Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 0900-63427665
KVK 16037715
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen
Betaalmogelijkheden Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard MasterCard € 0,-
Creditcard VISA € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 980 prijzen, 5708 unsortedprijzen
Prijsindex 98,9 (1,1% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Megapool.nl stelt zich aan u voor
Megapool.nl is de meest toonaangevende elektronica en witgoed winkel van Nederland! U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment, met Nederlandstalige gebruikershandleiding, op het gebied van elektronica en witgoed. U bepaalt uw eigen prijs en koopt in een veilige omgeving. Megapool.nl is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u 6 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per email. Simpele feiten: - Veilig betalen - Bepaal je eigen prijs - Bezorgen of afhalen Megapool.nl is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend.

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 5 5 1

Gepost door reuzekind, vrijdag 3 februari 2012 17:00
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

De website is overzichtelijk, bestellen werkt makkelijk en probleemloos. Betaling via iDeal en een bevestiging via e-mail.
Voor aftersales contacts opgenomen via e-mail, en die werden snel en goed beantwoord.

Verzending gebeurd via een koeriersbedrijf. Deze belt om een afspraak voor levering te maken, in tijdsvakken van 4 uur. 20 minuten voordat ze er zijn bellen ze om dit te melden.

Aftersales

Helaas had ik een DOA. De Plasma tv die ik had gekocht vertoonde vrijwel direct een horizontale zwarte streep rechtsboven in het beeld. Contact opgenomen met de klantenservice en deze vertelde mij dat ze hem om wilde ruilen voor een nieuwe. Ik diende mijn kapotte tv terug te sturen, en dan zouden zij een nieuwe naar mij sturen. Aangegeven dat ik toch liever had dat ik de kapotte tv aan dezelfde koerier mee kon geven die mijn nieuwe tv zou komen brengen, en dat was ook geen probleem. Prima service dus!

Gepost door jdefesche, zaterdag 21 januari 2012 13:25
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

De site is overzichtelijk en betalen is makkelijk. Communicatie via mail gaat makkelijk en men antwoord op zich op tijd.

De waterkoker zou binnen 1-3 dagen worden geleverd. Dit werd initieel ook bevestigd. Uiteindelijk is deze veelste laat geleverd dus kon ik hem niet tijdens kerst kado geven. Erg teleurstellend. In de tussentijd werd ik niet op de hoogte gehouden en om excuses moest ik vragen.

Toen ik eenmaal de doos kon ophalen zag deze er absoluut niet netjes uit. Het leek wel of er flink met het pakket was gegooid. De waterkoker werkt wel, daar zijn we tevreden over, maar ik bestel hier niet meer.

Gepost door CLB, dinsdag 20 december 2011 15:46
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Was op zoek naar een specifieke USB-lader en via Google, kwam ik op MegaPool.nl met de laagste prijs en inc. verzending. Nette site, maar verder niet rondgekeken aangezien ik op zoek was naar deze specifieke lader. Apparaat zou op voorraad zijn dus de gok gewaagd en betaald. En warempel hij kwam echt, netjes via emails up to date gehouden, Track&Trace ontvangen, heel netjes, simpel, effectief en goed! Je kon bestellen als 'gast' dus je hoefde geen heel account aan te maken, erg fijn, voor losse bestellingen.

Verzending kwam binnen in een nette doos met voldoende vulmateriaal en een nieuw en goed werkend product. Netjes via Track&Trace bij te houden waar het pakketje zich bevond en voor de rest ook geen op- of aanmerkingen.

Gepost door Pieroman, zaterdag 17 december 2011 01:13
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Overzichtelijke site, te bestellen product snel gevonden. Bestelling kan zowel als gast als met een account, gekozen toch een account aan te maken.
Betaling verloopt soepel. Factuur via email bij verzending.

Product in een grote omdoos met luchtzakjes verzonden, doos had door zending wel wat klappen gekregen. Bij factuur staat meteen de TrackTrace code vermeld, was bij levering niet thuis waardoor ik bij het postkantoor moest afhalen.
Kan mij gezien de grootte van de productdoos en de omdoos wel voorstellen dat het product tijdens zending gaat schuiven. Product (en doos daarvan) echter in orde.

Gepost door Nohands, vrijdag 25 november 2011 00:57
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De headset Sennheiser Koptelefoon PC31 was hier het goedkoopst en op voorraad. Eerste keer dat ik hier heb besteld. Besteld op dinsdag en kreeg de headset netjes de volgende dag al!!! Kreeg op dinsdagavond netjes een faktuur via de e-mail met daar gelijk track & Trace op.

Zat heel goed verpakt in een doos met extra luchtzakjes.

Gepost door roland83, maandag 25 juli 2011 21:35
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De laatste keer dat ik iets bij Megapool kocht was 8 jaar geleden, toen het nog een winkelketen was. Inmiddels is het enkel een internetshop met afhaalpunten in bestaande, andere winkels. Een prima concept, waardoor ik het wel aandurfde om hier iets te bestellen.

Ik heb een luxe combimagnetron besteld. Deze was hier 5 cent duurder dan de goedkoopste winkel, maar de bezorging was gratis. Lijkt me snel gekozen dus.

De website is prima overzichtelijk, en het bestelproces is erg makkelijk. Je kunt als gast je bestelling doen, dus zonder een account aan te maken. Handig als je toch maar één keer iets bestelt. Meteen kreeg ik een bevestiging van de bestelling. Later op de avond kreeg ik ook een e-mail met een pdf erin, wat de verzendbevestiging bleek. Er zat een link naar de track & trace in. Deze werkte gewoon, in tegenstelling tot onderstaande reviews. Ik heb verder geen contact met de winkel nodig gehad, het ging allemaal naar behoren.

Ik ben heel tevreden, als ik nog eens iets nodig heb zal ik deze winkel weer bezoeken.

De magnetron werd de volgende dag al geleverd! Dat is nog eens snel, daar kunnen veel webwinkels nog wat van leren. De beloofde levertijd was 1-3 werkdagen, dit is dus echt keurig.

Het ding is wel bij de buren bezorgd. Ik heb helaas niet kunnen achterhalen of het een aangetekende verzending was. Het is altijd riskant om een magnetron van 230 euro te laten bezorgen bij buren. Alles is goed gegaan, maar ik vind het ook niet leuk om een ding van 30 kilo bij hun te stallen.

De magnetron is verzonden in de eigen doos, zonder extra's. Onderin de doos zitten wat beschadigingen, maar het appraat is in de doos goed beschermd. En tja, om hier nou nog een doos omheen te doen, dat voegt ook niet zoveel toe.

Gepost door koolmees39, vrijdag 17 juni 2011 15:03
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Op vrijdagmiddag was ik net te laat voor levering van een artikel op zaterdag, maar mij werd verzekerd dat ik het artikel in het begin van de week zou hebben. Dat begin van de week werd donderdagavond en toen bleek het artikel nog defect ook.

Was goed verpakt.

Gepost door PhaeTom, vrijdag 6 mei 2011 01:15
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Al verschillende producten bij Megapool besteld, allemaal op tijd geleverd. Ik ben vooral tevreden over megapool vanwege het brede assortiment en het feit dat zij vaak een stuk lager qua prijs zitten als ik het product zelf ophaal. Dit keer Gillette scheermesjes besteld. Levertijd 1-3 werkdagen, 2 werkdagen later binnen. Pinnen op het afhaalpunt, prima. Mails die worden gestuurd zijn duidelijk, er wordt in verteld hoe de afhaalprocedure werkt.

Snel en de verpakking zag er uit zoals ik hem bij drogist ook zou krijgen.

Gepost door sandxr, donderdag 17 maart 2011 17:21
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Hier een setje speakers besteld vanwege de prijs (102 euro tegen minstens 125 elders). Eerst via het contactformulier op de website gevraagd of het echt wel om de setprijs ging; hierop kreeg ik binnen een dag antwoord.
Ik heb besteld zonder een account aan te hoeven maken en zonder vooraf te betalen; als je het komt afhalen op een van de afhaalpunten kan je ter plekke betalen zonder extra kosten.
Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling via email, maar geen track-and-trace-code.

Ik heb gekozen voor verzending naar een afhaalpunt. Dit vind ik erg handig omdat:
- ik overdag toch nooit thuis ben, waardoor ik bij TNT-bezorging meestal weer een dag extra moet wachten
- je het product bij het afhaalpunt meteen weer (kostenloos) terug kan laten sturen mocht het beschadigd zijn (of het je toch niet bevallen tijdens de wettige afkoelperiode)

Na 3 werkdagen, precies tegen het einde van de verwachte levertijd, kreeg ik via email bericht dat ik de bestelling af kon halen.
Helaas was bij het afhalen de doos flink beschadigd. De medewerker van het afhaalpunt merkte dit al op en heeft de speakers er voor me uitgehaald waarbij we een heel lichte veeg in de lak constateerden. Heb ervoor gekozen om de speakers toch mee te nemen (helaas kon de medewerker me geen korting aanbieden omdat hij niet in dienst is van Megapool).
De speakers waren op zich wel strak in de doos ingepakt maar er zat alleen piepschuim bescherming om de boven- en onderkant terwijl de beschadiging in het midden van de doos zat.

Gepost door vletoh, dinsdag 25 januari 2011 17:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Goede site, beveiligd inloggen (de helft van de webshops ondersteunt dat nog steeds niet), redelijk lage prijzen.

Wat een sneu gezeur in de andere reviews over te grote dozen. Het zit er toch in of niet? In mijn geval was de maat van de doos prima. De levertijd op de site was 1-3 werkdagen en na 1 werkdag al verstuurd. Prima dus.

Gepost door Envy007, woensdag 19 januari 2011 14:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Logitech Duet Receiver besteld, ongeveer 20 euro goedkoper dan de andere webshops. Complimenten voor de prijs dus.
Overzichtelijke website en een makkelijke bestelprocedure.
Je kunt zonder een account aan te maken een bestelling doen, dat vind ik zeker een pluspunt.
Ik ontving netjes een bevestiging van de bestelling, helaas geen bevestiging van het versturen van de bestelling.

Hier kan zeker nog wat aandacht aan besteed worden, ik heb dezelfde ervaring als de andere reviews voor deze shop.
- Track & trace code werkt niet door een spatie.
- Verpakking was slordig, 4 keer grotere doos dan de bestelling, OK. Maar de bestelling zat in de hoek van de doos en de rest van de doos was opgevuld met luchtzakken. Zo heeft het geen zin. Het was een kleine moeite geweest om eerst een rij luchtzakken langs de onder en zijkanten van de doos te leggen, de bestelling in het midden en daarna de bovenkant te sluiten.
Lijkt me een kleine moeite om hier aandacht aan te besteden.
Desondanks is de bestelling intact aangekomen.

Gepost door TranceDJ, vrijdag 15 oktober 2010 16:20
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 4

Mooie en overzichtelijke website. Groot assortiment en duidelijke voorraad indicatie. Betaalmogelijkheden zijn er ruim voldoende. Per e-mail ontvang je een bestelbevestiging alsmede een track & trace nummer na verzending van de bestelling. In eerste instantie werkt de track & trace link uit de e-mail niet. Om de een of andere reden staat een spatie tussen de link. Als je deze spatie handmatig verwijderd kom je wel op de juiste pagina van TNT Post uit.

Beloofde levertijd was 1-3 werkdagen. 18e besteld, 25e ontvangen. Niet erg snel en beloofde levertijd niet nagekomen. Een dag vertraging veroorzaakt door TNT Post (24.08.2010: Zending nog in sorteerproces; aflevering 1 dag vertraagd). Hier is Megapool machteloos tegenover lijkt me. Veel andere bedrijven leveren echter de volgende dag na bestelling al. Natuurlijk altijd fijn om je bestelling zo snel mogelijk thuis te hebben. Maar dat vind ik niet zo'n heel groot probleem.
Wat ik wel een probleem vind is dat het product in een 4x grotere doos is verzonden zonder enige opvulling!!! Het product kon dus lekker op en neer stuiten tijdens vervoer. Zonder opvulling in de doos kan een product snel beschadigen. Ik lees nu reviews op deze pagina dat meer mensen dit hebben ervaren. Erg amateuristisch. Verder veel stof/zand op de verpakking van het bestelde product.

Aftersales

Het bestelde product paste niet in mijn tv meubel. RMA aangevraagd en geld werd 2 a 3 weken later netjes terug gestort op mijn rekening. RMA's kun je kosteloos afleveren bij een MyCom filiaal (Megapool afhaalpunt). Erg handig, hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Je kunt het product ook per post retourneren maar dan wel voor eigen rekening.

Gepost door sarpmg, vrijdag 24 september 2010 20:59
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Website overzichtelijk, bestellen en betalen ging prima, order email en de track en trace code netjes ontvangen

Zeer slecht, doos was open en de spullen in de doos zaten niet op de juiste plaats. doos was ook beschadigd

Aftersales

Bovenstaande gemeld bij de winkel maar geen bevredigend antwoord gekregen.

Gepost door Derice, donderdag 5 augustus 2010 17:34
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Aantrekkelijke prijs voor het gene wat ik zocht.
Overzichtelijke website en een makkelijke bestelprocedure.
Niet verplicht om een account aan te maken om iets te kunnen bestellen. Daar hou ik wel van.

De doos waar mijn bestelling in kwam was ruim 4x zo groot als de doos van het gene wat ik had besteld.
Er zat verder geen opvulling in, dus het heeft flink heen een weer kunnen stuiteren.
De factuur/bon/garantiebewijs zat er dan ook verfrommeld in.

Zat netjes een track & trace code bij.
Alleen de link werkte niet omdat er een spatie in zat.
moest dus even copy/pasten.

Gepost door Deismyna, vrijdag 23 juli 2010 10:42
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Bij MegaPool een 3D starterskit van Samsung besteld.
Ik had nog geen ervaring met deze webshop, maar aangezien ze de goedkoopste waren toch maar besteld. (Je bent Nederlander of niet natuurlijk).

Na de bestelling krijg je via de mail een bevestiging van je order.

Zondag besteld, maandag een mailtje met Track&Trace en dinsdag in huis. Prima in orde dus.
De verzendkosten waren gratis, dus ook daar valt weinig over te klagen.
Een klein puntje van kritiek: De originele verpakking was in een grotere kartonnen doos gestopt, zonder de lege ruimte op de vullen. Alles kon dus lekker heen een weer stuiteren. Nu was dat in dit geval niet zo'n heel groot probleem, maar bij breekbare producten is dat toch echt not-done.

n.v.t.

Gepost door Paquito, dinsdag 13 oktober 2009 17:22
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Ik heb mijn halve keuken met producten van de Megapool ingericht. Ze zijn met veel spullen veruit de goedkoopste als er een afhaalpunt in je omgeving zit.

Communicatie is alleen wat lastig, omdat je naar een 0900 nummer moet bellen. Ik heb dat een keer gedaan. Kreeg ze meteen aan de lijn. Maar doe ik toch liever niet meer.

De e-mail wordt niet altijd binnen een of twee werkdagen beantwoord. Bij een bestelling die niet op voorraad was kreeg ik pas na een week per mail en telefoon te horen wanneer ik het kon verwachten. Die datum / belofte is vervolgens wel keurig aangehouden.

Varieert van een paar werkdagen (op voorraad bij bestelling) tot twee weken. Maar goed, mij hoor je niet klagen voor deze prijzen.

Nog geen ervaring mee.

Via de website kun je eigenlijk al lezen dat ze je adviseren contact op te nemen met de fabrikant. Ik verwacht daarom weinig van deze dozenschuivers.

Gelukkig koop ik alleen betrouwbare merken voor huisraad. Ik heb er daarom wat betreft de fabrikanten wel vertrouwen in.

Gepost door zerocool82, donderdag 17 september 2009 11:50
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zeer overzichtelijk site met duidelijke informatievoorziening. Geen verborgen extra kosten of verzendkosten die ineens verschijnen na het gehele bestelproces te hebben doorlopen (verzendkosten zijn meteen in de lijst met producten aangegeven). Bestellen en betalen via IDeal verliep ook zonder problemen.

Nog een groot voordeel zijn de flexibele verzendkosten. Hierdoor kan het vaak voorkomen dat er producten zijn (zelfs grote producten als vaatwassers of wasmachines) die gratis worden thuisbezorgd.

Ik zou Megapool een 'zeer goed' beoordeling willen geven, maar ik zie nog wel een groot nadeel. Indien je eventueel vragen of problemen hebt kan je uiteraard langs gaan in de winkel of ze een email sturen (mogelijk wordt hierop wel snel gereageerd). Indien je op korte termijn antwoord nodig hebt en je bent niet in staat om meteen naar de winkel af te reizen, zijn ze telefonisch enkel te bereiken via een 0900 nummer a 35 cent per minuut. Eén euro per 3 minuten bellen, lijkt mij erg overdreven. Maar gelukkig had ik geen vragen of problemen en heb ik hier geen gebruik van hoeven maken.

Op 13 september (weekend besteld) en op 15 september al meteen door de bezorgdienst gebeld. Ik kon niet opnemen, waarna ze mijn voicemail hadden ingesproken. Aangezien ik ook geen tijd had om terug te bellen, werd ik de volgende dag wederom gebeld met de vraag wanneer ze langs konden komen. Ik gaf aan dat ze het liefst zo vroeg mogelijk moesten komen, zodat ik niet vrij hoefde te nemen. Er werd aangegeven dat de vaatwasser tussen 7 uur en uiterlijk 8 uur 's ochtends bezorgd zou worden. En op 17 september om 07:10 uur stond de bezorgdienst dan ook voor de deur. Over de communicatie en de bezorging ben ik zeer tevreden. Zeker na een aantal rampzalige ervaringen met bezorgdiensten (o.a. DHL) waarbij werd aangegeven 'we komen ergens in de ochtend' en waarna ze vervolgens in de middag langskwamen...

Nog geen evaring

Gepost door Packardhell, woensdag 29 juli 2009 15:07
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Een prima overzichtelijke website, al heb ik gewoon de deeplink van Pricewatch gebruik om bij de Philips SHC8525/00 Headphone te komen.
Ik heb betaald via Ideal, waarvan ik bijna direct een orderbevestiging kreeg. Daarin werd mij ook vermeld dat ik bericht zou krijgen over wanneer het pakketje zou worden afgeleverd.

Het pakketje werd uiteindelijk op 25 Juli bij mijn buren afgeleverd (omdat ik niet thuis was). Ik heb echter hierover geen bericht ontvangen, maar gezien de snelle levering is dat maar een kleine smet op dit alles.
De productdoos zat in een 4 keer zo grote kartonnen doos welke opgevuld was met piepschuim. Zeer goed verpakt als ik het vergelijk met andere bestellingen.

Aftersales

Gelukkig nog geen ervaring mee.

Gepost door DJ^, woensdag 8 juli 2009 08:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Vlotte aflevering en zeer goede prijs!

Het product dat ik besteld had was een Sandisk SD8GB-ULTRA2 en dit was op het moment van bestellen 19euro inclusief bezorgen. Ik zie dat een week later de prijs hiervoor is verhoogd naar 29euro, voor bezorgen kost het nog 5euro extra. Dat is wel opvallend.

Vlotte aflevering

Gepost door Pomoek, zaterdag 27 december 2003 15:23
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 3

Bij de megapool in Breda heb ik een prachtig tft-scherm gekocht. De technische kennis van het aanwezige personeel was niet best. Te algemeen en vaak niet correct. Zo wist de verkoper mij te vertellen dat een tft scherm beter zwart kan weergeven dan een 'gewoon'scherm, terwijl dat bij mijn weten juist niet het geval is! Hij kon mij ook geen nadere informatie geven over het scherm (lichtsterkte contrast, refresh-rate) maar was (uiteraard) wel bereid de gegevens op te snorren. Ook was hij niet te beroerd om het scherm op een pc aan te sluiten om deze te testen. Het koste allemaal een hoop tijd maar het is zeker klantvriendelijk te noemen. Dus: Als je weet wat je wil hebben kun je hier prima terecht, maar verwacht geen deskundig advies, want dat kunnen ze je niet geven.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011