9K karma| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Batterijduur | Uitbreidbaarheid | ||
| Prijs |
Gebruikt onder besturingssysteem:
- Windows XP
2 dagen na het uitkomen van de 350D had ik deze al in mijn bezit.
Een aaltal tekortkomingen van mijn vorige 300D zijn opgelost, en waren voor mij een reden om direct over te stappen.
Ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing.
Hoewel er erg veel te doen is over de kwaliteut van de kit-lens heb ik ook daar goede ervaringen mee. Zeker als je de meerprijs ziet zou ik zeker aanraden om deze lens er bij te nemen.
De 350D is wat aan de kleine kant, hier kan niemand omheen, en voor mij was een battery-grip dan ook een must.
De kwaliteit van de foto's is vergelijkbaar met die van de 20D, niet zo gek met dezelfde processor en een vergelijkbare Cmos.
De menu's hadden wat makkelijker opgebouwd kunnen worden zoals al eerder is aangegeven.
Al met al is dit een zeer geschikte camera voor zowel instappers als semi-pro's
Ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing.
Al met al is dit een zeer geschikte camera voor zowel instappers als semi-pro's

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)