| Algemene beoordeling | Prestaties | ||
| Prijs |
Gebruikt in combinatie met:
Onder besturingssysteem:
- Windows Vista
Ik heb deze processor voor de gewone, lage prijs kunnen kopen. Omdat ik een Biostar TA785GE moederbord heb, kon ik proberen om de vierde core te unlocken. Dat lukte zonder enig probleem. De vierde core draait stabiel op de standaard-clockfrequentie van 3.2 GHz mee, ook als ik alle vier cores zwaar belast.. Zodoende heb ik voor de prijs van een triple-core een quad-core gekocht.
Ik heb eerder al geprobeerd om een AMD Athlon II X2 7750 BE te unlocken. Dat is niet gelukt. De 3e en 4e core kreeg ik niet stabiel. Ik moet er wel bij zeggen, dat het een van de eerste AMD Athlon II X2 7750 's was.
Ik ben erg tevreden dat de AMD Athlon II X3 450 nu zo stabiel en betrouwbaar draait. Het is bekend, dat deze processoren vanwege de ontbrekende Level3-cache niet optimaal zijn om te gamen. Maar bij die prijs-prestatie-verhouding en de unlockbaarheid van de vierde core vind ik dat niet meer doorslaggevend. (Iemand anders misschien wel)
Ik zet er ook een screenshot van het taakbeheer bij, terwijl ik de computer met fotobewerking vrij zwaar belast. Je ziet dat de processor de taken goed over de 4 cores verdeelt en bij verre niet voor de volle 100% belast is Ik zet er ook nog de CPU_Z screenschot bij, waarop goed te zien is dat deze processor na he tunlocken opeens Phenom X4 B50 heet. Dat verbaasd me toch zeer, want ik heb deze processor als Athlon gekocht, en je ziet ook dat deze processor geen Level 3 - cache heeft.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)