| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bouwkwaliteit | Vormgeving | ||
| Prijs | Inbrandgevoeligheid |
Gebruikt onder besturingssysteem:
- Windows XP
Perfecte TV om de volgende redenen:
- de TV gaat spontaan uit om 0:02 (tijd om naar bed te gaan?). Ik heb nog niet ontdekt waardoor dat komt. Moet ik nog opzoeken op internet.
- de harddisk recorder werkt op zich prima, maar de geplande opnames gaan niet altijd goed. Dit betreft eigenlijk alleen periodieke (dagelijkse/wekelijkse) opnames. Als ik opneem en de TV uitzet, stopte soms de opname. Ik moet dit nog reproduceren. Je kunt van een opname niet de naam wijzigen; jammer voor opnames die je langer wil bewaren.
- HD televisie, digitale kabel tuner ingebouwd (CI+ Ziggo). Werkt perfect met CI+ CAM en Ziggo smartcard. Heb daarom wel de R2WXXN versie gekocht (bij Neckermann)
- Media player ingebouwd, zowel van PC (DLNA) als USB harddisk. Werkt zowel via ethernet kabel als WiFi (met extra WiFi USB dongel)
- Harddisk recorder ingebouwd/ready, na aansluiten van 1000Gb 2,5" USB 2.0 harddisk. Werkt perfect met Guide+ systeem (zelfde als Sony HD-recorder!)
- Pauze en time-shift werkt perfect met HD recorder.
- Beste getest door o.a. Consumentenbond.
- 3D televisie, met 1 3D bril inbegrepen.