Hoofdcategorieën

Linksys WAG200G (ADSL2+, 54Mbps/4x100Mbps, Analoog) review door jeroen75

Review door jeroen75 - dinsdag 4 december 2007 14:46 - views: 758
Algemeen Beoordeling: zeer goed Features Beoordeling: zeer goed Beheersbaarheid Beoordeling: zeer goed
Betrouwbaarheid Beoordeling: goed Ondersteuning Beoordeling: geen Prijs Beoordeling: zeer goed
Ervaring met één exemplaar, sinds december 2007
sinds gisteren in het bezit van de wag200g mijn wap11 was er mee gekapt
na de installatie van het appperaat heeft het mij via de http gebruikersinterface nog geen 20 minuten gekost om het hele netwerk weer in de lucht te krijgen
de gebruikers interface is duidelijk en gebruiksvriendelijk maar ja daar is het dan ook linksys voor. De instel mogelijk heden zijn enorm maar wel duidijk ook voor de beginner is er een duidelijke cd meegeleverd die je door het installatie proces heen help. Mede door bovenstaande redenen is mijn score dus relatief hoog
Negatieve eigenschappen:

nog niet gevonden

Positieve eigenschappen:

ziet er goed uit en is makkelijk in te stellen

Dit noem ik geen review het is meer een MSN gesprek waarin je verteld dat je hem er goed uit vind zien. }:O

Ik ben het wel met rafler eens.... misschien kan je na een maand (of 3) je review nog wat uitbreiden. Dan heb je er wat meer ervaring mee en kan je ook serieus ingaan op wat er goed en niet goed aan is. Jouw review is meer een eerste indruk. Positief, dat wel, maar nog niet echt onderbouwd.
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren.

Reactie formulier
VNU Media logo Powered by True