| Algemeen | Prijs | ||
| Multiplayer | Spelaanbod | ||
| Randapparatuur |
- Logitech G27 Racing Wheel
- Samsung LE32B560 Full HD TV
de PS3 is zijn prijs waard. de PS3 heeft een goede kwaliteit en ook al is ie dan duurder dan een Xbox is ie dat ook wel waard, ook vanwege het gratis internet waar je bij een Xbox nog apart voor moet betalen. de PS3 maakt niet veel geluid hoewel je hem wel hoort, zeker als je erop let, maar het is totaal niet storend te noemen omdat het geluid van het spel zelf harder is.
er zijn op dit moment genoeg spellen op de markt voor de PS3 en aangezien Playstation nog niet met een nieuwe console komt blijven er ook nog wel een tijd nieuwe games gemaakt worden voor de PS3. de spellen zijn echter wel prijzig, voor een nieuw PS3 spel betaal je als het spel net uitgekomen is zo'n ¤60,-, dat is vergelijkbaar met Xbox, maar duurder dan games voor de PC. de games hebben op de PS3 vaak de mogelijkheid om doelen binnen het spel na te streven, een zogenaamde Trofee. deze doelen zijn zeer divers en zijn bij elke game anders. deze Trofeeen zijn er naar mijn weten alleen bij de Playstation. deze trofeeen kun je aan je vrienden laten zien om te strijden wie als eerst een trofee behaalt of om te laten zien hoe goed je bent in je spel. deze trofeeen worden dan ook buiten het spel om opgeslagen en kunnen door elke andere PS3er worden bekeken.
het internet op de PS3 is van goede kwaliteit. je kunt met de PS3 op het internet hoewel je dan wel veel moet typen. er zijn hiervoor qwerty toetsenbordjes te krijgen die je kunt aansluiten op je controller, deze zijn echter niet noodzakelijk om te internet maar maken het wel makkelijk. je kunt veel websites gewoon bezoeken hoewel er ook sites zijn waarbij de opmaak niet klopt omdat dit dan bij sommige websites veranderd in de webbrowser van de PS3. ook kun je met de PS3 makkelijk tegen elkaar online gamen en dit heeft dan ook soms de offline multiplayer optie van games vervangen. tegen elkaar gamen offline kan bij de spellen die ik heb maar zelden, ik kan echter wel bij elk van mijn spellen online tegen vrienden en onbekenden gamen. er zijn ook weinig problemen met het online gamen. ik gebruik zelf gewoon een internetkabel, ook omdat ik gehoord heb dat via wifi internet zeer traag kan zijn, dit kan ook liggen aan de wifi en niet aan de PS3 zelf. ik vind dat de internet optie zeer goed is uitgewerkt.
het beeld van de PS3 is zeer goed te noemen. ik heb meerdere games die Full HD ondersteunen en omdat ik een Full HD tv heb merk ik ook een duidelijk verschil. als ik op een metertje afstand van mijn scherm zit dan zie ik totaal geen pixels en is het beeld dus haarscherp. hiervoor heb je wel een Full HD tv nodig en moet je nog los een goede HDMI kabel kopen en die zijn best prijzig met zo'n ¤15,- en soms nog duurder.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)