| Algemene beoordeling | Prestaties | ||
| Featureset | Betrouwbaarheid | ||
| Overklokbaarheid | Warmteproductie | ||
| Prijs |
- Windows 7 x64
Naar de opbouw van mijn systeem waarin deze processor op een “Asus Sabertooth 990FX” rust ondersteund met 8GB op 1866 Vindt ik dit zeker een fin systeem om mee te werken ( met een hoge stoer doen factor
Waarin in mijn geval dit systeem gebruikt wordt voor vooral 3D modeling en het testen hiervan = Gaming
doet deze processor alles wat deze naar mijn verwachting dient te doen en meer dan dat.
Ik vindt dat AMD een goede keuze heeft gemaakt M.B.T de naam "Bulldozer" aangezien dit echt een vrij duidelijke Beschrijving geeft van deze processor ( Misschien niet de allersnelste processor maar laat zich door niks en niemand stoppen hij ramt gewoon door Waarin deze alle andere aan de kant schuift en/of douwt en deze hierdoor alsnog aan de top zal eindigen. )
Fijne vindt ik onder ander de standaard ondersteuning voor 1866 Geheugen dit werkt dan ook zonder problemen.
Conclusie : helle goede processor Bijna te goed voor wat ik ermee doe en zo zie ik het graag. Congratz naar AMD voor het afleveren van nogmaals perfect werk ben ook niet anders van ze gewend.
A4L ( AMD 4 Life )
( zal vanavond een uitbreiding doen op de review M.B.T Statistieken in mijn geval )

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)