| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bereik | Accuduur | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Betrouwbaarheid | ||
| Beeldkwaliteit opname | Prijs |
De accuduur is ontzettend kort, wat algemeen bekend is. Moet er wel bij zeggen dat juicedefender enig effect bij mij heeft en dat ik daarnaast mijn toestel intensief gebruik met om de zoveel tijd synchroniseren .Muziek, Youtube, Facebook, E-mail, Hyves, Twitter, Whatsapp en ga zo maar door. Wifi staat bij mij altijd aan, omdat ik dat het meest gebruik en geen zin heb om hem telkens aan en uit te moeten zetten. Met de vorige firmware- androidversies haalde ik zonder juicedefender niet eens 7 uur, maar met de app haalde ik toch wel de 10 uur. Met de nieuwe android, voor mij 2.3.5 haal ik met juicedefender makkelijk de 12 uur. Omdat ik veel negatieve verhalen over de 2.3.6 hoor en mij de 2.3.5 nog steeds prima bevalt update ik hem niet. Wel ben ik van plan om hem naar 4.0 te updaten als dat uitkomt.
Twee weken nadat ik hem binnen had laten vallen (struikelde over de oplaadkabel waar het toestel aanzat). Na het voorval zaten helaas aardig wat krasjes op het scherm. Helemaal zuur was, dat ik net dezelfde dag screenprotectors had besteld.
Kortom; Ontzettend tevreden met het toestel, maar je betaalt er ook voor!

![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)
![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)