Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Merk en serie Asus, Nexus
Besturingssysteem Google Android 4.4
Schermdiagonaal 7"
  Bekijk alle specificaties
Kies andere uitvoering
Bekijk alle reviews

Asus Nexus 7 (2013) WiFi 32GB Zwart Review

+2
Door stijnvbml 13 september 2013, 12.473 views

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Niet breed
  • Mooi design
  • Prachtig scherm
  • Zeer snel in gebruik
  • Goede accu
  • Prijs-kwaliteit verhouding is geweldig
  • Goed geluid
  • Altijd nieuwste versie android

Minpunten

  • Geheugen niet uitbreidbaar
  • Bezels aan bovenkant groot
  • Camera is slecht
  • Krasbaar scherm

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

http://4.bp.blogspot.com/-gdYH57UKh5Y/Ui3_2M_TeJI/AAAAAAAAAEo/x6lb3I1qUyA/s1600/1boven.png
Er zullen nog een paar spelfouten in de review staan. Eind deze week zorg ik dat ze allemaal zijn verbeterd.

http://1.bp.blogspot.com/-rYtcdUC8E1Y/UiyOhPky9eI/AAAAAAAAABw/zLKe2rEwNjw/s1600/2inleiding.png
Meer dan een jaar geleden, op het google I/O 2012, werd de nexus 7 aangekondigt. Een tablet gemaakt met asus met een heel groot pluspunt, zijn prijs-kwaliteit verhouding. In de tablet zat o.a. een 7 inch hd-scherm, een nvidia terga 3 quad-core processor en android 4.1 jelly bean voor maar $199,-. Het nadeel was dat dat voor de 8 gb versie was. Dat is tamelijk weinig aangezien je het geheugen niet kon uitbreiden. Gelukkig bracht google ook een 16 gb en 32 gb versie uit. Ook die versie’s hadden geen micro-sd kaart slot. Een ander minpunt was dat er geen camera op de achterkant op de tablet zit.
Een jaar later, mei 2013, is dankzij de nexus 7 de tablet markt volgestroomd. De nexus 7 is inmiddels een jaar oud. De prijs is nog steeds hetzelfde en eigenlijk is de prijs-kwaliteitsverhouding niet meer het noemen waard. De terga 3 is oud en er zijn veel betere tablets. De prijs daalde naar $180,-. De nexus 7 was geen high-end tablet meer. Waarschijnlijk vonden google en asus het weer tijd voor een update, het resultaat is de nexus 7 2de generatie. Een tablet die weer een 7 inch scherm heeft, alleen de hd resolutie is ingewisseld voor een full hd resolutie, een qualcomm snapdragon 600 quad-core chip en een camera op de achterkant. Het micro-sd card slot ontbreekt weer, helaas. Ik heb hem een week in huis en in deze review bespreek ik mijn bevindingen.
http://3.bp.blogspot.com/-AvdJ_UKPHOU/UiyOhTyJ7DI/AAAAAAAAAB0/KIpI2vJIGxg/s1600/3inhoud.png
Ik verdeel deze review in de onderwerpen:
inleiding
Inhoud
Keuze voor tablet
Specificaties
De doos
1ste indruk
Bouwkwaliteit & design
Bediening
Scherm
Prestaties
Benchmarks
Ontvangst
Geluidskwaliteit
Camera’s
Besturingsysteem
Accuduur
Samenvatting
Conclusie

http://4.bp.blogspot.com/--n3YW13YZ0w/UiyYHPYy-YI/AAAAAAAAAEA/oV7-7t6cYOI/s1600/4keuze+van+tablet.png
Vorig jaar heb ik de nexus 7 32 GB gekocht. Ik was zeer tevreden met deze tablet. Toen ik deze zomer op vakantie mijn tablet in mijn tas liet liggen, is mijn zusje er per ongeluk op gaan zitten en is het scherm gebroken. Toen heb ik eerst gekeken of het scherm kon worden gemaakt. Dat kon maar alleen tegen een prijs van 180,-. Dat vond ik te duur. De tablet moest aan een paar eisen doen waaronder een prijs onder de 250,-. Ook wou ik minimaal de zelfde kwaliteit als mijn nexus. Bij gamestop.com kon ik de nexus 7 2de generatie halen voor net iets minder dan 235,-. Ben er direct op afgegaan en heb hem dus. De redenen dat ik hem boven andere 7 inch schermen heb gekozen zijn: altijd de nieuwste versie van android, stock android, een mooi full hd scherm, een quad-core soc die snel genoeg is om een beetje te gamen. De nexus 7 2de generatie is perfect voor mij.

http://4.bp.blogspot.com/-gYAlw_4HlvQ/Ui4BLzfHumI/AAAAAAAAAE0/3uGlIGZd3Ds/s1600/5specs.png
De specificaties komen van de website: www.gsmarena.com
http://2.bp.blogspot.com/-p_cZ3gIxHI0/UiyqsZGm86I/AAAAAAAAAEY/TZ6rgpfs8ns/s1600/5aspecs.png
Even een paar opmerkingen: de chip is geen qualcomm snapdragon s4 pro maar een qualcomm snapdragon 600, hier meer info bij prestaties
HDMI opladen kan alleen via een slimport. Deze zijn te koop voor ongeveer 30,-. Ook draadloos opladen kan alleen via een accessoires.
Draadloos opladen
Slimport voor hdmi .

http://2.bp.blogspot.com/-t7kG8TW0yrk/UiyOiwsy69I/AAAAAAAAACQ/8G_ozKSus8M/s1600/6de+doos.png
De doos van de tablet lijk heel erg veel op de doos van de oude nexus 7. De doos heeft een blauw omhulsel, waar de oude een zwarte had. Op dat omhulsel staat een foto van de tablet.
http://2.bp.blogspot.com/-5qCZaUVn2yM/UjNTCPSComI/AAAAAAAAAKU/g5e5qloGcuU/s1600/adedoos.png
Als je dat omhulsel eraf haalt kom je bij een witte, kartonnen doos met onderaan een google logo erop.
http://1.bp.blogspot.com/-pSlGrf_hezE/UjNTBjXI6NI/AAAAAAAAAKQ/Y8WV16ZEop8/s1600/adedoos2.png
Als je de doos opent, wat best wel moeilijk gaat, ligt boven op de nexus 7 ingepakt in plastic.
http://4.bp.blogspot.com/-klfkTGzUyyQ/UjNTCk075tI/AAAAAAAAAKc/pHAYqCvFv4U/s1600/adedoos3.png
Daaronder ligt een apart doosje met een paar handleidingen, een adapter en een usb -> microusb kabel. De tablet heb ik in de USA gehaald en daarom zie je op de foto niet de Europese adapter. Tevens heb ik een leger aan usb-> microusb kabeltjes en adapters, dus voor mij is het geen probleem. In Nederland wordt wel een goede adapter die wel in ons stopcontact past geleverd.
http://3.bp.blogspot.com/-CBb4JukDSIE/UjMu3J8iz5I/AAAAAAAAAJk/lfA9h04qQZA/s1600/doos.png
De doos is dus heel simpel. Maar ik heb er niet zo veel erg in.

http://3.bp.blogspot.com/-1DKrm1XB-oo/UiyYr29Q7UI/AAAAAAAAAEI/8nT7vkPc9Dc/s1600/7a+1e+indruk.png
Toen ik hem voor het eerst opstaren, krijg je het setup menu. Duurt niet lang en ik herinner niet meer hoe het eruit ziet. Dat is een goed punt want dat betekent dat het niet lang duurde. De tablet voelt solide aan en zit stevig in elkaar. Het scherm, wauw, het is echt prachtig. Hij oogt snel en er is ongeveer 28 GB voor apps beschikbaar, wat helaas dus niet is uit te breiden. Maar mijn eerste indruk is heel goed

http://1.bp.blogspot.com/-xol1KWJwLl8/UiyOjfUiMLI/AAAAAAAAACU/D-mNm7MLp8U/s1600/7+designbouwkwaliteit.png
Het design van de tablet is niet indrukwekkend. Hij lijkt langer in vergelijking met mijn oude nexus 7. Al vrij snel had ik door dat de tablet niet veel langer is. Hoe kan het dat hij dan langer lijkt? Dat komt omdat de tablet minder breed is. De bezels zijn minder breed en dat is prettig. Alleen de bovenkant hebben ze niks verandert. Dat is jammer want een tablet met dunne bezels, zoals de lg g pad 8.3., lijkt mij prettiger werken. Google geeft als reden dat hij dan in landscape-mode lekkerder vasthoudt. Dat is inderdaad wel, maar dunne bezels waren beter. Ook merk ik op dat de nexus 7 2de generatie wat afgevallen is in vergelijking met de 1ste generatie. Hij is nu 8,6 mm dik i.p.v. 10,45 mm dik. Ook is hij 289 gram i.p.v. 340 gram. Als je alles bij elkaar neemt, minder breedte, mindere dikte en het mindere gewicht houdt hij een stuk prettiger vast.
De voorkant bestaat uit een glasplaat. Een glasplaat van corning stretch glass. Dit is dus geen corning gorilla glass. Dit is echt een minpunt. De vorige nexus 7 2012 heeft hetzelfde soort scherm. Het scherm is gewoon niet stevig. Anders dat lijkt me. Ik ga het niet uittesten, dus of het echt geen vooruitgang is, dat weet ik niet. Maar het lijkt me slim om een screenprotector te gebruiken.
De achterkant is van mat plastic. De vorige nexus had een rubber feel, hij was wel van plastic, maar hij voelde echt heel goed. Dat kwam doordat er rubber-putjes inzitten. Door die putjes heb je wel heel veel grip. De nieuwe mist die rubber-putjes. Hij is van plastic wat een beetje aanvoelt als dat van de htc one x. Dat is positief want de one x voelt goed aan. In het midden staat met grote letters “nexus”.
De nexus 7 ziet er mooi uit maar is niet bijzonder. Hij is wat saai, maar ach het is een tablet van 250,-
http://1.bp.blogspot.com/-OfEZshNn9u8/UjNVcEoZTUI/AAAAAAAAAKs/kD6asrgTBik/s1600/bdesign.png
http://2.bp.blogspot.com/-PT_Ub4l3PWA/UjNVcVdU3DI/AAAAAAAAAKw/Y2KAK5Pl9fw/s1600/bdesign1.png

http://3.bp.blogspot.com/-DiYqzZMam9Q/UiyOkRcMmBI/AAAAAAAAACo/ORe64oHiBpc/s1600/8+bediening.png
De bediening gaat vooral door het 7 inch scherm. De 3 knoppen zitten ook op het scherm. Links vindt je de knop voor terug, in het midden vindt je de home-knop en rechts vindt je de knop voor de laatst gebruikte apps. Het neemt dus wel iets ruimte op het scherm in. Maar ik vindt het beter dan hardware matige knoppen. Wat google wel had kunnen doen is een mogelijkheid om de knoppen “uit” te zetten. Bij een normale asus tablet kan je de knoppen op het scherm bij het gamen “uit” zetten. Dit houdt in dat als je een knop indrukt dat de alle knopen niet meer reageren. In de balk zit een knop om de knoppen weer “aan” te zetten.
Je hebt wel 3 hardware matige knoppen. Deze zitten aan de rechter zijkant. Bovenaan vindt je de aan knop. Daaronder bevinden zich de volumeknoppen om het geluid harder- en zachter te zetten.
http://3.bp.blogspot.com/-yuIt_nGN3u4/UjMsfwTMI1I/AAAAAAAAAI0/6xNC5rM0EMs/s1600/IMG_0261.JPG

http://2.bp.blogspot.com/-mbBypZpBJQQ/UiyOkTlu6bI/AAAAAAAAACs/V5d2qBl-lLs/s1600/9+scherm.png
De nexus 7 heeft, net als de vorige nexus 7, een 7 inch scherm. Dat verklaart ook de 7 in de naam. Het grootste verschil met de vorige nexus 7 is de resolute. Waar de nexus 7 uit 2012 een 1280 x 800 pixels scherm. Het contrast was heel goed. Alleen de helderheid kon wat beter. De nexus 7 uit 2013 doet er weer een schepje boven op. De resolutie is GEWELDIG. Het is een 1920 x 1200 pixels. Dat brengt de pixeldichtheid op 312 pixels per inch. Dat is een hoogste wat je tot nu toe op een tablet kan vinden. Tekst is heel goed te lezen en alles in ongelofelijk scherp. Als ik weer eens op een ipad mini bezig ben, die veel vrienden van me hebben, merk ik de pixels direct op. Het scherm is echt heel goed. Ook het contrast is geweldig. De oude nexus 7 heeft nog steeds een beter contrast dan alle tablets op de markt. Dat van de nieuwe is schijnbaar iets beter, maar niet merkbaar. De helderheid is wel een stuk beter. Dat merk je en dat is heel fijn. Hij is buiter beter afleesbaar dan welke tablet dan ooit. Het scherm is op alle vlakken geweldig.
http://1.bp.blogspot.com/-LzlWjREv-W4/UjNbXprEDxI/AAAAAAAAALI/9rlAupOi7xQ/s1600/cscherm.png
http://2.bp.blogspot.com/-MCTY1Gw3EB0/UjNbYDF94JI/AAAAAAAAALU/rkneEV7RCKI/s1600/cscherm1.png
http://2.bp.blogspot.com/-7L7cYT9T-XU/UjNbXcDWpmI/AAAAAAAAALE/nblMGqUGQKM/s1600/cscherm2.png

http://2.bp.blogspot.com/-reCO5CoqPKY/Ui4BRDI3EiI/AAAAAAAAAFM/AOoXHWn9gJg/s1600/14.+prestatie's.png
Een van de meest gestelde vragen bij de nexus 7 2013 is: welke chip zit er nou in? Sommige zeggen dat het om een snapdragon 600 gaat en google geeft zelf aan dat het om een s4 pro gaat. Beide processors van qualcomm. Het gaat om een qualcomm snapdragon 600 die door qualcomm onbegrijpelijk, wordt geadverteerd als een s4 pro. Maakt het uit? Ja, de 600 heeft 4 kernen gebaseerd op krait-300 kernen, de s4 pro is gebaseerd op krait-200 kernen. De krait-300 zijn veel sneller. De processor is geklokt op 1.5 ghz, wat netjes is. De gpu is hetzelfde als die uit de nexus 4, een adreno 320.
http://ic.tweakimg.net/ext/i/imagenormal/1376216738.png
In het dagelijks gebruik is de nexus 7 snel. Webpagina’s zijn snel geladen, android werkt lekker vlot en gamen kan prima. Hij voelt een stuk sneller aan dan mijn oude nexus 7. Dat is hij ook. Hieronder, bij de benchmarks, kan je zien hoeveel sneller/trager hij is dan andere android tablets en telefoons. Op het moment is de nexus 7 een van de snelste tablet van een bekend merk op de Nederlandse markt. Maar binnekort komt de lg g pad 8.3, die iets sneller is, en de samsung galaxy note 10.1 (2014 edition) die ook wel wat sneller zou zijn.
Multitasken kan ook prima op deze tablet. Dat komt door de 2GB aan ram. Dat is het dubbele aantal RAM en dat merk je wel. Hij loopt veel minder snel vast als je veel apps tegelijk open hebt. Dat is heel fijn.

http://2.bp.blogspot.com/-xa4rVt6giqA/Ui4BPw3U2gI/AAAAAAAAAFE/IvPU3kluKCs/s1600/12.benchmark's.png
http://2.bp.blogspot.com/-DXyVlEh_BV4/UjH_PBI0JJI/AAAAAAAAAFc/hzQk795hdpg/s1600/12.benchmark'sa.png
Antutu gaat om de prestaties, glbenchmark gaat om de gpu.

http://3.bp.blogspot.com/-5UuPdLnj53g/UiyOd36ZWDI/AAAAAAAAABQ/gsXaNp6_i6A/s1600/15.+onvtvangst.png
Onder het kopje “ontvangst” bedoel ik hoe goed bevoel de wifi-ontvangst is. Die is al iets beter maar nog niet zo goed als me iphone en oude htc evo 3d. Dat is heel jammer want op mijn kamer, boven in het huis, is de wifi vaak niet bereikbaar. Oplossingen zijn er genoeg, zoals een wifi adapter van huawei, die ik zelf maar een keer ga aanschaffen. Dat is wel jammer maar ach, de tablet is zelf niet mega duur, dus een adapter is toch wel erbij te doen.
Je hebt ook een 3g/4g versie. Of die in Nederland komt, en zo ja wanneer, is nog niet bekend. De 4g frequenties werken op de netwerken van kpn, vodafone en t-mobile. In de USA is hij wel voor $360,- te koop. Wat toch wel een dure prijs is. De lte versie is wel 9(!!) gram zwaarder.
De tablet beschikt over een nfc-chip. Een fijne toevoeging om makkelijk bestanden met andere android-telefoons en tablet te delen. Voorderest heeft hij bluetooth 4.0. en gps.
De tablet is met een accesoire Draadloos op te laden

http://3.bp.blogspot.com/-16vZhQQ0Wyc/UiyOcZIXhLI/AAAAAAAAAAw/dE4Y7_-0OPY/s1600/10.+geluidskwaliteit.png
De tablet heeft 2 stereo speakers aan de onderkant. De speakers aan de voorkant plaatsen was het beste. Er is genoeg ruimte door de grote bezels.
De geluidskwaliteit is zeer goed. Ik ben verwend met apple-speakers en voor mijn oude nexus 7 had ik altijd een bluetooth speaker van beats. Deze heb ok niet meer nodig aangezien de tablet lekker hard kan en het geluid goed is. Als het geluid harder word, gaat de kwaliteit ook achter uit.

http://4.bp.blogspot.com/-bNNMz4Bt8GA/Ui4BODD2kzI/AAAAAAAAAE8/RKQusjRVFJI/s1600/11+camera's.png
De nexus 7 2013 heeft, in tegenstelling tot de oude nexus 7, heeft hij een camera aan de achterkant.
http://3.bp.blogspot.com/-LHnxvnnkDQA/UjNcSwtAz8I/AAAAAAAAALg/ATPfEHN2n3c/s1600/dcam.png De resolutie aan de voorkant is 1.2 mp. De camera aan de voorkant kan in 720 p hd filmen met 30 frames per seconde.
http://2.bp.blogspot.com/-i60yoGCwIn8/UjMyCpFKsfI/AAAAAAAAAJ4/buUQTQYRg6Q/s1600/IMG_20130913_173752%5B1%5D.jpg Aan de achterkant, de nieuwe camera, heeft een resolutie van 5 mp. Hij heeft geen flitser, maar voor veel mensen is dat geen ramp. De foto’s zijn niet geweldig, maar het is fijn om een camera te hebben. De bovenste foto is in normale lichtomstandig heden, waar de foto’s niet mega goed zijn. De onderste bij slechte lichtomstandigheden, waar je beter geen foto kan maken.
http://3.bp.blogspot.com/-QCpQ3vcgMtI/UjNcSvibx1I/AAAAAAAAALc/-3MmpDoIq2Q/s1600/dcam1.png
http://2.bp.blogspot.com/-ciNfxML8_SY/UjMyB_TD27I/AAAAAAAAAJw/uW_5BkyMeAQ/s1600/IMG_20130913_173826%5B1%5D.jpg
De filmpjes zijn in full hd met 30 frames per seconde.

http://1.bp.blogspot.com/--uLIny4H14g/UiyOeG-bi7I/AAAAAAAAABU/febLmxOwjOI/s1600/16.+besturingsysteem.png
De nexus 7 draait op android (no shit Sherlock :) ). Het gaat om de nieuwste versie, 4.3 jelly bean. Het design is eigenlijk identiek aan android 4.1 jelly bean. Maar er zijn wel hele handige verandering. Ten eerste kan je je eigen profiel aan maken. Net zoals je op een pc kan. Ik heb er zelf een voor als vrienden op me tablet willen zodat ze niet op dingen kunnen aanpassen zoals instellingen en niet voor de grap dingen op mijn social media kunnen plaatsen. Om eerlijk te zijn vind ik dit een geweldige toepassing waar ik al even op heb lopen wachten. Ook moet het wat beter zijn voor je accu. Aangezien de nexus 7 uit 2013 nooit een oudere versie van android. Ook is android 4.3 jelly bean meer geschikt voor wearables.
Ik ga niet veel over android zeggen, ik ga er van uit dat (bijna) alle tweakers wel weet hoe het eruitziet. Er zit geen skin over android, het is dus “stock-android”, waar ik blij mee ben. Er zit dus geen bloatware op. En dat is fijn, aangezien het geheugen niet uitbreidbaar is.

http://1.bp.blogspot.com/-kVvnk-uh-NI/UiyOdGr3W5I/AAAAAAAAABA/sMe2-hFAfz8/s1600/13+accu.png
Accu, iets waar ik altijd een beetje een probleem bij heb met android tablets. De ipad was altijd beter, tot nu.
De accu is kleiner dan de oude nexus 7, maar de resultaten zijn vele malen beter. Ik heb een tijdje een ipad mini uitgeprobeerd maar vond het scherm niet goed genoeg. De accu was goed, maar niet geweldig. De nexus 7 2013 heeft een kleinere accu dan de ipad mini en de oude nexus 7, 3950 mAh (vs. 4000 mAh) maar de accuduur is veel beter. Ik ga ongeveer drie dagen mee op de accu. Langer dan dat ik met de ipad mini deed, en dat is heel knap van asus. Ik vindt het echt heel knap en fijn.

http://3.bp.blogspot.com/-PwBSql7Uy8Y/UiyOePOuR1I/AAAAAAAAABc/dL4Bu7HsmOE/s1600/17.+Samenvatting.png
Hierin vat ik de review samen:
Mijn oude nexus 7, de 2012 editie, was kapot en ik was er erg tevreden mee. Daarom heb ik voor de nexus 7 2013 gekozen. De tablet is langwerpig, anders dat lijkt zo, doordat de bezels aan de bovenkant best groot zijn. Aan de achterkant is hij van plastic, niet glanzend plastic, zoals samsung gebruikt, maar een rubber achtig plastic wat goed aanvoelt. Het scherm is een plezier om naar te kijken. Full HD is de toekomst, anders dat hoop ik. Wat wat minder was bij de vorige generatie nexus 7 was de helderheid. Nu niet meer, de tablet kan heel helder. Dat is fijn als je de tablet buiten gebruikt. De 1.5 ghz quad-core processor is zeer snel in dagelijks gebruikt en over snelheid heb ik niets te klagen. Over het geheugen wel, je krijgt 16 GB of 32. Het is alleen niet met een micro-sd kaart uittebreiden. Daar moet je wel even rekening meehouden. De accu is veel beter dan de eerste generatie en ook dan een ipad mini.

http://1.bp.blogspot.com/-_I2KB0CkAtw/UiyOezS-fCI/AAAAAAAAABk/2fLIgv2w93M/s1600/18.+conclusie.png
270,-, dat is de Nederlandse adviesprijs. Dat is heel weinig als je kijkt wat je krijgt. Ik heb zoveel plezier gehad in de week dat ik de tablet heb door de tablet. Hij is zo fijn in gebruik. Het scherm is echt heel goed, hij is snel. Veel pluspunten dus. Jammer dat er geen micro-sd kaart slot inzit. In de week van gebruik ben ik zo blij geweest met deze tablet. Dat gevoel gaat denk ik nog tot de nexus 7 2014 (als die er komt) door, want een top tablet dat is het zeker.
Edit 5-03-2014
Op mijn blog kun je lezen dat de nexus 7 2013 na 6 maanden er tegen valt en op sommige punten erg is verandert

Gebruikt in combinatie met:
  • Apple ipad 1
  • Apple ipad 3
  • Apple ipad mini
  • imac 2012 2.9 ghz, 23"
  • Nexus 7 2012
  • Samsung galaxy tab 3 7.0

Heb jij ook een Asus Nexus 7 (2013) WiFi 32GB Zwart?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review

Reviews door de redactie

Populaire reviews door gebruikers

Reacties (10)

Er is een klein problem met de foto's zie ik nu. Dit problem ga ik dit weekend oplossen. Op het moment is dit opgelost.

[Reactie gewijzigd door stijnvbml op 13 september 2013 20:43]

Ik wilde het net zeggen, hehe. Je zegt in het begin ook iets over opladen via HDMI, maar de Nexus 7 heeft helemaal geen HDMI. Succes met verbeteren in ieder geval.
Dat heb ik ook uitgelegd dat het via een acessoire kan
Scherm krijgt idd snel krasjes! Ik heb er al eentje opzitten zonder de tablet ook maar op zijn scherm neer te leggen.
Inmiddels heb ik ook de Nexus 7 2013 Ook de oude Nexus 7 vond ik al geweldig
Het is voor op dit moment het beste tablet Zeker als je naar de prijs kijkt
Ik vind jouw review overigens heel goed bedankt

Berend
Dankjewel. Inderdaad een geweldige tablet. Ben er zelf ook heel tevreden mee
Goeie review!
Ik krijg de indruk dat je het gebrek van een micro SD toch wel als gemis ziet aangezien je het meerdere keren genoemd hebt. Je kan als vervanger ook gebruik maken van een otg kabeltje. Hiermee heb je de optie om een (mini)usb stick te gebruiken voor films of wat dan ook.
Als ik naar mezelf kijk, dan heb je dat voor dagelijks gebruik niet nodig maar ik kan me voorstellen dat het voor vakanties wel prettig kan zijn.
Zeer bedankt voor de tip. Direct een besteld via deal extreme voor mijn films, dankjewel
heb hem zelf ook en vind eigenlijk dat die traag oplaad.voor de rest een prima tablet.
en als deze tablet een micro sd slot had was het echt perfect geweest. volume had voor mij ook wat harder gemogen en had ook liever gehad dat de menu knop ook op die bar beneden stond.stock android is wel effe wennen als je samsung gewoon bent
Ik heb zelf de vorige versie in 32gb: weet iemand of het docking/laadstation van die versie ook met de nieuwe werkt? Of hebben ze een nieuwe?


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Populair:Apple iPhone 6DestinyAssassin's Creed UnityFIFA 15Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox OneAsus

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013