| Algemeen | Featureset | ||
| Beeldkwaliteit | Geluidskwaliteit | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Prijs |
Je dient wel NFS shares te gebruiken als je DVD kwaliteit of beter wilt bekijken, ik heb gekozen voor NFS shares op mijn PC en dat werkt lekker en snel met een blu-ray file totaal geen probleem gehad om af te spelen . Geluid van de blu-ray werd probleemloos geselecteerd dit in tegen stelling van andere oplossingen die ik gezocht heb om de film 100% terug te spelen.
De handleiding is een beetje mager en wordt niet ingegaan op de instellingen die je dient te doorlopen om de HPC goed werkend te krijgen. In de handleiding staat wel alle wachtwoorden en logins die je nodig heb om overal bij te komen.
Na een avond spelen merk ik wel een paar kleine schoonheid foutjes in de besturing van het beeld ik geef aan dat ik volledig scherm wilt gebruiken dit wordt in eerste instantie gedaan maar in sommige gevallen gebeurt dit niet. Na het stoppen van de film/serie en daarna weer de film/serie starten heb je wel weer volledig beeld. Waarom dit gebeurd weet ik nog niet maar ben wel van plan om het uit te zoeken.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)
![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)