| Algemene beoordeling | Bouwkwaliteit | ||
- Core i7 920
- Gigabyte EX58 UD4P
- GTX 260 van ASUS
- Cooler Master M620
Echt tientallen behuizingen heb ik bekeken, voordat ik de CM690 kocht.
Door goede reviews, de lage prijs, de enorme hoeveelheid fans die geplaatst kunnen worden en de looks is het toch de 690 geworden.
De koeling is voor mij zeker goed, de Core i7 920 wordt idle niet warmer dan 33 graden en stressed (OCCT) ong 65 graden. En dat is met de stock cooler!
Nadeel is wel dat de kast heel erg open is, waardoor je de verscheidene fans en componenten goed hoort. Voor mij zelf niet zo geweldig storend, maar als je stilte wilt, koop dan vooral geen Cm690.
Qua looks en afwerking vind ik de prijs/kwaliteit verhouding super. Mooie strakkke led fan voor, met een lekker fel blauwe led als aan-indicator. De rest van de case is natuurlijk puur smaakgebonden, maar ook mijn vrienden vinden de kast er erg lekker uitzien. Toch zijn er wel minpunten, zo zitten er kleine kieren tussen de zijpanelen en het bovenpaneel en zijn de meegeleverde fans een beetje luidruchtig.
Installatie ging erg makkelijk, zelfs al was het mijn eerste build. Het enige wat irriteerde waren de kabelrouting klemmetjes, die vond mn moederbord niet zo leuk. Maar dat was een kwestie van draaien en de prullenbak in. Daarna ging alles erg logisch, GPU kan goed vastgezet worden, en de harde schijven zitten in mooie uitschijfbare trays. Het enige wat echt niet ging was de default fans verbinden met het moederbord, daar waren de kabeltjes toch ECHT te kort voor.
Al met al een erg goede case, als je kunt leven met een beetje geluid en kleine kiertjes.
Trouwens, de foto's van specs en afbeeldingen kloppen niet, bij mij zitten de usb en geluid connectors toch echt boven op de kast.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)