Hoofdcategorieën
Device Settings
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ, 1TB

Samsung Spinpoint F1 HD103UJ, 1TB review door b1mmercla3ssen

1TB HDD (OEM) met SATA-300-aansluiting
SKU: HD103UJ, HD103UJ?1PK, EAN: 0200001444570, 2001445837006, 8808987304522, T.net ID: 223727

Review door b1mmercla3ssen, donderdag 24 juli 2008 - views: 875

470 karma
Algemene beoordeling Score: 5 Prestaties Score: 5
Featureset Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5 Ondersteuning
Geluidsproductie Score: 4 Warmteproductie Score: 4
Prijs Score: 4
Gebruikt in combinatie met: Onder besturingssysteem:
  • Windows XP
Ervaring met één exemplaar, sinds juli 2008

Algemeen en Prijs:
Ik heb deze harddisk inmiddels 3 weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Ik gebruik deze harddisk in mijn systeem als opslag voor muziek en films, geen toepassing dus waar enorme prestaties voor vereisd zijn, maar waar de brute hoeveelheid opslagruimte wel erg goed van pas komt. Daarnaast een redelijk goede GB/euro ratio (schijf gekocht voor 129 euro, dus ongeveer 13 cent per gb)

Prestaties:
Mijn andere harddisk is een 5 jaar oude seagate pata-schijf en die is aanzienlijk langzamer, dit merk ik onder andere bij het uitpakken van gecomprimeerde bestanden.

Stabiliteit en betrouwbaarheid:
Ik gebruik de schijf pas 3 weken, maar heeft tot nu toe altijd prima gedraaid.

Compatibiliteit:
De schijf was eenvoudig te installeren en te formatteren.

Geluidsproductie:
De schijf doet onhoorbaar zijn werk (maakt in ieder geval niet meer geluid dan mijn saphire x1550 videokaart).
Negatieve eigenschappen:

nog geen ontdekt

Positieve eigenschappen:

Veel opslagruimte

Mooie onderbouwde review.
Kan meer worden als foto's toegevoegd worden... ;)
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011