Er zijn geen prijzen met abonnement
| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bereik | Accuduur | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Betrouwbaarheid | ||
| Beeldkwaliteit opname | Prijs |
Wat mij gelijk opviel was het mooie design van de HTC en op de mooie manier zoals het pennetje is opgeslagen in de zijkant van de telefoon.
Na er een beetje mee gespeeld te hebben ben ik aan de slag gegaan om een paar mooie en handige programma's erop te installeren (TomTom). Dit ging helemaal foutloos en werkte perfect door de ingebouwde GPS receiver.
Synchronisatie:
Het synchroniseren via je windows pc gaat perfect hij neemt alles mee wat je selecteerd dus ook je outlook wat mij goed uitkomt omdat ik deze vaak gebruik en nodig heb.
Internet werkte ook feilloos met de HTC zowel via 3G en Wifi was dit totaal geen probleem.
Nu deze telefoon al meer dan 1.5 jaar in mijn bezit te hebben gehad kan ik terugkijken op een mooie periode van deze telefoon. Ik kom nu wel af en toe wat ouderdomskwaaltjes tegen, zoals het opladen van de telefoon wanneer de batterij bijna op is, de HTC reboot zichzelf dan.
Ik had ook nog wat games gedownload via de Microsoft website, helaas werkten deze niet, dit zal denk ik te maken hebben met een update die ik nog heb geïnstalleerd.
Maar verder toppie telefoon!!!!
Technische Specificaties:
Resolutie: 480x640
Kleuren: 65536
Bluetooth versie: 2.0/2.0+EDR
OS: Windows Mobile 6.1 Professional

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)
![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)