Hoofdcategorieën
Device Settings
Dune HD Lite 53D

Dune HD Lite 53D review door jetzekooistra

Mediaspeler met netwerkaansluiting
SKU: DEHDL53D, Dune Lite 53D, Lite 53D, EAN: 4897031340153, T.net ID: 279530, Prijs: 124,96

Review door jetzekooistra, woensdag 27 juli 2011 - views: 1.567

289 karma
Algemeen Score: 5 Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5 Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5 Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3 Prijs Score: 3
Gisteren dus deze gekocht. Ik had hiervoor een AC Ryan play on HD, ook een goede speler maar ik zocht een speler welke ook IPtv kon afspelen.

Ik heb deze geinstalleerd, wat makkelijk ging. Er werd gelijk naar een update gezocht. Deze geinstalleerd en skin ziet er gelijk gelikter uit. Ook IPTV geinstalleerd en dat werkt perfect. Zappen gaat een beetje langzaam, maar dat komt ook door de internet verbinding. IPTV gaat trouwens via een buitenlandse provider (kartina.tv). Veel kanalen en videofilms on demand. Kost wel 15 euro per maand.

Ook handig, voor android en Iphone is er een app te downloaden waardoor je mobiel gelijk een ab is.
Ik zal van de week wat foto's uploaden.
Negatieve eigenschappen:

- uiterlijk (smaak natuurlijk)
- Geen hdmi kabel.

Positieve eigenschappen:

- installatie makkelijk.
- hd in te bouwen
- mooie AB

Speelt hij FLV's af ?
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011