| Algemeen | Kwaliteit | ||
| Prijs |
Pairen met iPod Touch 4
Nadat ik het apparaat uitgepakt en aangesloten had. Opende ik op mijn iPod Touch het instellingen scherm, ging ik naar de Bluetooth instellingen en kon ik direct het apparaat daar zien. Pairen ging kinderlijk eenvoudig, het apparaat vroeg om code (0000) en maakte daarna direct verbinding met mijn iPod touch. Op dat moment begon er een fel blauwe led op de BT ontvanger te branden. Ik open de Muziek app, kies een liedje en alles werkt perfect.
Pairen met mijn laptop
Ik steek de BT usb dongle (niet meegeleverd) in mijn laptop, zoek naar BT apparaten in de buurt en vind direct de BT ontvanger van Belkin. Pairen gaat daarna net zo makkelijk als op de iPod Touch. Hier moet ik echter wel even opmerken dat het nog al uitmaakt of je goede BT drivers hebt, anders kan het geluid van slechtere kwaliteit zijn.
Geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van het apparaat is gewoon heel goed. Ik merk geen verschil met toen ik nog een lange kabel gebruikte om hetzelfde te bereiken. Maar ik wil niet zeggen dat ik een expert op dat gebied ben.
Bereik
Omdat ik het apparaat in mijn niet al te grote slaapkamer (3 bij 5 meter) gebruik, heb ik geen problemen met het bereik gehad. Loop ik naar de kamer van mijn ouders (die 1.5x zo lang is) kom ik aan het einde toch wel dat het geluid wegvalt. En dan zit er nog een muur tussen. Mijn meting op zolder wat 1 grote open ruimte is, is de ontvangst duidelijk maximaal 10 meter. (Wat ook op de doos staat). Voor mij voldoet dit dus zeer goed.
De BT ontvanger doet het goed voor wat je er van kan verwachten. Het enige kleine nadeel is dat er een fel blauw ledje op het apparaatje brandt zodra hij verbonden met een geluidsbron is.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)