Hoofdcategorieën

Beeld Score: 3 Geluid Score: 4
Besturing Score: 3 Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5 Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4
Ik heb het spel zaterdag gekocht en heb die dag het ook meteen uitgespeeld ( normaal zonder tier1).
Het is een super gave gameplay voor mensen die van oorlog spellen houden.
Wel jammer is dat als je loopt weet je meteen dat je in een soort van een circel zit die gerenderd wordt dat is wel jammer want over de 100 meter wordt het voor je gerenderd. Het is wel jammer maar misschien met een patch is dat probleem te verhelpen.

De bestuurbaarheid is wennen maar als je er aan gewent bent zit het lekker in je hand.
Er zit ook een gedeelde in met stealth het is echt blijf in het donker en wachten om door te gaan.

Online is echt nog een beetje een chaos ( mensen zonder statagie ) maar je ziet wel dat je dat nodig bent plus je moet op je collega gamers kunnen vertrouwen dat hun je rug hebben zodat de kill wel wordt afgemaakt of nog beter eerder wordt afgerond.

Overal geef ik deze game een vette 8,5 dat heeft hij van mij verdiend
Negatieve eigenschappen:

render gedeelde

Positieve eigenschappen:

Gameplay, controller, geluid

Er zijn nog geen reacties op dit item...

Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011