| Algemeen | Featureset | ||
| Beeldkwaliteit | Geluidskwaliteit | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Prijs |
- Harddisk 1 terrabyte van Samsung
Behoefte Mediacenter - ook zo'n gedoe - niet meer aanwezig.
Features:Wordt aan gewerkt om deze uit te breiden, maar ook al zouden dez niet plaatsvinden, dan ben ik nu al super tevreden over mijn speler. Al heel wat leuke moment teruggehaald.
Aangekondigde uitbreiding met "Uitzending gemist" natuurlijk wel om van te watertanden.
Beeld en geluid wat mij betreft super en dank zij de player de eerste Blue Ray videobestanen kunnen aanschouwen. T.o.v. mijn DVD-recorder speelt de Playon de foto's mooier en veel sneller af.
Op maximale resolutie geschoten foto's worden door mijn DVD-recorder tergend langzaam afgespeeld.
Gebruiksgemak: Een kind doet de was.
Design, bouwkwaliteit. Apparaat is lekker compact gehouden. Eenvoudig te transporteren en ziet er beschaafd uit. Volgens mij is de afwerking goed en volledig. Bovendien al het snoerwerk is bij de prijs inbegrepen. De afstandsbediening is helaas een archaïsch apparaat. Reageert niet lekker soepel. Kan beter.
Prijs een lachertje voor een apparaat dat: als externe usb-disk, als NAS-server, als bt-server kan fungeren. Bovendien een cardreader en 2 usb-poorten aan boord heeft.
Neen, na mijn eerste digitale fotocamera wat mij betreft de uitvinding van de eeuw.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)