Hoofdcategorieën
Device Settings
Canon EOS 350D Kit (8.0MP, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II)

Canon EOS 350D Kit (8.0MP, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II) review door Philos31

Prijs Score: 5
Gebruikt onder besturingssysteem:
  • Windows XP
Ervaring met één exemplaar, sinds maart 2005

2 dagen na het uitkomen van de 350D had ik deze al in mijn bezit.
Een aaltal tekortkomingen van mijn vorige 300D zijn opgelost, en waren voor mij een reden om direct over te stappen.
Ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing.

Hoewel er erg veel te doen is over de kwaliteut van de kit-lens heb ik ook daar goede ervaringen mee. Zeker als je de meerprijs ziet zou ik zeker aanraden om deze lens er bij te nemen.

De 350D is wat aan de kleine kant, hier kan niemand omheen, en voor mij was een battery-grip dan ook een must.

De kwaliteit van de foto's is vergelijkbaar met die van de 20D, niet zo gek met dezelfde processor en een vergelijkbare Cmos.

De menu's hadden wat makkelijker opgebouwd kunnen worden zoals al eerder is aangegeven.

Al met al is dit een zeer geschikte camera voor zowel instappers als semi-pro's
Negatieve eigenschappen:

Menu's
Formaat van de camera.
AF-punten (alleen de center af-point werkt erg goed, de rest is minder als dat van bijvoorbeeld de 20D)

Positieve eigenschappen:

Snel
Beeldkwaliteit
Bedieningsmogelijkheden.

Ik vond dat deze survey wel wat beter had kunnen zijn , zie typfoutje in het begin, voor de rest niet echt informatie waar ik gigantisch veel aan hebt over de camera zelf , leuk dat er een processor in zit die ff anders is of menuutje wat trager reageert of niet etc , maar ik had ook wat info willen weten over bv :
pixels/objectief/sluitertijd/opties/reso etc...... of die makkelijk te bedienen valt garantie periode wat voor service je bij de camera krijgt dat soort dingetjes , maar ik kan ook weer niet teveel verwachten van een product survey maar goed :P
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011