Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , reacties: 85, views: 68.347 •

Tot slot

Zoals altijd bij een nieuw concept is het moeilijk om op basis van een korte hands-on al een compleet oordeel te vellen. Gaan mensen in de praktijk het PC Station echt als mobiele desktop gebruiken? Dat is moeilijk te zeggen, wij denken vooralsnog van niet. Daarmee is de Trio eerder een Duo. Binnen dat duoconcept zijn we het meest onder de indruk van de eenvoud waarmee je tussen Android en Windows kunt wisselen.

Dankzij de relatief krachtige notebookhardware kun je de Trio prima gebruiken om niet alleen wat te tikken, maar bijvoorbeeld ook om een simpele game te spelen of foto's te bewerken. Dan zal de accu wel relatief snel leeg zijn, maar wil je enkel tekst tikken en moet je de hele dag doorbrengen zonder een stopcontact in de buurt, dan kun je eenvoudig wisselen naar Android, omdat de accuduur in die modus veel langer is.

Asus richt zich met de Trio wel op een hele specifieke doelgroep van mensen die waarschijnlijk nog geen tablet of notebook hebben, maar wel beide willen. Om dan echt een interessante optie te zijn moet de Trio ook nog een een stuk scherper geprijsd zijn dan twee losse apparaten. Omdat zowel het PC Station als de tablet zijn eigen hardware heeft, vrezen we dat de Trio niet heel goedkoop zal worden.

Een groot verkoopsucces verwachten we dus niet, maar het is goed om te zien dat bedrijven nog steeds kijken hoe mobiele apparaten en notebooks dichter naar elkaar kunnen groeien. Van alle apparaten die zowel Android als Windows draaien, heeft Asus vooralsnog de beste implementatie bedacht.

Asus Transformer Book Trio


Door Wout Funnekotter

- Reviewcoördinator

Wout werkt sinds 2011 bij Tweakers. Hij is van alle markten thuis, maar richt zich primair op mobiele technologie, zoals smartphones, tablets en smartwatches en vliegt de wereld over om de nieuwste producten te zien en te testen. In zijn rol als reviewcoördinator werkt hij samen met de andere redacteuren eraan om de inhoud en presentatie van de recensies constant te verbeteren.

Volg Wout op TwitterVolg Wout op Google+

Reacties (85)

Gemiste kans dat in de tablet mode dus alleen weer Android beschikbaar is..
Snap dat niet.. waarom in de tablet mode ook niet de keus tussen Windows en Android..

Jammer...

Edward
Wellicht waren dan twee licenties vereist = ¤¤.

Maar ik laat me graag corrigeren indien bovenstaande gok onjuist is.
onjuist windows 8 licentie zal genoeg moeten zijn een RT is niet nodig. Wat ik zelf vermoed is dat er een groter geheugen in de toetsenbord zit verwerkt en een kleiner flash geheugen in het scherm. Hierdoor is het niet mogelijk om windows 8 te draaien.
Daarbij twijfel ik aan of de atom processor helemaal compatibel is.

[Reactie gewijzigd door comitatus op 14 september 2013 23:21]

Omdat de hardware dat niet aan kan waarschijnlijk.
Als je de review hebt gelezen, lijkt me dat toch vrij duidelijk?

In het toetsenbord deel van de trio zit specifieke hardware voor windows, in de tablet zit hardware voor Android (Atom Z2760 als processor). Dan heb ik toch liever een i5/i7 voor windows..
Dan hebben we het nog niet over de compitabiliteit gehad natuurlijk.

[Reactie gewijzigd door Lamba op 14 september 2013 14:24]

Atom Z2760 als processor


Dus ?
Windows doet het daar ook prima op als de doelgroep van de Tablet alleen Surfen is en mail kijken toch ??

Ik had het makkelijker gevonden als je in tablet ook de keuze had tussen de twee OS.

Dat is wat ik vind.
Ehmm sinds wanneer is atom op arm gebaseerd? Volgens heeft intel atom altijd x86 geweest.
Ik verwacht dat dat veel moeilijker zou zijn om snel en stabiel te laten werken. Met de huidige oplossing hebben beide OS-en gewoon dedicated hun eigen hardware resources. Als je op die atom ook nog eens wil kunnen wisselen dan moet je een of andere oplossing verzinnen die de complete hardware state (alle CPU registers en zo) en inhoud van het RAM opslaat, dan de gesavede state van het andere OS terug laad, en dan het nieuwe OS weer verder laten werken... En dat allemaal vloeiend en soepel zonder rare crashes.
Je kunt ook tijdens booten de keuze maken, maar ik denk dat de doelgroep van mensen die dat zouden doen nog veel kleiner gaat zijn. Bovendien kan ik me voorstellen dat je veel klachten zou krijgen van klanten die niet snappen dat als ze op windows op het keyboard dock zitten te werken en je trekt de tablet los en je werkt door op de windows die op de atom werkt... dat je dan dus eigenlijk op een heel andere PC zit. Je kúnt dan niet dezelfde programma's open hebben staan en zelfs dezelfde files beschikbaar hebben wordt lastig.

Nee, ik denk dat dit de enige manier is hoe ze het in de praktijk zouden kunnen doen. Het lijkt mij verder ook een heel interessant apparaat, maar ik ben bang dat hij ver buiten mijn budget gaat vallen.
Zoals in de reportage gezegd wordt, hebben fabrikanten in het verleden het (in mijn ogen en die van de reporter) verkeerd uitgevoerd. Zelfde hardware en dan Android eerder gimmiky er aan toegevoegd via een Windows app.

Ik ben het volledig met je stelling eens. De besturingssystemen draaien elk op hun eigen hardware. Ik had liever een andere Android SOC gezien, liever een Tegra 4 oid, zo kan je de combinatie gelijk in de high-end markt steken.

Verder had er in de tablet modus misschien iets van een wireless display kunnen zitten zodat je alsnog eigenlijk op je Windows bezig bent. Kan ongetwijfeld met remote takeover programma's maar dat is ook allemaal niet zo soepel en vloeiend te noemen.

Ik vind het trouwens een briljante combinatie, volgens mij ben ik ook niet de enige persoon. Werken met de Windows kant en wat vrije tijd of wat bed-surfen met een Android tablet.
Als je de review hebt gelezen, lijkt me dat toch vrij duidelijk?

In het toetsenbord deel van de trio zit specifieke hardware voor windows, in de tablet zit hardware voor Android (Atom Z2760 als processor).
Niet juist... Dit is bij mijn weten zelfs de eerste keer dat deze soc wordt gebruikt voor Android. Voorheen is deze steeds voor de goedkopere Windows 8 tablets/hybrids (zoals Acer Iconia W510, Asus Vivo Smart) en iets minder goedkope modellen (HP Envy X2, Samsung Smart PC 500). Het rare hiervan vind ik dat Asus (en Intel?) dus tijd en energie hebben gestoken in het ontwikkelen van Android drivers voor deze soc van vorig jaar die eigenlijk alweer is vervangen door een hele nieuwe generatie Atoms.

Ik maak me wel enige zorgen over de combinatie van deze soc en de resolutie van het scherm. Zelfs met 1366x768 heeft deze soc al moeite.

Overigens snap ik het nut van het concept ook niet zo. Waarschijnlijk denkt men bij Asus (en andere fabrikanten die Windows 8 en Android in één apparaat willen combineren) dat het 'gebrek' aan apps op Windows alleen kan worden opgelost via Android. Maar Windows 8 heeft geen gebrek aan apps: er zijn vele miljoenen programma's die gewoon werken.

Met de nieuwe generatie Atoms of Haswells kan een Windows 8 tablet de vergelijking met iOS of Android prima aan. Sterker nog, die komen mij in vergelijking maar magertjes over als het gaat om productiviteit en algemene bruikbaarheid.

@WoutervOorschot
Mijn ervaring met de Z2760 is gebaseerd op de prestaties van de Iconia W510 van Acer. Dat was zeker geen vlekkeloze ervaring; ook niet qua video. Mijn exemplaar had bijvoorbeeld moeite met YouTube HD afspelen.

Toegegeven, ik was één van de eersten met de W510, dus misschien is het later beter geworden met betere drivers. Maar ik weet wel dat dit de eerste tablet is met Z2760 en Full HD (nog een primeur dus naast combi Z2760 en Android). Alle voorgaande tablets met deze soc hadden 1366x768, omdat een hogere resolutie niet soepel kon draaien.

[Reactie gewijzigd door bilgy_no1 op 15 september 2013 21:24]

Met 1366*768 heeft de Atom z2760 nooit moeite, tenminste niet op Windows 8 pro. Zelfs zwaardere processen op de desktop (gigabytes kopiëren, Paint.net e.d.) werken altijd soepel zonder enige crash. Als je android bedoelt op een z2760, dan zal het waarschijnlijk niet soepel lopen gezien android tegenwoordig een stevige quad-core arm processor nodig heeft om fatsoenlijk te draaien.
Vergeet niet dat de Atom Z2760 in deze opstelling enkel gebruikt wordt om Android te draaien. Windows draait enkel op de Core i5/7 die in het dock zit. Android is qua resources heel wat vergevingsgezinder dan Windows 8 (uiteraard) en zal op die dual-core Atom een heel stuk beter draaien. Qua performance zou het vergelijkbaar moeten zijn met Tegra 4/Snapdragon 800, maar dan met wat meer stroomverbruik...

Eigenlijk kun je het heel simpel zo stellen: De Trio bestaat uit een Core i5/7-gebaseerde keyboard-dock die op Windows draait en een Atom-gebaseerde 11.6" tablet die Android draait. Wanneer je de tablet op het dock zet wordt het touchscreen gebruikt als scherm voor één van beide apparaten, waarna het andere telkens in standby wordt gezet. In principe koop je dus twee aparte x86-computers die één scherm delen. Simpeler dan dat krijg ik het echt niet uitgelegd :+

[Reactie gewijzigd door darkjeric op 16 september 2013 13:34]

Fabrikanten hebben al de grootste moeite om alle hardware in de dunne tablets te krijgen. Laat staan dubbel uitgevoerde hardware.

Ik moet zeggen dat hier gelijk ook mijn probleem zit. Dubbele hardware daar zit ik niet zo op te wachten aangezien je hier ook voor zal moeten betalen.

Het is jammer dat we met het gat tussen ARM en x86 zitten.
Je maakt een grapje toch?
Windows RT is waardeloos, Android werkt veel beter op tablets.
Als er een Atom in zit, dan zou sowieso de volledige versie van Windows 8 er op draaien.
En daarnaast vindt ik Windows RT alles behalve waardeloos, o.a. omdat je er gratis Office 2013 (inclusief Outlook) bij krijgt en de UI/UX in mijn ogen een stuk beter is uitgedacht dat die van Android.
hardware kan dat waarschijnlijk niet aan en ik denk dat er ook niet zo heel veel opslag geheugen in die tablet zit, misschien wel 32 gig ofzo maar dan ben je toch extra kwijt met 2 besturingssystemen.
Dan valt trio weg want niemand sluit z'n laptop aan op een extern scherm om daar drie dagen als desktop gebruik van te maken.

[Reactie gewijzigd door max998 op 15 september 2013 00:34]

Omdat je in die tablet niet heel gemakkelijk een ARM SOC/moederbord aanlegt met DAARNAAST nog eens een krachtig en stroomslurpend x86 platform.
Het zou wel kunnen, maar Asus heeft hier realistisch over nagedacht en het specifiek niet gedaan.

By the way, ik heb nog nooit op zo'n apparaat zitten te "wachten", maar waar ik wel op wachtte is iets "meer dan een laptop", niet dat dat specifiek zo'n concept moest zijn, maar wat ik nu wel weet is dat dit mijn volgende hybride tabtop wordt!
This just blew my mind! Echt een geweldig apparaat, ik vond de transformer series al heel erg leuk met hun eventuele toetsenborden er aan e.d. maar dit idee heb ik nog nooit in m'n hoofd gehaald, en ik vind dit persoonlijk DE oplossing, echt HET apparaat wat voor mij perfect geschikt zou zijn!

Dat klinkt heel erg cliche, maar het is ook werkelijk zo, ik vind een laptop (eigenlijk) te veel nadelen hebben om er een aan te schaffen, en een tablet is een "beetje" onnodig apparaat in mijn situatie (uiteraard leuk om te hebben :P ) maar ik zal toch een beetje laptop mee moeten nemen naar school ivm. dergelijke applicatie's die we moeten draaien, tegelijkertijd een (krachtige) tablet bijdehand hebben zonder dat het ruimte inneemt en waarschijnlijk niet extreem veel meer kost dan de losse tablet & laptop, dan is dit toch wel echt het beste apparaat voor mijn wensen!

Dit is gewoon een idee waar ik zelf nooit bij nagedacht heb, en het is de "gulden middenweg" hoe we dat hier wel eens willen noemen!

Ik ben om, zodra hij uitkomt ga ik de prijzen eens bekijken, de hardware vergelijken met andere apparaten(en of die wel voldoen aan mijn eisen, dat is een 3e ding...) mocht dat allemaal een beetje goed op z'n plaats vallen dan ben ik een van de eersten die zo'n apparaat aanschaft!

Ik zeg: HULDE ASUS!
De gestelde 'eisen' waar de doelgroep volgens het filmpje aan moet voldoen is lijkt me overdreven. Je tablet gebruik je vaak om wat te surfen en een filmpje te kijken, en wanneer dit gewoon op Android goed werkt, is het denk ik niet direct een gemis dat je in tablet modus geen windows kunt gebruiken. Typen doe je er toch niet op, en praktisch alles wat op Windows kan, kan in Android ook.

Ik zie dit zeker slagen, mits de prijs inderdaad een beetje binnen de perken blijft!
Dat klopt wel maar het is toch anders werken. Terwijl je misschien de Microsoft Live/outlook services gebruikt om alles te bundelen op je Windows 8 moet je bijna een apparte google account hebben om alles mooi geïntegreerd te krijgen op je android.

Ik denk dat er genoeg mensen zijn die dan liever een Windows 8 tablet hebben dan een Android.

Maar je hebt wel een punt dat Android meer dan voldoende is om wat films/mails te lezen en niet iedereen is specifiek op zoek naar een Windows laptop en een Android tablet die deze toch zullen kunnen smaken.
Als dat zo was, begrijp ik niet waarom Android een véél groter marktaandeel op de tabletmarkt heeft dan Windows.
Omdat Android goedkoop is en Windows duur.

Daarbij is Android gewoon zuiniger en beter op het moment in de ogen van veel consumenten. Probeer maar een een hele snelle Windows tablet voor ¤500 te krijgen, dat gaat namelijk niet.

Dan krijg je een Atom processor die apps veel langzamer draait dan de Snapdragon S4 Pro die je in de veel goedkopere Android Nexus 7 vind.

[Reactie gewijzigd door max998 op 15 september 2013 00:37]

Ik ben het met name met je laatste zin eens. Zoals tweakers ook al schrijft:

"Asus vindt de Trio de naam 'desktop' waardig omdat je er een monitor op kunt aansluiten en je dan een volwaardige pc hebt. Dat geldt natuurlijk evengoed voor een normale laptop, al kun je bij de Trio het scherm loskoppelen en zul je bij een notebook waarschijnlijk werken met een dualscreenopstelling. Hoewel Asus technisch dus gelijk heeft, vinden we het niet zo revolutionair als de fabrikant doet voorkomen."

Ik gebruik mijn huidige laptop ook als desktop door hem op een koelplatformpje te zetten, via HDMI aan m'n scherm te koppelen en een externe muis/toetsenbord te gebruiken. In feite is dit dus geen 3 in 1, maar een 2 in 1: laptop en loskoppelbare tablet.

In dit "loskoppelbare" zit 'm direct ook de zwakte. Veel van dit soort mechanismen gaan na langere tijd gebruik toch slijten en bijv. speling geven of mnder goed werken. Het lijkt me dat je dit ding potentieel meerdere keren per dag aan- en ontkoppelt van elkaar.

Het hangt dus inderdaad volledig af van het prijskaartje of dit een succesje gaat worden lijkt me... :)
Diabolofan schrijft: praktisch alles wat op Windows kan, kan in Android ook.


Vind je ?

[Reactie gewijzigd door 538812 op 14 september 2013 14:21]

Ben best enthousiast.
Inderdaad wel raar inderdaad dat je in Tablet-mode alleen Android kan draaien..
Ik zou dit ding zeker willen aanschaffen maar ik denk niet dat de prijs erg schappelijk zal zijn.

Aangzien de transformer book met een i7 al 1250 euro is zal deze combi denk ik niet onder de 1500 euro binnenkomen.

Ik denk dat je windows op de tablet helemaal niet gaat missen, als je echt per se iets in windows wilt doen dan klik je gewoon het toetsenbord eraan.

5 uur in laptopmodus vind ik overigens wel een beetje mager, ik snap dat het apparaat al stampvol zit en dat ze op het gewicht moeten letten, maar toch.

[Reactie gewijzigd door joost18 op 14 september 2013 14:22]

1500 euro voor zon high end hybrid product vind ik wel meevallen.
verwachten mensen nou echt dat dit te koop is voor 600-900 euro?
Probleem is eerder dat je voor ¤1500,- een losse laptop en een losse tablet hebt die beiden beter presteren dan deze hybrid. Hierdoor wordt het meer ene gimmick dan echt interessant.
Ik mis Gigabit Ethernet! Als je iets als met een dockfuntie aanbiedt, dan wil je dat er toch sowieso bij hebben.
Dat zal wel weer via een verloopje gaan...
Wat heb je eraan als je Windows 8 niet in tablet kan gebruiken.
En qua prijs zal het ook niet goedkoop zijn. Asus durft wel met nieuwe concepten te komen Zoals de padfone maar daarvan veel verkopen is nog een issue.
Dat vraag ik me ook af. Begrijp me niet verkeerd, het concept is zeker leuk, maar de systemen werken totaal niet met elkaar. Had het nou Windows 8 + RT geweest, dan zou het nog aardig samenwerken door synchronisatie enz, maar nu heb je eigenlijk niets.

Maargoed, misschien bekijk ik het wel teveel vanuit een Windows oogpunt, want als je het vanuit een Android oogpunt bekijkt, dan heb je wel gewoon een compleet Android systeem, met de optie om ook nog weleens Windows software te draaien, iets wat dan wel weer interessant kan zijn.

En wie weet, misschien komen er straks nog wel Windows 8 systemen met krachtige hardware in het toetsenbord gedeelte, en zuinige x86 hardware in de tablet, waardoor het in laptop modus gebruiken werkt als een soort van hardware upgrade.
Maar Windows 8 RT heeft ook weer hele andere apps dan Windows 8, het is bij lange na niet hetzelfde.
lol, qua schrijfwijze lijkt het juist heel veel op Windows 8, vooral omdat het een OS is wat totaal niet op Android lijkt :)
Kernel van Windows RT is dan ook gebaseerd op de kernel van Windows 8, dat is ook zo met de kernel van Windows Phone 8, die is OOK gebaseerd op die van Windows 8 zelf.
Dus dat maakt het nog niet hetzelfde...
Van iemand die op tweakers.net actief is had ik wel verwacht de rest zelf in te kunnen vullen, wat een niveau zeg :/
Gedeeltelijk wel, gedeeltelijk niet.

Punt is dat Windows 8 en RT op veel punten synchronisatie heeft, zo houdt MS profielen bij van applicaties die je hebt, instellingen van accounts, je Skydrive enz
Die synchronisatie kan ervoor zorgen dat een heel aantal zaken op beide manieren beschikbaar zijn.
Daarbij voelt het ook natuurlijker, want je bent gewoon aan het werk, je trekt je tablet eruit en opeens krijg je een heel ander systeem, met RT blijft het wel hetzelfde, beperkter met apps, maar ik denk niet dat er veel apps zijn die je op dat moment mist, want je bent namelijk aan het werk met de laptop, ga je opeens in tablet modus, dan zal je waarschijnlijk niet van plan zijn om desktop apps te gebruiken, dan wil je waarschijnlijk juist over naar touch apps, die uit de store komen.

Dit is natuurlijk maar wat gissen, maar je begrijpt het denk ik wel.

Maar wat ik al zei, een hybride met zuinige x86 hardware zou nog leuker zijn, als je dat zou kunnen regelen dan heb je gewoon je normale tablet die alles draait, maar het toetsenbord is dan echt om flink power te geven.
Daarbij voelt het ook natuurlijker, want je bent gewoon aan het werk, je trekt je tablet eruit en opeens krijg je een heel ander systeem, met RT blijft het wel hetzelfde, beperkter met apps, maar ik denk niet dat er veel apps zijn die je op dat moment mist, want je bent namelijk aan het werk met de laptop, ga je opeens in tablet modus, dan zal je waarschijnlijk niet van plan zijn om desktop apps te gebruiken, dan wil je waarschijnlijk juist over naar touch apps, die uit de store komen.
Je bent dan alleen WEL in een ander systeem maar het lijkt niet zo. Als ik het zo bekijk is een compleet ander OS juist weer logischer... Dan zie je duidelijk dat je niet meer op Windows zit en hoef je niet 2 uur naar photoshop op Windows 8 rt te zoeken omdat je die op bet Windows 8 gedeelte had geïnstalleerd...

Daarbij is er voor Android geen skydrive app? Werkt outlook niet met Gmail of de mailapp van Android niet met inboxes van outlook? Er wordt dus ITT wat je beweerd genoeg dingen ook gewoon gesynchroniseerd, eigenlijk de apps zelf als enige niet. Behalve apps als Skype enzo die van zichzelf platform onafhankelijk en cloud based werken...
Windows RT is echt niet zo anders als Windows 8, en met de juiste synchronisatie zal je in de modern ui interface weinig merken. Je hoort mij dan ook niet zeggen dat dit ideaal, ik zeg juist dat dit niet zo is, maar Android biedt helemaal geen interactie tussen de twee.

Want ja, een Skydrive app op Android tegen een compleet geintegreerde Skydrive in je explorer is niet te vergelijken. Outlook tegenover een simpele mail client is ook niet te vergelijken. Volledig Office pakket tegenover de Android app is nogmaals weer niet te vergelijken.
En daarnaast heb je nog dingen zoals synchronisatie van je apps, IE favorieten, muziek enz enz
Zelf gebruik ik een Surface RT en heb ik 8 op mijn desktop en laptop, en synchronisatie tussen de 3 werkt best fijn.

Hoe je het went of keert, de synchronisatie tussen RT en 8 is vele malen groter dan tussen Android en 8. Dus effectief krijg je met die laatste 2 gewoon 2 compleet verschillende systemen met minimale synchronisatie, en dat maakt het toch wat nutteloos.

En tja als jij 2 uur naar Photoshop gaat zoeken omdat je niet hebt gelezen wat je koopt, dan is dat je eigen probleem...

Dus ik blijf bij mijn punt dat deze setup vanuit de ogen van een Windows gebruiker erg onwenselijk is.
Vanuit een Android gebruiker is dit juist weer mooi.
Ik ben benieuwd hoe de samenwerking en overdracht werkt. Wat gebeurd we als ik een Film kijk op de laptop en over schakel op tablet stand? Gaat het dan verder?
Wat gebeurd er als ik een text aan het tikken ben op de laptop. Kan ik dat aftikken als ik de tablet alleen mee neem?
Ik denk het niet, dan zal je Google Drive of One Note of zoiets moeten gebruiken.
Leuk apparaat voor een paar tweakers, maar voor andere consumenten lijkt me dit apparaat veels te verwarrend. Windows 8(RT) is qua positionering al verwarrend, daar Android nog bovenop doen lijkt me nou niet echt iets voor de massa.
Leuk idee, tegenwoordig kun je bij Asus bijna zeggen: "voor ieder wat wils."

Een van de problemen met dit apparaat lijkt mij de opslag. Neem je je tablet mee, blijkt het bestandje dat je nodig hebt nog op je desktop te staan :| Daarnaast moet je bijvoorbeeld fullHD films (al snel 10gb) goed op orde houden. Steeds dat geheen en weer lijkt me ook niet prettig...

Verder ben ik wel benieuwd naar de specifieke hardware in het dock. 4e generatie i5/i7 is wel een héél ruim begrip. Zal wel geen echte desktop hardware zijn, maar iets krachtiger dan een standaard ultrabook zou toch wel prettig zijn.
Ik denk (eerder hoop) dat hij in Windows verkenner gewoon een map met 'Android' heeft en bij Android gewoon een map met 'Windows'. Download je iets op Windows, zit het op het dock, verplaats of kopieer je het naar Android, staat het op de tablet. Maar je hebt wel gelijk over de opslag, ik vind dat de tablet functie minimaal 64 gb moet hebben en de desktop minimaal 200 gb.
De laptop dock heeft 1TB aan hdd geheugen.

Ik moet zeggen dat ik die keuze niet helemaal begrijp, waarom geen ssd?
Je zou toch zeggen dat je in een apparaat als dit wel even een 128-256 gb ssdtje kan gooien.

De tablet kan je gelukkig nog uitbreiden met een sd kaartje (max 64gb) dus dan heb je in totaal 128gb op je tablet.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



Populair:Apple iPhone 6Samsung Galaxy Note 4Apple iPad Air 2FIFA 15Motorola Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox One 500GBSamsung

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013