Hoofdcategorieën

Algemene beoordeling Score: 4 Prestaties Score: 4
Featureset Score: 4 Betrouwbaarheid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4 Warmteproductie Score: 4
Prijs Score: 4
Gebruikt in combinatie met: Onder besturingssysteem:
  • Windows 7 x64
Ervaring met één exemplaar, sinds november 2009

Dit is een snelle/korte review !

Prima processor, heb hem nu 1 jaar in bezit en nog nooit problemen gehad.
Heb hem 1x overklokt gehad op 3.2 Ghz (Standaard draait die op 2.6 Ghz) maar daar heeft die nog geen dag op gedraait, gewoon omdat ik het niet gebruik en niet veel verschil merkte.

Mijn huidige systeem:

AMD Phenom II x4 810 @ 2,6 Ghz
4 GB DDR2 800 RAM
AMD Radeon 6850 HD 1 GB
1 TB Hitachi harde schijf
Foxconn A7GM-S 2.0
Windows 7 Professional 64 bit

Ik draai elk spel van nu gewoon op hoog op 1920 x 1080 (Full HD).
Prima processor om mee te multi tasken, dit doe ik namelijk vaak en veel, ik draai soms letterlijk meerdere spellen tegelijk of ik brand en game, host een server en speel een ander spel.
De processor is bij mij 1x op 50 graden geweest, dit was tijdens Crysis 2, verder is de processor nog nooit warmer geweest dan 50 graden, heeft waarschijnlijk wel te maken met mijn kast en airflow.
Al met al, prima processor.
Negatieve eigenschappen:

Voor zo ver bekend bij mij geen

Positieve eigenschappen:

Prima multi tasken
Ik kan er nog prima mee gamen

Dit kan ik volledig beamen. Ik heb de processor wel langer dan een jaar nu, en hij werkt ook bij mij uitstekend :)

Wat voor koeling gebruik je?

Ik gebruik de standaard boxed koeler die met de doos meekwam :P
Verder heb ik hem wel in een kast met een goede airflow met aan de voorkant een intake fan en achter een outtake.
Aan de zijkant kunnen 2 fans, waarvan er 1 is geïnstalleerd maar deze gebruik ik niet en heb ik ook nooit gebruikt.

[Reactie gewijzigd door Dylan93 op woensdag 16 maart 2011 13:24]

Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011