Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 0900-SALLAND / 0900-7255263
KVK 05067085
Aangesloten bij ICTWaarborg  Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard mastercard, Creditcard overig, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Contant € 0,-
Pinnen € 0,-
Creditcard MasterCard 2,50% v.d. prijs + 2,50% v.d. kosten
Creditcard VISA 2,50% v.d. prijs + 2,50% v.d. kosten
Opmerkingen Rembourskosten bedragen ¤ 9,99 + variable kosten aan de hand van het gewicht + 1% van het orderbedrag
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 26551 prijzen
Prijsindex 98,7 (1,3% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Wie zijn wij?

Vestiging PraamstraatSalland Automatisering BV is een toonaangevende e-commerce onderneming, opgericht in 2001. Middels onze website bieden wij een breed en diep assortiment computer hard- en software aan.

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en wederverkopers.

Vestiging KlipperwegSalland Automatisering BV is een webwinkel, alle bestellingen dienen dan ook via onze website te worden geplaatst. Wij hebben alleen een afhaalbalie, derhalve kunnen producten op voorhand niet bekeken of getest worden.

Vestiging Praamstraat 7 Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten. Salland Automatisering levert aan zowel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen als wederverkopers.

Salland Automatisering heeft het pand gelegen naast het huidige hoofdkantoor kunnen betrekken. Vanuit deze twee locaties kunnen wij de forse groei die Salland momenteel doormaakt nog beter organiseren, alsmede nieuwe diensten nog sneller en efficiënter uitrollen.

Kopen bij Salland Automatisering?

Salland Automatisering is een internetwinkel, derhalve dienen alle bestellingen via onze website te worden geplaatst.

U kunt uw bestelling desgewenst afhalen of toegestuurd krijgen. Meer informatie over onze verzend- en betaalmogelijkheden vindt u hieronder. Salland Automatisering heeft geen showroom. Producten kunnen derhalve niet bekeken of getest worden.

Onze voordelen:

• Alle producten zijn nieuw en ongeopend
  • Verzending op basis van vooruitbetaling
  • Uw bestelling thuis bezorgd of zelf afhalen
  • Garantie op alle artikelen
  • Vaste verzendkosten binnen Nederland
  • Zelf bestelling wijzigen en volgen
  • Al 4x verkozen tot "Beste online hardwareshop"
  • De meeste uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden
  • Op voorraad is ook echt op voorraad

Verzend- en betaalmogelijkheden

Wij bieden onze klanten diverse mogelijkheden op het gebied van betalen en verzenden, namelijk:

• Verzending via PostNL, pakket of enveloppe (afhankelijk van product).

Onze verzendkosten vind u hierboven onder 'shopgegevens'
  • Betalen met iDeal, Overboeking, Pin, Contant, Mastercard, Visa.

Alle betalingen worden via een beveiligde SSL verbinding verwerkt
  • Ook afhalen is mogelijk

U kunt uw bestelling op komen halen tijdens de openingstijden (zie hieronder) van Salland Automatisering.

Openingstijden

Afdeling Dagen Tijden
Verkoop / afhaalbalie maandag t/m vrijdag 10:00 uur - 18:00 uur
  zaterdag 10:00 uur - 16:00 uur

Technical Support / RMA maandag t/m vrijdag 10:00 uur - 17:00 uur
(Klantenservice) zaterdag gesloten

Klachten en Suggesties

Klachten

Salland Automatisering streeft er altijd naar haar klanten naar volledige tevredenheid van dienst te zijn. Mocht u desondanks een klacht hebben over onze service dan horen wij dit graag van u. Wij zullen al het mogelijke doen uw klacht naar tevredenheid af te handelen.

Wij verzoeken u eventuele klachten te mailen naar directie@salland.eu

Suggesties

Wanneer u suggesties hebt voor verbeterpunten, zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit graag van u. Salland Automatisering werkt voortdurend aan een verbetering van haar service en stelt uw suggesties bijzonder op prijs.

Wij verzoeken u eventuele suggesties te mailen naar verkoop@salland.eu

Reviews en reacties

Totaal 34 15 13

«  1  2  3  4  5  »Resultaten 1 t/m 20 van 82
Gepost door Palm, dinsdag 15 mei 2012 11:49
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Prima webwinkel met goede prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling.

Goed verpakt en juiste product is geleverd. Er wordt gebruik gemaakt van track & trace.

Gepost door HyBridLaN, donderdag 10 mei 2012 16:08
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 3

Ben jaren lang tevreden klant geweest van de webshop Salland.eu. Maar de service gaat helaas hard achteruit. Bij mijn laatste bestelling kwamen ze er naar 3 weken pas achter dat het bestelde product niet meer leverbaar was. Dit is helaas al eerder gebeurd vorig jaar. Toen heb ik een maand gewacht op mijn bestelling en heb uiteindelijk naar telefonisch & email contact beslist om het product in kwestie maar te verwijderen en de rest maar te laten bezorgen.
En als ze nu de goedkoopste waren dan kan je zo iets verwachten maar dat zijn ze ook al lange naar niet meer. Ik rade deze webshop altijd aan bij iedereen maar dat zal ik niet meer doen.

Als ze een product verzenden is het vaak wel goed in orde, goed ingepakt en netjes afgeleverd. Er is ook voldoende keuze voor de bezorging. Dus in de meeste gevallen zit er Track & Trace bij, dit is niet van toepassing bij reparatie of RMA. Maar verder is het wel in orde.

Aftersales

Als er een defect product is kan je dit makkelijk aangeven en word je aanvraag goedgekeurd of afgekeurd. Dit is vaak binnen 2 dagen. Als dit gebeurd is krijg je de informatie via email hoe is het moet opsturen en advies over het inpakken van het product. In mijn geval van me videokaart moest ik 1 weekje wachten daar dat ze het hadden ontvangen om te zien dat hij daadwerkelijk kapot was. Hierna kreeg ik een afkoop aanbod omdat mijn videokaart niet meer gemaakt was, maar dit was zo'n klein bedrag dat ik hier niet mee akkoord ben gegaan dus is hij opgestuurd naar de leverancier, dit duurde 2 weken dus ging sneller dan ze hadden aangegeven. Naar dat de videokaart vervangen was kreeg ik een mailtje over hoe ik hem wou ontvangen en koos ik voor post. Helaas kreeg ik geen Track & Trace code om mijn product te volgen maar 3 dagen later kreeg ik hem en werd mij verteld dat er nog een maand garantie op zag naar reparatie. Alles bij elkaar was het wel in orde niet iets om trots op te zijn maar wel voldoende.

Gepost door Paco_NL, woensdag 9 mei 2012 06:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Heb hier ondertussen bij dit bedrijf 19 orders geplaatst.

Ik vind het een mooie overzichtelijke website. Correcte informatie en als ik eens wat wil weten bel of mail ik ze altijd, prima service en kunnen mij dan ook altijd helpen. Mijn ervaring; als een product op voorraad is, dan is het ook de volgende dag geleverd. Je kunt ook heel gemakkelijk je order aanpassen via je account.

Wanneer je bestelling geplaatst is krijg je een mailtje dat je bestelling ontvangen is, zo ook na de betaling en ook bij verzending

Ik heb 0 klachten over deze shop.

Snel geleverd (meestal werkdag na bestel datum). Prima verpakking. Bij de mail dat je krijgt wanneer je pakket compleet is en wordt verzonden zit ook een track&trace nummer.

Aftersales

1x een moederbord moeten terug zenden omdat deze defect ging binnen de garantie periode. RMA via me account aangemeld, daarna kreeg ik een mailtje dat deze was goedgekeurd. Dit moederbord de zelfde dag nog op de bus gedaan en had na 4 dagen een nieuw exemplaar binnen.

Dus dik in orde!!

Gepost door Daruf, vrijdag 4 mei 2012 22:47
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zocht naar een 120hz Monitor en de Samsung SyncMaster S23A700D stond bij Salland in de aanbieding.
Ik was gezien een aantal slechte reviews toch een beetje nerveus maar dit bleek zorgen om niks.

Bestelling om 13.00 gemaakt en binnen een uur was deze verzonden.
Netjes per email confirmatie van bestelling en verzending.
Deze kwam netjes de volgende dag aan, goed verpakt en geen enkele beschadiging.

Misschien geluk gehad maar niks te klagen van mij.

Gepost door De-G, vrijdag 4 mei 2012 18:06
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

Al meerdere keren succesvol en met plezier een bestelling geplaatst. In mijn vriendenkring heb ik ook al meerdere mensen deze webwinkel aanbevolen. Ook deze personen hebben er goede ervaringen aan over gehouden, ookal was niet iedereen direct overtuigd om iets via internet te kopen. Naar mijn mening heb je er een groot aanbod en de prijzen zijn zeer scherp (lees: laag) te noemen t.o.v. winkels hier in de buurt (regio Antwerpen). De site is naar mijn gevoel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bij elk product krijg je op de site meestal voldoende en correcte informatie. M.a.w. je weet wat je aankoopt en hoe lang je moet wachten vooraleer je product aanwezig is.
Mijn ervaring is dat het product sneller bij hen aanwezig is dan dat er wordt aangegeven. Uiteraard zal dit niet altijd zo zijn, dat kan je ook niet verwachten wegens de omvang van het aanbod. Het plaatsen en aanpassen van je artikelen in je winkelmandje gaat vlotjes, niets op aan te merken. Kort samengevat, het winkelen verloopt vlot.
Na het plaatsen van je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via E-mail, tot zelfs wanneer er een product dat niet op voorraad was is binnengekomen krijg je een E-mail met een 'status-update' van je order.
Je kan ook via de site de status van je bestelling volgen wanneer je bent ingelogd, ook dit is naar mijn mening zeer overzichtelijk. Na het plaatsen van je bestelling kan je je order nog aanpassen (een product verwijderen / toevoegen / wijzigen). Dit kan voor verwarring zorgen, vermits je order na een wijziging even 'bevroren' wordt. Pas na een bevestigingsmail (lees: goedkeuring) kan je het order verder wijzigen. Deze ervaring kon echter te maken hebben met de omvang van mijn bestelling en de verzendkosten naar België die steeds herrekend moesten worden. Maar als je echt snel iets aan je order wil aanpassen, dan kan je dit ook aan een medewerker vragen via E-mail. Dan kunnen alle wijzigingen wel in één keer doorgevoerd worden.
Hierbij komen we bij een ander onderwerp: de bereikbaarheid.
De voorbije weken heb ik heel wat heen en weer gemaild met deze webwinkel. Mijn ervaring is dat ze keurig binnen één werkdag antwoorden, soms zelfs diezelfde dag nog binnen of buiten de aangegeven werkuren of zelfs na enkele seconden. Dit geeft me een geruststellend gevoel. Op de site staan alle nodige E-mailadressen die je kan nodig hebben netjes weergegeven. Als er iets echt niet geleverd kan worden, wordt er op een vriendelijke manier aangegeven waarom dit zo is en wat je als vervangend product kan nemen. Dit heb ik echter nog maar één keer moeten meemaken. Een terugbetaling (volledig bedrag of verschil) van de webwinkel naar u toe vormt geen probleem.
Na het plaatsen van een bestelling heb je uiteraard het minder leuke deel, het betalen. Er zijn naar mijn mening voldoende betaalmogelijkheden, echter heb ik enkel ervaring met overboeking. Van al mijn bestellingen die ik voor mezelf of voor iemand anders heb geplaatst (ongeveer 10 ervaringen) is er nog maar één bestelling geweest waarbij een betaling minder soepel verliep. Deze ervaring zal ik hieronder kort toelichten.
Een overboeking (via buitenland?) verloopt via een samenwerkende betalingsdienst. Na een bestelling buiten Nederland moet je even wachten alvorens je de definitieve betalingsgegevens via mail binnen krijgt, dit staat duidelijk aangegeven op de website en in de E-mails die je krijgt. Dit is logisch, want de definitieve verzendkosten worden dan pas berekend. Je krijgt via mail duidelijk de definitieve gegevens, waarin de gegevens van de betalingsdienst staan vermeld, de informatie verschilt t.o.v. de informatie die je kan terugvinden bij je 'orderinformatie'. Bij mijn laatste ervaring was mijn overschrijving niet herkend / aangekomen, dit kon echter gebeurd zijn na een wijziging van mijn order waardoor het systeem even een foutje heeft gemaakt (betaling was al meer dan een week onderweg). Na een mailtje naar beide partijen, was het probleem datzelfde uur nog opgelost en was mijn betaling getraceerd. Bijde partijen hebben hier zeer correct en vriendelijk gereageerd, ze stonden duidelijk open voor het aanvaarden van een fout. Super! Want ook mijn bestelling was enkele minuten later naar mij onderweg.
Hierbij wil ik duidelijk vermelden dat de webwinkel noch de betalingsdienst er niet aan kon doen dat mijn betalng niet was aangekomen, een systeem is nu eenmaal niet feilloos. Wat wel bij deze ervaring belangrijk is, is het feit dat beide partijen steeds vriendelijk en snel reageerden en het probleem is opgelost. Ze hebben zelfs mijn bestelling langer dan 14 dagen in het systeem laten staan vermits ik duidelijk had laten weten dat er iets misgelopen was.
Hieruit kan ik concluderen dat er naar de klant geluisterd wordt, en dat er getracht wordt om aan de klant zijn wensen te voldoen.

Mijn orders werden altijd al met TNT naar mij thuis verzonden. De producten zaten altijd goed verpakt in een stevige kartonnen doos, met daarrond nog heel wat tape met 'SALLAND' op. Op deze manier kan je haast zeker zijn dat de verpakking nooit vanzelf zal openen en dat niemand stiekem de verpakking heeft open gehad. Ook in de doos zit alles stevig tegen elkaar met hier en daar een hoop 'beschermingsmiddelen'. M.a.w. veilig verpakt, deze dozen kunnen wel wat geweld verdragen moest dit nodig zijn. Het tracking (Track & Trace) systeem is leuk geintegreerd in een URL die je via E-mail van de webwinkel toegezonden krijgt, meestal werkt dit (zeker na 00.00h). Nog nooit is er iets kwijt geraakt, dat is het voornaamste. De prijzen van de verzending zijn naar mijn inziens correct.
Mijn producten werden meestal de volgende dag, na verzending van de webwinkel, afgeleverd. Sneller verwacht ik zeker niet en acht ik haast als onmogelijk. Nog nooit problemen ondervonden.

Aftersales

Voor de eerste keer moest ik vorige week een product terugsturen via de RMA-dienst. Het betrof een 'Dead On Arrival', een videokaart.
Het betrof een hd7770, eerder een mid-range kaart. Ze werkte deels nog, waardoor ze waarschijnlijk verschillende testprocedures probleemloos had doorstaan. Dan nog kan het probleem door zo veel verschillende factoren nadien nog veroorzaakt zijn. Na een RMA-aanvraag kreeg ik na een uurtje al respons met alle nodige informatie. Ik kon dus de kaart opsturen. Een RMA-aanvragen kan je op de website doen waneer je bent aangemeld, dit verliep zonder problemen. Je moet tijdens het indienen van je RMA verschillende stappen doorlopen. Neem hier je tijd voor, hoe beter je omschrijving is hoe sneller de technische dienst van salland je kan helpen. Eén van de stappen is het omschrijven van je probleem. Je kan zelf al enkele problemen uitsluiten, bijvoorbeeld door simpelweg een andere kabel of beeldscherm te gebruiken of het onderdeel eens te testen in een ander systeem. Nadien moet je ook wat informatie geven over het gebruik / andere componenten in systeem. Ook d.m.v. deze omschrijving kunnen soms oplossingen gevonden worden of gekende problemen aangepakt worden. Eens mijn videokaart terug bij de webwinkel was aangekomen, kreeg ik zoals verwacht een duidelijke mail met de status van mijn RMA. Ook op de site kan je de status van je RMA volgen. Je kan te allen tijden op een mail antwoorden. Vaak krijg je dan snel persoonlijk antwoord terug, soms moet je een werkdag wachten. Je bent natuurlijk niet de enigste persoon waar men iets voor moet regelen. Eén werkdag na ontvangst van mijn product kreeg ik als melding dat ik simpelweg een nieuw product krijg (hetzelfde als voordien). Het product wordt gratis naar mij verzonden. Ik ben dus correct behandeld en heb altijd vriendelijk contact terug gehad.

Besluit: Goede ervaringen= redelijk snel, correcte behandeling, goede en snelle reactie, duidelijke website.

Gepost door corhtweakers, woensdag 2 mei 2012 23:32
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Keurige behandeling. Duidelijk Webshop met historische gegevens. Je kunt je factuur van een jaar geleden nog prima inzien.

Verzending is prima geregeld. keurig status meldingen en bevestigingen

Aftersales

Ook na defect keurige RMA afhandeling OCZ Vertec 180GB SSD Defect na 9 maanden gebruik. Geen gekke dingne mee gedaan. Hoewel het orginele onderdeel niet meer leverbaar is, ook niet door de fabrikant, werd ons een prima alternatief aangeboden. Duidelijke communicatie!

Gepost door hatseflatsman, dinsdag 1 mei 2012 16:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 4

Mijn ervaring met salland is over het algemeen goed. Ik heb al een aantal producten via hun website besteld, waaronder een siberia v2 headset. De website is overzichtelijk ingedeeld en bevat goede en up to date informatie. De prijzen zijn over het algemeen aan de lage kant. Mijn algemene indruk over deze winkel is zeer goed.

Aftersales

Helaas ging mijn na 10 maanden kapot. Mijn RMA werd snel in behandeling genomen en er werd serieus naar gekeken. Nadat ik extra informatie had opgestuurd kreeg ik helaas te horen dat het repareren waarschijnlijk niet binnen garantie zou vallen. Na wat beraden heb ik toen besloten om opnieuw dezelfde headset te bestellen maar wel via de RMA afdeling. Dit omdat de prijs van het product inmiddels zo'n 30-40% was gestegen en ik eigenlijk nog binnen de garantie periode zat. Vanuit salland volgde enige coulance, waardoor ik voor ongeveer dezelfde prijs als 10 maanden geleden dezelfde headset kon bestellen. Dit alles werd gerealiseerd binnen 1 dag. Dit is in vergelijking met de ervaring die ik met andere bedrijven heb, erg snel en de manier van omgang beviel mij ook.

Gepost door Patrick Koningh, woensdag 25 april 2012 21:22
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 2

Overzichtelijke website met veel informatie. Hebben veel diversiteit, en de website bied de mogelijkheid tot het zelf eenvoudig wijzigen van je order.

Is met eigen couriersdienst verstuurd, echter de belofte om een uur van te voren te bellen werd niet in gewilligd. Het pakket is toen bij de buren afgegeven, op zich goed waren het niet dat er bij mij geen briefje in de bus lag. Ik ben gezegend met goede buren die het zelf kwamen brengen. Maar ik denk niet dat iedereen deze buren heeft.

Aftersales

Had mijn nieuwe computer volledig bij hun besteld. Maar diverse zaken voldenden niet aan de verwachtte levertijden. Heb toen voor sommige producten zelf eem alternatief uitgezocht en direct bij betaald. Alleen de grafische kaart was geen alternatief voor voorradig. Deze heb ik ergens anders besteld en bij salland laten crediteren. Echter dat crediteren is niet zo makkelijk naar het blijkt. Want ze geven aan binnen 6 dagen terug te storten, maar tot nu toe (11 dagen) nog geen geld. Na telefonisch contact, en de lofte mij terug te bellen/mailen voor het einde van de werkdag is ook ditniet gebeurd. Ik wacht het maar af..... en zal hier het vervolg bij posten.

Aanvulling:
Blijkbaar heeft boos worden echt effect gehad. Het staat nu wel op mijn rekening. Uiteindelijk toch nog goeg gekomen, al heeft het wel erg lang geduurd.

Gepost door akaIDIOT, dinsdag 24 april 2012 14:52
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

RMA ingediend via de website, kinderlijk simpel met als startpunt de bestelling waar het te retourneren product bijhoort. Overal netjes duidelijke geautomatiseerde emails van, waarbij bevestiging van ontvangst product een bericht was dat me positief verraste.

Doos met geschredde andere dozen is wat onorthodox, maar effectief en schokvast. Doos (Bolletje sesam-beschuit, waarom zou je daar ook speciale dozen voor regelen ) vele malen groter dan product zelf.

Aftersales

Communicatie zeer goed. Bericht over aanvraag, goedkeuren + verzenddetails, ontvangst product, doorsturen naar fabrikant, verzending terug. Allen helder en duidelijk. Verzendkosten terug voor de rekening van Salland. Gehele traject komt vertrouwbaar en degelijk over.

Als extra bonus een groter exemplaar teruggekregen dan was verstuurd (al is dat vermoedelijk door de fabrikant gedaan).

Gepost door De_Kerel, maandag 23 april 2012 22:31
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

Ik plaats deze review toch om iets meer van de positieve kanten van Salland te belichten. Ook wat me dwarszit zal ik even spuien.

Veel vaker besteld bij Salland sinds 2004, in totaal voor tienduizenden euro's.
Ook heb ik de groei en verandering van Salland daardoor meegemaakt.
Eerst bouwde ik zelf, en voor familie, tegenwoordig laat ik de systemen door Salland bouwen.

De shop is veranderd van een scherp geprijsde kleine shop, naar eentje met een steeds groter wordend assortiment.

Waar eerst de levertijden een goede indicatie is nu maar weinig op voorraad.
Veel van de negatieve reacties in de shopreviews gaan dan ook over het niet nakomen/opschorten van levertijden.
Ik los dit altijd op door een alternatief te selecteren in het enorme assortiment. Maar dan moet dat alternatief wel voorradig en scherp geprijsd zijn, anders ben je nog nergens.
Ik heb eerder mijn beklag gedaan bij salland, laatst als reactie onder een speelgoedautotje meen ik. Ze gaan te ver van de kern af, en verliezen daardoor scherpte.
Met name de prijs, en levertijden hebben daar blijkbaar onder geleden.
De komst van het 0900 nummer een paar jaar geleden staat me ook niet aan, vooral omdat ik al tijden geen vaste lijn meer heb en de bijkomende kosten van mijn mobiele provider de kosten belachelijk maken.
Soms wil je gewoon een levend wezen spreken, al kun je erg veel zelf doen op de site.
Vooral inzage in levertijden en wat aanwijzingen bij de configuratie wil je toch graag even overleggen. Ik als trouwe en inmiddels zakelijke klant zou eigenlijk ook wel wat meer service willen hebben.

Toch bestel ik nog steeds bij salland. Niet alles meer, maar wel al mijn systemen en grotere aankopen.
Ik shop bij andere winkels veel voor externe schijven voor zakelijk gebruik, en dan is voorraad en prijs belangrijk.

Deze review is naar aanleiding van het laatste systeem uit maart wat ik heb laten bouwen door Salland.
De meeste onderdelen met een levertijd van 1-5 werkdagen. Na 5 werkdagen was zo'n beetje alles ook op voorraad, alleen ging het bouwen toch niet helemaal werken met de spullen die ik had uitgezocht.
De koeler paste niet in de kast. In overleg toch een push through koeler erin, ook al was de vorige keer een van de pins losgekomen tijdens transport.

Verder ging het bouwen vlotjes en overleefde het syteem het transport nu prima.

1x een overververhittings blue screen gehad na een paar uur parren. Hierna nog vaker belast, ook met Sisoft Sandra, fout niet kunnen reproduceren.

Zeer tevreden over de bouwkwaliteit, het wegwerken van de kabeltjes, netjes gewoon. De laatste 3 sytemen zijn met het 50 euro voor bouwen, installeren en 3 jaar garantie dealtje van Salland afgeleverd. Ik vind het prima geprijsd voor deze bundel en ken geen webshop die eenzelfde pakketje aanbiedt.

Ook zijn veel van de spullen niet op voorraad, maar door het grote assortiment is er meestal toch altijd wel weer iets wat er behoorlijk in de buurt komt wat misschien wel leverbaar is.

Ik ga er gewoon weer bestellen.

Verzending volgens afspraak, goed verpakt.
De koeler was vastgezet met isolatiemateriaal.

Verder de belangrijkste doosjes en boekjes erbij zoals gewoonlijk.

Aftersales

In dit geval geen aftersales nodig gehad.
Laatst een paar slechte externe drives gehad. Eentje van geretourneerd, ging prima. Garantie ging vervolgens via de leverancier. (seagate)..duurde even.
Helaas is er nog eentje uitgevallen ondertussen, dus komt weer een RMA bij.
Afhandeling is inzichtelijk, duidelijk en fair.
Je krijgt altijd de mogelijkheid een bedrag te accepteren of om te wachten op de afhandeling van de leverancier.

Nog niet eerder een computer geretourneerd.

Gepost door McJopie, zondag 22 april 2012 21:03

ONDERNEMERS VAN NEDERLAND:
BIJ SALLAND NIET KOPEN

Ik heb mezelf laten verleiden door hun mooie en goed uitziende site. Daarachter zit echter een klein bedrijfje met jonge (leerling)medewerkers, die nauwelijks met je meedenken wanneer je producten defect gaan.

Ik heb meerdere malen een duur systeem gekocht (1000 - 2000 euro) en tot nu toe heeft alles minimaal een keer terug gezonden moeten worden vanwege defecten. In mijn ogen kan dit gebeuren. Echter de wijze waarop de reparaties verlopen…

Voorbeeld: een defect konden zij niet verhelpen. Na heel wat lange telefoongesprekken met Sallands medewerkers (à 45 eurocent/minuut…), heb ik de leverancier van Salland zelf opgebeld en die loste het probleem direct op. Hun eigen leverancier verbaasde zich dat Salland dit zelf niet oplost en verbaasde zich met name over de opstelling van Salland. De reactie van Salland hierover? Zij kunnen er niks aan doen…

Wat krijg je wel van Salland? De volgende zin:
“Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, meer kunnen wij niet doen”. 1 maand is niet zo snel mogelijk als je het mij vraagt. Als ik naar de Vobis ga, wordt ik nog sneller geholpen…

Maar goed, inderdaad, meer kunnen zij niet doen. Dus:
- Geen service
- Geen alternatieven bieden (zelfs als je zelf met een alternatief komt, wijzen zij die af)
- Niet denken in oplossingen/mogelijkheden (wat kan wél?)
- Geen begrip dat je onderneming afhankelijk is van de betreffende computer (en daar dus op meedenken)

Waar het natuurlijk volgens Salland wél fout gaat is bij:
-TPG (die gaan slecht om met hun leveringen)
-Electronica (die gaan eenmaal kapot)
-Regels van leverancier (zijzelf kunnen er namelijk zelf niets aan doen)
-Etcetera (de details bespaar ik je, anders wordt het een héél lang bericht…)

Kortom:
Het ligt nooit aan Salland en jij loopt tegen een gesloten deur aan van procedures en -uitleg.
Mooie site, echter hoop frustraties en ergernissen met weinig service en begrip. Voor mij de laatste keer.

Gepost door tleeuwen, vrijdag 13 april 2012 09:41
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Had een Primera Discpublisher besteld en direct voldaan per creditcard. Zlefs een telefoontje gekregen dat de machine binnen een paar dagen geleverd zou worden. Toen begon de ellende, keer op keer wordt de levertijd een week opgeschoven. Na zes weken komen ze met een verhaal dat het produkt niet meer leverbaar is en dat ik bij moet betalen om het produkt alsnog te kunnen krijgen. Zij hebben echter de betaling ontvangen en de bestelling bevestigd. Hiermee is in de zin van de wet een koopovereenkomst tot stand gekomen. Hieraan hebben zij geen boodschap. Zij bieden dus spullen aan die ze gewoon niet kunnen leveren. (-verwijderd-) Bedenk je goed dat als je hier wat aan wil schaffen dat dit wellicht lang gaat duren en dat je uiteindelijk niks krijgt!

---

Zoals al aangegeven kunnen zij beloofde levertijden keer op keer niet waar maken. Je moet er zelf dan achteraan om te horen dat het weer een week later gaat worden. Zelf nemen ze niet eens de moeite om bij hun leverancier te informeren en komen na zes! weken met een verhaal dat het produkt niet leverbaar is voor die prijs. Andere shops in nederland kunnen het zelfde produkt in 48 uur leveren. Daarnaast nemen zij hun verantwoordelijkheid niet om de gesloten overeenkomst uit te voeren. (-verwijderd-)

Gepost door rvvelde, zaterdag 31 maart 2012 20:52

(-verwijderd-)
Camera (body) besteld die via twee andere webshops na betaling toch niet leverbaar bleek te zijn door hun toeleverancier.

Vervolgens Salland.eu vóór mijn bestelling ingelicht over deze leveringsproblemen. Dit zou bij hun geen probleem zijn, aldus medewerker. Hij neemt niet de moeite mijn verhaal even te checken met hun toeleverancier.

Product besteld, 's avonds mailtje dat de camera toch niet leverbaar is. Hmm.

Geboden alternatief is camera van ander merk (moet je alleen ook even al je lenzen vervangen...). Dezelfde camera als kit met lens wordt niet als alternatief zonder lens geboden.

Oja, het geld is pas na een week geretourneerd. Klantenservice (voor 45 ct per minuut); "we hebben wettelijk dertig dagen de tijd om je geld terug te storten."

Vergeet al die teksten op hun website en hierboven, service en klantvriendelijkheid zit er echt niet in.

zie boven.
Ondanks vooraf gewaarschuwd te zijn dat andere webshops leverproblemen hebben met betreffende camera verkiest Salland.eu zonder verder te informeren de levering te garanderen. Vervolgens annuleert Salland de levering door een mailtje na 19.00u (klantenservice gesloten).
Bovendien heb ik pas na drie keer bellen voor 45 cent pm en een week wachten mijn geld terug.
Wel is mij voor die 45 ct de les gelezen dat salland.eu het wettelijke recht heeft om hier dertig dagen over te doen. Aan mijn argument dat dit nou niet bepaald klantvriendelijk is had men geen boodschap.

(-verwijderd-)

Gepost door jeroen_loeffen, dinsdag 27 maart 2012 14:23
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

de website ziet er leuk uit maar de inhoud is onbetrouwbaar. Eeen crucial SSD besteld tegen een aantrekkelijke prijs, maar later kwam een standaard emailtje dat ze niet konden leveren tegen de geadverteerde prijs. Op het verzoek om een compensatie of een korting op een ander schijf komt alleen hetzelfde standaard emailtje weer. Het salland "alternatief" voor een 128 GD SSD van crucial is een 500 GB, 7200 Rpm IBM schijf van 251 euro... Sneu. Ook jammer is dat je wel telkens een herinnering blijft krijgen dat je bestelling producten bevat die ze niet kunnen leveren. Als je dan vraagt of ze inmiddels WEL een echt alternatief hebben bestaat het antwoord uit dezelfde standaard email. Ik zet ze maar in mijn spamfilter...

Geachte klanten,

Dit is een reactie op de bovenstaande en alle onderstaande reviews over deze kwestie. Wij hebben alle klanten die deze SSD besteld hebben de volgende eerlijke en open e-mail gestuurd:

Tot onze grote spijt kunnen wij de bestelde SSD niet leveren.

Op zondag is de betreffende SSD automatisch toegevoegd aan ons assortiment vanuit een prijslijst van een leverancier. Helaas bleek deze prijslijst foutief waardoor de SSD met een foutieve prijs op onze website is verschenen, circa 100 euro onder de marktprijs.

Voor de geadverteerde prijs kunnen zowel de fabrikant als leverancier deze SSD niet leveren. Als gevolg hiervan kunnen wij de bestelde SSD eveneens niet leveren. U zult begrijpen dat het niet haalbaar is om een SSD met circa 100 euro verlies te verkopen.

Daar op zondag geen medewerkers aanwezig zijn is deze fout ons pas op maandagochtend opgevallen. Wij hebben de betreffende SSD vervolgens zo spoedig mogelijk uit ons assortiment verwijderd.

Onze excuses voor de foutieve informatie en het ongemak.

Graag vernemen wij of u uw order wenst te wijzigen of te annuleren. U kunt hiervoor reageren op deze e-mail of uw wensen op onze website kenbaar maken, onder 'Mijn Salland'. Een eventueel reeds betaald bedrag ontvangt u uiteraard retour.

N.b.: Deze email wordt automatisch naar onze klanten verzonden die het betreffende product hebben besteld, heeft u uw order reeds geannuleerd dan kunt u deze email uiteraard negeren.

Gedurende de periode dat ons niet kenbaar is gemaakt wat u wenst (annuleren of een alternatief) verzend ons systeem automatische e-mails ter herinnering aan het feit dat de SSD niet leverbaar is met de vraag uw wens kenbaar te maken. In deze e-mail staan automatische alternatieven welke op zoveel mogelijk vlakken overeenkomen. Daar voor de foutieve prijs van de SSD geen enkele alternatieve SSD haalbaar is komt ons systeem automatisch op een harde schijf uit: een minimaal even groot opslagapparaat. Voor de volledigheid: ook handmatig kunnen wij geen vergelijkbare SSD bieden.

De directie
Gepost door tiflet, zaterdag 24 maart 2012 15:44
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Verwachte levertijd bij bestelling en betaling was <20 dagen. 2 weken later werd het <10 dagen. Een week later opeens >20 dagen.
Bij anderen shops voor dezelfde prijs zowel bij shop als leverancier ruim vooraadig, daarom gevraagd of ze misschien van die leveranciers gebruik kunnen maken, dat kon maar alleen als ik meer dan 40 euro bijbetaal!

Gepost door M.K., maandag 19 maart 2012 12:22
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ik heb hier een aantal (2) onderdelen van het budgetsysteem uit de BBG van maart 2012 besteld. In het verleden heb ik hier al vaker naar tevredenheid besteld en ben ook nu weer tevreden. De bestelling stond binnen een paar uur al gereed om opgehaald te worden en op de vragen die ik bij de bestelling geplaatst had, werd snel geantwoord.

Gepost door LaserSystem, vrijdag 16 maart 2012 16:41
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

De webshop is ok hoewel de product codes van de leveranciers niet altijd duidelijk waren. Snelle bevestiging van mijn bestelling. De levertijd kwam niet overeen met mijn verwachting. Het is wellicht een goed idee om de levertijd op de bevestiging en de shop meer aan te laten sluiten.

Op tijd en goed

Aftersales

Levertijd was te lang en niet wat de online shop had aangegeven. Gebeld en goede ondersteuning. Snelle opvolging en zonder probleem werd een oplossing geboden. De sales afdeling heeft alles omgezet in het systeem en binnen uurtje of zo was het pakket al onderweg. Perfect en prettig

Gepost door peter1958, donderdag 15 maart 2012 20:14
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

De shop is niet zoekvriendelijk gemaakt.
Na even wennen gaat het, maar zou wat dat betreft niet mijn keuze zijn.
Artikel keuze is zeer groot maar absoluut niet relevant door het niet leveren of leverbaar zijn van artikelen.
De artikelen (harde schijf als voorbeeld) worden als leverbaar gemerkt, na 10 emails ontvangen te hebben van veranderende levertijd het verlossende emailtje dat de schijf niet leverbaar is.
Als alternatief voor 4 Tb schijven krijg je 200 Gb schijven getoond.
Dat schiet lekker op dus. Daarna 3 Gb schijven gekozen(zelf zoeken) als alternatief en ja hoor, weer hetzelfde verhaal.
Opschuiven en nog eens opschuiven.
Ik heb aangedrongen (telefonisch) op terugbetaling van het betaalde deel van de harde schijven daar Alternate ze op de plank heeft.
Terugbetaling binnen 2 dagen, heel goed! Maar (-verwijderd-) was 1 dag sneller met leveren van 3 st 3 Tb schijven, op ¤1,- na dezelfde prijs.
Vandaag, 15 maart, weer een opschuif-email van onderdelen.
Ben het nu beu! Alles geannuleerd.
Ik betaal liever iets meer voor een GOEDE service.

---

Na enkele weken is nog niets compleet of geleverd.
Ik heb alles geannuleerd want een postkoets uit thailand is nog sneller.

Gepost door Beftus, dinsdag 13 maart 2012 21:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Upgrade set besteld. Via de email op de hoogte gehouden van m'n bestelling. Geheugen dat ik had gekozen was niet op voorraad, Salland vroeg of ik liever niet een ander type geheugen wilde hebben zodat ik snel met m'n spulletjes aan de slag kon. Salland gaf zelfs suggesties voor passend geheugen. Prima service! Uitgekozen geheugen was iets goedkoper, Salland stort het teveel betaalde terug op de bankrekening. Netjes.
Prijsniveau is normaal, PC-winkel-bij-mij-op-de-hoek is duurder. Verzenden was gratis. Tevreden klant.

Bestelling goed verpakt, pakket ontvangen op de aangegeven dag. Prima. Moederbord reeds door Salland voorzien van geheugen, processor en koeler. Erg fijn, zo wordt een upgrade doen erg simpel en snel te doen.

Gepost door MrKoen, maandag 12 maart 2012 13:22
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Voor een nieuw zelf te assembleren servertje heb ik wat onderdelen bij elkaar gezocht. Velen van deze onderdelen waren bij Salland verkrijgbaar en (veruit) het goedkoopste. In het verleden heb ik meerdere negatieve ervaringen met Salland gehad (met name de after-sales) waardoor ik er liever niet meer bestelde en wat meer betaalde om het elders te halen. Doordat het nu best wat scheelde, het toch maar weer een kans gegeven en hier besteld.

Ik heb alle onderdelen via de pricewatch opgezocht en daarna bij Salland in m'n virtuele winkelmand gegooid. Het leden onderdeel van Salland is erg uitgebreid en goed opgezet. Zelf orders splitsen en betalingen verrichten, netjes!

De levertijd indicaties bij Salland zijn altijd maar giswerk. Tot mijn verbazing waren juist de onderdelen met een verwachte levertijd boven de 10 werkdagen als eerste binnen en diegenen met een levertijd van enkele werkdagen de vertragende factor. Al met al waren de onderdelen binnen de verwachte tijd binnen, dus dikke prima.

Gedurende dat ik in afwachting was van mijn order, heeft Salland de gratis verzending op orders boven de 300 euro geïntroduceerd. Ik wilde de onderdelen eigenlijk afhalen, maar ontdekte daarna pas dat ze geen koopavond meer hebben en het daardoor voor mij lastig werd. Ik heb gevraagd of ze mijn order alsnog om konden zetten naar gratis verzenden en heb de betaling via de website met iDeal gedaan. Ik verwachtte gezien mijn ervaringen in het verleden dat Salland moeilijk zou gaan doen hierover omdat de actie een week na mijn bestelling was gestart, maar niets was minder waar. Snelle reactie dat het geen enkel probleem was, een uur later een track and trace en de dag erop de postbode aan de deur. Mijn complimenten!

Prima verpakt, gratis verzonden (order boven de 300 euro) en met track & trace.

«  1  2  3  4  5  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011