| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bereik | Accuduur | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Betrouwbaarheid | ||
| Beeldkwaliteit opname | Prijs |
Deze telefoon samen met een abbo van Vodafone leek een goeie combinatie. gratis toestel bij een abbo van de eerste 8maanden voor 22 euro, en na die tijd 45 euro.
Toen we deze telefoon hadden afgerekend, ging de verkopen van de des betreffende winkel de telefoon in elkaar bouwen. Ik schrok me de pleuris toen ik zag dat de telefoon bij elkaar gehouden word door een plastic behuizing van nog geen 1,5mm dik. En na navragen bij een aantal mensen, kwam ik er al gauw achter dat als je de telefoon ook maar laat vallen van een hoogte van 10cm of hoger de telefoon een pijnlijke dood sterft.
Voor de prijs van 550 euro verwacht je toch wel een klein beetje kwaliteit in behuizing.
Design is goed, kwaliteit is minder. en ik hou persoonlijk ook van een telefoon die meer weegt als een theezakje.
verder is het een goede snelle android telefoon, die doet wat hij moet doen. goed en snel reageerd op commando's, en een haarscherp Amoled scherm heeft.
ook de camera viel bij tegen, bij voldoende licht zijn de foto's van uitmuntende kwaliteit (op het 4,3"schermpje van de telefoon altans), maar bij schermer of donkerder zijn de foto's, ondanks de verblindende flitser, van een trieste kwaliteit en vrijwel altijd vaag.
verder ben ik nog aan het wachten op de betrouwbaarheid van de telefoon.
al met al geen slecht toestel maar prijs/kwaliteit verhouding is een beetje uit verband.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)
![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)