| Algemene beoordeling | Ergonomie | ||
| Vormgeving | Bouwkwaliteit | ||
| Drivers / support | Prijs |
Gebruikt onder besturingssystemen:
- Windows 7 en Windows XP
Hallo iedereen, dit is mijn eerste uitgebreide review.
Ik heb een half jaar geleden dit toetsenbord gekocht, mijn interesses waren toen niet heel bijzonder.
Wat ik wel belangrijk vond waren de mediatoetsen, want die gebruik ik gewoon vaak.
Toen ik hem binnenkreeg viel me als eerste op dat hij erg dun is. Het zijn geen laptop toetsen, maar ze zijn absoluut niet dik en voelen erg lekker aan. Het is een erg lekker toetsenbord om alledaagse dingen op te doen; af en toe een spelletje spelen, veel typen (voor school), msn en natuurlijk ondertussen muziek luisteren.
Wat ook erg leuk is, is dat je voor elke sneltoets in kunt stellen wat er dan gebeurt. Er zijn ook nog 4 toetsen ongebruikt (F9 t/m F12). Die kun je helemaal naar wens instellen. Verder zijn er al standaard toetsen voor het openen van bijv. excel en word, hiervoor moet je wel eerst het knopje fn indrukken anders zijn het gewoon de toetsen f1 t/m f12.
De volumeknop is geniaal, deze knop kan draaien, dit is erg makkelijk, ook zitten er puntjes op voor meer grip. Ik gebruik deze toets zelf niet zo veel, omdat ik van mezelf al zoiets heb op mijn boxen. (logitech s220)
Ik hoop dat deze review een beetje goed was. (positieve) kritiek is altijd welkom.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)