| Algemene beoordeling | Beoordeling: goed | Featureset | Beoordeling: goed | Bouwkwaliteit | Beoordeling: slecht |
| Vormgeving | Beoordeling: goed | Muziekweergave | Beoordeling: geen | Film/gameweergave | Beoordeling: zeer goed |
| Mid- en hoogweergave | Beoordeling: geen | Basweergave | Beoordeling: zeer goed | Prijs | Beoordeling: voldoende |
Ik ben nu een maand in bezit van deze Speakerset.
Een 2.1 Speakerset vind ik meer dan voldoende voor hetgeen wat ik met geluid (muziek / soms games ) op de pc doe.
Over de kwaliteit van het geluid ben ik zeer tevreden. De Bassbox levert aardig wat kracht bij muziek en games.
Nog niet extreem veel games worden ondersteunt door de AmBx software.
Je moet het meestal van een Beta software hebben om een spel fatsoenlijk aan de praat te krijgen met de verlichting.
Zodra deze software geinstalleerd is, is het wel een belevenis.
Ik heb Crysis, Farcry, Assasins Creed, Need for Speed Carbon geprobeerd met deze set.
Lichten uit in de kamer en de AmBx aan. De wind uit de ventilators vind ik erg veel toevoeging aan een game geven. Al is deze soms wel wat overdreven hard.
Tevens hoor je ze ook flink blazen. (Voorbeeld Crysis, in een vrij gebied staan boven op een berg bijv.)
RumbleBox.
De blauwe lange staaf met stoffen bovenkant die wordt meegeleverd is bedoeld om trillingen uit games door te geven.
Deze toevoeging ben ik wel iets ontevreden over.
De Dual Shock controller van de Playstation 2/3 is wat aangenamer.
Het is een flinke dreun die deze staaf afgeeft bij een effect in een game ( granaat gooien bijv.)
Dit is ook maar op 1 niveau en is niet langzamer of harder in te stellen.
Deze staaf is voorzien van een rubberen onderkant om te zorgen dat deze minder tot niet wegloopt.
Echter is deze niet voldoende.
Duct-Tape eroverheen is raadzaam. Bij een fatsoenlijk FPS wargame gevecht is deze staaf vanzelf een paar cm verplaatst.
Positieve dingen:
Bij Windows Mediaplayer, niet een van mijn favoriete MP3 afspeel programma's levert dit leuke licht effecten op. Tevens kan dit ook bij Winamp gebruikt worden.
Echter moet hierbij wel een zichtbaar scherm van een visualisation gebruikt worden.
Milkdrop verkleind bijvoorbeeld.
Ook een programma wat te downloaden valt via de AmBx website genaamd: AmBx illuminate is aangenaam.
Als je gewoon in Windows werkt kan dit programma het AmBx systeem 5 verschillende kleuren laten afgeven in een willekeurige volgorde.
Passende kleuren bij de bureaubladachtergrond bijvoorbeeld.
Je mag zelf de kleuren uitkiezen, snel, langzaam, snel fade, slow fade.
Al met al een fijn product, naar mijn ervaring.
Nog niet extreem veel games worden ondersteunt door de AmBx software.
Zodra deze software geinstalleerd is, is het wel een belevenis.
RumbleBox.
Deze toevoeging ben ik wel iets ontevreden over.
De Dual Shock controller van de Playstation 2/3 is wat aangenamer.
Dit is ook maar op 1 niveau en is niet langzamer of harder in te stellen.
Echter is deze niet voldoende.
Positieve dingen:
Milkdrop verkleind bijvoorbeeld.
Passende kleuren bij de bureaubladachtergrond bijvoorbeeld.
Je mag zelf de kleuren uitkiezen, snel, langzaam, snel fade, slow fade.
Al met al een fijn product, naar mijn ervaring.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)