| Algemene beoordeling | Beoordeling: goed | Featureset | Beoordeling: zeer goed | Prestaties | Beoordeling: goed |
| Overklokbaarheid | Beoordeling: goed | Beeldkwaliteit | Beoordeling: goed | Modbaarheid | Beoordeling: geen |
| Drivers en compatibiliteit | Beoordeling: goed | Warmte en geluid | Beoordeling: laag | Prijs | Beoordeling: goed |
Gebruikt in combinatie met:
- Tagan 380Watt
- WD1200JB
- Dvd brander + dvd speler
- Windows XP
De 6600GT van XFX is een goede kaart die op stock speeds goed zijn werk doet.
In combinatie met de expertool van gainward is het geluid en de warmte van de kaart goed laag te houden.
Over het overclocken heb ik niet mijn mening gegeven omdat ik dat niet heb gedaan.
het beeld van deze kaart is gewoonweg niets op aan te merke. in combinatie met mijn BENQ 19" TFT is het beeld gewoon scherp genoeg om alles te doen.
De games kan ik lekker medium tot hoog spelen zonder lage fps.
De games kan ik lekker medium tot hoog spelen zonder lage fps.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)