| Algemene beoordeling | Beoordeling: zeer goed | Featureset | Beoordeling: zeer goed | Prestaties | Beoordeling: zeer goed |
| Overklokbaarheid | Beoordeling: geen | Beeldkwaliteit | Beoordeling: zeer goed | Modbaarheid | Beoordeling: geen |
| Drivers en compatibiliteit | Beoordeling: zeer goed | Warmte en geluid | Beoordeling: geen | Prijs | Beoordeling: zeer goed |
- Asus M2N-Plus SLI Vista Edition, nForce 500 SLI MCP (ATX, PCI-e, Sound, LAN, SATA II, RAID, FireWire)
- Kingston HyperX KHX6400D2LLK2/2GN 2GB (2x 1GB) DDR2
- AMD Athlon 64 X2 4800+
- Western Digital WD1600BB, 160GB (7200rpm, ATA100, 2MB)
- Western Digital Caviar SE WD3200JD, 320GB (7200rpm, SATA, 8 MB)
- OCZ OCZ600GXSSLI
- Windows XP en Windows Vista
Algemene info: Ik heb deze videokaart nu een week in gebruik en k ben er erg tevreden over hoe hij werkt. Ik heb er alleen 1 probleem mee. Hij draait niet op volle snelheid
Ik heb voor deze kaart gekozen omdat hij veel beter is dat de ATI 1650 pro (zelfs op halve kracht).
Omdat ik ook een moederbord van asus heb krijg je in een mooi overzicht ( van de bijgeleverde programma's) alles aangegeven wat er in je pc zit en hoe goed of slecht het werkt .
Extra's en uiterlijk: Er zitten verder geen extra's bij de kaart (zoals games) wel zit er een HDMI stekker bij en een cd met wat progjes zoals GamerOSD, Smartdoctor en video security online. Ik vind de kaart er goed uitzien met een extreem grote cooling fan (glaciator fansink). Dat er zoveel grafisch geweld kan komen uit zo'n simpel kaartje
Overklokken: Ik ben nog niet bezig geweest met overklokken omdat ik dat nog niet nodig vindt en omdat mijn kaart op halfe kracht werkt. Dit komt omdat hij niet genoeg stroom krijgt zegt Nvidia. Ik vind dat erg vreemd omdat ik een 600W voeding heb en geen bijzondere dingen in mijn pc heb gebouwd. Als ik de kaart 100% heb draaien zal ik nog wel info geven over overklok mogelijkheden.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)