« 1 2 3 4 »Resultaten 1 t/m 20 van 77
Bestelling gemakkelijk gedaan, betaling gaat soepel en site is redelijk overzichtelijk.
Productinformatie is voldoende om te weten wat voor product je voor je hebt.
Ruime doos met veel padding. Niets kon schuiven en er zaten veel luchtzakken in om alles op z'n plaats te houden.
Aftersales
Garantie op het moederbord betrof 3 jaar (A8N-SLI Premium socket 939), wat ook de economische levensduur is. De garantie die Alternate echter geeft is maar 2 jaar.
Iets over de 2 jaar ging het moederbord stuk. Klantenservice bellen, geen probleem om op te sturen, kost helemaal niets, is service van Alternate.
Alles opgestuurd en nergens meer bericht van gehad.
Tot ik na 3 maanden eens ging bellen om te vragen wat de status was. Het moederbord was doorgestuurd naar de fabrikant omdat zij voor de garantieafwikkeling zouden zorgen. Dit terwijl ik alleen met de leverancier te maken heb, welke Alternate is.
Het moederbord bleek niet meer te repareren te zijn en ik zou de dagwaarde terugkrijgen.
Hier was ik het niet mee eens en wilde dan een vervangend product omdat er nog garantie op zit en het product nog ruim binnen de economische levensduur zit.
Dit zouden ze proberen maar binnen 2 uur kreeg ik een mailtje dat het niet mogelijk was en dat ik maar zelf naar Asus moest gaan. Asus heeft niets met mij te maken en ik ook niet met Asus, omdat Alternate afnemer is van Asus, en ik afnemer ben van Alternate. Dit is gewoon het probleem afschuiven.
Er was ook geen mogeijkheid om Alternate te bewegen ook maar enige moeite te doen om te kijken naar een redelijke oplossing, want weer 400,- neerleggen voor een nieuw moederbord (met dus ook een nieuwe cpu omdat de oude niet meer past) is voor mij geen optie. Dit aan hun verzocht in een nette mail, en het antwoord was zeer klantontvriendelijk en ronduit onbeschoft.
Het kwam erop neer dat zij alles (in 2 uur?) hadden gedaan om een oplossing te vinden, dat zij hun handen ervan af trekken, dat ik maar blij moest zijn dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen naar Asus (dat was volgens de klantenservice een standaardservice van Alternate) en dat ik alsnog de dagwaarde (a e24,60) terug kreeg.
Dit alles terwijl de verkoper na het aflopen van de garantie altijd nog een verantwoordelijkheid heeft. Niet alleen in vergoedingen oid (ik wilde gewoon een passende oplossing) maar ook in een normale afwikkeling van zaken en niet de klant 3 maanden laten wachten en afschepen met een bedrag waar je in de kroeg net een rondje voor kan geven.
Ik koop niet vaak wat bij Alternate maar mijn ervaring met hun is over het algemeen positief. Ze zijn doorgaans lekker vlot met het leveren van spullen (mits op voorraad). Na de bestelling heb ik keurig een bevestigingsmailtje gekregen en de dag er na een bevestiging dat de spullen verzonden waren. Via de opgegeven track & trace code kon ik de zending goed volgen. 2 dagen na bestellen had ik m'n spullen in huis.
De Kingston zat goed verpakt, hierop geen enkele aanmerking. Klein minpuntje was de Soundblaster Audigy, die zat enkel in een anti-statisch zakje welke niet dicht zat. De Audigy viel er gewoon uit. Zoals hier boven genoemd wordt een track & trace gegeven zodat je je zending kunt volgen.
Voorraadindicatie op internet is niet actueel.
Bestelling geplaatst via internet en betaald met I-deal en verrvolgens krijg je een bericht dat het product niet op voorraad is.
Het is alweer een tijdje geleden, maar ik dacht: 'Laat ik hem toch maar even posten.'
Heb al menig product besteld bij Alternate, omdat ze een snelle verzending hebben als het op vooraad is.
Door deze ervaringen kwam mijn volgende bestelling ook bij Alternate.
Ik was echt weer eens toe aan een nieuwe computer, en had via Builder een mooie pc in elkaar geknutseld. Had echt een hele nieuwe besteld, dus nieuwe kast, voeding, RAM, HDD, Mobo etc.
Hij gaf op het eind GEEN conflicten aan, en had hem besteld. Alleen de voeding had een levertijd van 3~5 dagen, en rest was 'op voorraad'
Na enige dagen niks gehoord te hebben, belde een van de medewerkers van Alternate met het bericht: '' Uw CPU past niet op het Mobo, ander mobo AUB''
Vond ik wel raar, want had een E8400 besteld, en een mobo met S775. Had Alternate gevraagd voor een alternatief, en daar kwamen ze ook mee. Probleem was wel dat hij 30 euro duurder was. Kon ik wel mee leven, en dus gedaan.
Verder heb ik goed kunnen communiceren met Alternate.
Alleen de voeding had een iets latere levertijd, maar het duurde wel wat langer dan de datum die werd gegeven.
Ze hadden al wel verscheidene mailtjes gestuurd, met daarin dat het wat later werd. Kon ik ook wel mee leven
Toen hij eenmaal was aangekomen viel me op, dat het 2 pakketjes waren (Had hem laten assembleren) Vind ik ook weer een pluspuntje, dat ze alle lege dozen ook meesturen. Het enige nadeel wat ik kan bedenken, is dat mijn pc (die al klaar voor gebruik was) NIET in piepschuim zat, maar gewoon in de doos. Zonder enige bescherming of iets. Hoopte maar dat er niks gesneuveld was, scheen later ook zo te zijn. *O*
Aftersales
Nog geen ervaring mee gehad.
Website goed verzorgt. Vriendelijke mensen aan telefoon/klantenbalie. Prijs/kwaliteit heel goed.
Ik heb de pc e.d. opgepikt. Was volgens afspraak.
Aftersales
Nadat ik de pc gekocht had was er een raar probleem. Hiermee ben ik 5-6 keer teruggeweest, waarvan de pc 3 keer langer bij Alternate gestaan heeft. Alternate heeft in principe zijn best gedaan, maar kon er niet uitkomen. Aangezien de tijd die ik kwijt ben geweest met teruggaan naar Alternate en het opnieuw installeren van het systeem heb ik 2 keer een soort vergoeding gehad ¤ 55,00 assemblagekosten en ¤ 30,00 voor een duurder moederbord. Daarintegen heb ik zelf een duurdere videokaart ¤ 30,00 moeten kopen om te kijken of het probleem niet daaraan lag. Achteraf lag het daar dus niet aan. Uiteindelijk heb ik de pc teruggegeven aan Alternate en om een creditering gevraagd. Ze gingen ermee accoord, omdat ze het ook niet meer wisten. Aangezien ze de eerder gecrediteerde ¤ 55,00 niet meer van dezelfde bon konden crediteren (immers 2 keer crediterenkan niet), was mijn vergoeding dus weer terug bij Alternate. Verder wilden ze nog ¤ 75,00 borg van mij, omdat ik 3 dozen thuis had staan. erg veel lijkt me en volgens mij mag dit niet eens. Uiteindelijk werd dit ¤ 25,00. Na het weekend zou ik meer horen over de ¤ 55,00 vergoeding. Op maandag vertelde ze mij dat ik die ¤ 55,00 niet meer kreeg, ondanks ik op papier had staan dat dit compensatie was. Pas nadat ik contact had opgenomen met mijn rechtsbijstandsverzekering hebben ze toch maar besloten het bedrag te crediteren.
Ik heb nog maar eens goed naar de naam van het bedrijf gekeken en moet opmerken dat ze heel eerlijk zijn. Alternate staat natuurlijk voor alternatief.
Het is nu de tweede keer dat ik bij Alternate een bestelling plaats. De webwinkel heeft vaak veel onderdelen voorradig waardoor snelle levering mogelijk is. Hoewel de site wel wat overzichtelijker mag zijn de onderdelen vaak goed te vinden.
Opvallend is wel dat op de voorpagina producten staan afgebeeld die soms een week eerder wat goedkoper waren. Maar goed, ze zijn wel heel duidelijk met een prijsbeleid. (een grafiek, bij elk product zichtbaar geeft de prijs aan in de afgelopen periode).
Aangezien ik al een half jaar in het bezit was van een Popcorn Hour a-110 was ik nu op zoek naar een HTPC (Mediacenter).
Zelf samengesteld met de PC Builder van Alternate. Doormiddel van de PC Builder kun je een eigen computer samenstellen met alle componenten die er te koop zijn bij Alternate. Er zijn meer websites die zo een “builder” hebben maar Alternate is in mijn ogen zeker de beste. Iets waar zo trots op mogen zijn.
De verzending is uitstekend gegaan. Het waren 2 pakketten, 1 met de kast en de andere een doos met alle onderdelen. De onderdelen zijn goed ingepakt en waren op hun plaats gehouden door lucht zakken.
Aftersales
Helaas moest ik gebruik maken van de aftersale. Nu ben ik redelijk bekend met computers maar ik kwam er nu echt niet uit. Alles leek er op dat het geheugen defect was maar na het testen met soortgelijk geheugen bleven er problemen. Hardeschijf vervangen, maar ook hier, de problemen bleven.
Ten einde raad heb ik Alternate gebeld en gevraagd of ze wisten wat het probleem was. De helpdesk was wel kort en krachtig en ik kon mijn verhaal niet echt kwijt. Desondanks mocht ik het moederbord, geheugen en CPU terugsturen.
Om dit moment zijn ze bezig met het testen van het systeem. Tot nu toe is de aftersale goed, keurig bericht dat ze een service opdracht hebben aangemaakt en dat met bezig is met het testen van het systeem. Afwachten dus.
De laaste tijd koop ik wel eens wat vaker dingen bij alternate en ik heb iedere keer een goede ervaring gehad.
De website is in het algemeen upto date met voorraden en de Service die je krijgt is goed.
Mijn meest recente aankoop was er een bij de winkel zelf dus voor verzending geef ik geen punten.
Ervaring in de winkel, was goed de wachtrij was dit maal niet al te lang. Maar ik was er dan ook op woensdag middag. Ook na de bestelling, want deze heb ik in de winkel geplaast hoefde ik niet lang te wachten en na betaling liep ik fijn met een Intel X25-M Postville 80GB naar buiten. De prijs was op dat moment zelfs een van de laagste, 189. dat is nu veranderd...
Al met al vind ik een goed als score verdiend.
Al veel bestellingen bij Alternate gedaan en altijd perfect verzorgd. Producten die op voorraad zijn worden dezelfde verstuurd zodat ze de volgende netjes thuis bezorgd worden. Goede service! Ik ben zeer tevreden over Alternate. Als ik iets nodig heb zijn de eerste waar ik ga kijken.Ruim assortiment, veel op voorraad, goede en overzichtelijke website, makkelijke betalings mogelijkheden. Kortom: perfect!
Snel, zeer snel zelfs. Vandaag besteld, morgen in huis. Dat klopt! Goed ingepakt in plastic en stevige doos. Alles tot nu toe zonder problemen binnen gekregen.
Mooie overzichtelijke website met veel informatie.
Ook dat er ruimte is voor klanten om een product te beoordelen vind ik een groot pluspunt.
Ook zeer ruim aanbod, in dit geval gaat het om een voeding en je hebt keuze uit de supergoedkope tot de loeiend dure voedingen. Voor elk wat wils.
Zoals gewoonlijk verpakt in een grote doos en alle ruimtes ertussen netjes opgevuld met pakmateriaal.
Aftersales
Niet nodig gehad, mooi zo houden ;p
Ik bestel al vele jaren zakelijk en privé alle benodigde hardware bij Alternate maar ik heb recent toch moeten besluiten dat maar niet meer te doen.
Recent heb ik een bestelling geplaatst voor een Acer laptop een OZC SSD schijf en een Western Digital schijf. Alle 3 volgens de site leverbaar.
Na enige tijd werd ik netjes opgebeld en werd aangegeven dat de laptop niet meer leverbaar was. Aangegeven dat die bestelling dan maar geannuleerd moest worden en bij de dichtstbijzijnde Dixons deze laptop gehaald. Ik kreeg overigens geen bevestiging per e-mail dat de laptop geannuleerd was o.i.d.
Na enige weken diverse malen contact bleek steeds opnieuw dat beide producten niet leverbaar waren. De Western Digital was volgens de site binnen 3 dagen leverbaar, dat stond er al toen ik bestelde en dat bleef ook steeds op de site staan. Ook in de orderbevestiging werd niet aangegeven dat de voorraad voor de Western Digital laag was. Deze informatie is dus zwaar misleidend.
Tot mijn verbazing echter werd me toen ik vroeg waarom ik het geld voor mijn geannuleerde product na enige weken nog steeds niet had ontvangen ook doodleuk verteld dat ze het geld voor een geannuleerd product pas terug storten zodra de volledige bestelling is afgehandeld. Wat dus niet ging gebeuren zolang de producten die volgens de site gewoon leverbaar zijn in werkelijkheid niet leverbaar zijn. Dit werd er niet bij verteld toen ik de laptop annuleerde, daar kwam ik dus pas achter toen ik er vragen over begon te stellen.
Vervolgens dus maar de volledige bestelling geannuleerd en uiteindelijk mijn geld terug gekregen.
Echt heel jammer, ik heb dus jarenlang met plezier zaken gedaan met Alternate maar net als zo langzamerhand vele anderen met mij ben ik daar nu dus toch maar mee gestopt.
Heb hier een half jaar terug een systeem in onderdelen gekocht (samenrapen op de site en bij de balie de productnrs. doorgegeven). Werkt perfect en alles was op voorraad zoals ook op de site vermeld was. Weinig op aan te mereken dus
Alles in de winkel gekocht. Dus nog niets laten verzenden.
Aftersales
Na de pc thuis in elkaar geprikt te hebben, bleek het mobo geen enkele pci/pci-e kaart te herkennen, dus binnen twee dagen terug gegaan met de complete pc en daar uitgelegd wat er aan de hand was. Of dat ik het moederboard eruit wilde schroeven en wilde ruilen voor een nieuwe:O we kregen zelfs een schroevendraaier te leen! Super service.
Later nog teruggegaan met een harde schijf met bad sectors ook zonder morren en geleur omgeruild gekregen voor een nieuwe!
Perfecte service dus.
Ik schafte bij Alternate een kompleet i7 Utopia P910 systeem aan met daarbij een extra 2 jaar on-site garantie à ¤ 39,--. Alles werd netjes en op tijd bezorgd. Tot zover geen enkel probleem, goede en duidelijke web-site, betaling via I-deal, redelijke prijsstelling, etc. Prima.
Geen bijzonderheden, prima geregeld.
Aftersales
Na 6 weken starte de computer niet meer op, ik dus blij dat ik de extra 2 jaar on-site garantie had aangeschaft.
Al snel sloeg dat om in teleurstelling..... Alternate besteed de werkzaamheden uit aan een extern bedrijf, ICC. Om die te bereiken moet een nummer à ¤ 0,80 per minuut worden gebeld. Pas na twee dagen en ca. ¤ 25,-- verder kreeg ik contact. ICC gaat dan eerst reserve onderdelen bestellen bij Alternate. Pas als die binnen zijn (3 dagen later) wordt je gebeld door de afdeling planning. Die melden dan doodleuk dat je pas een week later aan de beurt bent. Je wordt op de betreffende dag voor 09.30 uur gebeld om te horen wanneer ze komen. Moet je dus alsnog een hele dag vrij nemen. De reparatie is nu nog niet uitgevoerd, dat gebeurt op pas op 12 november. (als dat achter de rug is zal ik het resultaat nog melden)
Kortom, mijn advies, niet aanschaffen zo'n garantie, je betaalt een hoop geld voor een slechte service en je zit gewoon 2 weken zonder computer. Je kunt beter volgens de normale (gratis) garantie een uur bij de servicedienst op je beurt gaan zitten wachten, daar wordt je ook niet blij van, maar dan wordt je tenminste meestal wel direct geholpen. Dat kost je hooguit een halve vrije dag en wat kilometers.
Navraag bij Alternate geeft als resultaat dat ze er niets aan kunnen (of willen) doen, geen compensatie, helemaal niets. Er staat bij de omschrijving in de Web-shop niets genoemd over de extra telefoonkosten, dat is op z'n minst niet netjes. Maar er staat ook niets over de tijdsduur van de afhandeling van de reparatie, dus je hebt geen poot om op te staan. Jammer, Alternate is niet de goedkoopste maar ik heb jarenlang naar tevredenheid bij ze gewinkeld. Daar lijkt nu wel een einde aan te komen, voorlopig ga ik maar eens elders kijken. Ik heb nu even genoeg van Alternate.
Via de telefoon een losse pc in onderdelen besteld, met het idee deze de dag erna af te halen. En zowaar, alles wat ik wilde hebben was volgens de site op voorraad en de dag erna daadwerkelijk geleverd. Dat is gewoon goed.
Er zijn echter twee dingen die niet helemaal goed waren:
1) Het afhalen van de order duurde gruwelijk lang. Het is namelijk niet zo dat ze alvast alles apart zetten (tenzij je dus vooruitbetaalt). En een losse pc in onderdelen kost kennelijk wat moeite om bij elkaar te rapen. Al met al stond ik meer dan 75 minuten te wachten, terwijl het voor Alternate-begrippen erg rustig was.
2) Omdat ze niets apart zetten, kan het dus zijn dat iemand in de winkel een onderdeel dat jij had besteld wegkaapt. Bij telefonische bestelling gaat wel de voorraadindicatie op de site omlaag (wat gebeurde bij de voeding die ik had), maar als iemand er in de winkel expliciet om vraagt voordat jij jouw exemplaar hebt afgehaald, krijgt die klant dus 'jouw' exemplaar mee. Is er dan geen voorraad meer, heb je pech.
Deze keer is dat niet gebeurd, maar ik heb het dus wel eens gehad. Omdat ik de voorraad van de voeding zag dalen naar 'geen', had ik Alternate gebeld om te vragen of mijn order nog geleverd kon worden. Dit kon dus, maar 'onder voorbehoud'. Ze hadden teveel problemen met mensen die wel een order doorbelden, maar deze nooit kwamen halen. Logisch vanuit hun oogpunt dat ze dan niks apart houden, maar ik had graag eerder (van tevoren) gehoord dat ze dat bij vooruitbetaling wel doen.
Toch, een soepele order alles bij elkaar.
Ik had gekozen voor afhalen in de winkel, dus dit is niet van toepassing.
Aftersales
Alles werkt, is volledig en kwam in netjes gesloten verpakkingen. Geen aftersales nodig gehad tot dusver.
Afgelopen vrijdag rond half 1 a 1 uur 's middags de Sapphire HD5850 besteld aangezien Alternate de goedkoopste uit de lijst op tweakers.net waren die ook daadwerkelijk direct uit voorraad konden leveren volgens hun website.
Blijkbaar is er dus nog steeds niet volop te leveren door de verschillende (web)winkels, dus het is al een + punt dat Alternate dan meerdere van deze producten op voorraad heeft.
Ik geef geen 5 sterren doordat de prijs toch zo'n 40 euro duurder is dan de goedkoopste webwinkel, wat ik een behoorlijk prijs verschil vind. Het is dat mijn computer is overleden anders had ik wat langer gewacht op een voorraad bij een andere winkel waarschijnlijk vanwege de prijs.
Het versturen van het product ging heel erg snel, 3 uur na het invoeren van mijn bestelling en het betalen van het product via iDeal had ik al een e-mail ontvangen waarin wordt vermeld dat mijn product verstuurd is samen met een track & trace link.
De volgende dag om half 12 werd het pakketje bij mij afgeleverd in een grote kartonnen doos. Hierin zat netjes de videokaart samen met nogmaals een factuur en eventueel RMA formulier, gestopt tussen plastic met luchtpockets, goed genoeg beschermd voor de reis van deur tot deur via TNT.
Geen klachten hier
Geen aftersales nodig gehad
Slechte informatie via website. Product zou op voorraad zijn, bleek helemaal niet het geval te zijn. En ik maar wachten...
Geen verzending dus. Na drie weken (en dus ook al drie weken betaald te hebben) heb ik zelf maar eens actie ondernomen en gevraagd waar mijn artikelen bleven. Medewerker gaf aan dat het niet op voorraad was, ik kon wachten of de bestelling annuleren. Totaal geen excuses oid. Vreselijk...
Afhandeling was erg slecht dus! Medewerker toonde totaal geen clementie. Er werd ook niets aangeboden ter compensatie ofzo. Verder dus helemaal niets van Alternate vernomen. Als ik niet had gebeld na drie weken, was ik nog niets wijzer geworden. al met al, ALTERNATE is voor mij verleden tijd!
goede indruk en goede klantvriendelijkheid
binnen 1 dag is mogelijk als je op tijd je verzending doorgeeft maar ik heb nog nooit een paketje gehad dat er langer als 2 werkdagen over deed.
Aftersales
problemen gehad met een kapot moederbord maar dat is opgelost.
eerst geheugen vervangen en dat werkte in de winkel maar later toch weer kuren en is het moederbord vervangen. (werkt nu weer goed)
onderdelen ruilen doen ze niet moeilijk over als je zelf de zaakjes maar op orde hebt.
Na lang wikken en wegen toch me bestelling geplaatst voor me nieuwe moederbord + processor, aangezien dat ze deze bij Alternate in een bundel hebben en weer 2 tientjes scheelden hier de bestel-ling geplaatst.
Zoals aangegeven voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis.
Aangezien ik normale kantooruren werk heb ik voor PakjeGemakje gekozen (ophalen bij postkantoor in supermarkt).
Ookal was het na slutingstijd van het postkantoor wilden zei mij graag het pakje overhandigen.
Wat me aller eerst opviel is de goede bescherming in de verpakking, hier kan nauwelijks iets misgaan.
Direct een retour formulier erbij voor welke reden dan ook.
Aftersales
Mij ervaring met Alternate zijn 100% TOP en zullen dan ook volgende keer weer een bestelling van mij ontvangen!
Qua verkoop afdeling is het niet altijd een pretje, als je even snel iets wilt halen. Je weet eigenlijk nooit hoe lang je in de winkel moet wachten. En dat kan behoorlijk varieëren.
Het zou zo maar kunnen, dat je voor een dergelijke aankoop
totaal een half uur kwijt bent, aan het wachten tot je aan de beurt bent en het wachten op het artikel bij de afhaalbalie.
Maar een langere wachttijd is geen uitzondering.
En dat alsmaar staande. Dat moet anders kunnen.
Mijn advies. Koop hier alleen als je zelf weet wat je nodig hebt. En laat je hier niet adviseren. Ik zeg niet dat de verkopers slecht zijn, maar ik kwam zelf ook twee jaar geleden met het verkeerde moederbord thuis.
Kan gebeuren, maar moest wel opnieuw even 60 kilomters
hiervoor afleggen. Verwacht in dit geval echter geen tegemoetkoming, excuses of snellere afhandeling.
Je mag ook nog even in een andere rij aansluiten om je product om te ruilen. Het kost je dus extra tijd, brandstofkosten en ergernis. Erg jammer dit.
Aandachtpunt: Alternate zet bij al hun producten op hun website, dat ze 24 maanden (EU wettelijk) garantie hebben. Zelfs als de fabrieksgarantie langer is. Heb je na 24maanden een defect aan iets, mag je blij zijn als ze het product nog
onder garantie willen opsturen naar de leverancier.
Anders heb je simpelweg pech, en geen poot om op te staan.
Technische dienst: Hier ben ik helaas al wat keren geweest.
Hier kan het soms heel lang duren voor je aan de beurt bent.
Alhoewel een ieder natuurlijk zal blij zijn met een uitgebreide diagnose vooraf, wordt er regelmatig teveel tijd aan balie genomen om iets proberen op te lossen.
Neem daar dan een extra persoon voor aan. En laat die het product op dezelfde nog testen. Dan heb je goede service verricht, waarover niemand mag klagen.
Hierdoor wordt snellere afhandeling bij de balie mogelijk en klopt het totaalplaatje "service" en "klantvriendelijk" weer wat beter. Hier zal je op de langere termijn meer klanten door behouden.
Geen ervaring mee.
Aftersales
Altijd gaf Alternate op hun website het aantal maanden garantie (inclusief fabrieksgarantie) aan.
Echter is dit bij alle producten structureel terug gebracht
naar het wettelijk aantal maanden. Namelijk 24 maanden.
Toen ik hier pas geleden mijn defecte moederbord ter reparatie wilde aanbieden, bleek hij buiten de 24 maanden
te vallen. Gelukkig hoefde ik hier niet om garantie te smeken.
Want hun konden dit gewoon bij de fabrikant claimen.
Dit wist ik omdat ik eerder kontakt had met de fabrikant.
Gezien het een vrij dure was, die ik toen op advies van de verkoper kocht, omdat deze wel binnen de fabrieksgarantie omgeruild kon worden voor een gelijkwaardige indien defect. Leek mij dit een betere keuze omdat ik anders 6 tot 8 weken op een reparatie moest wachten. Dit had ik ervoor over, want ik heb al vaker defecte moederborden gehad.
Al klonk het te mooi om waar te zijn, heb ik het advies opgevolgd.
Maar echter werd hij toch opgestuurd en moest ik alsnog 6 weken zonder zitten. En in tegenstelling dat ik een nieuw
exemplaar mocht ontvangen, kreeg ik een gerepareerd exemplaar terug. Terwijl dat ik op advies een extra dure kocht vanwege de betere garantieregeling.
Later ben ik met de fabrikant het serienummer nagegaan
omdat er iets niet klopte. En wat blijkt, gezien het moederbord door de fabrikant niet is vervangen, is dit moederbord bij Alternate al een keer vervangen, omdat het serienummer van het moederbord niet overeen komt met dat wat op de doos staat. Die van de doos is zelfs nieuwer.
Mogelijk heb ik dus bij de aankoop een gerepareerd exemplaar gekocht voor de prijs van een nieuwe.
Dit is echt onvoorstelbaar. Wat een warboel daar.
Ik heb vrijdagavond 19-10-2009 een Lian-Li behuizing en een Coolermaster voeding besteld.
Overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te scheiden d.m.v. selectiecriteria. Bij de producten die ik had besteld stond dat ze op voorraad waren dit klopte ook. Ik heb 2 status mails gehad, de eerste dat de bestelling was ontvangen en de tweede dat ik hem kon ophalen.
Bestelling afgehaald dus geen ervaring met verzenden.
Aftersales
Ik vond de Lian Li behuizing niet groot genoeg dus heb deze teruggebracht. Dit was geen probleem en ik kreeg gewoon mijn geld terug.
ik persoonlijk heb vaker zakelijk bij alternate besteld.
moet zeggen dat het allemaal netjes op tijd geleverd werd en de producten waren goed verpakt.
de afhandeling ging erg snel en het aanbod is erg groot te noemen ook voor de oudere systemen is er altijd wel wat te vinden.
al met al erg tevreden.. zakelijk gezien dan.