Channels

1382 BP Weesp
NL
Website http://www.computerpirates.com
E-mailadres info@computerpirates.com
Telefoonnummer 0900 - PIRATES (0900 - 7472837)
KVK 08081546
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 5,95
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 270 prijzen
Prijsindex 100,6 (0,6% boven gemiddeld)
100,6 (0,6% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
20 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
12 Verzending Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
12 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed

Gepost door kipkerrie, woensdag 20 februari 2008 21:14
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Op 13 februari woensdag had ik via de website een Toshiba Satellite A210-14D besteld. Bij de bestelling had ik aangegeven dat ik wou pinnen - afhalen. Via mail werd mij duidelijk gemaakt, dat mijn order was geplaatst, maar dat ik nog gebeld ga worden ter bevestiging.

Een dag later op 14 februari werd ik rond 17:00 gebeld voor de eerder genoemde bevestiging. Ik gaf toen aan dat ik degene was die had besteld. Ook kreeg ik te horen dat ik de laatste te pakken had en kort daarna kreeg ik via mail een bevestiging.

Weer een dag later op vrijdag ging ik naar Weesp om de laptop op te halen. De routebeschrijving op hun website was duidelijk genoeg. Eenmaal daar aan gekomen kreeg ik binnen enkele minuten mijn order. Gepind en ik stond weer op de stoep.
_______________________________________________

Al een tijdje ben ik op zoek naar een laptop en na wat onderzoek verricht te hebben kwam ik op de conclusie dat Toshiba Satellite A210-14D gemiddeld de beste prijs/specificatie verhouding heeft, echter is het zeer slecht leverbaar. Meerdere webshops gaven aan dat ze niet op voorraad hebben.

Uiteindelijk kwam ik uit op 2 shops die het mogelijk nog op voorraad hebben, deze zijn Misco.nl en Computerpirates. Zoals gewoonlijks laat ik me dan overtuigen door shopreviews op t-net. En ik kwam op de conclusie dat Computerpirates een betere keuze lijkt te zijn.

Helaas oogt hun website daar niet naar (zwak uitgedrukt) en dat was dan ook de reden waarom ik sinds tijden weereens persoonlijk een product afgehaald heb, die te bestellen is.

Website:
- De prijzen op de frontpage wat aanbieding moet voorstellen, kloppen soms niet. De Toshiba die ik besteld had, is volgens de frontpage over de 1000 euro, maar klik je erop dan staat er gelukkig een fatsoenlijker prijs. (Nog steeds staat het er verkeerd)
- Door de telefoon kreeg ik te horen dat ik de laatste laptop te pakken had, maar de status werd dan niet meteen aangepast naar Uitverkocht of iets in die trant.
+ Voldoende informatie beschikbaar.
+ Alles is toch best goed vindbaar
+ Ze zijn al op zoek naar webontwikkelaars.

Personeel:
+ Behulpzaam: 's avonds laat een mail gestuurd, rond 9:00 's ochtends volgende dag al een reply ontvangen.
+ Vriendelijk

Al met al toch zeker een goede ervaring te noemen.

Gepost door cnv jongeren, woensdag 2 januari 2008 11:22
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Een baemer aangeschaft bij deze shop.
Alleen online contact gehad.
Keurig in de mail een orderbevestiging en factuur.
Besloot de volgende dag het leveringsadres nog te wijzigen en heb ze dat even gemaild. Binnen 24 uur bevestiging van wijziging en nieuwe factuur waar dit op stond.

Super goed verpakt!
Doos was zonder beschadigingen!

Gepost door Shnuff, woensdag 5 december 2007 00:00
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

Duidelijk overzicht van notebooks per merk-> serie.
Zeer lage prijzen, en verzendkosten.
Na het bestellen snel een bevestiging gekregen met factuurnr. en rekeningnr.
De volgende dag betaling ontvangen en de bestelde goederen verzonden.
het notebook en de uitgebreide garantie (Acer) werden apart bezorgd!
Je vraagt je af hoe ze dat doen voor dat geld.
Het is jammer dat deze shop alleen notebooks en beamers heeft anders zou ik hier vaker terug komen voor spullen.

De dag na verzending ontvangen, netjes in de orginele dozen.
Dit is genoeg voor te verzenden een notebook is al zeer goed verpakt in 2 dozen. (TNT)
De garantieitbreiding met gratis tas en muis was ook in de orginele doos verpakt,maar hier kan dan ook weinig mis mee gaan. (UPS)
Bij beide zendingen was er nog niet eens een hoekje van de doos beschadigd door stoten of iets dergelijks, dit heb ik al anders meegemaakt (eigen bestelservice van een bedrijf).

Aftersales

In het boekje van de garantie uitbreiding stond 3 jaar carry-in + verzekering.
Ik had 3 jaar pick up en return met ITW en verzekering besteld.

Ik belde dus op werd na 2 minuten wachten, te woord gestaan door een medewerker, die mij vertelde meteen dat deze verwarring wel vaker voorkwam. maar ik wel het goede garantiepakket heb.
Dus... ik denk dan als dit zo vaak voorkomt maak hier dan een vermelding van in de e-mail of op de website, maar ja daar denk ik dan waarschijnlijk te makkelijk over.

Gepost door Drimmel, woensdag 14 november 2007 15:01

Duidelijke website, deeplinks vanuit tweakers, up-to-date informatie over voorraad. Bevestiging van de bestelling en vervolgens ook van de leverbaarheid. Daarna ook nog nagebeld voor bevestiging moment van ophalen..

Afgehaald

Aftersales

Geen enkel probleem, alles naar wens geleverd en in top conditie (door shop vooraf gecheckt).

Gepost door Paquito, dinsdag 23 oktober 2007 17:25
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Deze shop blijft meesterlijk. Zie aftersales.

Aftersales

Ik heb de afgelopen maanden 2x een probleem gehad. Direct bij melding kreeg ik binnen no time een antwoord en werd ik vervolgens via diverse mails op de hoogte gehouden van verdere ontwikkeling.

Absolute aanrader voor goede prijzen van Beamers en Laptops en uitstekende service. Mijn problemen zijn tot nu toe altijd aangepakt. De klant hoeft zelf niet in gevecht met de fabrikant. Dat doet Pirates voor jou!

Qua service staat CP nu op nr 1 voor mij.

Gepost door chrislaarman, vrijdag 3 augustus 2007 14:18
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Mijn bestelling betrof een Vaio AR41S notebook en twee aanvullende dingen. Ik heb de leverbaarheid van de Vaio op het laatst ongeveer dagelijks bij enkele winkels gevolgd. Volgens mij was op donderdag 5 juli ComputerPirates de eerste die hem kon leveren. 's Avonds laat besteld. Eind vrijdagochtend de pro-forma factuur ontvangen, waarna ik kon betalen. Meteen overgemaakt. Diezelfde dag is de bestelling al naar mij verzonden.
Over de website is door anderen al gesproken. De vorm maakt mij niet zoveel uit; ik kon ermee uit de voeten. Wel vind ik het een minpunt, dat de grafische kaart van de Vaio van (minstens) mijn vraag op 17 juni tot kort na mijn herinnering op 17 juli fout vermeld is geweest. (Ik had in juni wel meteen antwoord gekregen, maar dat moest verduidelijkt worden.)
Dit was mijn eerste contact met ComputerPirates. Ik wist wat ik wilde, heb geen technische kennis getest. Op de pro-forma factuur staat een bankrekeningnummer, en dat was de betaalwijze waarop ik gerekend had. Die pro-forma bevestigt de leverbaarheid van het bestelde, dus vervangende producten kwamen niet aan de orde.
Ik heb geen status-updates ontvangen. De nalevering (zie onder Verzending) kwam toen ik op het punt stond om opheldering te vragen.
Ik heb alleen E-mail als communicatiemiddel gebruikt, en dat is steeds heel snel gebleken.
De prijzen lagen onder die van twee andere winkels. Maar in één daarvan heeft een verkoper (op zaterdagmiddag!) alle tijd genomen om al mijn vragen aan de hand van de Vaio AR31S (voorganger) te beantwoorden. Ik zou bereid zijn geweest om de (beroemde) service van die winkel te belonen.
Al met al kan ik ComputerPirates aan anderen (en mezelf) aanbevelen, zeker als prijs en levertijd belangrijk zijn.

De afhandeling van de "tikfout" zal een ongelukkig toeval zijn geweest, maar ik wil hem toch meewegen. Al is de "straf" van oordeel "zeer goed" naar "goed" dan aan de zware kant.

In mijn oordelen over Verzending en Aftersales speelt positief mee, dat de inschakeling van (dure) koeriersdiensten in plaats van (goedkope) gewone post bewijst, dat de tevredenheid van de klant iets mag kosten. Dat dwingt mij respect af, want ik weet niet zeker of ik zelf de verleiding van beknibbelen zou hebben kunnen weerstaan.

Ik had op vrijdag betaald, en van een eerdere bespreking hier begrepen, dat niet op zaterdag bezorgd werd. Dus moest TNT maandag opnieuw voorrijden. Vaio in (deugdelijke) fabrieksverpakking. Geen Track&Trace-informatie gekregen.
De daaraanvolgende vrijdag werd door TNT of UPS een nalevering gedaan: de sleutel (contractnummer) voor de verlenging van de verzekering.
(Net als bij de sleutel van Microsoft die ik noem onder Aftersales: een tekenreeks wordt geleverd als een sticker op een DVD-hoes zonder DVD in een afzonderlijke collo, afgevuld met lucht. Kan zoiets niet digitaal geleverd worden?)

Aftersales

Één van mijn twee problemen (verlenging van de verzekering) viel buiten de macht van ComputerPirates.
Het andere betrof een sleutel voor Microsoft Office. De geleverde OEM-sleutel paste niet op de trial-download-versie van Office. Probleem vrijdag aan ComputerPirates gemeld, maandag per UPS een installatieschijfje Microsoft Office voor OEM ontvangen. probleem opgelost.
Een verademing, vergeleken bij de voorafgaande telefonische "van-het-kastje-naar-de-muur" moeite die ik voordien met Microsoft (en Sony) heb gehad!

Gepost door JelleZwollenaar, woensdag 27 juni 2007 16:34
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

De site ziet er niet erg mooi uit, maar is wel gebruiksvriendelijk. Op mails word altijd erg snel gereageerd ( vaak zelfs al binnen 1 a 2 uur ). Ik had een BTO 15w25+ besteld. Als betaal methode had ik vooruit betalen en het pakket zou naar mij opgestuurd worden. Een paar uur na mijn bestelling kreeg ik de proforma toegestuurd met de betaalinfo.

Zoals eerder al gezegd had ik een BTO 15W25+ besteld. Deze ging pas 8 juni in productie, en op die dag heb ik hem ook besteld. Alleen moesten dus nog wel eerst de pre-orders worden geproduceerd, voordat ik aan de beurt kwam dus ik had er al op gerekend dat het wat langer kon gaan duren. Tot mijn verbazing hoorde ik vrijdag 15 Juni dan ook dat ik de laptop de volgende week kon verwachten. Super snelle levering dus, als je bedenkt dat er nog veel pre-orders waren ( vanaf april al geloof ik ). Woensdag 20 april stond DPD ( dat is volgens mij een duitse postdienst ) dan ook voor de deur met mijn laptop.

Aftersales

Na het pakket uitgepakt te hebben zag ik dat er een verkeerde accu inzat. Je hebt bij het bestellen namelijk de keuze uit een 6cells en een 9 cells accu. Ik had voor de 6-cells accu gekozen omdat deze niet uitsteekt aan de achterkant van de laptop. Ook miste de Secondskin die ik erbij besteld had, maar op de factuur was aangegeven dat deze zo spoedig mogelijk na zou worden gezonden, prima dus. Na computerpirates gemaild te hebben dat ik een andere accu erin had zitten dan ik besteld had kreeg ik snel een reactie terug, computerpirates zou contact opnemen met BTO en mij het antwoord zo snel mogelijk laten weten.

De volgende dag kreeg ik een mail dat ik de accu kon opsturen naar BTO. Ik mailde terug of de verzendkosten dan voor mij waren en dit was inderdaad het geval. Computerpirates ging voor mij kijken of ik niet een kleine compensatie kon krijgen. Iets in de trant van een TFT-schoonmaak doek.

Gister heb ik dan mijn accu terug gestuurd, en vandaag (!) kreeg ik al het pakket met mijn nieuwe accu. Hier was ook gelijk mijn Secondskin bij ingedaan die nagestuurd zou worden en er zat een TFT-schoonmaakdoek en een USB-lampje in. Top service dus, ze hadden de nieuwe accu al opgestuurd voordat ze mijn accu ontvangen hadden, erg netjes aangezien ik nu maar 1 dag zonder accu heb moeten doen. Al met al dus top geregeld en snel afgehandeld. Nu heb ik alles compleet en hoop ik nog lang van deze prachtige notebook te mogen genieten.

Gepost door F-O-C-U-Z, donderdag 26 april 2007 12:47
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Zeer snel in antwoorden. Redelijk goed te bereiken via de telefoon (helaas dat hiervoor niet lokaal tarief voor gerekend wordt).
Website mag wel een update gebruiken ik heb wel eens betere gezien.

Eigenlijk maar 2 punten waar ik kritiek op kan hebben:
1. ze waren vergeten coverslip mee te sturen. Op de site stond dat deze gratis meegeleverd zal worden.
2. AAA Logistics als transport bedrijf

Zeer tevreden over de afwikkeling van de bestelling. Ik heb de bestelling geplaatst en geld overgemaakt in de avond en had de volgende morgen een bevestiging binnen.

Zij hebben de laptop direct op de post gedaan en het is de volgende dag aangeboden. Na heel veel heen en weer bellen uiteindelijk zelf maar opgehaald aan de andere kant van Amsterdam. Ik had via de telefoon te horen gekregen dat ik het tot 7 uur op kon halen. 5 voor 6 was ik er, en zij zeiden dat ik van geluk mocht spreken dat er nog iemand was die het voor mij kon pakken. Dit is dan het transport bedrijf en niet Computer Pirates...

Aftersales

Ze waren de coverslip vergeten mee te sturen maar na gebeld te hebben werd dit direct opgestuurd. Dit ging een stuk beter!

Gepost door joopblubkens, dinsdag 20 maart 2007 11:35
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

bestelling geplaatst, actiemodel projector.
Hier keurig bevestiging per mail van gekregen.
Volgende dag niks gehoord maar eens gebeld. het model was helaas weg.
Waaroom dan de mogelijkheid om op de website te bestellen met een bevestigingsmail????

Krij vervolgens een mail of ik een duurdere wil bestellen, ja ben gekkie henkie nie....

Gepost door Hermarcel, dinsdag 6 maart 2007 12:54

De notebook die ik besteld heb was een weekaanbieding. De prijs lag zo'n 300 euro onder de prijs van de volgende shop in de pricewatch.

Op de website stond vermeld dat de notebook die ik besteld had pas op 28 februari bij ComputerPirates binnen zou komen. De afleverdatum van 1 maart is dan ook perfect.

Aftersales

Na levering keurig de faktuur per pdf emailattachment ontvangen

Gepost door Paquito, zaterdag 17 februari 2007 02:56
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Anderhalf jaar geleden Fujitsu Siemens Amilo 3438G laptop gekocht. Hiermee had ik een horrorervaring met Fujitsu Siemens, maar dit is uiteindelijk megagoed opgelost door CP. (zie ook mijn survey onderaan deze pagina van vorig jaar)
Dus... teruggekeerd en..
Beamertje besteld. Mitsubishi HD1000.

Twee weken geleden bestelling geplaatst. Goedkoopste van .nl en een van de weinige die hem kon leveren. Moest even besteld worden, ging een weekje overheen. Daarna vandaag (week later) opgehaald. Net aangesloten.. filmpje gekeken. Alles ok so far.

Topshop..
En ja, de 5 euro is prut.. maar ach. Samen met 4LAUNCH is CP mijn favoriet.

Gepost door svdvlist2, maandag 4 december 2006 18:39
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

Ik was op zoek naar een goede laptop voor een goede en redelijke prijs. Mijn oog viel op een Fujitsu-Siemens Amilo Xi1546. CP was de enige leverancier in Nederland die ik kon vinden.

Website: Eenvoudige no-nonsense website die snel leidt naar hetgeen je wil. Het is jammer dat er producten op de site staan die niet meer te bestellen zijn en het is onduidelijk of producten waar 'in voorraad' NIET achterstaat niet op voorraad zijn of later weer geleverd worden of helemaal niet meer leverbaar zijn. Tevens is het lastig dat alle prijzen exclusief BTW zijn en dat daar dus nog bijna 1/5de bijkomt. Overal is vermeld dat de prijzen ex btw zijn, voor mijns inziens kan de prijs inc btw er makkelijk naast gezet worden.

Verder is het zo dat als je een product aanklikt niet de standaard opties aanstaan welke leiden tot de vermelde prijs, maar alle producten die als eerste op de lijst staan (ABC) worden bij de betreffende optie geselecteerd welke leiden tot een andere prijs. Zo leidt het selecteren van de xi1546 standaard tot een extra adapter (+99), extra batterij (+149) en ipv 1024 533mhz, 1024 667 mhz geheugen (+35). Dit vindt ik mijns inziens niet zo netjes. Dit leidt standaard tot een prijs van 1682 ipv 1399 (ex btw)

Bestellen:
Het eerste wat me opviel was dat het bestelsysteem in het Engels was. Geen probleem, maar wel raar voor een van de rest Nederlandstalig bedrijf. Me vader heeft het systeem geconfigureerd (laptop is voor hem) en heb 'm met de rest geholpen ivm het Engels van de bestelpagina.

Om op de toekomst voorbereid te zijn (vista) heeft me pa voor 2x 1024 ipv 1x 1024 gekozen. We zouden het product komen afhalen en krijgen enkele minuten later een mailtje binnen met als besteltijd 6.50 (was 15.50). Op de maandag erna (bestelling was op zaterdag) krijgen we een bevestiging van de order inclusief proforma factuur.
Dit nadat me pa gebeld was en de order telefonisch had bevestigd. Tevens een afspraak gemaakt om de laptop de volgende dag op te halen.

De volgende dag werd me pa 4 uur voordat we langs zouden gaan opgebeld met de mededeling dat door een fout op de website de prijs niet klopte. Na een check van mij bleek idd dat het extra geheugen niet in de prijs was doorberekend. Dit leidde tot een nieuwe proforma factuur van +249 (ex btw). Dit vond ik toch te gortig worden en telefonisch bleek er niks mogelijk te zijn.

Ik ben het er mee eens dat een levering voor deze prijs niet mogelijk is, ik ben het er echter NIET mee eens dat een order zowel telefonisch als per mail bevestigd wordt en dan 4 uur voordat we langsgaan ineens gewijzigd wordt. (wel netjes gebeld). Daarbij wordt natuurlijk een beroep gedaan op de algemene voorwaarden (je kent het wel) en we krijgen vervolgens te horen dat het redelijk was geweest als wij het bedrijf van de fout op de hoogte hadden gesteld. Niet iedereen heeft een goed prijsoverzicht indien extra opties je je eigenlijk niet wil standaard geselecteerd staan en ex btw zijn en dan valt een dergelijk iets echt niet op. Nogmaals wil ik zeggen dat de prijs niet klopt, maar het tweemaal bevestigen ervan + het laat doorgeven van de fout op de site zou mijns inziens tot enige coulance moeten leiden. Een 'gewone' medewerker kon er helaas niets anders van maken, maar na een korte mailwisseling met iemand met meer invloed hebben we de deal kunnen schikken.

Contact: ze reageren snel ( vaak binnen een paar uur) en netjes op de mail.

Betalen: dat vind ik dan wel weer jammer en helaas hebben heel veel webshops het. Er komt standaard minimaal ¤ 5,- (ex btw) bij. Sorry maar dit gaat echt helemaal nergens over. Als ik het product ophaal en via de pin betaald wordt, heeft het toch geen zin om in mijn ogen servicekosten in rekening te brengen.

We hebben het product opgehaald.
Producten worden via UPS verstuurd en met track & trace kan je volgen waar het is.

Ophalen: de laptop stond al klaar toen we aankwamen. Op de vraag of we het geheugen even konden controleren werd zonder moeite de onderkant opengeschroefd zodat we even konden kijken. Doos en laptop zagen er van de rest prima uit.

Aftersales

Uiteindelijk bleken we 1x 1024 533mhz (samsung) en 1x 1024 667 mhz (nanya) te hebben. Werkte op zich prima, het was alleen irritant dat het afsluiten soms gepaard ging met een BSOD. Tevens ging het opstarten na een nacht uitgestaan te hebben gepaard met een BSOD. Bleek dus aan de Nanya module te liggen (geen errors na 19 uur memtest!!). In overleg met de winkel is besloten om de nanya module om te ruilen voor een samsung module. Daar moesten we echter op wachten omdat deze uit een FS laptop moest komen indien deze met ander geheugen werd verkocht. Na een maand even een mailtje gestuurd om te vragen of er een module op voorraad was. Dat was zo, kapotte module opgestuurd en binnen een paar dagen was de nieuwe module binnen.

Gepost door Kai77, vrijdag 27 oktober 2006 15:54
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

Website is zeer eenvoudig, maar zit functioneel goed in elkaar. Jammer dat er geen realtime status van de voorraad is aangegeven. De reachtie snelheid via email ligt gemiddeld op 1 - 3 uur. Vind ik redelijk snel ivm andere zaken. Altijd uiterst behulpzame reacties. De prijzen zijn voor sommige producten erg laag en voor anderen iets hoger dan gemiddeld.

Ik heb hier in eerste instantie een Sony Vaio AR21M besteld. Maar later ingeruild voor een AR21S, zie "Aftersales" voor verdere omschrijving.

Via UPS netjes een tracking nummer gekregen. 2 dagen na de bestelling heb ik de laptop netjes binnen gekregen.

Aftersales

In eerste instantie de AR21M besteld en in gebruik genomen. De prestaties van dit model en de afwerking van de laptop viel een beetje tegen voor het bedrag dat ik had betaald. Dus toch de wens gekregen om te gaan voor het hogere model, de AR21S.

Computer Pirates gemailed om te vragen of dit mogelijk was. In eerste instantie wilden ze weten of ik al een taal had gekozen op de laptop (Sony laat je eenmalig een taal kiezen voor de laptop en daarna is het niet meer mogelijk om dit te wijzigen). Dit had ik helaas al gedaan. Maar zij waren toch bereid om de laptop om te ruilen als ik het verschil tussen de 2 laptops zou betalen (logisch) + een vergoeding van 75 euro ex. BTW. Op dit aanbod ben ik ingegaan, want dat was beter dan vast zitten met een product waar ik niet zo tevreden over was.

Nette service!

Gepost door The_Beholder, maandag 7 augustus 2006 16:03
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Geen state-of-the-art website maar wel een duidelijke. Een beamer hier besteld omdat ze deze het goedkoopst konden leveren en er goede reviews waren over deze winkel. Afhandeling ging allemaal vrij snel, ze helaas geen ondersteuning voor ideal of creditcards hierdoor duurde het 2 dagen voordat ze mijn geld hadden. Via de email netjes op de hoogte gehouden van de status en tevens verteld wanneer hij verstuurd zou worden en daarnaast nog een mailtje met de tracktrace code van dhl.

De verpakking was enkel de doos van de beamer zelf welke goed ingepakt zat en het bedrijf waar ze mee zaken doen is DHL. Prima naar mijn idee.

Gepost door OzBoz, woensdag 12 juli 2006 17:34

Website kan zeker beter en ik werk in de communicatie & marketing hoek en zou computerpirates niet snel als naam hebben gekozen. In combinatie met de site die er vrij rommelig uit ziet kunnen mensen daar een negatief gevoel van krijgen. Dit wordt echter helemaal teniet gedaan door de shopsurvey op tweakers. Maar niet iedereen komt via tweakers op een site. Ik raad ze graag aan bij bekenden. Wat ook handig zou zijn als je via iets als iDeal kon betalen.

Helemaal perfect, gisterenmiddag betaald en vanmiddag lag mijn nieuwe laptop op het bureau. Ik had geen e-mail van verzenden gezien dus was blij verrast. Wat ik ook uitstekend vind is dat ze er gewoon een deellevering van maken wanneer (in mijn geval de laptop tas) niet voorradig is. Dat duurt nog 2 weken, had het erg storend gevonden als ze de laptop daarop zouden laten wachten. Maar dat doen ze niet, vind ik super. Kunnen veel webshops wat van leren die naar eigen ervaring soms echt 4 weken de tijd nemen een bestelling compleet te krijgen.

Aftersales

Prima en snel antwoord op e-mail mbt mijn laptop-tas en hoe het zat met de polisbescheiden van de extra verzekering. Super.

Gepost door jlcv, zaterdag 17 juni 2006 13:18
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Op 3 mei bij CP een tabletpc besteld; zij waren de enige die hem in voorraad hadden. Prijs behoorde zeker niet bij de goedkoopste. Enigszins simpele website met een nogal spartaanse bestelmethode, maar het werkt. Bevestigingsmail gehad, en een uur later een prima opgestelde factuur. Emails van mijn zijde werden goed en snel beantwoord.

Tot de een a twee dagen levertijd kwam het niet: het zou volgende week dinsdag of woensdag worden. Weer twee dagen voor niets zitten wachten want ook toen kwam er niets. Jammer dat ze toen niets uit zichzelf hebben laten horen. Gemaild, en er was een probleem bij de leverancier: nog twee a drie weken (!) wachten. Echter als ik de order wilde aanhouden werd mij ruim 80 euro korting toegezegd. Na drie weken nog niets gehoord, nog maar weer eens gemaild: er was wel iets geleverd maar niet genoeg. De week erna (nog maar eens gemaild) goed bericht: de tablet komt morgen (9 juni). (En zo Geschiede). Verzending verliep (uiteindelijk) dus prima. Het bedrijf verleent dus prima service maar een ernstig verbeterpuntje is dat ze mij geen enkele keer in die vijf weken uit zichzelf op de hoogte hebben gehouden: je moet de info eruit trekken...

Aftersales

De 80 euro koring had ik binnen twee dagen op de rekening. Die korting vind ik signifikant en zeer netjes: maakt de communicatie van hun zijde weer behoorlijk goed. Op de communicatie
na: een goede webshop.

Gepost door ddt3, vrijdag 5 mei 2006 08:59
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Op zondag 9 april een Acer laptop besteld bij computer pirates. Maandag contact met ze opgenomen over deze bestelling omdat ik toch liever vooruit wou betalen (UPS rembours is nogal prijzig). Werd meteen geregeld, geen probleem. Ik kreeg een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag dit heb ik meteen overgemaakt. 5 minuten na de vorige mail een 2e mail: betaal nog maar even niet, laptop heeft langere levertijd. Helaas had ik al betaald: mailtje gestuurd naar Computer pirates.
Ik kreeg een aanbod voor een andere laptop of geld terug. Ik wou perse deze laptop en toch liever het bedrag weer op mijn rekening: 2 uur later stond het geld weer op m'n rekening terwijl de bestelling bleef staan(dit allemaal nog op dezelfde dag!)

Verwachte aankomst laptop: eind april.
24 april krijg ik een mailtje: laptop komt begin volgende week. Dus vrijdag geld weer overgemaakt. Dinsdag 2 mei: bericht van verzending. En na 1 mislukte afleverpoging (net naar de winkel) had ik op donderdag mijn laptop.

Door het snelle handelen en communiceren (via mail en telefoon bereikbaar) echt een top bedrijf!

Er werd vanaf het begin duidelijk over de levertijd gecommuniceerd.

Verzonden in stevige doos met daarin laptop, tas en garantie uitbreiding (allemaal nog eens apart verpakt)

Verzonden via UPS, die levert via hun site duidelijke tracking informatie en je kunt door te bellen zelf een 2e levertijd afspreken.

Gepost door Pulsar_, woensdag 3 mei 2006 11:32
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Een aantal maanden geleden heb ik hier een Fujitsu Siemens Amilo 3438G laptop besteld.

Overzichtelijke website. Ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling: dit gebeurde zelfs telefonisch ter bevestiging.

Ik ben de bestelling komen afhalen in Weesp en heb ter plekke kunnen pinnen.

Aftersales

Mijn laptop bleek last te hebben van de zogenaamde 'lagging issue' (een uitgebreid verhaal vind je hier: http://tweakers.net/productsurvey/survey/2110)

Ik had de laptop opgestuurd ter reparatie naar FSC voor dit probleem. FSC had het echter gespresteerd om mijn laptop op een verwarming of iets dergelijks te leggen, waardoor hij helemaal krom was getrokken. Na bijna 3,5 maand getouwtrek met Fujitsu Siemens Service Center over het repareren (wat fout bleef gaan -> de laptop is 3 keer teruggeweest) en het niet willen opsturen van een nieuw exemplaar, heb ik contact opgenomen met 'Computerpirates'.

Computerpirates heeft er vervolgens werk van gemaakt.... gevolg: binnen een dag hing Fujitu Siemens aan de lijn met de mededeling dat er een nieuwe laptop bezorgd zou worden.

Ook op overige problemen wordt door Computerpirates meegedacht en gecommuniceerd via mail.

Tja, ik kan eigenlijk alleen maar zeggen.... HAIL to Computerpirates wat betreft Aftersales!

Deze winkel is een aanrader...

Gepost door Canaria, maandag 6 februari 2006 14:50

In eerste instantie had ik een bestelling geplaatst voor een andere notebook dan ik uiteindelijk heb opgehaald. Deze bestelling heb ik twee keer probleemloos telefonisch kunnen wijzigen. De bereikbaarheid is goed, en op e-mails wordt snel gereageerd. Het contact verliep klantvriendelijk. Kleinere bedrijven zijn vaak flexibeler en persoonlijker, iets wat bij Computerpirates zeker het geval is.

De voorraadmelding en/of levertijdindicatie op de website is erg handig. De site blinkt niet uit in design en functionaliteit, maar is overzichtelijk en duidelijk. Waar fabrikanten nog weleens onduidelijke specificaties vermelden, staat bij Computerpirates vermeld wat je daadwerkelijk kunt verwachten.

Ik kon de definitieve bestelling dezelfde dag nog ophalen.

Gepost door _blaat, vrijdag 9 december 2005 11:33
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Deze winkel gebeld om te vragen hoe het met de actuele voorraad zat van de producten op hun website, want veel winkels zeggen een voorraad te hebben, maar hebben die helemaal niet. Werd nagegaan (ze hebben een voorraad dichtbij, niet via fabrikant of buitenland zelfs zoals vele anderen die beweren een voorraad te hebben) en er werd mij verzekerd dat het er binnen 1 dag zou zijn. Het ging om een sanyo plv-z4 beamer. Ik kon zelf pas 2 dagen later, dus prima, besteld. Scherm erbij besteld later nog ook. Ik kwam er 2 dagen later en de beamer was er. Dit is mijn eerste ervaring in lange tijd en met vele winkels waar ze hier niet over liegen bewust of onbewust en waar ze je niet bewust aan het lijntje houden. Erg goede zaak wat mij betreft. Het scherm was er nog niet helaas, maar wel al onderweg naar hen. Ze verwachtten het een dag later en ik had afgesproken dat ze het zouden opsturen als het die dag later er was omdat ik haast had. En zowaar, dat is gedaan en die dag erna in de ochtend had ik het ook binnen.
Verwacht geen grote showroom of iets dergelijks, maar als je scherpe prijzen wilt en goede service (geen leugens over levertijd in ieder geval) dan zit je hier wat mij betreft prima. Bedankt.

Scherm binnen 1 dag nadat ze het zouden versturen binnen. Inclusief tracking van ups, dus allemaal zeer correct en stipt.

Aftersales

Zoals beschreven was het scherm er nog niet, ik had terplekke al wel betaald en ze hebben dit zeer snel geregeld.

Powered by True
RSS VNU Media logo