat hun produkten vaak stuk duurder zijn.
Maar ik wilde een Coolermaster centurion 590 kopen.
Mycom was de enige winkel waar die het goedkoopste is/was op het moment van het bestellen. Dit vanwege omdat er geen verzendkosten boven de 50 euro erbij kwamen.
En de kast kost 52,95 euro dus met de hakken over de sloot.
Ik had ook al Mycom maastricht gebeld maar die had de kast niet op voorraad. Nou heb ik de kast nog. Hoeft verder niet te reizen of moeilijk te doen. Dus het bespaarde mij 1 treinkaartje en verzendkosten en een hoop gesleep in de trein.
Enigste wat ik jammer vind is dat ze geen status door hebben gegeven. Ik zou hier alleen geen dure hardware durven te bestellen.
Vandaag al binnen, had ik eerlijk gezegd niet verwacht.
Ik beoordeel ze met goed omdat ze geen tracktrace code hebben gegevens terwijl ik er wel om vroeg. Anders hadden jullie een supergoed van mij gehad.
Aftersales
Gelukkig nog geen mening, laat ik het zo houden.
Via de website heb ik mijn oog laten vallen op een mooie videokaart, de Asus 6600GT/Silencer/HDT.
Destijds stond deze kaart nog vermeld als HDCP compatible. (fout van Asus). Dat was voor mij belangrijk omdat ik de kaart later wou gaan gebruiken voor een home cinema computer. (Daarom kocht ik ook een silencer, dus zonder fan). In de winkel nogmaals mijn plannen uitgelegd, daar haalde ze ook de HDCP ondersteuning en het fanloze design naar voren. Hij was dus perfect. 190 euro en wat persoonsgegevens armer stond ik even later buiten met een perfecte kaart.
Totdat een paar weken later bleek dat Asus het fout had en de kaart dus geen HDCP ondersteund. (Zie ook aftersales).
Concluderend: Mycom is leuk als je zin hebt om veels te veel te betalen en uit een enorm klein assortiment wilt kiezen. Maar de service die je bij een winkel als Mycom zou verwachten kun je wel vergeten.
Opgehaald in een filiaal.
Aftersales
Toen ik daar 2 maanden later achterkwam (Mycom had me niet even een mail of belletje gegeven, hoewel ze mijn gegevens hadden) ben ik terug gegaan naar het filiaal. Toen bleek echter dat Mycom geen kaarten in mijn prijsklasse meer had die wel HDCP ondersteunde. Ruilen kon dus niet. Geld teruggeven weigerde ze pertinent. Dus ik had pech. Uiteindelijk, onder drijging van de geschillencommissie, werdt de afspraak gemaakt dat Mycom mij zou waarschuwen als er wel kaarten waren in mijn prijsklasse met HDCP ondersteuning. Dan zou mijn kaart worden omgeruild voor die kaart.
5 maanden later nog altijd niets gehoord hoewel ik wel wist dat er al kaarten waren. Ik heb ze toen opgebeld maar ze wisten van niets. Ook de notitie in het systeem was opeens verdwenen. (Ik stond er naast toen ze die invoerde en opgeslagen werdt, dus...). Goed, na veel gezeik en overleggen van mails waren ze dan bereid tot coulance... Ik mocht mijn huidige kaart inleveren en een nieuwe kopen. Ik kreeg dan de dagwaarde van mijn huidige kaart terug. Ze hadden er 1 die zeer zeker HDCP ondersteunde (Asus 7900gs). Moest ik wel even 100 euro bijbetalen. Hoewel hij goedkoper was dan wat ik voor mijn 6800GT betaald heb, was het inmiddels wel een mooie upgrade, dus vooruit dan maar.
Goed, uiteindelijk had ik dus voor 300 euro een 7900GS. Maar, dan had ik dus wel HDCP ondersteuning. (Terwijl die toen te koop was voor 149).
En nou komt het...
Nu ik daadwerkelijk bezig ben met mijn home cinema systeem blijkt de Asus 7900gs dus GEEN HDCP te ondersteunen. (de 7950 wel, maar de asus 7900 NIET) Deze keer duidelijk een fout van Mycom, want Asus heeft hem ook nooit neergezet als HDCP compatible. Ze hebben me dus tot 2x toe verkeerd voorgelicht (al was 1x niet direct aan hun maar hun leverancier te wijten) en nog is 100 euro extra afhandig gemaakt (terwijl ik nou niet bepaald de beste spellen speel en die upgrade dus ook niet nodig had) en ik heb nog steeds geen HDCP ondersteuning. Hoewel ik het antwoord wel kon raden heb ik toch maar weer contact met ze opgezocht. Het antwoord was: "We blijven niet bezig". Ja jongens, hadden jullie het maar in 1x goed moeten doen...
Via de webwinkel van mycom op de veiling een moederbord gekocht. Omruil van Asus werd er duidelijk aangegeven. Ik sta nu op het punt om de boel in te bouwen, en kom er tot mijn schrik achter dat een kleine 3 pinnetjes op het moederbord verbogen zijn, in een rij. Dat kan geen omruil zijn door Asus. Ik ga morgen naar het filiaal hier in Almere, om het om te ruilen (30 dagen omruilgarantie) en heb reeds met de consumentenbond hierover contact opgenomen. Ook staat er dat je voor garantie ondanks dat je hem via mycom direct hebt besteld je bij het filiaal terecht moet kunnen.
Update:
Dus niet! Zie Aftersales.
Goed en degelijk verpakt.
Update:
Op het filiaal weigeren ze je bij voorbaat pertinent als het om een veilingartikel gaat, terwijl het volgens de site anders staat aangegeven. Ik dit geval was de socket van het moederbord dus beschadigd, en werd mij doodleuk verteld dat het niet onder garantie valt, ook niet bij de fabrikant. Er hangt wel een heel mooi bord "ruilen? Daar doen we niet moeilijk over" , maar die mag je bij voorbaat met een behoorlijke korrel zout nemen, want dat slaat nergens op.
Tip consumenten: blijf zo ver mogelijk uit de buurt van de veilingartikelen van de mycom site, want mijn bord was volgens de gegevens een "omruil " van Asus, maar Asus stuurt denk ik niet graag een mamaplank met een defecte socket terug.
Koop je artikel gewoon bij ze in de winkel, test/ inspecteer het gelijk, want dan kan je nog terug.
Tip aan Mycom: misschien handig om het ook bij de veiling te melden, dat bij defecten of garantie van de veiling artikelen, ze zich tot Mycom direct moeten wenden (althans, volgens de winkel hier in Almere), met de kosten van dien erbij(porto etc. etc.) Misschien dat mensen dan langer nadenken alvorens een artikel via de veiling van Mycom te kopen.
Medio januari heb ik via de site van Mycom een pc besteld. Mycom biedt de mogelijkheid om zelf een systeem samen te stellen en dat klonk mij als muziek in de oren, omdat ik nogal wat eisen stelde aan de hardware.
De verwachte levertijd was 1 tot 2 dagen, maar uiteindelijk duurde het 3 weken, maar toen 'had ik dan ook wat'. Mocht ook wel, want het apparaat was met zijn bijna 900 euro bepaald niet goedkoop en vooraf betaald. In die 3 weken had ik veelvuldig aan de telefoon gehangen met allervriendelijkste medewerkers die mij konden vertellen dat een onderdeel niet op voorraad was/vervangen door een ander die wel op voorraad was/toen weer niet leverbaar en tenslotte weer wel. Alle seinen stonden op groen, alleen de assemblage-afdeling had geen onderdelen, kampte met ziekte, uitloop, enz.,enz.
Vol verwachting pakte ik de doos uit en sloot de computer aan. Ik zette de knop om en wat gebeurde er ... precies helemaal niets.
Ik heb de kast opengemaakt en enkele uren tobben en zweten later bleken er maar liefst drie verbindingen los te liggen op het moederbord. Toen deze aangesloten waren startte de pc op om vervolgens prompt met een Windows-foutmelding te komen over een verkeerd geļnstalleerde audiodriver. Weer zoeken en proberen en uiteindelijk heb ik ook dit opgelost. Nee, het was geen maandagochtend geweest, maar met drie weken was de assemblage toch nog een haastklus geworden.
Een van de redenen om bij Mycom te kopen, was dat ik voorlopig nog XP wilde hebben. Mycom bood tegen meerprijs XP Professional aan met upgrade naar Vista. In de doos vond ik wel een cd met XP, maar niets over Vista. Ik heb navraag gedaan bij Mycom. Hun medewerker dacht dat er een upgradekaartje in de doos had moeten zitten, maar helemaal zeker wist hij het ook niet. Hij verwees me door naar Microsoft, maar meldde terloops nog wel dat op hun site het woord 'gratis' ontbrak bij de beloofde upgrade. Toen begon ik al nattigheid te voelen en inderdaad Microsoft had aan de telefoon een duidelijk antwoord: XP-licentiehouders mogen een upgrade-pakket naar Vista KOPEN; er bestaat helemaal niet zoiets als een gratis upgrade. Zelfs de goedkoopste upgrade kost nog ruim 100 euro, te verkrijgen bij bijv. Mycom.
De verpakking is van goede kwaliteit, maar de rest van het proces van assemblage en verzending is traag.
De status van een bestelling is niet inzichtelijk. Deze wordt op de site van Mycom niet bijgewerkt en ook eigen medewerkers moeten vaak telefonisch navraag doen bij een collega voordat ze antwoord kunnen geven.
Het voorraadbeheer is een rommeltje. Verwacht dus niet dat onderdelen die volgens de site leverbaar zijn, ook daadwerkelijk op voorraad staan.
Aftersales
Vanzelfsprekend heb ik Mycom om een reactie gevraagd op al deze ellende. Zij verontschuldigen zich vriendelijk voor de leveringsproblemen en de storingen. De klacht is doorgegeven aan de assemblage-afdeling, ter lering en vermaak. Oh ja, ik mag de pc ook altijd ter reparatie langsbrengen in de winkel. Hoeft dus niet meer, want in mijn mailtje stond toch duidelijk te lezen dat ik het apparaat aan de praat had gekregen.
Mycom's antwoord op mijn verzoek om nakoming van hun belofte en levering van een Vista-pakket, is korter. Dit verzoek wordt botweg afgewezen. Het wordt blijkbaar niet beschouwd als misleidende reclame, alleen nog in dezelfde week is het zinnetje over Vista plotseling verdwenen van de site.
Voor mij dus genoeg redenen om Mycom gedag te zeggen. Het was eens maar nooit weer dat ik iets bij hun heb besteld.
Bestelling bewust pas om 17.00 gedaan aangezien ik bezorging 2 dagen later wilde. Maar snelle betaling via iDeal, en bleek dag later al TPG langsgeweest. Dus snelheid kan ook tegen je werken
Veel betaalmogelijkheden en gratis iDeal+porto vanaf 50 euro - netjes! Assortiment wat je nodig hebt en (redelijk) actueel is, is er. Vreemd is dat je alleen bestelbevestiging per mail krijgt.
Als je inlogt kun je via de site vervolgstatus zien, en zodra ze versturen ook een track&trace link. Waarom dat niet updaten met statusmailtje inclusief T&T link? Maar goed gevoel - had 't gezien ervaringen hieronder niet verwacht.
OJA: bestelstatus geldt voor laatste/1 artikel! Stond op leverbaar, en na mijn bestelling was levertijd ineens 6-14 dagen. 2 dagen later echter weer leverbaar zag ik en euro goedkoper. Dynamisch assortiment, op zich wel positief.
Stevig doosje met echter scheur onderop en opengescheurde zijkant - ligt vast aan TPG, maar toch. Je zag de geheugenbankjes op de onderbodem. Plastic vulsel erboven (!) op, met pakbon (met betaalwijze CREDITCARD ?). Maar snel verzonden.
Site is duidelijk. Jammer dat ze geen uitgebreide informatie hebben over de compabiliteit van geheugen, maar via het typenummer is die wel op andere plekken te herleiden.
Je krijgt alleen een bevestiging van je bestelling, en niet (zoals bij veel andere winkels) een verzendbewijs via e-mail. Deze kun je na inloggen echter wel op de site terugvinden incl een track&trace link.
Prima doosje, genoeg beschermingsmateriaal (luchtzakjes).
website is zeer overzichtelijk, werkt ook goed en snel. de info wat staat vermeldt is duidelijk en compleet.
de order wordt bevestigd via email en je wordt op de hoogte gehouden door een email systeem.
email contact is een ramp en duurt te lang. telefooncontact is goed alleen het is een betaallijn.
prijzen zijn soms erg scherp soms gemiddeld.
maar...
ik had een WD Passport 160GB ex. hdd besteld. goede prijs van ¤ 79.95. meteen via iDeal betaald. klaar ermee.
krijg ik een status email, waarin mijn order gecancelled is omdat mijn identiteit niet compleet was oid. vaag dus.
na 3 * bellen was er eindelijk een iemand bereidt een nieuwe order aan te maken. en deze persoon kon mij ook neit vertellen of het product op voorraad was.
dus via ideal ¤ 79.95 betaald en dan 3 keer bellen a 0.10 eurocent per minuut. had ik hem net zo goed meteen naar Maastricht kunnen rijden en hem daar op halen. als hij daar op voorraad was.. of niet?
ik had een WD Passport 160GB ex. hdd besteld. klein schijfje dus verpakt met een enorme doos met weinig verpakkingsmateriaal.
de voorraad indicatie is bar slecht.
Aftersales
uiteindelijk (!) de schijf in huis en hij werkt ook. service afhandeling doe ik wel via een andere weg want als je dat via deze shop moeten regelen daar moet ik toch niet aan denken....
eerste en vooral laatste keer bij mycom iets gekocht...
Onduidelijke site, zeker na de vernieuwing. Goede aanbiedingen kunnen er tussen zitten. Overige produkten zijn vaak veels te duur.
Er is nooit iets verstuurd. Maar verzending boven de 50 Euro gratis vind ik zeker een goed iets en waar andere sites een voorbeeld aan kunnen nemen (zoals in onderstaande review staat).
Aftersales
Had een Asus router gekocht en gelijke de betaling overgemaakt. Na een week of twee kreeg ik pas de melding dat er een fout gemaakt was op de site met de prijs en dat ze het artikel niet gingen leveren en de order werd geannuleerd. Ik zou per omgaande mijn geld terug gestort krijgen. Het terug krijgen van mijn geld heeft echter ook nog twee weken geduurd na enig e-mail verkeer. Totaal geen excuses van Mycom.
Ik vond de webshop netjes ingedeeld en over het algemeen stond er genoeg informatie bij.
Ik heb een 8800GT besteld (was volgends de site leverbaar), een voeding en een geluidskaart. De site gaf aan dat dit allemaal leverbaar was, en dat dit binnen een week eigenlijk al in mijn computer zou moeten zitten, dit bleek achteraf een grote leugen.
Ik heb de bestelling gedaan op 18 december en vandaag (12 jan) kreeg ik het pas binnen. Dit is bijna een maand! Ik weet dat de 8800GT slecht leverbaar was, maar als er op een site staat dat ie op voorraad is dan verwacht ik ook dat het op voorraad is !
De orderstatus was ook niet echt duidelijk, er stond direct na betaling de status (uitgeleverd) bij de voeding en de geluidskaart. Na een paar weken van geen updates heb ik een mailtje gestuurd of ze de rest alvast kunnen sturen omdat er vanaf 50 euro gratis geleverd werd, ik kreeg binnen 1 werkdag (op 31 dec) reactie dat de videokaart aan het eind van de week weer leverbaar was, dus dat ze liever zouden wachten daarop. Uiteindelijk kwam dit dus neer op 2 weken. Ik weet echt wel dat de 8800GT slecht leverbaar is, maar geef dan geen valse beloftes, daar houd ik niet van!
Conclusie is dus slecht.
Zoals bij algemeen aangegeven heeft het erg lang geduurd voordat ik de producten kreeg. Gratis verzending vanaf 50 euro vond ik wel netjes, ik hoop dat vele webshops hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
De doos was goed gevuld met luchtbubbels, dus alles zat goed vast.
Goede, overzichtelijke website, geen problemen mee gehad.
Heb de producten afgehaald in het dichtstbijzijnde filiaal.
Aftersales
Niets als problemen gehad met de de reparatie van mijn (zelf samengestelde) pc.
Het probleem: De videokaart drivers resette als ik mijn systeem opnieuw opstartte. Als ik vervolgens de drivers opnieuw installeer, is er niets aan de hand, totdat ik het systeem opnieuw opstartte.
Ik had nog garantie, dus ik breng mijn computer naar het filiaal, leg het probleem uit. Het was erg druk, dus er kon niet meteen aan begonnen worden, voor mij niet echt een probleem.
Donderdags daar gebracht
Zaterdags nog niets gehoord, bel ik MyCom op om te vragen hoe het gaat. Ik kreeg te horen dat er nog NIETS aan de computer is gedaan.
Maandags bel ik. Zijn ze net begonnen aan het testen van de videokaart.
Woensdag bel ik WEDEROM op, hebben ze een nieuw moederbord besteld, want het probleem lag niet bij de videokaart. Zodra ze hem binnen zouden hebben, zouden ze er METEEN aan beginnen. Is niet gebeurd.
Vrijdags belden ze MIJ -een wonder!- om te zeggen dat waarschijnlijk de harde schijven (beide!) kapot of instabiel waren, en dat het probleem daar aan lag. Helaas had ik geen garantie bij hen op mijn harde schijven.
Zaterdags (vandaag) de computer opgehaald, thuis aangesloten, plug mijn USB-toetsenbord + muis in, start de computer op (wat veel trager is dan voorheen), ik log in op de gebruikersnaam van MyCom (ze hebben hun eigen windows geinstalleerd, zonder dat ik daarvan af wist), en vervolgens knallen alle USB aansluitingen eruit, zo ook met PS/2.
Ik kijk in mijn kast, wat zie ik, 1 ramlatje(van 1GB) weg. Ook is ALLE data van de harde schijven weg.
Ik ben het hier ZEER sterk mee oneens, hoe dit alles is gegaan. Dit noem ik geen klantenservice en garantie. Ik zal daarom ook NOOIT meer teruggaan naar MyCom, al is het de laatste winkel op aarde.
Donderdagavond voeding geploft.
Vrijdagochtend rond 11:30 besteld via website van Mycom.
Wilde het eigenlijk in 1 van de filialen halen, maar bleek alleen via webshop te bestellen :-(
Kreeg redelijk snel een mailtje dat de order was uitgeleverd.
Zatermiddag rond 17:00 werd het pakje bezorgd!
Extra positief: bezorgen boven 50 Euro gratis.
Zoals vermeld onder algemeen: binnen 24 uur in huis en gratis!
Volgens de website was de WD My Book 500gb aanwezig in Almere. Ik deed hier nog een belletje achteraan, want je weet maar nooit. Ja, het product was voldoende aanwezig (ook al zei de website 'Beperkt op voorraad') en ze zouden er een apart zetten.
Ik er direct heen, maar eenmaal in de winkel aangekomen was het een compleet ander antwoord: al weken uitverkocht, en geen zicht op spoedige nieuwe levering. Op mijn vraag waarom de website anders vermeld: 'hier hebben wij geen invloed op'. Ja, dag...
Website ziet er goed uit. Duidelijke informatie en ook de productafbeeldingen zijn van goede kwaliteit.
Ik bestelde een ps/2 naar usb adapter. Nergens te vinden maar Mycom had hem. Vrijdagavond besteld via iDeal. Netjes een bevestigingsmailtje ontvangen met daarin het product en de prijs.
Dinsdag werd mijn bestelling bezorgd. Grote doos met genoeg luchtzakjes tussen de luchtzakjes in zat een plastic zakje met daarin de adapter.
Misschien beetje overdreven zo een grote doos voor zo een kleine adapter maarja.
Conclusie: Ik ben uiterst tevreden over Mycom en zal in de toekomst zeker nog een keer bij hun bestellen!
Hier niks over te klagen. Alleen vrij duur.
Aftersales
Deze is zeer slecht. Ze willen gewoon geen service verlenen.
Ik ben dus zo iemand die bij de hcc dagen een e6400 heb gekocht. Toen nog erg goedkoop voor 200 euro. Geen een webwinkel kon deze prijzen bieden. Volgens mij was er achteraf dus gewoon een productiefout. Naar een paar maanden gebruiken kwam ik erachter met TAT dat mijn cpu wel 72 graden load werd. Dus absolute abnormaal hoog. Dus ik kijken naar mijn cpu een kromme IHS scheve hoeken. Dus naar mycom in eindhoven.
Ik kom aan "ja meneer dat is wel erg hoog, Ik verwijs u door naar de technische dienst". Ik dus naar de technische dienst. Een zeer profesioneel gediplomeerd iemand kwam me helpen. Ik zeg dus dat de cpu wel 72 graden wordt. Hij zegt dat het waarschijnlijk aan de koeling. Ik zeg dus dat het er niet aan kan liggen want ik heb hem getest met een zalman koeler. dus ik zeg dat het waarschijnlijk ligt aan een productie fout is (IHS) en dit als herkend probleem wordt gezien op tweakers. Nou uiteindelijk kwam het er op neer dat ik zelf de cpu te warm had laten worden (hij wist het bijna zeker) ik vraag me af hoe je dat wilt doen? want het was juist het probleem dat die te warm werd. Ik moest met andere woorden maar bewijzen dat ik die proccesor niet kapot had gemaakt. HET SLAAT HELEMAAL nergens op.
Dat hij maar bewijst dat ik hem kapot heb gemaakt en niet met een absurt verzonnen argument komt dat ik hem kapot heb gemaakt. Nou ik kon hem dus laten testen dit hielt in dat zij gingen kijken op hun eigen manier (volgens mij alleen in bios) of hij niet te warm werd. Als die dat niet werd ging het me ook nog een 30 euro kosten, dat noemen ze dan service. En hij kon me eigenlijk al verzekeren dat ik die ging betalen want ik had de procesor te warm laten worden
Als titel: Een van de betere computer winkels. Ik zou het even vertalen in mensen taal: Een van de slechtere computer winkels. Tevens in het algemeen duur.
Mij zien jullie niet meer terug zercom en 4launch zijn veel beter.