Hoofdcategorieën

Website http://www.pdashop.nl/
E-mailadres support@pdashop.nl
Telefoonnummer 010-2170277
KVK 24330087
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Rembours (pinnen), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Creditcard algemeen € 7,50
iDeal algemeen gratis
Rembours (contant) algemeen € 10,-
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen gratis
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 587 prijzen
Prijsindex 99,3 (0,7% onder gemiddeld)
99,3 (0,7% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

PDAshop.nl is verkozen tot website van het jaar 2007! PDAshop.nl heeft het Thuiswinkel-waarborg.

PDAshop.nl: dé PDA-specialist sinds 2000

U vindt álles voor uw PDA en smartphone bij PDAshop.nl, dé specialist sinds 2000. Bij ons bent u op het juiste adres voor het grootste assortiment PDA's, handhelds en smartphones, alle accessoires, GPS-oplossingen, geheugen en iPhone accessoires.

Voor 21:00 uur besteld? Morgen in huis!

Voor al onze producten geldt: op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Morgen in huis. U kunt bij ons bestellen onder vooruitbetaling, rembours, met creditcard (Visa en Mastercard) en iDEAL. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen bij onze winkels in Rotterdam of Eindhoven. (klik voor openingstijden)

Waarom kopen bij PDAshop.nl?

• Al meer dan 100.000 PDA's verkocht

• Alle accessoires, ook voor oudere PDA's en smartphones

• Gratis verzending

• Voor 21:00 uur besteld? Morgen in huis!

• Gratis klantenservice (lokaal tarief)

• Elke zondag geopend

• Winkel in Rotterdam en Eindhoven (gratis parkeren)

Heeft u ervaring met PDAshop.nl?

Als u ervaring met kopen bij PDAshop.nl heeft, willen wij u vragen om een shopreview hier op Tweakers achter te laten. Zo helpt u ons en andere klanten. Maak een Tweakers account aan en laat een review achter. Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage!

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
20 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
17 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
5 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed

Gepost door Bullit1991, donderdag 3 juli 2008 21:30
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Mooie overzichtelijke website met een zeer breed aanbod van smartphones. Staat ook zeer veel informatie bij iedere telefoon dus je kunt zo goed tot de juiste keuze komen! Kreeg statusupdate per mail en kreeg zelfs ´n smsje op me mobiele telefoon dat de order was verzonden! Klasse! De prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld (al scheelt 't niet veel), maar bij pdashop krijg je zeer goede service en daar ben ik dan voor bereid om 'n extra centje voor neer te leggen.

Had me telefoon op 1 juli besteld om 8 uur 's avonds, kreeg vervolgens om 10 uur een smsje dat mijn order was verzonden en kreeg ook een emailtje met de track & trace code. De volgende dag (2 juli) stond de postbode netjes voor me deur! De order was goed ingepakt.

Nog geen ervaring mee.

Gepost door RedSoniq, dinsdag 1 juli 2008 11:45

Verreweg de goedkoopste op het moment van bestellen voor de Synology DS-207+ 128 MB, en ook nog eens geen bezorgkosten.

Maar daar gaat deze review eigenlijk niet over.

Deze review gaat over de sublieme feedback en methode van feedback die PDAshop aan klanten geeft.
Al voor het bestellen kun je zeer eenvoudig aangeven dat je een seintje (email) wilt krijgen zodra het product weer op voorraad is. Dit werkt perfect.

Tijdens het navigeren op de website en bestellen van producten wordt keurig alle relevante informatie weergegeven, zoals wanneer het product afgeleverd wordt (indien besteld wordt voor d-mm hh:mm).

Tevens ben ik van alle stappen na de bestelling op de hoogte gehouden, zelfs via SMS dat het product verzonden is. Het track&Trace nummer/link stonden in een tegelijk verstuurde e-mail.

Hier is duidelijk over nagedacht, en nog goed ook.

Goed op de hoogte gehouden, zie algemene indruk.

Product goed verpakt in bruine doos. Afgeleverd op adres en datum zoals aangegeven.

Gepost door Wijnands, zaterdag 21 juni 2008 15:01

Tja, pdashop..... niet de allergoedkoopste. Wel een van de prettigste webshops, misschien wel de prettigste om zaken mee te doen. Eerst een vraag bij de sales afdeling. Zaterdagavond gemaild, maandag in de loop van de ochtend antwoord.

Vrijdagochtend een holux m1000 besteld, betaald via ideal. Om 16.30 mailtje en sms dat de bestelling verzonden zou worden.
Zaterdag aan het begin van de middag TNT langsgeweest. Bestelling netjes verpakt.

pdashop is deels afhankelijk van TNT. Die doen wel 's vreemd maar gelukkig niet deze keer. Verpakking is voldoende. Heel prettig is de informatie van de winkel.

Gepost door highflow, woensdag 18 juni 2008 22:32
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Al jaren klant bij PDAshop. Zowel privé als zakelijk hier al meer dan 10 bestellingen geplaatst.

Qua prijs niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd scherpe prijzen.
En handig dat de shop vlakbij mijn werk is, kan ik mijn bestellingen snel ophalen.

Maandag om rond 23:00 een bestelling geplaatst.
Netjes een bevestiging per email en info dat ik het de volgende dag vanaf 09:00 kon ophalen.

Tot mijn verbazing kreeg ik dinsdag net voor 09:00 een SMS dat mijn bestelling klaar stond.
Een SMS!?!??!! Super!!!

Gisteren in de ochtend na SMS gelijk naar de winkel gegaan om mijn TomTom XL V2 Europe op te halen.
In de ochtend is het niet zo druk en werd snel geholpen.

Altijd opgehaald.

Aftersales

Nog geen defecte product gehad. Hopelijk houden we dat ook zo

Gepost door ErikKam, woensdag 18 juni 2008 21:50

Het vinden van producten was erg makkelijk. Goede verdeling van de producten. De site was gisteren wel wat traag maar dat had ook aan mijn verbining kunnen liggen. Kan ik dus niet over oordelen

Erg goed. Gisteren om half 7 besteld vandaag binnen. Alleen de TNT was weer raar bezig geweest. Ik had een briefje op de deur geplakt dat ze het bij de buren mochten droppen. Dit hadden ze ook netjes gedaan alleen geen briefje bij mij in de bus gedaan, en alleen mijn briefje weg gehaald. Maarja daar kan PDA shop niks aan doen.

Zat in een goede stevige doos en genoeg (papieren, dus milleuvriendelijk(er)) opvulling.

Niet mee te maken gehad

Gepost door Tijs_a, vrijdag 30 mei 2008 17:35
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Mooie site. Handig dat alles accessoires mooi overzichtelijk onder de producten hangen waarvoor ze bestemd zijn.
Prijs niveau is normaal.

Meerdere malen kleine onderdelen gekocht zoals tom tom dongle en stylussen voor mijn htc. Tijdige leveringen en veel producten op voorraad.

Iedere keer in goede verpakkingen naar mij toegekomen.

Aftersales

Geen kennis mee mogen maken.

Gepost door ArnieNFW, woensdag 14 mei 2008 19:59

TomTom One V4 besteld, naar eerst wat vragen gesteld te hebben per email (keurig & snel antwoord).
13/5 om 19:00 besteld en de 14e rond het middaguur binnen. Absolute wereldklasse!

Snel, goed verpakt. 's avonds een sms gehad dat de order verzonden was, met een email met track & trace.

Gepost door WFvN, dinsdag 13 mei 2008 20:22
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

Vlotte en heldere communicatie via E-mail over ontvangen berichten/bestellingen en over verdere acties zoals moment van verzending.

Bestellen gaat ook vrij goed. Ik wist welke PDA ik wilde hebben. Bij aanklikken van het gewenste model krijg je direct een overzicht van alle accessoires die beschikbaar zijn voor dat type. Geen zoekwerk nodig dus naar accessoires.

Betaling ging ook probleemloos via i-Deal (Postbank)

Telefonische bereikbaarheid: ik heb ze nu 3x gebeld. De eerste keer belde ik 's morgens vroeg. Ik kreeg toen vrijwel driect iemand aan de lijn. Vandaag heb ik ze ook 2x gebeld maar moest toen 5 resp. 3 klanten afwachten. Dat heeft wel wat minuten in beslag genomen voordat ik te woord werd gestaan. Dat laatste is niets over te klagen overigens; nette behandeling tot dusver (alleen aftersalestelefoontjes waarbij een defecte telefoon retour moet)

Prijzen zijn niet de laagste maar daar ben ik ook niet voor gegaan. Ik wilde een combinatie van nette prijs met een goede waardering op internet (zoals hier in de Shopreview).

Dinsdag besteld, donderdag in huis. Dat had woensdag gekund maar ik was te laat met bestellen, na hun werkdag dus. Niet vreemd dus. Erg vlotte levering.

Aftersales

Mijn toestel is binnen 3 weken na ontvangst defect geraakt; speaker van de telefoon werkte niet meer. Dus heb ik in eerste instantie een e-mail met vraag neergelegd bij de PDAShop. Deze is in het weekend geplaatst.
Ik heb direct na het weekend met HTC gebeld omdat ik meende dat mijn toestel opgestuurd moest worden naar HTC. Zij vroegen mij of ik de PDA-shop wel op de hoogte had gesteld van het defect. HTC hanteert een termijn van 30 dagen waarbinnen het toestel niet defect mag raken omdat het anders als DOA gekenmerkt wordt en je een nieuw toestel kan krijgen in plaats van reparatie af te wachten. Dus heb ik gebeld met de PDAshop. Die hadden daar schijnbaar nog niet van gehoord maar wilden wel meewerken als ze die regeling van HTC op e-mail konden krijgen. Dus heb ik nogmaals met HTC gebeld. Die hebben direct met de PDAshop contact opgenomen en de boel geregeld. Intussen is vanaf de PDAshop een mailtje in mijn richting gekomen waarin staat dat ik de hele complete verpakking retour kan zenden.

Enig 'min'-puntje in dit verhaal (minpuntje tussen aanhalingstekens want het woord vind ik wat te zwaar overkomen) is dat de PDA-shop niet op de hoogte was van die 30dagentermijn. Maar ze hebben er tot dusver verder geen problemen van gemaakt toen dit door HTC aan ze kenbaar werd gemaakt.

De defecte PDA heb ik opgestuurd op 13-5. 14-5 werd deze 's middags door TNT aangeboden bij de PDA Shop. Ik heb vrijwel direct nadat ze het pakket hebben ontvangen, een mail van ze gehad hierover. 51 minuten daarna werd via mail bevestigd wat ik ze had opgestuurd.

15-5 heb ik niets vernomen

16-5 heb ik rond het middaguur gebeld. De dame aan de telefoon vertelde me (op basis van het handelingsnummer) dat het apparaat klaar lag om verzonden te worden ter reparatie. Dat klopte dus niet gezien de afspraak met HTC. Ze probeerde wat navraag te doen maar moest me een antwoord schuldig blijven (zal mogelijk zijn omdat ik ongeveer op pauzetijd belde) en dat ik later terug gebeld zou worden. Iets later dan een uur heb ik zelf nog een keer gebeld (om te voorkomen dat het toestel eventueel wel ter reparatie opgestuurd zou worden). Ik kreeg toen te horen dat ze die dag een nieuw toestel zouden sturen naar mij.

Niet veel later daarvan een mailtje gehad met trackingnummer

17-5 Pakketje is volgens Track&Trace naar mij onderweg.

Wellicht dat de PDAshop hun services nog beter kunnen maken bij in ieder geval klanten die HTC-spullen kopen.
Het is bij mij niet helemaal vlekkeloos verlopen maar dit was dan ook niet de gangbare afhandeling. Ik klaag dus verder niet. Wel hoop ik dat de PDA-shop hier iets mee gaat doen voor toekomstige klanten om zo hun product nog beter te maken.

Gepost door Ed1969, donderdag 3 april 2008 18:07

Ik heb bij PDAshop een Asus A696 PDA besteld. Ik gebruik hem voor navigatie wat je met dit apparaat uitstekend kan doen. Dit heb ik kunnen zien op de website. Bestellen is eenvoudig, kan via de site of telefonisch in mijn situatie. Ik heb bevestiging gehad van bestelling (mail), betaling ontvangen (mail), pakket op de post gedaan (track & trace) en pakket ontvangen (track & trace) Omdat ik in het buitenland werkzaam ben voor de overheid, kan ik de BTW terugvragen. Hiervoor moet de rekening aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze heb ik telefonisch en via mail duidelijk gemaakt aan PDAshop. Dit is uitstekend verwerkt en gisteren zag ik ook een goed verpakt pakketje met een juiste rekening er in. Deze heb ik in kunnen dienen. Ik heb eerst telefonisch info gevraagd en werd snel en goed geholpen.
Prijzen lijken me goed.

Track en trace, en verpakking is goed in orde.

geen aanmerkingen

Gepost door heerhugo, maandag 11 februari 2008 22:51
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: geen

De webshop ziet er top uit en hier kan ik dan ook alleen maar loovend over zijn. Alles netjes bij elkaar en evt nog accessoires.

Het verzenden. Er word niet verzonden naar een postbus. Dit is voor mij en denk ik maar ook voor met name bedrijven een domper. Een postbus is veel gemakkelijker in gebruik. Het pakket had ik bv al morgenochtend om half 8 kunnen ophalen ipv er op te gaan zitten wachten thuis. Daarom krijgt het van mij zeer slecht.

Gepost door freggel, zaterdag 10 november 2007 22:27

Ik was opzoek naar een nieuwe BT headset, en het liefst met een autolader. Dit omdat ik mijn huidige headset altijd vergeet op te laden, en er dus niets aan heb.
Ik kwam uit bij de Plantronics 640. Welliswaar zonder autolader, maar met adapters voor autoladers van diverse merken mobiele telefoons. En laat ik nu net een lader van 1 van die hebben.
PDAshop viel in de pricewatch al direct op door een goede prijs, en geen verzendkosten. En door positieve reviews (die ik niet gelezen heb overigens. )

De site is overzichtelijk, duidelijk en goed te gebruiken.

Vezending geschied dezelfde dag (mits voor een bepaalde tijd besteld), zo ook in mijn geval. De bevestigingsmail duurt iets langer dan ik verwachtte, maar kwam wel. Na verzending (21:00 met TPG) netjes een mailtje met met Track&Trace gegevens daarin.
Helemaal goed.

De verpakking was prima, netjes in een doos met vulling, opdat het niet gaat rammelen e.d. Netjes met bruin, waarschijnlijk gerecycled, papier.

Aftersales

Geen ervaringen mee, gelukkig.

Gepost door Peter_italia, vrijdag 2 november 2007 23:18

Donderdag middag een E-Ten M700 nl besteld. Daarna met creditcard betaald. Enige nadeel is dat ze daarvoor 7.50 euro extra in rekening brengen. Maar je word wel netjes geinformeert over de status van de order.

Zeer goed verpakt, verder niets op aan te merken.

NVT

Gepost door twe4kers, woensdag 24 oktober 2007 19:56

Duidelijke website, scherp geprijsde artikelen, en correcte informatie en specificaties bij het artikel dat ik zocht. Ik heb er op zondag een TomTom GO 720T besteld, en had deze dinsdag al binnen. Netjes een mail gekregen dat de order was ontvangen, online kunnen betalen met iDeal, de avond tevoren om 21:30 een e-mail gekregen met track & trace nummer. Al met al zeer correct behandeld, alleen jammer dat de TomTom 720T tegenvalt in vergelijking met m'n oude TomTom 910, maar daar kan PDAShop nu eenmaal niets aan doen. Had ik maar beter moeten opletten...!

Prima verpakt in en doos met opvulling voor het teveel aan ruimte. Niets op aan te merken. De TomTom zat nog netjes gesealed en het doosje van de TomTom was onbeschadigd.

Aftersales

Geen gebruik van hoeven maken tot nog toe.

Gepost door BIT.sk, zondag 14 oktober 2007 21:42
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Zowel een overzichtelijke website als een prettige shop.
No nonsense. Drie balies, 1 informatie / demo balie , 1 kassa balie en een aftersales.

Aftersales

Hoopte niet bij de laatste balie terecht te komen. Doch na 5 weken frustraties van een continu vastlopende Ipaq RX 5940 UK en trage FIX's de klantenservice gebeld. Ik kon de Ipaq naar HP terugsturen (zonder kosten) en HP zou dan de PDA repareren of vervangen. Dezelfde dag naar de winkel na 2 emails met bevestiging van mijn telefonische klacht. (deze werden binnen het uur verzonden) terug en uitgelegd wat er allemaal mis was met het apparaat. Twijfelde aan een ASUS 639 destijds en mocht na een brutaal vragen van mijn kant met bijbetaling van het prijsverschil de niet naar behoren functionerende HP Ipaq teruggeven.

Uiterst behulpzaam en begripvol personeel.

Gepost door doktervictor, vrijdag 21 september 2007 00:08
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

Ik heb een Brodit houder voor mijn telefoonbesteld inclusief mounting plate specifiek voor mijn auto. PDAShop.nl werkt met een systeem van vouchers voor je autospecifieke montageplaat en ik moet zeggen dat de levering daarvan (via een apart bedrijf na een mail met mijn autotype) uitermate snel en correct is afgehandeld. Er was 2 weken beloofd en dit werden slechts 3 dagen. Naast de betaling via iDeal en correcte mail over status zijn ze telefonisch goed te bereiken en geven adequaat antwoord. Het oplaadgedeelte van de houder bleek een beetje mwoi mwoi te zijn en dit is op correcte wijze verholpen middels een retourzending en vervanging van het product. Zelfde correcte behandeling en mail-updates.

De eerste zending voldeed aan alle verwachtingen qua verpakking en wijze van vulling van lege ruimte in de doos.

De retour zending die ik heb mogen ontvangen zat in een wat minder stabiele doos. Deze is door de TNT nog een steving gecrunshed in eoa sorteermachine (geen fout van PDAShop.nl), maar ik heild mijn hart even vast toen ik de doos in ontvangst nam. Gelukkig is de inhoud in tact gebleven.

Aftersales

Defect in artikel na 1 week gebruik. Gemeld en zeer snelle follow up. Na retourzending van mij binnen dagen weer teruggeleverd voor een nieuw exemplaar. Ook telefonische support zeer netjes. Een kleine kanttekening..... ik had telefonisch verzocht om op een ander adres te leveren (kwam beter uit met werk enzo), maar dit is niet helemaal aangekomen, want ik trof een week later op mijn thuisadres het bericht van de TNT aan dat het pakketje bij de buren was bezorgd. Ik had verzocht voor een ander adres wegens het feit dat ik een dikke week niet thuis was, ergens misgelopen ofzo, maar niet ernstig vervelend.

Gepost door iglo, dinsdag 28 augustus 2007 15:14

Zeer duidelijke site met actuele voorraadstatus. Na bestelling voor mijn Jabra SP5050 bluetooth carkit te hebben geplaatst en betaald te hebben met IDEAL bevestiging ontvangen via de mail. Dezelfde dag na 21.30 uur een TT code ontvangen zodat de zending gevolgd kan worden.

Netjes verpakt in stevige doos. Na getekend te hebben voor ontvangst doosje uitgepakt. Naast besteld artikel was ook de factuur netjese bijgesloten.

niet van toepassing.

Gepost door Sjowhan, dinsdag 28 augustus 2007 13:31

Overzichtelijke website, moest een reservelader voor mijn GPSmuis hebben en deze was snel te vinden.
Betaling ging snel (IDeal), en volgens de website zou het artikel (wat op voorraad was) morgen geleverd zijn. Netjes op de hoogte gehouden door een track&trace.

Aangezien het enkel een reis/reservelader was, had men het verpakt in een bubbeltjesenveloppe. Naar mijn mening goed genoeg, had echt geen doosje gehoeven.

Gepost door Erkens, maandag 6 augustus 2007 19:34
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Dit is eigenlijk een aanvullig op mijn eerdere review, echter is het niet mogelijk deze te editen/aan te vullen, dus daarom maar een nieuwe erbij. Aangezien het hier gaat om een garantie geval.

Mijn algemene oordeel over deze shop is wel enorm omhoog gegaan moet ik zeggen

Prima verzending van een retour zending, ook daarbij krijg je een track&trace nummer, echter had de communictie iets beter gekunt (zie verhaal bij "aftersales")

Aftersales

Ik had eigenlijk al direct problemen met het krijgen van een fix en een stabiele bluetooth verbinding, echter ik ging op vakantie en dus was ik niet in de gelegenheid geweest om deze gps te retourneren als DOA, buiten het feit dat het ding wel af en toe functioneerde (hoewel, meer af dan toe )

Toen ik terug was van mijn vakantie heb ik 28 juli (om 11:30) een mail gestuurd met mijn probleem. Een ruime dag later (29 juli, 22:30 uur) kreeg ik de mail terug met daarbij de instructies mbt het terug sturen, 30 juli heb ik de GPS terug gestuurd.

Een paar dagen later (2 augustus 17:00) kreeg ik een mail dat het pakket ontvangen was (volgens track&trace hadden ze hem echter al op 31 juli, maargoed)

En een dag later (3 augustus 21:40) kreeg ik plotseling een mailtje dat mijn bestelling verstuurd was. Dit was best wel verwarrend want ik had immers niks besteld, ik ging er maar vanuit dat dit een retour zending betrof.

Wat ook het geval was, want 4 augustus kwam de postbode mij een nieuwe GPS leveren.

Top

Gepost door ArnoudJ, zaterdag 28 juli 2007 16:53

Hele overzichtelijke site met een heleboel nuttige informatie. Je ziet heel simpel welke accessoires voor welke PDA geschikt zijn.

Ik heb gekozen om het geld zelf over te maken, als ik via iDeal o.i.d. betaald had had ik het nog een dag eerder in huis kunnen hebben. Geen verzendkosten, wat relatief veel scheelt aangezien ik alleen een autolader en screenprotector besteld had.

Gepost door Slasher, maandag 16 juli 2007 12:56
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Heel erg overzichtelijke website, binnen 5 seconden heb je wat je gevonden hebt. Als een product niet op voorraad is krijg je een mail dat het weer op voorraad is. Erg netjes

In mijn geval afhalen, verkoper die mij hielp aan de afhaalbalie begon moeilijk te doen over het feit dat ik 2 ordernummers had. Het 2e product wat ik wou hebben was niet op voorraad de eerste keer dat ik een bestelling deed.

Ik wou het product op een bepaalde datum afhalen en voordat ik het afhaalde kwam het product alsnog op voorraad, dus toen meteen weer bestelling gedaan.

De verkoper reageerde hier heel kortaf op en totaal niet klantvriendelijk, hetgeen me erg verbaasde.

Het was klaarblijkelijk teveel moeite om 2 orders bij elkaar te zoeken?

Aftersales

Alvorens het product te bestellen heb ik bij pdashop informatie ingewonnen over het product. namelijk TomTom navigator 6.

Hier is een nieuwe kaartversie beschikbaar namelijk 6.75, en die wou ik graag hebben.

Dat leverde pdashop werdt mij verteld, en als dat niet zo was kon ik bij tomtom updaten naar 6.75. Dat was een "speciale afspraak met tomtom"

Na installatie op pda was het dus versie 6.60, wel recent maar niet versie 6.75. Ik bellen naar pdashop. Die verwees me naar tomtom.

Tomtom gebeld en er was een update naar versie 6.75 die kostte 79 euro. En dat bovenop de 129 die ik al betaald had. Er was toch een speciale afspraak?? Niet dus.

Pdashop hierover geinformeerd, en het bleek dus intern bekend te zijn dat zij alleen 6.60 verkopen en 6.75 alleen door TT zelf verkocht werd. Onbegrijpelijk waarom ik dan anders geadviseerd ben.

Ik hierover een schriftelijke klacht ingediend dat ik slecht geinformeerd was voor aanschaf. Ik kreeg een mail met terugstuur procedure. ( voor de fout die zij maken moest ik zelf opdraaien voor de verzendkosten, belachelijk)

Heel verhaal getikt, maar er werd alleen gereageerd op mijn vraag waarom ik moest opdraaien voor de verzendkosten, die werden vergoed, maar geen woord over de rest van mijn klacht.

Ik vind dat ze mij maar moeten voorzien van 6.75, daar wordt dus niet meer op gereageerd.

Aftersales is dus een absoluut punt voor verbetering, ik van de 4 mailtjes die ik kreeg zijn 3 standaard reply's.

Ik wil graag het complete pakket incl boekjes / dvd, en niet de download. En volgens advies van pdashop kon dat en met de recentste versie.

Niet dus. Vanwege het niet (netjes)reageren op mijn mail deze shopsurvey

Ik HAD een hele goede indruk van deze winkel, maar dat is dus een stuk minder geworden.

Ik kan het dus terugsturen maar dat wil ik helemaal niet, ik wil dat ze nakomen wat ze me adviseren. Zij zijn toch de experts?

VNU Media logo Powered by True