| Algemeen | Beoordeling: zeer goed | Features | Beoordeling: zeer goed | Beheersbaarheid | Beoordeling: zeer goed |
| Betrouwbaarheid | Beoordeling: goed | Ondersteuning | Beoordeling: geen | Prijs | Beoordeling: zeer goed |
Ervaring met één exemplaar, sinds december 2007
sinds gisteren in het bezit van de wag200g mijn wap11 was er mee gekapt
na de installatie van het appperaat heeft het mij via de http gebruikersinterface nog geen 20 minuten gekost om het hele netwerk weer in de lucht te krijgen
de gebruikers interface is duidelijk en gebruiksvriendelijk maar ja daar is het dan ook linksys voor. De instel mogelijk heden zijn enorm maar wel duidijk ook voor de beginner is er een duidelijke cd meegeleverd die je door het installatie proces heen help. Mede door bovenstaande redenen is mijn score dus relatief hoog

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)