Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , reacties: 4464, views: 633.714 •

De winnaars!

Update 13-12-2012

De Sinterklaasactie mag met recht een succes worden genoemd. Dit artikel met alle prijzen was tot nu toe al goed voor meer dan een half miljoen views en ruim 4.200 reacties. In totaal hebben er ruim 34.000 tweakers meegedaan aan de actie en hebben we een hoop lurkers kunnen overhalen toch maar eens een account aan te maken. In een paar dagen tijd werden er bijna 5000 nieuwe accounts gemaakt. Mede dankzij de Sinterklaasactie zijn we bovendien inmiddels de grens van 450.000 geactiveerde accounts gepasseerd.

Al met al kunnen we maar liefst 145 tweakers blij maken met een prijs. Deze winnaars zijn via de ORDER BY RAND()-functie van MySQL totaal willekeurig geselecteerd en daarna aan een van de beschikbare prijzen gekoppeld. Voor het gemak zijn de winnaars in het overzicht hieronder met hun username op alfabet oplopend weergegeven. De winnaars zijn per mail geïnformeerd dat ze een prijs hebben gewonnen.

Winnaars Sinterklaasactie 2012 per registratiejaar Omdat we vermoeden dat er mensen zijn die graag willen weten of de beschikbare prijzen wel een beetje eerlijk zijn verdeeld, hebben we gekeken naar wanneer de winnaars zich hadden geregistreerd. Voordat de prijzen werden verdeeld hadden we uiteraard al gecontroleerd of er geen winnaars tussen zaten met clone-accounts. Dit heeft één gebruiker zijn prijs gekost :) Van de resterende winnaars blijken er zestien op 5 december hun account te hebben gemaakt, alle andere winnaars in de maanden of jaren ervoor.

De winnaars:

McAfee Total Protection 2013 boxed [McAp] Jay
ESET NOD32 Antivirus allure
ESET Mobile Security Andr´
ESET Smart Security armandmegens
ESET Mobile Security BasBouwens
ESET Mobile Security Batcompu
ESET Smart Security bigbadbass
ESET NOD32 Antivirus blade08
Samsung Optical Smart Hub SE-208BW zwart BobOldeHampsink
ESET NOD32 Antivirus brainovic
ESET Smart Security Brikkah
ESET Smart Security Budg
ESET Mobile Security bussc067
Kaspersky Internet Security 2013 Chillem.nl
Medion LIFE P62024 iPhone-autoradio ChrisWalraven
Lenovo IdeaPad Z580-M81G4MH Cobesz
TP-Link TL-WDR4300 Cobra177 NL
Gigabyte GA-H77-DS3H Conscript
Microsoft Windows 8 Pro CoreTex
ESET Smart Security cxavier
ESET Mobile Security de_pizzaboer
ESET Mobile Security dmotion
ESET NOD32 Antivirus Doekie19
Intel Pentium G630 boxed Dronium
McAfee Total Protection 2013 boxed DST990
ESET Mobile Security E65
ESET Smart Security Eiddur
ESET NOD32 Antivirus Elnacho
Sony Reader PRS-T2 + leeslampje Emtiebie
Lenovo M1730 erhan_c
ESET NOD32 Antivirus erikdeboer1
McAfee Total Protection 2013 boxed Eskimo0O0o
ESET Smart Security eugenweij
ESET NOD32 Antivirus F-as
McAfee All Access 2013 boxed FamilieBosgraaf
ESET Mobile Security FatboyPunk
LG IPS237L zwart fdjr
ESET Mobile Security Fekke
ESET Smart Security FHJ
Linksys Universal Media Connector WUMC710 FIFA
ESET NOD32 Antivirus Forza me
MSI Z77A-GD65-moederbord GabberKooij
Microsoft Windows 8 Pro Glashelder
ESET NOD32 Antivirus groenkenner
ESET Mobile Security gumbal696
McAfee Total Protection 2013 boxed handy112
ESET Mobile Security hardware_dre
ESET NOD32 Antivirus IAMsterdam
ESET Mobile Security iLogipech
LaCie RuggedKey 16GB oranje Ireyon
ESET Smart Security ITMON
Sony Walkman NWZ-B152F 2GB zwart Iwan1976
LG IPS237L zwart j-do
ESET Mobile Security j0ss0r
Sony Vaio-bluetooth-muis VGP-BMS20/B zwart J2N
ESET Smart Security janolie
McAfee All Access 2013 boxed jap2slow
ESET Mobile Security jarrin
ESET Smart Security Jasps
Sony MDR-ZX300 zwart Jeffrey0416
D-Link DIR-865L Jeffroiscool
D-Link DIR-865L Jeroen10
Tweakers-pretpakket JeroenH
TP-Link TL-WDR4300 jeroentjo
ESET NOD32 Antivirus Jobbie
Kaspersky Internet Security 2013 joebar2003
Samsung Optical Smart Hub SE-208BW zwart Johnson!
ESET NOD32 Antivirus JustaMarc
ESET Smart Security JWMTel
LG ND8520 zwart Kentsfield
Microsoft Windows 8 Pro KillerX42
Sony Vaio-bluetooth-muis VGP-BMS20/B zwart klapstoeltjuh
Panasonic-onderwatercamera HX-WA20 wit Koenders
McAfee All Access 2013 boxed KoosKieper
ESET NOD32 Antivirus kowlier
Intel Core i5 3570K boxed kraz247
ESET Smart Security krvabo
ESET Smart Security lagunaloire
ESET Mobile Security loonj05
ESET NOD32 Antivirus luit|IA
Panasonic DMC-SZ5 zwart Mach
ESET Smart Security MacPro19
ESET Smart Security MadMac
ESET Mobile Security marcus_w
Tweakers-pretpakket Marf_NL
James Bond Blu-Ray Collection Box mark1541
Samsung 840-serie 120GB Masco
Tweakers-pretpakket MAZZA
Samsung 840-serie 120GB MDadm
ESET NOD32 Antivirus mibe90
ESET NOD32 Antivirus MrJay
ESET Smart Security MSI2
ESET Smart Security Ndrangeta
ESET Smart Security neeecht
McAfee Total Protection 2013 boxed Negaiido
ESET NOD32 Antivirus niek1991
LG IPS237L zwart Nivado
Nikon Coolpix P7700 zwart osc4r
ESET Mobile Security pextrot
Samsung Optical Smart Hub SE-208BW zwart pgrashof
Sony Handycam DCR-SX65E zilver Phoenix359
ESET NOD32 Antivirus pinman
ESET NOD32 Antivirus Pirows
Kaspersky Internet Security 2013 Reflucy
McAfee All Access 2013 boxed Remco Stoks
ESET NOD32 Antivirus Rick-Jan
HTC One X+ 64GB zwart Rickown
LaCie RuggedKey 16GB oranje robbinonline
LaCie RuggedKey 16GB oranje Roeland007
Asus Republic Of Gamers Vulcan ANC PRO rpcdv
Linksys Smart Wi-Fi Router AC1750 EA6500 Ruud0209
ESET NOD32 Antivirus rylfas
McAfee All Access 2013 boxed Ryudo
ESET NOD32 Antivirus sambalgeit
Toshiba AT300SE Sandien
ESET Smart Security securitymayo
Microsoft Windows 8 Pro ShwTime
Corsair-pakket sjeeke
ESET Mobile Security snicks
ESET Mobile Security tcctcc
Kaspersky Internet Security 2013 TeGek
Medion Akoya P6815-laptop TeQ99
ESET Smart Security Thamell
Intel Pentium G620 boxed thatanas
ESET Mobile Security The Dutch Dude
ESET NOD32 Antivirus timonland16
ESET Mobile Security tinus1234
Kaspersky Internet Security 2013 Tinusmanus
ESET NOD32 Antivirus TlighT
ESET Smart Security tomharcore
Tweakers-pretpakket Trubo
ESET Mobile Security TrueChaoZ
LG 47LM760S Underkoffer
Microsoft Windows 8 Pro Vaal
ESET Mobile Security venderree
ESET Smart Security Vincm
ESET Mobile Security Vipertje007
ESET NOD32 Antivirus VLHOFMAN
Tweakers-pretpakket walphie
ESET Mobile Security wouterbrevet
ESET Smart Security Xi-s
ESET Smart Security Yogi45
HTC Windows Phone 8X zwart yonathan
Synology Disk Station DS212J Ysabeau
Samsung 840-serie 120GB zelazny

Door Wilbert de Vries

- Hoofdredacteur

Wilbert is sinds 2007 hoofdredacteur van Tweakers. Hij stuurt de redactie aan en probeert de redacteuren te stimuleren zichzelf te blijven verbeteren om zo Tweakers inhoudelijk steeds beter te maken.

Volg Wilbert op TwitterVolg Wilbert op Google+

Reacties (4464)

Reactiefilter:-1446404452+14357+226+34
1 2 3 ... 422
Echt een vette actie, ook tof van alle betrokken bedrijven!
Nu maar duimen ;)

En gefeliciteerd met de awards, hebben jullie echt verdiend!

[Reactie gewijzigd door Kaasbroodje op 5 december 2012 07:07]

Ik mis alleen de optie, nee ik wil geen prijs winnen :).

Maar ach he, van mij mogen ze al suilten des te meer kans dat ik maak :).
als je niet mee wil doen vink je het gewoon niet aan, alleen is er geen optie om je stem weer weg te halen wat mischien als nadelig beoordeeld kan worden. In het geval dat je onverhoopt wint ben je de klos en zul je de prijs moeten accepteren. :+
In het geval dat je onverhoopt wint ben je de klos en zul je de prijs moeten accepteren. :+
Je kan altijd nog weigeren om 'Yes! Bedankt' te roepen ;)
Nee dat kan niet, want je bent akkoord gegaan met dat je dat doet op het moment dat je meedoet...
Ik roep al bij voorbaat 'Yes! Bedankt' !
Vindt het sowieso een hele gave aktie !

'Yes! Bedankt, Tweakers !!! ' :)
:*) gefeliciteerd met de award. Keep up the good work! Leuke actie ;-)
Yes! bedankt! Leuke actie :)
Altijd hé! Yes! Bedankt! Nu nog hopen dat ik iets win wat nog nooit is gebeurd!
Agreed, maar ik denk dat er meer van ons zijn die die hoop hebben. :)

Good luck to y'all!
Leuke actie! Hopen maar dat er voor mij deze keer iets in de zak zit ;)
Volgens mijn exacte schattingen hebben van de 11.724 stemmers ongeveer zo'n beetje precies 100% ervan op 'Ja' gestemd. O-)

Voorlopig is de kans 1 op de 11.724 (en dát 73x! -> aantal prijzen).
+/- 0,6% winkanst.. ik zie me huidige SE C902 al vervangen worden door een HTC One X+ / WP 8X 8-)
stuk betere winkans dan de gemiddelde loterij dus ;-)
ooohh tweakers-Kerstman ...
ik kan HEEL HARD Yes Bedankt reopen, hoor!
Nee, het is tweakers-Sinterklaas!
Een beetje eerbied voor de gulle gever, graag... :P
Danku sinterklaasje,
de kansen zijn natuurlijk niet superhoog, maar de kans dat je mogelijk iets wint maakt het al leuk.
Daarnaast worden enkele mensen heel gelukkig.
Tweakers, terecht gewonnen :)

ook een mooie actie!
Helemaal mee eens.
Heb al zoveel informatie van Tweakers geplukt. }>
Bedoel je niet de tweakerstman?
Haha idd maar helaas is het inmiddels al naar 0.3% gezakt (73/20000*100%) :P
Haha idd maar helaas is het inmiddels al naar 0.3% gezakt (73/20000*100%) :P
en inmiddels 21.534 Niettemin. Leuke aktie.
Mierenneukerij:

Je vergeet te corrigeren voor een kleinere poel omdat iedereen maar één prijs kan winnen.

(Als ze de prijzen verloten in de huidige volgorde) is de kans dat je de Asus Republic Of Gamers Vulcan ANC PRO wint maar 1/22.585. De kans dat je de LG ND8520 zwart wint is vervolgens 1/22.584.

Dus de kans dat je wint is gelijk aan de som van het 1 / (aantal deelnemers - reeds vergeven prijzen)

oftewel : p = 1/22.585 + 1/22.584 + .. + 1/22.512 = 0.3238%
Het is zelfs makkelijker:

er zijn 73 prijzen, en die verdeel je over x (zeg 50k) mensen, die er ieder max 1 kunnen krijgen.

Dan hebben 73 van de 50k mensen een prijs. Als je bij de 50k hoort, is de kans 73/50k =~ 1/7 % (p = 0.00146)

Natuurlijk werkt statistiek dan wel weer zo dat je met jouw manier van uitrekenen op exact hetzelfde antwoord zal uitkomen. Alleen is de berekening wat omslachtiger.

De kans op een bepaalde prijs is dan wel weer moeilijker, en afhankelijk van volgorde van verloting. Je moet dan nl alle prijzen die ervoor verloot zijn niet gewonnen hebben. De exacte berekening hiervan laat ik graag over aan de liefhebber :)

[Reactie gewijzigd door NomoDigger op 6 december 2012 00:06]

Die exacte berekening laat ik ook aan mij voorbij gaan.
Duidelijk is dat er in ieder geval 73 mensen kans maken op een prijs!


Winst website van het jaar is weer meer dan verdient! En daarom danku Tweakers-Sinterklaas!
ja nee he. Iedereen maakt kans op een prijs, niet enkel 73 mensen! :9
De kans dat je wint neemt dan juist af omdat de poel met mensen met -1 gaat maar de poel met te winnen items ook -1. dus minder items voor dezelfde aantal mensen -1 ;)
Incorrect. De kans op elke prijs is gelijk en gelijk aan 1 gedeeld door het aantal deelnemers. Wat je vergeet is dat als je een van de reeds vergeven prijzen gewonnen hebt je geen kans meer maakt op de volgende prijs. Pas op het moment dat er prijzen vergeven zijn aan anderen dan jij kun je stellen dat de kans toeneemt.

De fout die je maakt is dus ervan uitgaan dat je die eerste prijzen niet gaat winnen maar die gebeurtenis heeft natuurlijk ook een bepaalde kans.

Edit:
Om het nog iets inzichtelijker te maken. De kans dat je een van de 73 prijzen wint is 73 gedeeld door het aantal deelnemers. Gegeven dat je bij de 73 zit is de kans op een bepaalde prijs 1/73. Vermenigvuldig deze kansen en je komt ook op 1 gedeeld door het aantal deelnemers.

[Reactie gewijzigd door schizo83 op 11 december 2012 13:56]

Beter dan de Staatsloterij EN goedkoper... ;)
Dat is niet waar, jackpot dan heb je zeker gelijk(maar staat niet in verhouding met nod32 pakketje als prijs :P ), maar om prijs te krijgen is 1 op 5 bij de Staatsloterij. Hier op tweakers is dat 1 op +-200. Factor van 40 minder kans op prijs bij tweakers dan Staatsloterij.

Over de kosten valt dan weer niet te twisten. :D

Edit/
Misschien heb ik ongelijk en heb je zelf nog meer kans op prijs bij Staatsloterij dan 1 op 5. Volgens hun is het 1 op 2 kans.

https://www.staatsloterij...mp;pagename=StaatsWrapper

[Reactie gewijzigd door mad_max234 op 6 december 2012 21:43]

Bij de staats(k)loterij heb je een goede kans op negatief resultaat: je wint 5 euro met je oudejaarslot van 30 euro...

Hiep hoi, we hebben 1 op 2 kans om te winnen!
Altijd 50% kans: je wint, of je wint niet :z
Hoe komen jullie eigenlijk op 73 prijzen? Alleen bij Software zijn er al 95 spullen te verdelen.
25x ESET NOD32 Antivirus
25x ESET Smart Security
25x ESET Mobile Security
5x Microsoft Windows 8 Pro boxed
5x McAfee All Access 2013 boxed
5x McAfee Total Protection 2013 boxed
5x Kaspersky Internet Security 2013

In totaal 132.

Dus ik denk dat we meer kans maken op prijzen :).


Tweakers heel erg bedankt voor deze leuke actie. Inderdaad verdiende 1e plaats website van het jaar.

Veel geluk iedereen met de prijzen.

[Reactie gewijzigd door EnTaroAdun op 6 december 2012 12:03]

Dat wordt dus tijd voor een herberekening :)
132 / 30.349 = 0,00434940196
zo'n kans van 0,43% dus !.

Nu maar hopen dat ik straks deze berekening kan maken op een van de prachtige prijzen, of me minder druk om de veiligheid van de berekeningen dankzij de te winnen software.

Tweakers, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie!.
Een super actie om dit op deze manier met ons te delen!
Eh.. sinterklaas bedoel ik ;).

Ben benieuwd naar de goede voornemens van 't nieuwe jaar. (^-^)
gewoon binair denken GS88: je wint of niet, da's 50% kans 8)7
GS88 is snel in rekenen en getallen,
en hij ziet helaas met elke stem zijn winkans omlaag knallen.
Sint en Piet zijn niet zo goed in tekenen,
maar wie ging op 6 december nog op cadeaus rekenen?
Dit is een leuke extra actie,
en daarom post ik ook een positivie reactie.
Het is nog even spannend voor GS88,
of hij volgende week als laatste lacht.


Hopelijk maak ik ook nog een kansje,
want bij een prijs maak ik een bescheiden vreugdedansje.
Die komt dan niet op Joetjoep,
anders is het zo schrikken voor de Tweakers groep.
Die berekening klopt niet echt hoor, er zijn veel meer dan 73 prijzen. Alleen al onder software kunnen 95 prijzen verdeeld worden, de laatste 3 in het lijstje beslaan telkens 25 stuks software!

Meer kansen om te winnen dus! :-)
Nu is er 1/32689*73=0,00223% kans dat je uberhaupt iets wint....

Nou ja, ik win zelfs met een winkans van 20% nog niks, maar ik blijf hopen :o
Dan moet het een checkbox zijn, en geen radiobutton! :P
Bij een radiobutton kan je je keuze niet ongedaan maken, alleen veranderen door de andere aan te klikken, maar die is er in dit geval niet! 8)7
ol wens iedereen veel geluk...

mezelf natuurlijk ook hé ;)
Ja lachen! Usability -1, maar dat maakt hier niet uit :)
Gewoon met je andere account nog een keer zeggen dat je wilt winnen, je wordt dan automatisch uitgesloten van deelname.

Ik roep alvast heel hard: Bedankt Twinterklaasje! O+
Iedereen wilt winnen! En ik vind dat Tweakers.net als troost voor de verliezers de nieuwe items in het pretpakket ook in de shop moet gooien _/-\o_
Vooral de KERSTBALLEN!!!! :P
Jaaa, die lijken mij ook ontzettend nice. Heb je opeens een reden om een keer wel een kerstboom neer te plempen.

LOL @
Tweakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele emotionele schade als gevolg van het niet winnen van een van de vette prijzen.
echt mega actie dit!
Idd! Een tweakers-Bierpul!! _/-\o_

O-)
pfff nu word mijn tweakers-bierpul wel minder exclusief :(

https://www.facebook.com/...57&type=3&theater

[Reactie gewijzigd door defcon84 op 5 december 2012 16:37]

Hoort daar geen thee of koffie in?
haha nee hoor, daar issie te groot voor :)
Gewoon die mok weer tweaken/modden :)
Casemodden met TweakersKerstballen! :+
Maar die zijn ontbetaal baar :o
Mocht je je bedenken en geen prijs willen winnen. Dan wil ik me wel over de prijs ontfermen als ik er zelf geen gewonnen heb.
Hier sluit ik me bij aan. Ik heb alleen 1 toevoeging: Zelf als ik zelf wat win, wil ik me wel over een eventuele ongewenste prijs ontfermen ^^
Ik mis de optie: "helaas ben ik uitgesloten van deelname" ;(

Gelukkig heb ik de tweakers bierpul en kerstballen al :+

[Reactie gewijzigd door Malarky op 5 december 2012 12:29]

"Je kan je keuze hieronder aanpassen."
Help! :P


OT: Hele vette actie. Dat Tweakers pretpakket is ideaal voor festivals; sporttas, handdoeken, paraplu, bierpul :P Weet ook wel een hele mooie plek voor de kerstballen.
Te gek, zou een mooi einde van het jaar zijn! :+
Tweakers heeft zeker iets gaafs gedaan! :D
Erg gaaf dat Tweakers zoveel moeite doet om zijn bezoekers te danken, en het voor elkaar krijgt dat al die partners meedoen!

Tweakers, Asus, Cisco, Corsair, D-Link, HTC, Intel, Kaspersky, LaCie, Lenovoshop, LG, Logitech, McAfee, Medionshop, Microsoft, MSI, Nikon, Panasonic, Samsung, Sony, Synology, Toshiba en TP-Link

Bedankt! _/-\o_
Zo is het!

Ook al heb je nog niet gewonnen is het toch alvast tijd om "Yes Bedankt!" te roepen naar Tweakers en de deelnemende partners.

Mooie actie!
En terecht toch? Het is een prachtige community, verdiend gewonnen, en dan ook nog eens tof om te zien dat een actie als deze op touw wordt gezet.

Yes Bedankt!
Amen to that!

Heel erg mooi geregeld allemaal, en hopelijk val ik nu voor de 1e keer in me leven in de prijzen :+ (Buiten die keer dat ik 10 hele euros won met een kraslot) :P
Ik vind dit persoonlijk een super initiatief... dus uiteraard wil ik kans maken... :P
Ik kan haast niet wachten :*)

Just the idea that I might not win anything....... THE PAIN.... THE HORROR.... 8)7

Starting Mental Breakdown

[Reactie gewijzigd door TigerDS op 5 december 2012 13:32]

En je kent nog niet eens de uitslag!
Echt heel tof daarom een voorstel:

5 december omdopen naar SpotlightTweakersDay .... Tweakers.net die goed is voor de naar elektronica- en technologie hongerende tweakers en gul geeft aan de tweakers die het afgelopen jaar braaf zijn geweest met hun reacties op nieuws en/of bijdrage aan het forum van de website

De man met baard mag met zijn bootje en gevolg dan voortaan in spanje blijven :+
Ik ben 10 jaar geleden door iemand op Tweakers website gekomen door pricewatch. Door mijn pc interesse die ik toen had is Tweakers langzaam aan een soort bijbel voor me geworden ;)

Het eerste wat ik doe wanneer ik uit bed kom is de laptop aanzetten en gelijk naar Tweakers gaan en alle nieuwsberichten lezen en alle reacties van de medetweakers.

Als ik pc hulp nodig heb gebruik ik meestal maar 2 dingen : Google en Tweakers.

Als ik me verveel, ik ga naar Tweakers.
Als mensen pc advies willen hebben van mij, ik gebruik het Tweakers forum en pricewatch.

Kortom ik ben al ongeveer 10 jaar verslaaft aan Tweakers en hoop dat Tweakers het nog vele jaren mag volhouden met toenemende leden en meer waarderingen zoals website van het jaar achter elkaar.

Als ik heel eerlijk ben, vindt ik Tweakers VEEL interessanter dan het (bijv.8 uur) nieuws. Daar gaat het alleen maar over moord en doodslag en slechte crisis. Daar naar kijken of luisteren wordt je depressief van als je dit elke dag ziet :'(

Bij Tweakers is het vaak over vooruitgang van hardware of software. Zo nu en dan lees je wat over gestolen goederen, zelfmoord in fabrieken, patent oorlogen. Maar het positieve nieuws blijft de overhand houden, ga zo door. (heel af en toe stuur ik wel eens newssubmitjes door)

Wat ook mag gezegt worden is dat de kwaliteit van het forum maar ook de website van goede huize is.
Al was het tot voor kort dat de vernieuwing van de website tot grote problemen leidde tegenover de community. Naar de community is goed geluisterd en zodoende zijn er flinke positieve aanpassingen aan de website toegevoegt.

Ik zou wel willen concluderen dat door bijv. Tweakers Pricewatch, winkels en fabrikanten juist meer zijn gaan verkopen mede door het gebruikers gemak maar ook door de (gebruikers) reviews worden producten aangeprezen of juist afgekraakt.
Dit geld niet alleen voor de producten, maar ook voor winkels. Als deze te laat leveren of niet leveren, slechte klanten service hebben en je bent er de klos van, dan kan je deze informatie terug lezen bij Shopreviews.

Zo zie je maar wat voor een macht internet of een pc community/prijsvergelijker voor impact kan hebben.

Kortom Tweakers.net ik sta er mee op, maar ik ga er ook mee naar bed _/-\o_

Bij deze wil ik me ook aanmelden voor de actie van Sint Tweakolaas

[Reactie gewijzigd door aliberto op 6 december 2012 08:45]

probeer je nou zo extra kans te maken op een prijs? als het goed is worden die random verdeeld.

anyway; ik vond het wel een moeilijke prijsvraag maar ik denk dat ik nu wel op het goede vinkje geklikt heb :)
Probeer je door te slijmen meer kans te maken? Ik denk niet dat het lukt :+
Al heb je natuurlijk wel gelijk.
Je hebt helemaal gelijk, alle PCs, laptops, camea's, SD kaarten, TV en randapparaten die ik de afgelopen jaren gekocht heb zijn gekozen via tweakers.net. Reviews en recenties lezen, specs vergelijken en dan de boel samen rapen en de beste deal bij een betrouwbare winkel selecteren.
Dat werkt zo goed, dat ik eigenlijk niet goed zou weten hoe ik dit moet doen als tweakers.net er niet zou zijn, stom eigenlijk hè, het is gewoon inderdaad zoals je zegt een soort basis onderdeel van internet geworden, net zoals google en nu.nl dat voor veel mensen zijn.
Ik hoop dat alle nieuwe accounts die vandaag worden aangemaakt niet meedingen in de wedstrijd.
Het zou niet eerlijk zijn als iedereen nu op naam van vader/broer/zus een nepaccount aanmaakt om meer kans te krijgen.
Ik heb ook op 5 december een account op Tweakers aangemaakt om mee te dingen naar een prijs. Ik las daarvoor tweakers.net ook al zeer regelmatig, maar zonder (de mogelijkheid) iets terug bij te dragen. Ik zou alle lezers zonder account willen zeggen dat vandaag een prima dag is om dat account eens aan te maken. Ik deed dat vandaag precies 3 jaar geleden.
Er is altijd tijd om een tweakers aan the maken :-)
Er is een Rus die heeft een botnet van 5000 unieke IP's op deze wedstrijd gezet. Weinig kans.
У меня есть пять тысяч компьютеров в бот-сеть ограбить Синтерклаас на чистую твикеры

- Русский хакер
I have five thousand computers in a botnet to rob Sinterklaas on net tweakers - Russian hacker. Serieus?? 8)7
Ik doe graag mee; niet meer dan terecht dat er zoveel prijzen "onze" kant op komen!
Zo als eerste post van mij maar meteen een felicitatie voor deze actie.
Stem zelf al jaren op tweakers.nl vanwege de inhoud en de pricewatch.
Naast anandtech haal ik de meeste comp gerelateerde informatie van tweakers.net.

succes allemaal :)
'Yes! Bedankt'.,.,.of was dat te vroeg? 8)7
Kan ik alleen maar beamen. Jullie hebben die award dik verdiend (zelfs nog na de lay-out hel), en dat wij daar zo iets voor terug krijgen is natuurlijk supertof :)
Ik wil ook wat winnen, Wie niet trouwens ?!
Ik ga winnen !!!!!!! (beetje inception bij de redactie) ;)
Echt een onwijs coole actie, nu maar hopen dat ik kans maak ;)
'Ja natuurlijk wil ik kans maken!'

Gave Sint-actie Tweakers :)
'Yes! Bedankt' ik roep het alvast want op deze prijsvraag weet ik zelfs het antwoord !


"Je hebt voor 'Ja natuurlijk wil ik kans maken!' gekozen. Je kan je keuze hieronder aanpassen."

Dit kan niet aangepast worden , als je eenmaal dat aangeklikt hebt dan zit je er mooi aan vast ! :+

[Reactie gewijzigd door cardwizard op 5 december 2012 08:28]

Misschien moet hier een bugreport voor ingediend worden, het zou natuurlijk best kunnen dat een poll met slechts één optie geheel door de devvers is gemist.

Er zitten erg lekkere prijzen tussen. Die ouwe sint is weer goed bezig geweest, dat dit allemaal in zijn zak paste.
als je er vervolgens meerdere keren op klikt loopt de stemmen teller ook op... dus misschien is een kleine "bug"fix wel op z'n plaats.

OT: fijne actie...
Haha,
Als je er steeds op klikt dan refresht de teller. Dus dan zie je meteen hoeveel andere stemmen erbij gekomen zijn ;p

Ik vind dit trouwens een erg leuke actie.
Geweldige actie!

Ook ik klikte meerdere malen op de knop, niet wetend dat mijn stem dan ook echt meerdere malen werd verzonden :(.
Wordt ie dat wel? Volgens mij loopt die teller alleen op omdat andere mensen zich ook aanmelden.
Mmm idd dat betekent dus een overtreding van regel 4 en wordt je dus uitgesloten van deelname:
4. Alleen geregistreerde bezoekers van Tweakers mogen meedoen. Bezoekers die meerdere keren meedoen of clone accounts gebruiken, worden uitgesloten van deelname.
Je kan jezelf op deze manier dus uitsluiten van deelname zonder dat je een clone account hebt aangemaakt. 8)7
Kan iemand van de Tweakers redactie dit even duiden, want ook ik heb (per ongeluk) meerdere malen op de knop gedrukt en het zou toch zonde zijn als daarmee mijn kansen zijn verkeken.

Ow, het staat hieronder al lol. NM.

[Reactie gewijzigd door moreasy op 7 december 2012 10:20]

Hulde aan de Sint! _/-\o_

Zolang je door meerdere klikken maar niet wordt gediskwalificeerd.
Ik dacht eventjes dat m'n scherm bevroor, dus klikte ik nog een keer... :X
Het is gewoon heel druk met stemmen. Een stem wordt echt maar 1x keer geteld. No worries (en ja dat heb ik gewoon voor de zekerheid vanochtend al tot op databaseniveau laten controleren door ACM :))
Zitten echt hele vette prijzen bij! Voor ieder wat wils :D bedankt Tweakers.net voor het beschikbaar stellen van deze prijzen!
Zekers, maar wat nu als je een intel mobo wint of een intel processor. Waar ik hier volledig om AMD spullen draai zal ik dan toch de keuze moeten maken of ik een systeem in elkaar klus of het ding verkoop.
Jeetje, wat een ramp hé?
geen probleem hoor, je steekt het ding in een mooie doos en post het naar mij!
probleem opgelost
First World problems.... ;)
Staat er toch;
3. Als je een prijs wint, dan roep je heel hard 'Yes! Bedankt'. Ook als je niet blij bent.

En niet zeuren! :)
Leuke actie! Ik doe in ieder geval mee, hoewel ik niet iets specifieks op het oog heb. Nog gefeliciteerd en nu hopen op een leuk Sinterklaascadeautje.
Wouw wat een prijzen xD
Fingers crossed! Zelf geen budget voor kerst dit jaar
Goeie actie S(uper)T(weakers) Klaas.
Tweakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele emotionele schade als gevolg van het niet winnen van een van de vette prijzen.

I laughed en natuurlijk doe ik mee :D Go Tweakers Go :D
Wat te denken van de emotionele gevolgen als je wel wint?! Kan ik Tweakers daar wel voor aansprakelijk stellen? :+
Ik kan me eigenlijk geen mooiere emotie voorstellen dan Yes ik heb een core i5 GEWONNEN :D
Todat ik ontdek dat ik moerbord niet heb, onderdelen moet gaan kopen dagen vrij moet nemen om daarna er ook goed gebruik van te kunnen maken

Dus zowel emotionele als financiele gevolgen maar ik draag ze vrijwillig! :D

*ik zou eigenlijk wel al heel blij zijn met elk cadeautje aangezien we besloten hebben geen kerst cadeau's voor elkaar te doen dit jaar*
De kans om te winnen maakt me al blij maar de euforie word natuurlijk groter als het echt zo zou zijn
De prijs van he 'Tweakers=pretpakket' is ook een mooie, net zoals
Als je een prijs wint, dan roep je heel hard 'Yes! Bedankt'. Ook als je niet blij bent.
Alleen, wie is er niet blij? :?
De prijs van he 'Tweakers=pretpakket' is ook een mooie, net zoals

[...]


Alleen, wie is er niet blij? :?
Sommige mensen zijn nooit tevreden, stel ze winnen iets maar het is niet hetgeen ze graag hadden willen winnen...niet iedereen is dan zo netjes om toch even te bedanken.
Begin Sinterklaas leuk te vinden in een keer :P
Gave actie Tweakers!
Gefeliciteerd met jullie welverdiende overwinning.

Count me in
Gefeliciteerd en ik doe mee!
Gefeliciteerd Tweakers, duidelijk verdiend. Top site, ik leest het al jaren, dag in dag uit. Het is een stukje van mijn leven geworden :)
Ik doe graag mee!
1 2 3 ... 422

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



Populair: Websites en communities Smartphones Google Apple Sony Microsoft Games Politiek en recht Consoles Besturingssystemen

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013