Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 010-2170277
KVK 24330087
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Koerier, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard American Express € 0,-
Creditcard VISA € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 270 prijzen, 43264 telecomprijzen, 1418 unsortedprijzen
Prijsindex 103,2 (3,2% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Coolblue B.V.
PDAshop.nl

RobJe vindt álles voor je smartphone of PDA bij PDAshop.nl, dé specialist. Bij ons ben je op het juiste adres voor het grootste assortiment PDA's, handhelds en smartphonesalle accessoiresGPS-oplossingengeheugen en iPhone-accessoires.

Beloofd.

Voor al onze producten geldt: op werkdagen voor 22.30 uur besteld? Morgen in huis. Je kunt bij ons bestellen onder vooruitbetaling, rembours, met creditcard (Visa en Mastercard) en iDEAL. Het is ook mogelijk je bestelling af te halen bij onze winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Keuze.

MagazijnKopen via internet kun je overal. Kopen met zekerheid vergt meer dan aanbod. Kopen is keuzes maken. PDAshop.nl helpt je kiezen met een glasheldere webshop en keiharde voordelen.

• LogistiekVoor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen
  • Winkel in Rotterdam ook zondag geopend
  • Volg je bestelling via e-mail en sms
  • Binnen 4 uur inhoudelijke reactie op je e-mail
  • Alle accessoires, ook voor oudere PDA's en smartphones
  • Gratis verzending, geen verborgen kosten

Winkels.

EindhovenIn onze winkels in Rotterdam, Eindhoven en Groningen adviseren onze medewerkers je graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al je vragen over onze producten. Aan onze servicebalie kun je bovendien terecht voor al je servicevragen.

AntwerpenLaat je adviseren door onze specialisten.
Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies over al onze producten.

Onze servicebalie staat voor je klaar.
Aan onze servicebalie helpen onze medewerkers je graag met eventuele productproblemen.

WinkelRuime openingstijden.
Onze winkels kennen ruime openingstijden met koopavonden tot 21.00 uur op vrijdag. De locatie in Rotterdam is zelfs 7 dagen per week geopend, met een extra koopavond op donderdag. Bekijk voor meer informatie onze tabel met openingstijden.

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 3 1 2

Gepost door jesuisme, dinsdag 22 mei 2012 19:06
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Ik heb de htc sensation besteld en ze konden de simkaarten niet leveren bleek later dit is niet op de site te vinden. Het is een redelijk dure webshop maar er zou een goede service zijn nou ho maar.

Eerst konden ze de simkaart niet leveren, dit is nergens op de site te vinden dus hij (htc sensation + tele2 smartmix) werd een week later geleverd. Vandaag kwam er een bezorger met mijn telefoon blijkt dus dat er een datum is vergeten op het contract ( dat had coolblue aan de telefoon moeten vragen dit is niet gebeurd. ) dus de bezorger bellen naar coolblue dat die datum er niet op staat en dan zeggen ze neem alles maar weer mee we maken een nieuw contract dus nu heb ik niks. En mijn nummer word over 5 dagen overgezet. Bah, wat een slechte service hier zal ik nooit meer iets bestellen of iemand deze site aanraden.

edit

Ze hebben nu gebeld en nu zeggen ze dat de bezorger een fout heeft gemaakt en dat ze dat wat hij miste helemaal niet nodig hadden en nu zeggen ze dat de telefoon donderdag geleverd wordt.

Gepost door palmeg, vrijdag 6 april 2012 21:39
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales: Score: 4

Zat zonder gsm en vond op de website de Motorola RAZR voor een nette prijs. Gebeld of hij op voorraad was en die dag nog opgehaald kon worden, hetgeen geen probleem was.
Direct opgehaald in de winkel. Daar werd nog medegedeeld dat ik geluk had omdat het de laatste RAZR was die ze op voorraad hadden. Vanwege grote Vodafone storing op dat moment geen mogelijkheid mijn sim erin te doen dus naar huis. Direct thuis uitgepakt, waarbij ik een beduimeld toestel aantrof met beschermstickers vol vingerafdrukken. Dus duidelijk geen nieuw toestel!I Direct Coolblue een mail gesturd met mijn bevindingen.

Aftersales

Op de direct ingezonden mail volgde een geautomatiseerd antwoord met een retour sticker waarin werd gesteld dat ze het defect zouden onderzoeken! Op mijn tweede mail dat ze de 1e mail met mijn klacht niet echt hadden gelezen volgde weer een geautomatiseerde mail en tot op heden is alles verder stil.
Voel me in ieder geval bij deze zaak miskocht. Een toestel voor de nieuwprijs verkopen terwijl dat kennelijk al gebruikt is geeft geen pas!!

Uiteindelijk na telefonisch kontakt alsnog een nieuw toestel aangeboden gekregen, met excuus. Dus toch goed afgelopen

Gepost door mrc4nl, zaterdag 10 maart 2012 00:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

In september werd het tijd voor een nieuw mobieltje,
ben op t.net gaan zoeken, ook naar een winkel, ik wou eentje die goede service had en in de buurt was. de algemene beoordeling van t.net was goed, dus ben ik op 9 sept naar
de vestiging in Groningen gegaan.

eenmaal daar heb ik voor de desire s gekozen, ik wist dat ik m in een andere webshop goedkoper kon krijgen, en weloverwogen toch bij coolblue gekocht.

het toestel was op vooraad, ik heb gelijk een screenprotector meebesteld, en de verkoper was zo vriendelijk om hem voor mij ook te plaatsen
ik liep dus tevreden de winkel uit met mn nieuwe toestel.

Aftersales

De weken erna ben ik er mee naar school gegaan,
een klasgenoot had hetzelfde toestel, maar mij viel op dat zijn scherm er veel beter inlag, dan in mijn toestel.
Ik had een grote kier bovenaan en de knoppen op het scherm veerde bij het indrukken (vooral de linker onderhoek). Ook leek het of er stof onder het scherm zat. (slecht zichtbaar)

Ik terug gegaan op 24 oktober, de bovenstaande problemen gemeld, die werden erkend.
Het toestel had aan de achterkant een paar diepe krassen.
was ook geen probleem, het toestel zou worden opgestuurd, en 2 weken later kreeg ik hem (thuisgestuurd) met vernieuwd scherm terug. zonder screenprotector

Zo nou dat was dat, t stof is weg, en t scherm lag er beter in
(niet perfect, maar om daar nou moeilijk over te doen)
en de krassen op de achterkant zaten er net zo in als voorheen, alleen displaymodule was vervangen.
Ik had zelf een andere screenprotector gekocht, en was weer blij.

totdat: de knoppen niet meer werkten (home, back search ed)

touchscrene werkte raar genoeg wel. maar zonder die knoppen heb je weinig aan zn toestel.
op 21 november weer ingeleverd, probleem werd wederom erkend. en toestel ging rma, dit keer koos ik voor ophalen in de winkel (als ie terug zou zijn)

2 weken later had ik een berichtje dat ik hem weer kon ophalen in Groningen, dat gedaan. nieuwe voorkant erin, achterkant was hetzelfde. ik gevraagd vanwege het niet meeleveren van screenpotector van vorige keer, die kreeg ik gratis mee.

ik weer blij dat ik mn toestel weer had - mag ook wel als je in die periode je oude htc smart gebruikt-

het ging lange tijd goed, en toen opeens:
kapotte subpixels in de linker onderhoek.
ik naar de winkel om te laten zien, dit keer waren ze niet zeker of dit onder de garantie viel, ze zouden me terugbellen. hebben gedaan, zou zou waarschijnlijk buiten de garantie vallen, ik zij dat het probleem zichzelf had opgelost, want na 24 uur waren alle pixels weer normaal van kleur.
de volgende dag kwam ik er achter waardoor de pixels verkleurden: het indrukken daarna loslaten van de home knop zorgde voor een kleurrijk regenboog effect op je scherm, wtf hebben we nu weer dan.

op 12 jan weer naar de winkel voor bovenstaand probleem,
ik zei tegen de verkoper, dit word dan de 3e keer, ik heb een product wat niet deugd, er zit een fabricage fout in.

verkoper gaf me gelijk, en pakte een nieuw toestel uit het magazijn,mn toestel kon kosteloos (ondanks de grote beschadigingen op de achterkant) worden omgeruild.
verkoper haalde zelf een screenprotector op, maar die zat niet op de oude, en ik zei dat dat dus niet hoefde.

ik moest nog wel de doos van de oude meenemen, immers daar staat ook het serie/imei nummer op.

die had ik niet bij me, maar kon ik de volgende dag meenemen, ze hielden de oude doos dan bij zich, het nieuwe toestel meenemen was geen probleem.

de volgende dag de doos omgeruild en tot heden hem ik geen aanspraak op garantie hoeven te doen

ik ben zó tevreden , dat mn volgende aankoop ook bij coolblue zal plaatsvinden.

Gepost door swielkens, zaterdag 18 februari 2012 14:06
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 1

Ik had 21 januari een Tomtom Live 820 besteld. Het apparaat is afgeleverd op de afgesproken datum. Tot zover dus niks aan de hand. 3 dagen na aanschaf liet ik per ongeluk mijn Tomtom in de auto vallen met als resultaat dat het scherm beschadigd was. In eerste instantie had ik contact opgenomen met Tomtom, aangezien ik het belachelijk vond dat het scherm na 1 val op een zachte ondergrond meteen beschadigd was. Volgens de medewerker van Tomtom had ik veel pech gehad gezien het navigatiesysteem wel tegen een stootje moest kunnen. Echter, gezien het binnen zo'n korte tijd was gebeurd zou ik wellicht recht hebben op een nieuwe, maar dat moest ik dan regelen via de winkel waar ik de tomtom had aangeschaft.

Ik heb vervolgens contact met CoolBlue opgenomen en het verhaal uitgelegd. De medewerker die ik aan de telefoon kreeg heeft me verteld dat ik hoogstwaarschijnlijk, gezien het binnen een week beschadigd was, een nieuwe kon ophalen in Rotterdam. Ik woon in Amsterdam, dus ik had nogmaals expliciet gevraagd of ik gegarandeerd een nieuwe zou krijgen. Hierop werd geantwoord dat ze het niet kon garanderen, maar dat ze zich niet kon voorstellen dat ik geen nieuwe kon meekrijgen.

Je raad het al, ik ga naar de winkel in Rotterdam om mijn Tomtom om te ruilen, waar ze doodleuk vertellen dat het ruilen absoluut niet mogelijk is bij valschade. En dat ik helaas verkeerde informatie had doorgekregen van hun medewerker. Ik heb vervolgens een officiele klacht ingediend bij Coolblue omdat ik het belachelijk vind dat ik voor niks 2 uur gereisd heb en benzine heb verspild. Volgens de medewerker zou ik hier zsm wat over terughoren en wellicht een vergoeding ontvangen. Ik heb tot op heden niks meer vernomen van CoolBlue....

Al met al BELACHELIJK SLECHTE AFTERSALES!!!!!

Afgeleverd op de afgesproken datum.

Aftersales

Al met al BELACHELIJK SLECHTE AFTERSALES!!!!!

Gepost door kobuslite, woensdag 8 februari 2012 16:44
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Bij de bestelde Huawei tablet per ongeluk simcard in microsd gleuf gedaan aangezien handleiding tamelijk onduidelijk was! Ik kon de simcard niet meer verwijderen uit de microsd gleuf omdat de achterkant van dit apparaat vast geklonken is. PAS HIERMEE OP INDIEN JE DIT OVERIGENS MOOIE TABLET aanschaft
Stuurde tablet na tel. info retour en ontving twee dagen later een geheel nieuw tablet.
Dat is nog eens goede service !

zeer snelle verzending

Aftersales

Dat is nog eens goede service

Gepost door M-O, maandag 23 januari 2012 22:58
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik wilde een nieuwe telefoon. Bij Coolblue was deze op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Ouderwetse nokia voor bellen en sms.
Om 20.30 besteld, en de website beloofde voor 22.30 de volgende dag in huis.
Keurig op de hoogte gehouden met een sms en email. En inderdaad de volgende dag keurig in huis.
Ze zijn niet de goedkoopste. Maar voor snelle levering en als het nodig is goede aftersales wil ik best iets extra betalen.

Goed verpakt.

Gepost door nuveo, vrijdag 9 december 2011 23:12
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Ik was op zoek naar de nieuwe Galaxy Nexus, en coolblue was de eerste webshop in Nederland die aangaf het toestel op voorraad te hebben. 'Savonds om een uur of 7 via twitter gevraagd of ik inderdaad het toestel de volgende dag zou kunnen ophalen, en kreeg snel een reactie terug dat dit het geval was, dus een bestelling geplaatst.

Duidelijke site, klantenservice die tot 22:30(!) open is, en een gewoon lokaal telefoonnummer.

Aangezien ik meer slechte ervaringen dan goede ervaringen met koeriers en bezorgdiensten heb, heb ik ervoor gekozen om m'n bestelling af te halen. Dit kan in een van de 3 winkels die door Nederland heen zitten. 'Savonds om een uur of 8 besteld, de volgende morgen rond 10 uur een email+smsje waarin stond dat de bestelling voor me klaarlag.

Aftersales

Na even met de telefoon gespeeld te hebben, bleek er iets mis te zijn met de (hardware) afwerking van de telefoon, de powerknop was niet goed afgemonteerd wat er vreemd uitzag én er voor zorgde dat de telefoon zichzelf uitzette.

Een RMA verzoek gestuurd via de site, en na een uur of 2 een email teruggekregen met de nodige codes om de telefoon retour te sturen. Toen ik 'savonds weer thuiskwam heb ik ze opgebeld om te vragen of ik ook langs kon rijden om 'm om te wisselen voor een nieuw exemplaar, aangezien er bij opsturen sowieso weer een paar dagen overheen gaan. Eigenlijk waren ze ondertussen al weer door de voorraad heen, maar er bleek nog ergens een overgebleven exemplaar te liggen. Deze werd aan mijn garantieverzoek gekoppeld en ik kon meteen de volgende morgen langsrijden om het nieuwe exemplaar op te komen halen.

Zo gezegd, zo gedaan, en in de winkel werd de telefoon zonder problemen omgewisseld voor een versie die wel helemaal OK was. In dit geval erg handig dus dat ze naast de webwinkel ook 3 fysieke winkels hebben

Gepost door Agaron, donderdag 22 september 2011 12:33
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Mooie overzichtelijke website, ze hebben groot assortiment, Had al eerder iets besteld bij Coolblue shops via m'n vorige werkgever.
Goede klantenservice, ook bij product vragen.

Product was goed verpakt in een doosje gevuld met plastic
Tevens was het binnen 1 dag geleverd zoals het hoort.

Aftersales

Had vorig jaar oordopjes gekocht, deze zijn na een jaar kapot gegaan. Een kabelbreuk bij de connector, gelukkig zit er 2 jaar garantie op.

Contact opgenomen met pdashop, binnen 10 min antwoord via email met een pdf hoe het product kosteloos terug te sturen naar hun.

Product woensdag de 14e september op de post gedaan, op vrijdag 16 september een email ontvangen dat ik een nieuw product mag uitzoeken voor de factuurprijs.

Mooi opgelost, klantenservice is snel, klantvriendelijk en probeert er alles aan te doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Gepost door clubbyte, donderdag 15 september 2011 01:15
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Ik ben nog bezig met een afhandeling van een retourzending dus ik wil nog even wachten met de complete shopsurvey in te vullen.

Ik heb namelijk een acer tablet gekocht en deze binnen 2 dagen terug gezonden in 100% nieuwstaat. Nu is de tablet binnen gekomen bij Coolblue maar ze zeggen nu dat er een heel klein krasje op zit aan de achterkant???. Terwijl het apparaat smetteloos is verzonden. Ze gaan dit nog onderzoeken.

Daarom moet nog even op reactie wachten morgen en vul ik de complete survey pas in na de reactie van Coolblue.

Gepost door Alpha89, zondag 21 augustus 2011 00:04
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Uitmuntende webwinkel die ècht servicegericht is. Snelle leveringen en altijd op tijd. Degelijke webwinkel. Duidelijke uitleg over het product. Mooie plaatjes en soms zelfs filmpjes om e.e.a. te verduidelijken. Altijd netjes een track en trace en levering door PostNL dat dik in orde is! Betalen kun je met ongeveer alles. Prijzen zijn netjes. Net altijd de goedkoopste maar de uitmuntende service maakt veel goed.

Altijd gratis. Ook retour. Netjes verpakt, niet te veel vervuiling! Altijd de volgende dag binnen mits besteld voor 22:00. Zelfs een keer op 21:59 besteld, ook dit gewoon de volgende dag binnen!

Aftersales

Uitmuntend! Mijn iPhone had problemen met de homebutton. Aangezien ik het abonnement origineel met tmobile had afgelosten via pdashop wist ik niet waar ik zijn moest. Het contract met tmobile is door andere redenen verbroken.

Voorzichtig een email verstuurd met bovengenoemd probleem. No questions asked. Ik kreeg binnen 2 uur reactie met verzendlabel en alles. In totaal ben ik de telefoon 9 dagen kwijt geweest (inclusief terugzending naar de leverancier door coolblue). De iPhone is vervangen door een compleet nieuwe. Dit heeft mij helemaal niks gekost. Zelfs geen verzendkosten. Uitmuntende aftersales en service!

Gepost door Nightspirit, dinsdag 26 juli 2011 17:42
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Bij pdashop.nl een Case-Mate Tough Case Black HTC Sensation om mijn telefoon wat te beschermen tegen mijn onhandig optreden af en toe. De (weinige) reviews hier waren zeer positief over deze shop, daarom hier besteld.

Verzending werd gedaan op dezelfde dag als mijn bestelling. De Case-Mate zat in een bubbeltjesenvelop, wat natuurlijk prima is voor een dergelijk product.

Aftersales

Mijn eerste bestelling (19 juli) was na 2 dagen nog niet ontvangen. Hierop heb ik Coolblue gebeld. Ze starten dan een kort PostNL onderzoek, waarbij je een formulier moet invullen en ondertekenen het product niet ontvangen te hebben. Hierna werd promt een tweede case mijn kant op gestuurd. Deze kreeg ik wel na 1 dag binnen.
7 Dagen na eerste bestelling kreeg ik deze alsnog binnen. Hierop heb ik Coolblue gebeld en gevraagd naar welk adres ik deze kon retourneren. Ik mocht deze echter houden. Zeer nette service dus!

Gepost door kaiy, donderdag 7 juli 2011 12:30
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Wat een fantastische winkel, ik sta versteld. Ten eerste is de site ontzettend overzichtelijk en fijn, het aanbod is groot en het hele bestellen gaat soepel. Maar op mij heeft de klantenservice toch de grootste indruk gemaakt, straks meer daarover.

Voor 22 besteld, morgen in huis? Helemaal! Ook al woon ik afgelegen in Limburg en had ik het product om 9 uur 's avonds besteld, ik had het de volgende dag rond 12 uur al in huis. Waar bol.com faalde in zijn beloftes (voor 9 besteld morgen in huis? echt niet bij bol.com) maakt PDAshop het helemaal waar.

Aftersales

De klantenservice is uitmuntend. Ik had een Incipio Feather Case besteld voor mijn iPhone, maar wat bleek, de case zat weliswaar in het doosje, maar 2 screenprotectors die erbij hoorden te zitten, ontbraken. Eerst gemaild, beetje misverstand gehad, maar daarna gebeld en alles afgehandeld. De volgende dag kreeg ik een mail van de retourservice dat mij een nieuw pakje wordt nagezonden, en dat krijg ik dus morgen alweer binnen. Geweldig toch? Voortaan al mijn mobiele zaakjes afhandelen bij PDAshop

Gepost door Marcel_, dinsdag 7 juni 2011 16:41
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Half 8 's avonds besteld, meteen een bevestigingsmail ontvangen. Anderhalf uur later een mail dat hij ingepakt was. De dag erna mijn Leather Case voor de Galaxy S II rond 2 uur binnen. Hartstikke snel dus!

Ook prima, gewoon mooi op tijd. Had trouwens wel een ander afleveradres opgegeven, ook dit was geen probleem!

Aftersales

Nadat ik het product had ontvangen, bleek dat mijn Galaxy S II zichzelf uitschakelde als ik hem erin deed, en weer aanging als ik hem eruit haalde, het hoesje was iets te krap waardoor de aan/uit knop werd ingedrukt. Nadat ik het formulier had ingevuld werd ik super geholpen, kreeg een mail dat ik een vervangend hoesje kreeg, en dat ik de oude mocht houden i.v.m. kosten die het retourproces met zich meebrengen.
Prima service dus!

Gepost door S913, dinsdag 24 mei 2011 19:45
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Duidelijke website, concurrerende prijzen en veel keuze. Ik was op zoek naar een mini-USB adapter voor in de sigarettenaansteker van de auto. Had eerder ergens anders een "te lichte" gekocht (1ampere) en hier verkochten ze er eentje van 2Ampere (incl. iPod/iPad kabel).

Snel verzonden, geen verzendkosten en goed verpakt.

Aftersales

Mijn iPod laadde ook gewoon, echter mijn Galaxy Tab en Nokia E72 niet, ik was hier wel vanuit gegaan omdat een adapter een adapter is ... (en als hij sterk genoeg is voor een iPad, dan ook een Tab zou je verwachten toch?)
Coolblue was zéér coulant en ik kon de adapter terugsturen en deze ruilen voor een adapter die volgens hun website wel geschikt is voor de Tab en E72.

Gepost door Killraven, dinsdag 1 maart 2011 18:35
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Was op zoek naar lader voor mijn iPhone 3G. Kwam via Google op pdashop.nl terecht. Overzichtelijke site zonder franje. Interessant om reviews van voorgaande kopers te lezen. Bestellen ging makkelijk en heb betaald met mijn credit card. Bestelt om half 9 's avonds waarvan ik direct per e-mail een bevestiging kreeg. Ik had mijn 06-nummer opgegeven en kreeg om 10 uur diezelfde avond een smsje dat ze mijn bestelling hadden ingepakt en verder zouden updaten per e-mail. Keurig. Ik vond de prijs van een officiële Apple lader te duur (40 euro) maar dat kost hij overal. Gelukkig hadden ze een goedkoper alternatief dat ook nog eens door eerdere kopers goed werd beoordeeld. Ik wilde eigenlijk ook nog een Apple USB -> Dock kabel kopen maar ze vragen daar 35 euro voor, terwijl ik hem ergens anders voor onder de 20 vond. Dus die heb ik niet besteld.

Ze hebben gepresteerd wat ze beweren: besteld voor 22.00 uur en de volgende dag in huis. Besteld om 20.29 uur en vanmiddag om 13 uur werd het afgeleverd. Gelukkig paste het in een envelop en kon de pakketdienst het door de brievenbus doen want ze kwamen langs toen ik niet thuis was. Ondanks dat het een envelop was en geen pakje, had ik toch een Track&Trace code gekregen.

Gepost door Alfredos, donderdag 24 februari 2011 20:23

Een zeer goede online winkel met af en toe scherpe prijzen.
Super snelle verzending met track and trace.
Je word door middel van sms en later email op de hoogte gehouden van de status van je aankoop

Een dikke 10 voor deze shop!

Gepost door jojo2k1, vrijdag 18 februari 2011 20:58
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Een goede ervaring met deze winkel, zodoende dat ik de moeite doe een review te schrijven. De bestelling liep gewoon zoals het hoort, netjes op tijd; betalen met IDEAL en de verpakking was in orde. Ik schrijf alleen een review vanwege de aftersales

Verzending was gewoon zoals het hoort; in de goede verpakking, op tijd en met track n trace.

Aftersales

Mn galaxy apollo is helaas verdwenen na 2 maanden en ik wou een aangifte doen bij de politie maar had daar een IMEI voor nodig.Natuurlijk had ik dit niet genoteerd en mn factuur kon ik ook niet vinden. Toen ik ze belde namen ze direct op en konden het me meteen zeggen nadat ik ze het bestelnummer vertelde. Goede administratie en nu maar hopen dat de juten er ook iets mee doen.

Gepost door hondapower, woensdag 9 februari 2011 20:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Toch fijn als een webshop ook een fysieke winkel heeft!

Via de website in juni 2010 een HTC Desire gereserveerd. Omdat er in die periode een probleem was met het type scherm in deze telefoons heb ik heb deze opgehaald in de fysieke winkel in Eindhoven. Zo kon ik het toestel eerst controleren voor aanschaf.

Vooraf nog even gebeld met de klantenservice met wat vragen over een contractverlenging.

Dit is toen allemaal duidelijk beantwoord en de dag erna naar de winkel gegaan om de koop te sluiten.

Aftersales

Ook na werktijd kun je PDAshop bellen.
Helaas ging mijn toestel na eeh half jaar defect. Opgebeld en in overleg besloten om rechtstreeks met HTC de reparatie af te handelen. Het kon ook via PDAshop maar dan zit er weer een schakel tussen.

Een week later kon ik de factuur niet meer vinden en 's avonds opgebeld en 1 minuut later had ik de factuur als PDF al ontvangen!

Gepost door Jodi, donderdag 9 december 2010 14:07
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 4

Goede website, overzichtelijk, en zowaar met correcte voorraadinformatie. Bestellen is makkelijk, je kan met iDeal betalen, alles wordt per mail bevestigd.

PDAshop is misschien niet de allergoedkoopste, maar je krijgt er wel wat voor terug. Capabele mensen aan de telefoon, goede en snelle reacties op mail. Ook niet onbelangrijk: ze krijgen veel leveringen van nieuwe HTC toestellen. Toen niemand voorraad had, kreeg de PDAshop ineens een grote levering Desire HD's.

Dit was mijn eerste bestelling bij PDAshop, en hij is me zeer goed bevallen.

De belofte "voor 22:00 besteld, volgende dag in huis" werd keurig waargemaakt. Ik heb om 21:15 besteld, en binnen een kwartier had ik per mail bevestiging dat mijn bestelling was ingepakt. Om 22:30 een verzendbevestiging met Track&Trace nummer, en de volgende dag stond de postbode met een pakketje voor de deur.

Ook het tweede exemplaar (eerste was defect, zie aftersales) werd keurig binnen een dag verzonden.

De zendingen waren goed ingepakt, met voldoende vulmiddel.

Aftersales

De bestelde HTC Desire HD bleek een defect speakertje te hebben; vervelend, maar kan gebeuren. Telefonisch heb ik het defect aangemeld, en werd wederom keurig en begripvol te woord gestaan. De volgende dag kreeg ik per mail twee documenten: een RMA formulier, en een adreslabel voor op het pakketje (met antwoordnummer, dus gratis retour zenden). Door staking van TNT werd het pakketje pas de volgende week afgeleverd (bleek uit Track&Trace info), maar daar werd geen probleem van gemaakt. PDAshop heeft op de dag van levering direct het defect beoordeeld, en vastgesteld dat het toestel DOA was. Aangezien ze de Desire HD niet op voorraad hadden op dat moment (net als elke webwinkel op dat moment), wilden ze mij m'n geld teruggeven. Hier kwam ik toevallig achter omdat ik ze belde om te vragen of het defecte exemplaar goed was aangekomen; de creditatie was zelfs al aangevraagd. Graag had ik gezien dat ze me hadden gebeld of gemaild, om me een keuze voor te leggen: creditatie of wachten op voorraad. Aangezien geen enkele winkel voorraad had, heb ik aan de telefoon afgesproken dat ik een weekje zou wachten op de volgende levering. Gelukkig kreeg PDAshop een paar dagen later al nieuwe voorraad, dus al met al kreeg ik het vervangende toestel toch eerder dan verwacht.

Prima service, snelle afhandeling, met als "minpuntje" (als je het al zo mag noemen) dat ze iets te snel tot creditering over wilden gaan.

Gepost door ere, dinsdag 7 december 2010 16:16
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Op 3 dec een abbo besteld (Vodafoon) bij de PDAshop met nummerbehoud. Betreft een zakelijk abbo dus incl KVK gegevens. Op de orderbevestiging stond dat een KVK uitreksel alleen handmatig ondertekend mocht zijn. Dus contact gezicht met de helpdesk en een digitaal ondertekend document was ook goed. Verder was de telefoon ook al gereserveerd (HTC DHD). Alles leek in orde.
Achteraf had deze medewerker onvoldoende kennis over de zakelijke produkten van de PDAshop.

Op 3 dec een sms bericht en een email bericht met de melding dat de order in Eindhoven klaar ligt.
In de sneeuw dus naar Eindhoven,
In de winkel ging alles mis. Het kvk uitreksel was niet goed, de order had via de zakelijke tak van PDAShop moeten lopen en de order was nog niet goedgekeurd door Vodafoon.
Bellen met hoofdkantoor op zaterdag gaf geen oplossing.
3 man personneel stonden als schapen te kijken.
Ik kon dus naar huis zonder nieuwe abbo en telefoon.
Klacht ingediend bij de PDAshop.

Aftersales

Op maandag 6-12 een mailtje van PDAshop dat er iemand zou gaan bellen om e.e.a. uit te leggen.
Er belde inderdaad iemand met excuses en een waardebon van 25,- maar hij wist niet wat er mis was geggaan.
Hij zou het uitzoeken en op 7-12 terugbellen.
Inderdaad op 7-12 weer contact.
In de winkel hadden ze eigenlijk alles fout gedaan wat maar kon gebeuren. schuld afschuiven dus.
De order kon ik zelf opnieuw aanmaken, mijn gereserveerde telefoon hadden ze voor het gemak maar alvast verkocht aan iemand anders.

Ik concludeer dat de PDA op de automatische pilot vaart en dus gaat er ook automatisch wat fout. Iedereen is wel even aardig, maar klantgericht is toch echt wat anders dan alleen aardig zijn. Ik heb ook niet de hoop dat men dingen gaat verbeteren. Hier ga ik dus nooit meer iets kopen en ik raad het ook iederen af. Amateurs ten voeten uit. Nu maar naar een andere winkel. Ze hebben geen idee welke omzet ze hiermee zijn misgelopen.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011