| Algemene beoordeling | Featureset | ||
- Nvidea 8800Gt 1GB super
- Intel E8400
- Asus P5b
- Windows 7 x64
Na jaren lang gebruik van onze analoge televisie was het tijd om over te stappen op een digitaal toestel. Ik wou met het nieuwe toestel heel wat jaren toe kunnen en heb daarom voor een full HD LED televisie gekozen.
Uit de EX serie van Bravia is dit de duurste uitvoering met de meeste features, zoals een netwerk poort waarmee je o.a. op Youtube kan kijken. Ook kan je hiermee via het LAN video's streamen. De eerste dagen lijkt dit erg leuk, maar je bent er snel op uitgekeken, waardoor ik na een week niks meer van de extra features gebruik heb gemaakt. Youtube en andere video sites zijn nog altijd makkelijker te bereiken op de PC en video's streamen kwam de kwaliteit niet ten goede . In plaats daarvan gebruik ik gewoon een HDMI kabel.
Daarnaast heeft deze duurdere uitvoering de nieuwe Bravia Engine 3, dat zover ik weet niet zo zeer een toegevoegd waarde is boven de vorige Engine. Al met al denk ik dat de goedkopere versie de EX600 een betere keus was geweest. Natuurlijk kan je ook voor de niet LED versie (EX500) kiezen die wel de nieuwe Engine heeft maar dankzij het feit dat het geen LED is wel een minder strak design.
Overigens wil ik wel zeggen dat zowel de EX500 als de EX600 en EX700 prachtige toestellen zijn. Geweldig beeld en zien er zelf ook nog eens mooi uit.
Laatste puntje is dat ik het geluid iets vind tegenvallen, alhoewel anderen daar juist tevreden over zijn. Misschien moet je niet te goede geluidskwaliteit verwachten van built-in speakers in zo'n platte TV.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)