| Algemene beoordeling | Beoordeling: zeer goed | Featureset | Beoordeling: goed | Kleurweergave | Beoordeling: goed |
| Contrast & helderheid | Beoordeling: zeer goed | Ghosting | Beoordeling: geen ghosting | Pixeldefecten | Beoordeling: geen defecten |
| Bouwkwaliteit | Beoordeling: goed | Vormgeving | Beoordeling: zeer goed | Prijs | Beoordeling: goed |
Gebruikt in combinatie met:
- Tagan 380Watt
- WD1200JB
- Dvd brander + dvd speler
- Windows XP
De BenQ FP937S+ heeft een erg mooi design en het enige waar dus wat op aan te melden is; is de voet die niet in hoogte stelbaar is.
De resolutie 1280*1024 op een 19" vind ik gewoon mooi en alles duidelijk te zien. Ik ben overgegaan van een 17"CRT en dit is gewoon veel beter, ik heb bijna geen hoofdpijn meer na lang gamen in vergelijking met die crt waar dit nog wel eens voor wou komen.
Ik ben bij dit scherm gekomen door het 19" TFT topic in GoT en door vrienden die het scherm hebben, ik was daar geweest en vond het een goed scherm.
Ik heb nog even zitten twijfelen tussen een 17 en 19" maar ben toch voor de 19 gegaan omdat het allemaal net wat groter is