| Algemene beoordeling | Ergonomie | ||
| Functionaliteit | Precisie | ||
| Vormgeving | Bouwkwaliteit | ||
| Drivers / support | Prijs |
- Windows 9x, Windows NT, Windows 2000, Linux, Windows XP, Linux x86, DOS, Mac OS X, Windows Server 2003, Windows XP x64, Windows Server 2003 x64, Windows Vista en Windows Vista x64
Toen ik het zag liggen was ik meteen verkocht en moest-en-zou ik het hebben.
Ik heb er tot nu toe een hele lange tijd plezier van gehad, ik weet helaas niet precies hoelang want ik ben vergeten wanneer ik het toetsenbord gekocht heb.
En ach ja, zolang bewaar je die bonnen ook niet.
Nadat vrienden van mij ook hetzelfde toetsenbord hadden gekocht, werd ik er alleen maar meer tevreden over. Echter, zij eten achter de computer. En het duurde ook niet lang voordat er vuil onder hun toetsen kwam te zitten en ze hun toetsenbord probeerden schoon te maken.
Helaas ging dit niet en waren de toetsen niet meer terug te zetten. (Zowel bij de oude als nieuwe serie) Zij moesten dus een nieuw toetsenbord aanschaffen.
Daarom had ik voor mezelf besloten om voortaan erg zuinig met het toetsenbord om te gaan, en tot zover werkte het toetsenbord prima.
Alleen zonet begon de spatiebalk een vergraging te vertonen bij het terug omhoog komen nadat je hem hebt ingedrukt. Daarom besloot ik om die eraf te halen en even te kijken of er vuil onder zat en dit eventueel te verwijderen.
Vuil zat er inderdaad onder, maar ik kon met geen mogelijkheid de spatiebalk terug op zijn plek krijgen zoals hij er ook gezeten heeft.
Óf hij zat gewoon vast, óf hij had een nog ergere vertraging als daarvoor, óf hij zat los en wiebelde wanneer je hem indrukte.
Ik kan hem er niet meer goed op zetten dus. Daarom heb ik de bouwkwaliteit als slecht beoordeeld omdat ik vind dat je mag verwachten dat je de toetsen weer terug op je toetsenbord kunt zetten.
Helemaal bij een bedrijf als logitech dat bekend staat om zijn mooie, gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten.
Ik heb hier bij een andere pc nog het nieuwere model van de Ultra-X Flat en ik ben bang dat deze dezelfde problemen gaat vertonen.
Ondanks dat ben ik toch van plan om een nieuwe Ultra-X Flat te kopen om de kapotte te vervangen.
Mijn excuses als deze review wat aan de korte kant is, maar mijn spatiebalk is kapot en dat typt niet zo fijn

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)