Nadat mijn blackberry 8520 was overleden viel mijn oog op de HTC desire x en dus na wat vergelijken en revieuws lezen heb ik hem dan maar besteld op Belsimpel.nl waarna ik hem de volgende dag al om 2 uur thuis had.
Het uiterlijk vind ik erg mooi eigenlijk gewoon de kleinere variant van de HTC one x alleen dan zonder front camera wat ik zelf helemaal niet storend vindt, ook is hij lekker dun en voelt stevig aan.
Wat ik wel wat minder vindt is het geluid zonder headset, dit is zachter en misschien wel ietsjes slechter dan mijn oude Blackberry curve. Met headset vind ik het geluid wel goed met beats audio ingeschakeld.
Verder vindt ik dit toestel heerlijk soepel en snel lopen, hij kan makkelijk meerdere apps tegelijkertijd aan hebben alleen gaat de accu dan wel wat sneller leeg. Over de Accu gesproken, deze vindt ik slecht vergeleken met de revieuws die ik heb gelezen. Na een uurtje whatsappen, gamen en internetten tegelijk staat de accu nog maar op 55%. Ook laadt hij ongelofelijk langzaam op en blijft haken bij ongeveer 95%.
De camera vind ik erg goede foto's maken met 5 megapixel. De video is wel wat minder maar dat gebruik ik persoonlijk toch bijna nooit.
Al met al vindt ik dit toestel voor deze prijs toch wel erg goed, ben er iniedergeval heel blij mee!
| Algemene beoordeling | Score: 5 |
| Gebruiksgemak | Score: 5 |
| Design | Score: 5 |
| Bouwkwaliteit | Score: 5 |
[Reactie gewijzigd door Quebec-One op zaterdag 15 december 2012 21:46]
Populair: Tablets Samsung Websites en communities Mobiele telefoons Google Microsoft Sony Games Politiek en recht Galaxy S
© 1998 - 2013 Tweakers.net B.V. Contact Over Tweakers Jouw privacy Algemene voorwaarden Cookies
Tweakers wordt uitgegeven door De Persgroep en wordt gehost door True